Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

čt dub 11 @08:30 -
OS Kolín - II. kolo: Šinágl a spol. obžalován
čt dub 18 @17:30 -
Praha Americké Centrum: ETIKA UMĚLÉ INTELIGENCE
st dub 24 @08:30 - 11:00PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu
čt dub 25 @09:00 - 01:30PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu

Nejnovější komentáře

  • 28.03.2024 15:57
    Číslo 13 ‧ 28. března ‧ 2024 Týdeník Echo AD Rodina, nebo ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:58
    ČR dostane z EU 73 miliard Kč na investice do dopravy či ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:44
    „Lockdowny mají závažnější důsledky než samotný covid“ Z ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 08:59
    Mezinárodní ratingová agentura Moody's dnes zhoršila ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 07:26
    Vážení přátelé zahrádkáři a sympatizanti ZO ČZS Pod Majerovic ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:28
    Universal supranational citizen Why does today's Europe face ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Fortyn

Aktualizováno 14.5.2016 Odpověď  World Health Organisation ze dne 5.5.2016.

Největší ostuda české vědecké medicíny počátkem třetího tisíciletí

… Po maturitě jsme se padesát let neviděli, on lékař a já zeměměřič a když mi vyprávěl, že dokáže uzdravit pacienta s nádorem a metastázami, byl jsem nadšen. Na dotaz, proč se to ještě nevyužívá mi řekl: „Je to moc levné“. … (vpravo LN, 9.4.2016)

Vážený pane Šinágle,

těší mne Vaše okamžitá odpověď. Jsou zde určité překážky: jsem postižen počínajícíLN MZ AB SN 090416 slepotou a nepřečtu dlouhé články, jen krátké zprávy. Na klávesnici PC to ještě jde, ale dělám chyby. Ty demonstrace nedovedu odhadnout  byly-li by k něčemu. Ve zdravotnictví jsou pravidla, která se, jak vidno nedodrží, ale jinak důsledně dodržují! Ministr sám nic nerozhodne, na medicínu odborníky a on jenom jako úředník podepisuje co jiní rozhodnou. V tomto případě, když nahlédnete do mé přílohy, jsou tam "vědecké společnosti" AV ČR, Vědecká rada ministerstva a ti všichni (jako ovce) se shodly na jednom! Pak ještě platí zákon, který umožňuje zdravotnickému zařízení požádat (MZ) o prozkoušení takovéto zatím nepovolené metody za podmínek, které, nebude-li vůle, budou stanoveny nesplnitelně! Takže všichni se mohou na něco vymluvit, když to nebudou podporovat. I po té demonstraci všichni slíbí, že udělají co budou moci, ale po čase se ukáže, že nemohli.


Já sám mám snahu co nejvíce to podpořit, ale vidím to takto. Nejblíže k realizaci devitalizace melanomu (kožního nádoru) má pracoviště AVČR v Liběchově, kde Fortýn pracoval do své smrti a přesto se nic neděje.


S pozdravem Honzátko.

* * *


Dne 9.4.2016 12:32, Jan Šinágl napsal(a):

Vážený pane Honzátko,


děkuji Vám! Rád zveřejním, nemáte-li námitek? Ministr Němeček stále neodpovídá - a neodpoví na můj dopis, ozvalo se jen MF, jak asi víte z mého webu. ČLK, resp. její vedení je ostudou lékařského stavu. Byl jsem zděšen slovníkem jejího vedení. Podpořím demonstraci před MZ nemocných, zkusit donutit média začít psát a politiky jednat. Zdravotnictví se hroutí, blíží se volby a je třeba konat, jenom psát už nestačí - to tyto zlosyny neohrožuje. Informoval jsem i předsedu ČAV, jen potvrdil příjem. To je také jistý signál. Někdo musí začít, kdo jiný než současní pacienti či potenciální? Je třeba zkusit zemi mobilizovat činy, dokud je to možné.


V úctě

Jan Šinágl

* * *
Dne 9.4.2016 v 12:19 Roman Honzátko napsal(a):

Milý pane Šinágle,


náhodou, přes pana Čápa, jsem s potěšením objevil někoho, kdo informuje veřejnost o nemravném jednání našich lékařských autorit k devitalizaci. Celá věc se mne velmi týká, neboť jsem s Fortýnem chodil pět let do obecné školy v Praze Nuslích, pak čtyři roky v jedné třídě Gymnázia v Ječné a také dvě sezony na lodi ve VK Blesk v Podolí.

Po maturitě jsme se padesát let neviděli, on lékař a já zeměměřič a když mi vyprávěl, že dokáže uzdravit pacienta s nádorem a metastázami, byl jsem nadšen. Na dotaz, proč se to ještě nevyužívá mi řekl: „Je to moc levné“. Zapojil jsem další spolužáky s naivním plánem to zveřejnit a zavést. Podařilo se mi alespoň to dostat do televize (Klekánice). Další osudy  jsou Vám známé. Velmi se zasloužil pan Tlustý. Shromáždil vše co se dalo.

Fortýn par dní před svou smrtí, koncem 2000, byl přesvědčen, že klinické zkoušky proběhnou. Nikdo nepomyslel, že jsou schopni takové lumpárny a lékařská veřejnost si, bohužel ve své naivitě, nedovolí pochybovat, že to tak bylo správně.

Jsem Vám moc vděčen, že připomínáte veřejnosti, jaké lumpárny jsou naši vážení lékaři schopní. Náhodou se jsem o totéž pokusil ve stručnosti také na stránkách svazu pacientů (viz příloha)).

Moc Vám děkuji a máte-li na mne nějaký dotaz rád, pokud budu vědět, zodpovím.


S přátelským pozdravem R.Honzátko.

* * *

P.S.

Masové zavedení léčby rakoviny metodou MUDr. Karla Fortýna by zachránilo nejen desetitisíce lidských životů ročně, ale rychle pomohlo vyřešit i současné problémy českého zdravotnictví s jeho financováním. Je to do budoucna neudržitelné, nemluvě o obnovení uzdravených opět aktivně pracovat pro společnost, svoji rodinu a své blízké. O celosvětovém dopadu významu objevu dr. Fortýna, nemluvě. Měl už dávno obdržet Nobelovu cenu! Pokud budou i nadále ve zdravotnictví peníze, zisk, zájmy a osobní profit převládat, onemocní těžkou chorobou i samotné zdravotnictví. Je na „dobré cestě“. Dobrovolně z ní neustoupí, je to jen otázkou kvality občanské společnosti zda si tyto životně důležité změny postupně vynutí, prosadí, nebo se stane sama obětí tohoto, nemravného, nenasytného systému, který se stal už sám rakovinou, nemravně tyjící na zdravých i nemocných. Rakovina, jak známo, ničí a zničí v konečné fázi každého svého nositele, pokud se jí nepostaví do cesty osvědčené metody, zdravý rozum a dobré mravy.

 

Jan Šinágl, 12.4.2016

* * *

Sociologická studie Stanislava Vrbíka: Mají rakovinové nádory stále zabíjet?

Na 30.000 zbytečně zemřelých ročně a na zbytečně stamiliardové ztráty, zareagovalo z oslovených dosud pouze Babišovo MF!

Účinná léčba rakoviny existuje již 59 let! Zbytečně umírají miliony lidí po celém světě na úkor miliardových zisků farmaprůmyslu a výrobců zdravotnického zařízení!

Příčiny, proč se stále mlčí o devitalizaci?!

Proto musel zákonitě zemřít Stanislav Gross – kdo ho bude následovat ?!

* * *

Odpověď  World Health Organisation ze dne 5.5.2016.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)
Share

Komentáře   

0 #1 K.Mrzílek 2016-04-12 23:36
Jednomu to připomíná Teslu a jeho zázraky. Které nesměly být realizovány, aby se nepoložil průmysl.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)