Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 24.04.2024 10:01
    Odsouzený kriminálník Maxim Ponomarenko opět podniká v ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 09:00
    Dobrý den vážený pane Šinágle, obracím se na Vás, protože ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 07:47
    Předpokládám, že paní Gavlasové a jejím klientům bylo zveřejněním ...

    Read more...

     
  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Michal Martin II… Dle veřejného rejstříku a sbírky listin - https://or.justice.cz/ias/ui/vypis-sl-firma?subjektId=485670 – neplní Agentura MM Praha, s.r.o. své zákonné povinnosti. Založená organizace s.r.o. musí vykazovat účetní závěrky a další, jako je např. oznámení změny sídla společnosti a jejího majitele. Z tohoto rejstříku na justici.cz je zřejmé, že tak nekoná. Dle informací ve sdělovacích prostředcích byla Agentura MM Praha s.r.o. prodána do USA, majitelem se stal americký právník žijící v USA a jednatelem zůstal pan Martin Michal, žijící v ČR. Vzhledem k prokázanému dlouhodobému podvodnému jednání pana Martina Michal ve věcech nakládání s finančními prostředky firem ve kterých se angažoval jako ředitel, právník, jednatel, atd., a za které byl v minulosti vazebně stíhán, panuje oprávněná obava, že i angažování v této agentuře MM se jeví podobně podvodně, jako u předcházejících cca 17 firem, ve kterých působil. …  

 

Odesílatel:

SODALES SOLONIS o.s.,

Předseda

Jan Šinágl

Nejedlých 335

267 53 Žebrák

 

Příjemce:

Městský soud v Praze

Rejstříkový soud

Slezská 2000/9

120 00 Praha 2

 

ID datové schránky: snkabbm

 

Základní identifikační údaje

Spisová značka: C 99679 vedená u Městského soudu v Praze

Obchodní jméno: Agentura MM Praha ,s.r.o.

Identifikační číslo: 27145123 (viz obchodní rejstřík)

Adresa - sídlo společnosti: Řitka, Sportovní 122, PSČ 25203

Věc: Podnět na ukončení protiprávního jednáníAgenturyMM Praha, s.r.o.

        

                                                                                                                 V Žebráku dne 21. ledna 2015

 

Dobrý den,

 

Dle veřejného rejstříku a sbírky listin - https://or.justice.cz/ias/ui/vypis-sl-firma?subjektId=485670 – neplní Agentura MM Praha, s.r.o. své zákonné povinnosti. Založená organizace s.r.o. musí vykazovat účetní závěrky a další, jako je např. oznámení změny sídla společnosti a jejího majitele. Z tohoto rejstříku na justici.cz je zřejmé, že tak nekoná. Dle informací ve sdělovacích prostředcích byla Agentura MM Praha s.r.o. prodána do USA, majitelem se stal americký právník žijící v USA a jednatelem zůstal pan Martin Michal, žijící v ČR.

Vzhledem k prokázanému dlouhodobému podvodnému jednání pana Martina Michal ve věcech nakládání s finančními prostředky firem ve kterých se angažoval jako ředitel, právník, jednatel, atd., a za které byl v minulosti vazebně stíhán, panuje oprávněná obava, že i angažování v této agentuře MM se jeví podobně podvodně, jako u předcházejících cca 17 firem, ve kterých působil.  

Nejsem právníkem a žádám soud o odpovědi na následující otázky:

  1. Za jakých podmínek může spoluvlastník firmy, na jehož podíl je uvalena exekuce, prodat svůj podíl spolumajiteli, v tomto případě své manželce?
  2. Jak funguje kontrolní systém, aby nedošlo k poškození věřitele?
  3. Jaké podmínky dle zákona musí majitel firmy naplnit při prodeji firmy s.r.o.. do zahraničí?
  4. Je firma povinna zveřejňovat ročně zákonné informace o činnosti firmy i když nevykazuje žádnou činnost?
  5. Jaký je zákonný postih majitele firmy i jejího jednatele, kteří neplní své povinnosti při správě a řízení firmy.
  6. Jaké mají majitelé a jednatelé povinnosti při prodeji firmy s.r.o. do zahraničí, kdy dle obchodního rejstříku má firma stále sídlo v ČR?
  7. Zbavil se jednatel MM legálně povinnosti splácet svůj dluh exekutorovi, prodejem svého podílu své manželce a následně do USA?

Poslední listina je z 6.11.2008, chybí všechny účetní závěrky, smlouva o převodu obchodního podílu na amerického advokáta atd. Jako firma s.r.o. se i se zahraničním vlastníkem musí řídit našimi zákony a je povinna stále dodávat do rejstříku všechny listiny každý rok. To evidentně nečinila a nečiní. Přitom firma vede dlouhé roky množství soudních sporů v ČR, tedy musí si platit advokáta. Žádám, aby obchodní soud Agenturu MM Praha s.r.o. vyzval k ukončení protiprávního jednání a neprodlené zjednání nápravy.

Předpokládám, že za neplnění zákonných povinností jsou určeny i patřičně zákonné sankce, včetně citelných finančních postihů, zvláště při tak zřejmém a jasném flagrantním porušení zákona a zákonných povinností firmy. Agentura MM s.r.o. sama roky požaduje a vyžaduje na druhých, ať už fyzických či právnických osobách, dodržování zákona. Při svých četných soudních sporech, až na vzácné výjimky, prohrává. Přitom je sama nedodržuje, resp.porušuje.

Děkuji vám předem za Vaši odpověď.

 

V úctě k vaší neodejmutelné odpovědnosti              

předseda

SODALES SOLONIS o.s.                                                                                                                                                            

Jan Šinágl

* * *

P.S.

Je dobré šířit pravdu…. http://martin-michal.blogspot.com/

* * *

Pokračují manžel a nevlastní syn Heleny Vondráčkové v trestné činnosti?!

* * *

Bude exekuce kvůli manželovi míň bolet?

… Manželství dřív někteří dlužníci zneužívali k ukrývání se před exekutory – své peníze schovávali na účty partnerů, což zase poškozovalo věřitele, kteří se k penězům často nedostali. …

P.S.

Zajímavé. Uniká podvodně pan MM exekutorům, platí vše jeho manželka, či jeho syn?

* * *

Aktualizováno:

Na stránkách www.galerieprolhanych.cz, které zřídil MM, se sprostě uráží, pomlouvá a dehonestuje každý, kdo si dovolil napsat cokoli negativního o chování a jednání Martina Michala, nebo jeho ženy Heleny Vondráčkové, nebo kdo si troufnul napsat pravdu o tomto zkrachovalém a neúspěšném podnikateli. Ten se  již několik let vyhýbá mnohamilionové exekuci a žije údajně z minimální mzdy od své manželky. Užívá si ovšem všech nadstandardních požitků, skrytých za majetkem zpěvačky. Při tom tento podvodný podnikatel, falešný doktor a proklamovaný pilot dopravních letadel, jenž ovšem neumí anglicky, vláčí po soudech každého, kdo si dovolí napsat pravdu o jeho podvodech, lžích a negativním vlivu na samotnou zpěvačku Helenu Vondráčkovou. Důvodem trestních oznámení a soudních sporů jsou pokaždé peníze v řádu statisíc a milionů korun,  které by chtěl tento výtečník spolu se svou právničkou Mgr. Janou Gavlasovou vysoudit na českých soudech. V nebývalé míře tak zaměstnává soudy a soudce, kteří by se měli věnovat důležitým a závažným trestním činům. V Galerii prolhaných se to hemží výrazy, za které by na druhou stranu pan MM požadoval nejen miliony, ale jistě i trest smrti a ukamenování… Proč ho tedytaky někdo z nich nežaluje?

 

Jan Šinágl, 25.1.2015

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (5 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)