Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

čt dub 11 @08:30 -
OS Kolín - II. kolo: Šinágl a spol. obžalován
čt dub 18 @17:30 -
Praha Americké Centrum: ETIKA UMĚLÉ INTELIGENCE
st dub 24 @08:30 - 11:00PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu
čt dub 25 @09:00 - 01:30PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu

Nejnovější komentáře

  • 28.03.2024 15:57
    Číslo 13 ‧ 28. března ‧ 2024 Týdeník Echo AD Rodina, nebo ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:58
    ČR dostane z EU 73 miliard Kč na investice do dopravy či ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:44
    „Lockdowny mají závažnější důsledky než samotný covid“ Z ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 08:59
    Mezinárodní ratingová agentura Moody's dnes zhoršila ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 07:26
    Vážení přátelé zahrádkáři a sympatizanti ZO ČZS Pod Majerovic ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:28
    Universal supranational citizen Why does today's Europe face ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Všude píšou, že lidi odčervují své pejsky a na sebe zapomínají, což je pravda!

Jelikož se delší dobu zajímám o tzv. parazity a červy v lidském těle, posílám inspirující video! Je zde operace lidského srdce. Zajímavé od  druhé  minuty. Bohužel je to tak, co taky člověk může mít ve svém srdci... Určitě se podívejte, ať víte, co je také možné. Zajímavou přednášku na téma Paraziti v lidském těle, též doporučuji.    

Samozřejmě jsem viděla videí více a četla jsem o tom taky více. No, nedávno jsem byla na veterině pejskům pro tablety na odčervení a říkám panu veterinářovi, jestli by taky neměl něco pro mě. Do týdne mi sehnal tablety pro lidi na odčervení za 92 Kč. Jinak je to na lékařský předpis. Tablety se jmenují  "Vermox." A tak dnes jsem si vzala první tabletku. Celkem je tablet 6. Tableta se užívá 3 x denně, je to tedy na 2 dny. Tak jsem zvědavá...  No a samozřejmě preventivně je dobré jíst česnek, nebo i česnekové kapky, které mají v zelené lékárně a dýnová semínka, která obsahují enzymy a to červíkům nedělá dobře...  Všude píšou, že lidi odčervují své pejsky a na sebe zapomínají, což je pravda! Jako malé děti jsme cosi brali proti roupům a škrkavce dětské a to je všechno. Červi údajně způsobují 80% nemocí a jejich larvy putují po celém těle, sídlí i v mozkových dutinách, v plicích atd.... Představa je to hrozná. Prý není člověk, aby  v sobě něco neměl... Určitě se podívejte na tato videa nebo i více videí, ať prostudujete taky tělo zevnitř!  

 

I.P. 14.9.2013

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (1 Vote)
Share

Komentáře   

0 #4 Manson Statham 2017-06-12 11:49
v soucasnosti jsou v Cechach ruzni lide, kteri se snazi vydelat na duvercivosti lidi a primo agresivne jim vnucuji ruzne chemikalie na vymiceni parazitu. je tu ale jeden problem - zadne nebezpecne parazity v telech nehostime. je to vymysl sarlatanu a krasny clanek o tom, jak si tihle podvodnicci pocinaji, jsme pripravili zde --- www.detoxikujeme.cz/.../
+2 #3 Karel Adler 2013-09-18 13:10
Bezpečnější by podle mého mínění byla nějaká "desenzibilizac e", nejspíš injekčním podáním sub cutum (podkožně) proteinu z daného parazitického patogenu, získaná třeba z rekombinantních kvasinek nebo jiného genově modifikovaného zdroje.

Cituji Ivo Hubáček:
Na druhou stranu i lidské tělo s nějakým tím parazitem počítá. Podle řady lékařských studií vzniká u lidí řada imunitních poruch právě díky absenci parazitů v lidském těle - tělo nemá s čím bojovat a tak se pouští do zápasu samo se sebou, což už se začalo řešit třeba i tím, že se do těla cíleně dodávají paraziti. Většinou jde o parazity žijící ve střevech (tasemnice, škrkavky) ale jedná se o druhy, které se v lidském trávicím traktu nedokáží množit.
+2 #2 Ivo Hubáček 2013-09-18 09:26
Na druhou stranu i lidské tělo s nějakým tím parazitem počítá. Podle řady lékařských studií vzniká u lidí řada imunitních poruch právě díky absenci parazitů v lidském těle - tělo nemá s čím bojovat a tak se pouští do zápasu samo se sebou, což už se začalo řešit třeba i tím, že se do těla cíleně dodávají paraziti. Většinou jde o parazity žijící ve střevech (tasemnice, škrkavky) ale jedná se o druhy, které se v lidském trávicím traktu nedokáží množit.
+3 #1 Karel Adler 2013-09-17 15:15
Ve Vermoxu je účinnou látkou Mebendazol. Trochu širší spektrum záběru na helmity by měl mít Fembendazol, u nás dostupný ale jen ve veterinárních přípravcích (Panacur) a není úplně snadné najít nějaké údaje o toxicitě nebo vedlejších účincích. Na "ploché červy" (motolice - Tramatoda a tasemnice - Cestoda) je lékem první volby Praziquantel, samostatně v Česku tuším neregistrovaný, jen ve směsi s Pyrantelem nebo jinými anthelmintiky. Vzhledem k podobnostem v metabolismu bych doporučil při nouzovém použití veterinárních léčiv dávkování pro obdobně těžké prase domácí.
S tím, že by červi měli mít na svědomí 80 % nemocí je nějak špatně statistika, jsou sice častější, než si myslí průměrný obvoďák, ale natolik přeci jen ne. Větším problémem možná budou parazitické plísně a houby, které obvykle lékaři jako původce ochoření opomíjejí vůbec (s čestnou výjimkou mezi dermatology).

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)