Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 16.04.2024 07:59
    Vážený pane Šinágle, ještě jednou Vám chci poděkovat za půjčku.

    Read more...

     
  • 13.04.2024 09:48
    Není podstatné kolik lidí sleduje informace, ale kdo a jak ...

    Read more...

     
  • 13.04.2024 07:45
    Vondráčková s Michalem se na soudy obracejí často, vedou ...

    Read more...

     
  • 09.04.2024 07:03
    A businessman from the USA wrote to me I don't know anyone ...

    Read more...

     
  • 09.04.2024 06:59
    Napsal mi podnikatel u USA: Neznám nikoho dalšího, kdo by ...

    Read more...

     
  • 08.04.2024 18:19
    Zdravim, pane Šinágl Ještě si někdo myslí, že ČR je právní ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Pechanec mriz„Extremisté“ ohlásili na 24.8. protiromské pochody - Registrované partnerství uzavřelo za sedm let 1585 párů - Pavel v epištole Římanům zjevil tři hlavní příčiny různých eticko morálních odpadnutí národů do kultu smrti a mravní, sexuální zvrácenosti.

… Žijeme v době úpadku hodnot, kde pravda a právo jsou potlačovány, kde roste nezaměstnanost, korupce a bezpráví. Práva našich lidí jsou potlačována. Systém se snaží dělat z lidí ovce, všude jsou kamery, kritiky systém stále více potlačuje, šikanuje, zastrašuje a často i odsuzuje a vězní. Nasazuje policejní provokatéry a těžkooděnce s obušky, výbuškami, slzným plynem, monitorovací technikou a vodními děly, tak jak můžeme vidět poslední měsíce stále zvyšující se policejní brutalitu při protestech v Duchcově a Českých Budějovicích, když policie zásadně nezasahuje proti cikánské kriminalitě a černému rasismu, protože se přeci nenechají zabít, jak se hájil městský policista schovaný na služebně v Duchcově, když vedle mlátili cikáni manželský pár „gádžů“, který si dovolil jít po „jejich“ ulici. No, soud nedal ani cikánské útočníky na vazbu, tak jako to dělá u národní opozice; skutečným novodobým disidentům, např. za údajné lepení samolepek či pořádání politicky nekorektních koncertů bylo vazební věznění soudy schváleno, jen za názor! Politické procesy nadále pokračují, i když často ani soudci nevědí, za co přesně mají soudit. Zda za pořádání Dětského dne či Mikulášské besídky nebo za to, že se někdo vyfotí před transparentem, či za to, že drží v ruce květinu nebo megafon. Za což je v politickém procesu souzeno 15 žen v našem státě, který si říká demokratický. …

 

Vážení přátelé, dámy a pánové,

 

Dovolte mi, abych Vás tímto zprostředkovaně pozdravil a přivítal ve Svitavách na již 8. ročníku veřejného protestu s tradičním pochodem proti bezpráví, politickým procesům současnosti, pozitivní diskriminaci, proti korupci a mému nespravedlivému věznění, tak i za obnovu procesu, propuštění a rehabilitaci všech politických vězňů a procesů, za dekomunizaci české justice, za sociální spravedlnost, národní solidaritu a svobodu projevu bez perzekuce!

Dnes, 20. července 2013, je to už 12 let, kdy byl dvěma ranami do břicha smrtelně zraněn nikdy nepracující cikán Otto Absolon. Za jeho vraždu jsem byl ve vykonstruovaném a značně zpolitizovaném procesu odsouzen k výjimečnému trestu 17 let, když se jeho součástí stalo to, jaké mám politické názory, nikoliv fakta, že byla zpochybněná obžaloba a lži cikánských svědků, kteří své výpovědi měnili a nedokázali mne ani popsat, a zpochybnil je i znalecký posudek, že se to takto stát nemohlo! Ve vězení jsem již 12 let a dovolat se pravdy a spravedlnosti je takřka nemožné, zvláště zde z vězení. Brzy mohu být propuštěn, po 2/3 trestu, na podmínku. Zda mne pustí, uvidíme. Vidím to až na příští rok; režim se zde více zpřísnil, tak i podmínky pro podmíněné propuštění.

Žijeme v těžké době, kdy vládnou světu nadnárodní bankovní korporace „vyvolených“ a finanční zájmy mocných, konexe, pokrytectví, lži, arogance a cenzura. Žijeme v době úpadku hodnot, kde pravda a právo jsou potlačovány, kde roste nezaměstnanost, korupce a bezpráví. Práva našich lidí jsou potlačována. Systém se snaží dělat z lidí ovce, všude jsou kamery, kritiky systém stále více potlačuje, šikanuje, zastrašuje a často i odsuzuje a vězní. Nasazuje policejní provokatéry a těžkooděnce s obušky, výbuškami, slzným plynem, monitorovací technikou a vodními děly, tak jak můžeme vidět poslední měsíce stále zvyšující se policejní brutalitu při protestech v Duchcově a Českých Budějovicích, když policie zásadně nezasahuje proti cikánské kriminalitě a černému rasismu, protože se přeci nenechají zabít, jak se hájil městský policista schovaný na služebně v Duchcově, když vedle mlátili cikáni manželský pár „gádžů“, který si dovolil jít po „jejich“ ulici. No, soud nedal ani cikánské útočníky na vazbu, tak jako to dělá u národní opozice; skutečným novodobým disidentům, např. za údajné lepení samolepek či pořádání politicky nekorektních koncertů bylo vazební věznění soudy schváleno, jen za názor!

Politické procesy nadále pokračují, i když často ani soudci nevědí, za co přesně mají soudit. Zda za pořádání Dětského dne či Mikulášské besídky nebo za to, že se někdo vyfotí před transparentem, či za to, že drží v ruce květinu nebo megafon. Za což je v politickém procesu souzeno 15 žen v našem státě, který si říká demokratický.

Já říkám, že je to lžidokracie!

Na loňském 7. veřejném protestu ve Svitavách byl nesen transparent s textem „Svobodu!!! Proti totalitním praktikám „demokratického“ systému svobodnamladez.org“, za což byli 3 mladí lidé perzekuováni státní policií! Je to snad tak nebezpečný text, že se bojí jeho pravdivého konstatování? Nebo vadí odkaz na politicky nekorektní stránky Svobodné mládeže, které kritizují tento systém a brání svůj národ, vlast, lid a svobodu?!

Láska k vlasti a našim lidem není zločin! Je to základní ctnost každého národně smýšlejícího. Náš nacionalismus se opírá o solidaritu a identitu. O totožnost hodnot, dědictví, tradic, kultury, jazyka a území, které homogenní národ sdílí. Národní solidarita, hrdost a identita však nemá nic společného s nenávistí vůči ostatním národům, etikům nebo kulturám. Náš nacionalismus není založen na upírání identity ostatních, ale hlavně o obraně té své!

Vládnoucí režim korupčníků, pokrytců a morálních zrůd zvýhodňuje cizí, ale vlastní národ a vlast jsou jim ukradení, hlavně že jsou oni přisáti u svých koryt, kde se střídají. Proto se tento režim bojí už i slov, názorů a myšlenek vzrůstajícího hlasu odporu a nacionální mládeže, která svou aktivitou ukazuje cestu ke změně a zdravého ducha kreativity. Systém korupce, lží a perzekucí je systém špatný, a odpor proti němu je zcela oprávněný a legitimní!

Pod názvem pozitivní diskriminace, propagandy multikulturalismu a šílené politické korektnosti se zvýhodňují různí parazité, co se označují většinou jako nepřizpůsobiví či sociálně slabší. Různé diskuse na toto téma se často cenzurují a pravda se zde zamlčuje, nebo se označuje za rasismus a nenávist, ale černý rasismus je zde tolerován a zlehčován. Měří se zde dvojím metrem, a to je špatně!

Před rokem došlo k brutálnímu útoku čtyř ozbrojených cikánů na sídlišti Lány ve Svitavách na účastníka veřejného protestu, a jeho ženu i malou dvouletou dcerku. Kde byla policie, kde byla média tolik bojující proti kriminalitě a rasismu? Média už dlouhé roky lžou i o tomto protestu, když informují jen okrajově a často účelově lžou, a nedávají prostor pořadatelům k projevení názoru a faktů o kauze a politických procesech, tak i o plném důvodu protestu. Mediální hyeny budou vždy lhát, jak Rudé právo tiskne.

Jejich chlebodárci z nadnárodních mediálních korporací by asi neradi viděli, že se uvede například fakt, že i bývalý zmocněnec cikánské rodiny Absolonů Jakub Polák např. na stránkách Antify uvedl veřejně, cituji: „Pechanec není skutečný vrah. Není to ani zběsilý násilník. Absolon a jeho rodina nebyli nikdy žádní světci a vedle hlavní příčiny incidentu mohly tu figurovat i další motivy. Policie od začátku vyšetřování manipulovala a kryla skutečného vraha a další spolupachatele. Státní zastupitelství podpořilo tuto zmanipulovanou verzi a soud navzdory jasným důkazům, že vše bylo jinak, vynesl nespravedlivý rozsudek. Skuteční vrazi jsou dál na svobodě a Romové si nejenže neoddechli, ale naopak o další důvody navíc bát se a nevěřit většinové společnosti. Přitom si za to ale do značné míry mohou sami, protože podlehli nátlaku a spokojili se s náhradním obětním beránkem“. Toto řekl člověk, který byl s případem podrobně seznámen, vše prostudoval a byl zmocněncem rodiny Absolona. Anarchista Jakub Polák již zemřel vloni na rakovinu. Zastával by se však anarchista nacionalisty, kdyby neznal fakta?

Nyní několik příkladů dvojího metru. Koncem loňského srpna zabil ve Strakonicích cikán místního mladíka. Konfliktu před hospodou byli přítomni i další cikáni. Každý z nich pak uváděl něco jiného a cikán dostal jen 2 roky! Za obranu svého majetku před zloději kovů dostal střelec s kuší 10 let! Dříve za 12 bodných ran nožem do hrudníku mladého nacionalisty Miloše Reha v Litvínově v květnu 1999 dostal cikánský útočník pouze 10 let! Za zastřelení mladého vlasatého vlastence Daniela Hejdánka z 5. prosince 1992 v Pardubicích nebyl cikánský vrah odsouzen nikdy! Za ubodání Aleše Martinů v březnu 1991 v Praze či Davida Blažka o 5 let později v autobuse nebyli vrazi odsouzeni, protože dostali milost…

Takto bych mohl pokračovat dalšími jmény zavražděných z rukou cikánů a anarcho-komunistů, tak například Božko Buno, který byl zastřelen anarchistou 9. července 1998, Jaroslav Bahna – ubodán cikánem 24. srpna 1996. To jsou skutečné oběti černého rasismu a levičácké nenávisti. Nazývat za oběti rasismu zfetované cikánské drogové dealery, někoho, kdo se zfetovaný utopí, když neumí plavat či někoho, kdo se ožralý potácí po silnici a srazí ho auto řízené policistou v civilu a pak náklaďák, tak toto jistě nejsou oběti rasového vraždění a nenávisti, jak nám lživě uvádí média, Antifa či různé cikánsko-rasistické spolky typu Romea.

Naši milovaní ochránci práv cikánů mají z jejich zvýhodňování a problémů jen velký byznys. Skutečné problémy oni neřeší a ani nechtějí, protože by přišli o dobře placená místa. Pak se obviňují jen takzvaní extrémisté, že se údajně na problémech přiživují. Přitom oni, takzvaní extrémisté, na problémy upozorňují, když stát problémy s cikány neřeší, ale potlačuje ty, co zvedají hlas odporu a nechtějí už jen mlčet. Tak jako není správné mlčet ke korupci v politice či ve fotbale, kdy českému fotbalu vládnou zločinci StB typu plzeňského Berbra a jeho party, řídící mafii rozhodčích pískajících účelově dle zadání. Takovým je potřeba dáti ve všech patrech červenou kartu – říct stop! Dnes se arogance moci a bezpráví smějí lidem do očí. Když se zatýká, tak je to boj o koryta mezi politiky, nežli boj proti korupci.

Máme zde stále justiční mafii, soudy jsou nadále plné komunistů a aktivních bývalých členů zločinecké organizace KSČ. Ona dekomunizace justice stále nepřišla, mají paradoxně ještě větší moc. Jsou v čele Ústavního a Nejvyššího soudu! Víme, že ona „sametová revoluce“ v listopadu 1989 byl jen další podvod na lidi řízený StB za dohledu sovětské KGB pod názvem „Operace klín“, plánované od léta roku 1987. Byla předána moc do rukou bývalých komunistů, byl rozkraden státní majetek podvodnou privatizací, a prodej státních podniků, bank, médií do cizích rukou. Nebyli potrestáni komunističtí zločinci, když ve jménu jejich „rovnosti“ zabil komunistický režim nejméně na 100 miliónů nevinných lidí!

… Nebudeme-li součástí řešení našich práv, pravdy a svobod a jejich ochrany, budeme stále jen součástí problému. Hlas odporu nejde umlčet, hlas odporu vzrůstá a čas změny musí brzy přijít, protože vítr změn se zvedá! Tam, kde vládne bezpráví, je odpor povinností!

 

Děkuji za Vaši podporu! Zdar a sílu!

 

Vlastimil „Vlajka“ Pechanec

 

P.S.

Věznice Karviná neumožnila Vlastimilu Pechancovi ani přijmout pozvánky na dnešní protest, aby je nemohl rozesílat dále, i když obsahově byly nezávadné! Musel je odeslat své matce, která je následně v nadepsaných obálkách rozeslala jeho přátelům.

Iveta Machová, 16.8.2013

Stal jsem se podporou práva na spravedlivý proces Vlastimila Pechance extrémistou?

 

* * *

Extremisté ohlásili na 24.8. protiromské pochody

Extremisté ohlásili na sobotu 24. srpna protiromské pochody v pěti krajích ČR. Konat by se měly v některých městech v Moravskoslezském, Královéhradeckém, Ústeckém, Jihočeském a Plzeňském kraji. Řekla to mluvčí policejního prezidia Ivana Ježková. Konkrétní města však neuvedla. Mohou být nahlášeny ještě další pochody; lhůta pro jejich oznámení na radnicích vyprší ve čtvrtek. Ohlášení pochodu potvrdily České Budějovice, kde se do něj zapojí podle ohlašovatelů sto lidí. Účastníci chtějí protestovat proti systému sociálních dávek. Pochod je nahlášený na příští sobotu také v Jičíně, v Plzni a v Duchcově v Ústeckém kraji, kde jsou demonstrace časté. Uskuteční se tuto a také příští sobotu. Nahlásili je již před několika týdny tamní občané. Úřad centrálního ostravského obvodu shromáždění radikálů plánované na 24. srpna zakázal. Na stejnou dobu už totiž nahlásili shromáždění Romové. ČRo, 16.8.2013

 

Registrované partnerství uzavřelo za sedm let 1585 párů

Za sedm let, kdy je v Česku možné uzavírat registrované partnerství, do tohoto svazku vstoupilo 1585 dvojic gayů a lesbických žen. O "svatbu" víc stojí muži než ženy. Podle dostupných údajů se dosud rozpadla zhruba desetina soužití. Letos v prvním pololetí si své "ano" řeklo devět desítek párů. Vyplývá to ze statistik, které od počátku z údajů matrik zaznamenává aktivista Milda Šlehofer. Oficiální statistika se nevede. Za sedm let matriky zaregistrovaly 506 párů lesbických žen a 1079 párů gayů. Největší zájem o partnerství byl hned po jeho uzákonění v roce 2006. Pak zájem každoročně klesal. O možnost uzavírat oficiální svazek usilovaly organizace homosexuálů od 90. let minulého století. Povedlo se to až na několikátý pokus, a to přes veto tehdejšího prezidenta Václava Klause. Norma zaručuje partnerům třeba nárok na informace o zdravotním stavu protějšku či možnost dědit po sobě. Ukládá jim vyživovací povinnost, adopce zakazuje. ČRo, 16.8.2013

* * *

… Pavel v epištole Římanům zjevil tři hlavní příčiny různých eticko morálních odpadnutí národů do kultu smrti a mravní, sexuální zvrácenosti. Především to, že lidé přestali ctít Boha Stvořitele a začali se klanět stvoření a sobě samým (Řím 1,2,.23). Druhým hlavním důvodem je, že pohrdli Božím slovem, pravdou a zaměnili ji za lež (Řím 1,18, 22,23, 25). Třetím důvodem, který je důsledkem dvou předešlých je relativizace hodnot a pojmů. Zlo se mění za dobré a naopak (Řím 1. 21 viz Izaiáš 5. 20,21). To je vědomý program kultu New Age: Zničit jakékoliv rozdíly mezi dobrem a zlem, mravním a nemorálním, mezi mužem a ženou atd. To se stalo příčinou pádů starověkých civilizací od Sumerů, po říši Římskou. To bude příčinou zániku i naší civilizace, pokud se nevrátíme k základům, na kterých povstala, na zjeveném  Božím slovu a Pánu Ježíši Kristu, Mesiáši. Není jiné možnosti. Národy visí na MORÁLCE, nebo na oprátce. Vyberte si. … Důsledkem jmenovaných příčin odpadu od Boha Stvořitele mimo jiné je, že ženy a muži opustili přirozené pohlavní vztahy a propadli zvráceným formám sexu a pohrdli Božím řádem (Řím 1. 26,27 viz Levitikus 20,13). Pokrok je vždy ve směru vyšší morálky, nikoliv v amoralitě. Homosexuální praktiky jsou tedy úpadkem, degenerací. Také i my se musíme měřit normou Božího řádu, jestliže v jiných oblastech svého života selháváme. Jinak budeme pokrytci, co jiné soudí a sami upadají jinde. … Boží řád nepodléhá módním trendům neohumanismu, sociálnímu inženýrství, hnutí New Age a je v přímém kontrastu s plány některých vůdců EU a strůjců Nového světového řádu. Již T.G.Masaryk, zakladatel našeho státu tyto úchylné etické praktiky definoval jako ,,pohlavní komunismus“. …

Václav Lamr, 16.8.2013

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (8 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)