Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 19.03.2024 09:00
    SOUD SE VRÁTIL K UDÁLOSTEM ZE 17. LISTOPADU 1989 Johnu Bokovi ...

    Read more...

     
  • 18.03.2024 10:57
    U Horáčka jde o podezřelý byznys mafiánů. U matky a syna o ...

    Read more...

     
  • 18.03.2024 09:44
    Gratuluji k drtivému vítězství. Šéf Evropské rady poslal ...

    Read more...

     
  • 18.03.2024 09:38
    Jak šel čas s Putinem. Stárnutí nezastavily ani plastické ...

    Read more...

     
  • 18.03.2024 09:36
    Putinova první reakce na zcela nečekané vítězství ve „volbách“ ...

    Read more...

     
  • 17.03.2024 10:09
    Babiše řeší Sněmovna, ale plebejské přepadení jeho nemocného ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

US_CR_budovaDne 20.července končí volební období ústavního soudce Pavla Hollaendera. Byl jako bývalý člen KSČ (1976-1979) 2x po sobě zvolený soudcem Ústavního soudu jako Pavel Hollaender, nikoliv jako Pavol Hollaender. Je Slovák nar. v Lučenci na Slovensku. Ve spise má pouze fotokopie. Usnesením č. 169 ze dne 16.7.2003 ho Senát zvolil jen na základě fotokopií! Lustrační osvědčení má ze dne 14.6.1993 od českého MV na jméno Pavel Hollaender, nikoliv od slovenského Ministerstva vnitra. Ve spise v Senátu nemá listinu o změně jména. Takže jde o podvod. Na jméno Pavel nemohl být vůbec zvolen. Navíc, všichni soudci Ústavního soudu (od roku 1993 do března 2013) nemají v Senátě originály svých listin, pouze fotokopie!!! Originály Senátu prezident Havel ani Klaus vůbec nedoručily Senátu. Ústavní soudci byli tedy podvodně zvoleni, plat dostávají podvodně a usnesení jsou nezákonná.

Jestliže neměl Senát originály, nemohla proběhnout řádná volba pana Hollaendera v Senátu. To, že to příslušní  ověřovatelé neověřili, je jejich věc. Žádný ze soudců US tam nemá originály od roku 1993. Údajně se to bude dělat až u nových soudců. Jestliže byly volby provedeny bez originálů, tak by měla být volba podvodem a neplatná. Do důsledků dovedeno  by potom ústavní soudci pobírali svůj plat nezákonně a všechna usnesení jimi učiněná by byla nezákonná!!!

V mé přítomnosti tam originály osobních listin  vůbec nebyly. Jen prostudování jednoho spisu v Senátu trvá cca 1 hodinu.

Na této ústavní úrovni, měly být listiny řádně ověřeny od roku 1993. Ústavní soudce má cca plat 150.000,-Kč, vynásobte si plat měsíci, roky, počtem soudců a máte řádově stamiliony korun vyplacené v rozporu se zákonem.

Pavel Hollaender alias Pavol Hollaender možná něco kryl, když nepožádal o lustraci slovenské Ministerstvo vnitra? Senát ho nemohl volil jako Pavla, ale jako Pavola. Zvolený byl někdo jiný. Peníze bral však 20 let Pavol.

Byli zvoleni Senátem protiústavně a nezákonně. Senát měl úředně ověřit všechny jejich listiny. Ověřovatelé nic neověřili. Zřejmě i na KPR vládne nepořádek. Nikdo tam pořádně věci nekontroluje. Jestliže je prezidenti Havel a Klaus navrhli Senátu ke zvolení, musel někdo z ověřovatelů v Senátu listiny ověřit. Ani kopie odeslané KPR, neměly žádné úřední ověření.

Pavol Hollaender neměl ani slovenskou lustraci, ani žádost o změnu jména. Bylo tam více zásadních chyb. Bude soudce vracet 36 miliónů za 20 let neplatného zvolení? A co ostatní? Všechny dokumenty neplatně zvolených soudců jsou doposud neplatné !!!

Vše se samozřejmě ututlá, případně rychle napraví. Argument, že věřili KPR, proto to oni nekontrolovali je dost ubohý, ale typický pro postkomunistický šlendrián v naší zemi.  V březnu 2013 nikdo z nově navržených kandidátů na funkci soudce Ústavního soudu nepodal u KPR přihlášku. Byli navrženi politickými kamarády.

* * *

Tolik z informací ze zdroje, který si nepřeje být jmenován. Bohužel nemám čas, abych si tyto informace prověřil. Rád ověření přenechám novinářům veřejnoprávních médií. Informace jsou natolik závažné, že by neměly ujít zájmu médií, především veřejnoprávních.

Politici „reprezentují“ stav země, „reprezentuje“ samotná nejvyšší justiční instituce stav justice v naší zemi?! Proč má asi Ústavní soud tolik bývalých členů KSČ, kdy v samotné Ústavě ČR se mluví o zločinnosti komunistické ideologie a úctě k těm, kdo se jí postavili na odpor? Ještě se divíte, že za dvě generace zločinné vlády totalitního režimu nebyl prakticky žádný její představitel volán k odpovědnosti a odsouzen? Všem bylo „poděkováno“ beztrestností a vysokými důchody! Že jejich vliv pokračuje naznačuje i složení současné vlády, kde až na jednoho byli všichni členy zločinecké organizace KSČ. Všechny vlády a parlamenty od roku 1989 prokázaly neschopnost vládnutí, zato dokonalou schopnost hádat se mezi sebou o nepodstatném a nemravně se obohacovat. Země si tak koleduje o vládu pevné ruky. Že by měla více východní než západní prvky, je v současné situaci dost pravděpodobné. Na co skutečně země má či nemá, ukáží příští volby. Mohou být rozloučením se svobodou a demokracií, nebo skutečným začátkem budování těchto hodnot. Je to o poctivé práci, dřině, potu a osobních obětech. Žít na dluh a z práce jiných nelze věčně. Kdo to považuje za normální svobodu a demokracii si nezaslouží, ale jen návrat starého v jiné formě, ale ve stejné bídě mravní a materiální!

 

Jan Šinágl, 17.7.2013

P.S.

Včera v hlavních večerních zprávách na TV NOVA bylo vidět, jak jeden z ministrů během zasedání vlády se doslova „cpe“, kdy zvedá dokonce talíř s jídlem naprosto v klidu před médii! Bohužel jsem nepostřehl o jakého se jednalo. Vypadalo to, že byl schopen talíř i vylízat… Vláda je složena z bývalých komunistů, takže to zas tak nepřekvapuje.

 

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)