Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

čt dub 11 @08:30 -
OS Kolín - II. kolo: Šinágl a spol. obžalován
čt dub 18 @17:30 -
Praha Americké Centrum: ETIKA UMĚLÉ INTELIGENCE
st dub 24 @08:30 - 11:00PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu
čt dub 25 @09:00 - 01:30PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu

Nejnovější komentáře

  • 28.03.2024 15:57
    Číslo 13 ‧ 28. března ‧ 2024 Týdeník Echo AD Rodina, nebo ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:58
    ČR dostane z EU 73 miliard Kč na investice do dopravy či ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:44
    „Lockdowny mají závažnější důsledky než samotný covid“ Z ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 08:59
    Mezinárodní ratingová agentura Moody's dnes zhoršila ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 07:26
    Vážení přátelé zahrádkáři a sympatizanti ZO ČZS Pod Majerovic ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:28
    Universal supranational citizen Why does today's Europe face ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Putin mladyPETICE CZ+SLK+E: Zastavme Putina! Let us stop Putin!

„Těmi sankcemi hopla, hopla, podobni jsme vose zmatené, tlukoucí hlavou do skla okna, jež není. dovřené.“ K. H. Normalni Muslim„Kyjovský"

K článku "Budeme muslimům ustupovat dokud...". Pan prezident brnkl na správnou notu, že šátkem to začíná a burkou končí, ale je to jen pohled do nejbližší budoucnosti. Po burce dějiny neskončí. Imigrace muslimů je v každém případě součást džihádu, třebaže snad většina imigrantů utíká z vlasti před válčením. Ani tito dnes nevinní nebudou smět zůstat pokojnými menšinami, až k nám přijde džihád jejich extremistů. Kaddáfí má miliony následovníků v názoru, že muslimský svět dělohami svých imigrantek kdekoliv na světě přečíslí "nevěřící". I když on sám mluvil jen o dělohách, většina extremistů na ně spoléhat a čekat na demografický vývoj nebude. Jak můžeme pozorovat ve Francii i jinde v Evropě.

Máme svou zkušenost s fašizmem a bolševizmem. Domnívali jsme se, že je to strop zla. Džihádisté svým doslova veselým vražděním, znásilňováním a mučením, uřezáváním hlav v přímém přenosu a podobnými akty nás už -  doufám, že dostatečně -  přesvědčili o tom, že jejich zvrácená morbidní krutost se nezastaví před ničím. Dívky a ženy, ostentativně se zahalujíce, sotva jednají z vlastní vůle. Nože a kalašnikovi muži u nás odkrytě nosit ještě nemohou, tak aspoň navádějí ženy k excesům. Jakkoliv umírněně jednající (což nemůže znamenat, že jsou a zůstanou opravdu umírněnými) "naši" muslimové nás přesvědčují o mírumilovnosti jejich náboženství, my musíme vidět především orgasticky krvavý výklad toho náboženství. Jsme jím ohroženi již povážlivě.

Vzpomeňme si, jak kat Lenin prohlásil, že "Kapitalisté nám ochotně dodají i ten provaz, na němž je oběsíme“. Něco takového tu visí ve vzduchu v naší ochotě přijímat imigranty tamodtud. Zůstat neutrální, až přijde muslimský teror.

 

Tomina, 3.9.2014

P.S.

Vstřícnost a tolerance musí mít své hranice. Je-li nepokrytě zneužívána, musí nastoupit síla, nemá-li jiná, rychle rostoucí každým dnem, snadno zvítězit a bez viditelného odporu postupně prosazovat své cíle. Mnoho času už na účinný odpor a aktivní strategii nezbývá. To platí jak proti extrémnímu Islámu, tak proti stále více vztahovačnému Rusku. Kdo nechce svobodě nic či jen málo obětovat, nebojovat a neusilovat o ní, nejen slovy ale především činy, nebude mít nakonec žádnou! Je zde předválečná politická krize připomínající nezodpovědným jednáním politiků situaci před vznikem II.světové války! Ve jménu zachování demokratických hodnot a svobody je třeba účinně a urychleně jednat. Ústupky Rusku jsou jejich ohrožením. Věřím, že citelnými sankcemi je ještě možné zabránit nejhoršímu! Se zemí, která nerespektuje demokratické hodnoty a otevřeně, beze studu jich využívá a zneužívá, už nelze jednat jen „diplomaticky“!

 

Jan Šinágl, 4.9.2014

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (1 Vote)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)