Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

čt dub 11 @08:30 -
OS Kolín - II. kolo: Šinágl a spol. obžalován
čt dub 18 @17:30 -
Praha Americké Centrum: ETIKA UMĚLÉ INTELIGENCE
st dub 24 @08:30 - 11:00PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu
čt dub 25 @09:00 - 01:30PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu

Nejnovější komentáře

  • 28.03.2024 15:57
    Číslo 13 ‧ 28. března ‧ 2024 Týdeník Echo AD Rodina, nebo ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:58
    ČR dostane z EU 73 miliard Kč na investice do dopravy či ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:44
    „Lockdowny mají závažnější důsledky než samotný covid“ Z ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 08:59
    Mezinárodní ratingová agentura Moody's dnes zhoršila ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 07:26
    Vážení přátelé zahrádkáři a sympatizanti ZO ČZS Pod Majerovic ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:28
    Universal supranational citizen Why does today's Europe face ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

IK 1 Kohoutova a Suchy 270117Aktualizováno 9.března: LN 2.3.2017 „Skandál a Číňanka se počítají“: … Pořadatelem letošního ženské­ho šampionátu se stal Írán, který všem hráčkám nakázal, že musejí respektovat jeho kulturu a oblékat si k partiím hidžáb. Šátek na vlasy byl očekávaně pro některé hráčky rudým šátkem na býka, takže několik velmistryň se kvůli tomu šampionátu neúčastnilo, a navíc hlasitě protestovalo, nicméně FIDE se jich nijak nezastala. Pořadatel tím získal první důle­žitý bod — jednak si dokázal na mezinárodní scéně prosadit svou z hlediska svého náboženství, ale hlavně se o ženském mistrovství světa začalo psát i v mainstreamových novinách po celém světě. … 

Aktualizováno 3.března: BLESK 3.strana 1.3.2017 - vpravo

BLESK TO AS 010317

Aktualizováno 24.února: To, žebylo podáno TO na Šabatovou zamlčuje veřejnoprávní ČT už čtvrtý den, ale že Somálka podala dnes odvolání už dnes odvysílala ČT min. 3x během dne, ale v Událostech kupodivu už jen 18 vteřin?! Že by následek mého telefonátu Diváckému centru, kdy jsem si nebral žádné servítky?! To má být služba veřejnosti? To je ta slavná „vyváženost“ ČT? To je mediální zločin, vědomá manipulace s občany a fatální selhání veřejnoprávní služby, za které musí nést někdo odpovědnost! RRTV bude mít zase práci ! Divácké centrum ČT, spousta výmluv: „Trestní oznámení podává dnes kdekdo na kdekoho“?! BLESK Hot Line „Nemáme zájem“. Že by komunisté začali slavit předčasně 25.únor č. I? Občané připravte se, jinak z vás mohou být opět ovčané dříve než tušíte – jako s ovcemi už s námi média zacházejí – za naše peníze! Demonstrace proti veřejnoprávní ČT přichází v pravý čas: 28.února 2017 Kavčí Hory 12:00 – 13:00 hod.PROSÍM ŠIŘTE A PŘIJĎTE I VE VLASTNÍM ZÁJMU – z médií se to nedozvíte, ta občanům neslouží, když jsou v ohrožení zájmy mocných! 

AKTUALIZOVÁNO 23.2.2017: Už třetí den všechna hlavní média, včetně veřejnoprávních, mlčí?! Byla informována všechna hlavní média, všichni zákonodárci, všechny regionální Deníky, stovky novinářů, desítky už potvrdili příjem. Dosud informovaly tři weby - první tento web, druhé Parlamentní Listy a dnes třetí EXTRA. Naše tzv. „nezávislá média“ v plné nahotě! Hodně přituhuje občané, „Východ“ opět klepe stále troufaleji „na dveře“ aniž většina tuší! Jsme opravdu jen zemí ovčanů, sluhů a služek. Svoboda není zadarmo, naříkat a prosit o pomoc umí každý. Kdo o svobodu nebojuje, nezaslouží si ji!  

Skončí veřejná ochránkyně lidských práv Anna Šabatová ve vězení? Pokud jsme právním státem, měla by být z titulu své vysoké společenské odpovědnosti o to přísněji potrestána. Odstoupení z funkce by mělo být jejím prvním krokem jako reakcí. Občané už nad ní rozsudek dávno vynesli! Škodí zemi. J.Š.

… Advokát je přesvědčen, že by orgány činné v trestním řízení měly prověřit předevšímSabatova Anna VOP skutečnosti, které nasvědčují tomu, že mohlo v průběhu šetření ombudsmanky dojít jednak k možné manipulaci s důkazy a jednak k zasahování do kompetence a působnosti České školní inspekce, a tedy k možnému naplnění znaků skutkové podstaty trestného činu zneužití pravomoci úřední osoby. K těmto závěrům jej vede především provedený důkaz před soudem, a sice výslech pracovnice nestátní neziskové organizace META, která vypověděla, že sérii otázek a odpovědí v e-mailové korespondenci o jednání uchazeček na škole sepsala sama Anna Šabatová, tzn. i odpovědi na své otázky, tyto pak svědkyně jen bezvýznamně autorizovala a tyto pak sloužily jako jeden z relevantních podkladů pro dehonestující zprávu veřejné ochránkyně práv o diskriminaci somálské dívky ze strany školy její ředitelkou PhDr. I. Kohoutovou, Ph.D. Zároveň pak tento elaborát posloužil i jako hlavní důkaz v soudním řízení. …

 

* * * 

Vážený pane redaktore,

 

v návaznosti na komunikaci ve věci žaloby somálské uchazečky o studium A. A. Jamaal na Střední zdravotnickou školu ohledně nošení muslimského šátku si Vám dovoluji sdělit další vývoj ve věci.

Jednak byl již doručen ze strany Obvodního soudu pro Prahu 10 rozsudek a nyní čekám, zda se druhá strana bude odvolávat či nikoli.

Nicméně s ohledem na skutečnosti, které vyplynuly na povrch v průběhu projednávání věci soudem, zejména co se týče Zprávy veřejné ochránkyně práv a jejího šetření stížnosti jmenované, rozhodl se můj právní zástupce Mgr. Radek Suchý za sebe podat oznámení o skutečnostech nasvědčujících spáchání trestného činu Mgr. Annou Šabatovou, Ph.D., ve funkci veřejné ochránkyně práv. Trestní oznámení tedy nepodávám já, ani Střední zdravotnická škola.

Advokát je přesvědčen, že by orgány činné v trestním řízení měly prověřit především skutečnosti, které nasvědčují tomu, že mohlo v průběhu šetření ombudsmanky dojít jednak k možné manipulaci s důkazy a jednak k zasahování do kompetence a působnosti České školní inspekce, a tedy k možnému naplnění znaků skutkové podstaty trestného činu zneužití pravomoci úřední osoby.

K těmto závěrům jej vede především provedený důkaz před soudem, a sice výslech pracovnice nestátní neziskové organizace META, která vypověděla, že sérii otázek a odpovědí v e-mailové korespondenci o jednání uchazeček na škole sepsala sama Anna Šabatová, tzn. i odpovědi na své otázky, tyto pak svědkyně jen bezvýznamně autorizovala a tyto pak sloužily jako jeden z relevantních podkladů pro dehonestující zprávu veřejné ochránkyně práv o diskriminaci somálské dívky ze strany školy její ředitelkou PhDr. I. Kohoutovou, Ph.D. Zároveň pak tento elaborát posloužil i jako hlavní důkaz v soudním řízení.

Obecně takový postup považujeme za skandální a nepřípustný a proto je Mgr. R. Suchý přesvědčen, že by se věcí měla zabývat policie a případné pochybnosti buď potvrdit či vyloučit. V podstatě celé její šetření dle našeho názoru vyznívá jako připravená provokace, za účelem politizace celé kauzy, čemuž nasvědčují i naše pochybnosti o případné manipulaci s důkazy.

Shodně pak považujeme za skandální a nezákonný nátlak veřejné ochránkyně práv na Českou školní inspekci, která pod tímto tlakem bez jakéhokoliv zdůvodnění změnila své kontrolní závěry o postupu školy a její ředitelky v této kauze.

O dalším Vás budeme informovat. Trestní oznámení bude podávat Mgr. Suchý ještě dnes jeho odesláním na Krajské státní zastupitelství v Brně.

 

V úctě

PhDr. Ivanka Kohoutová, Ph.D., ředitelka SZŠ Ruská.

 

-------- Přeposlaná zpráva --------

Předmět: FW: sdělení
Datum: Tue, 21 Feb 2017 13:50:12 +0000
Od: PhDr. Kohoutová Ivanka, Ph.D. <Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.;
Komu: Jan Šinágl <Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.;
Kopie: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. <Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.;

* * *

P.S.

Skončí veřejná ochránkyně lidských práv Anna Šabatová ve vězení? Pokud jsme právním státem, měla by být z titulu své vysoké společenské odpovědnosti o to přísněji potrestána. Odstoupení z funkce by mělo být jejím prvním krokem jako reakcí. Zneužití pravomoci úřední osoby je trestným činem. Sazba 1-5 let vězení nebo zákazem činnosti. Za určitých okolností je možný trest až 12 let odnětí svobody. Obhájce neobhajitelného Jan Ruml mi v osobním rozhovoru řekl, že se odvolají. Bude ještě hodně „veselo“…

Občané už nad veřejnou ochránkyní cizinců, porušující naše zákony a předpisy, rozsudek dávno vynesli! Škodí zemi. Čím rychleji odstoupí z funkce, tím více se zabrání škodám ještě větším! Čeká nás náročný - i volební rok. Země a její občané si nemohou nadále dovolit mít takovouto neschopnou osobu na tak důležitém místě.

 

Jan Šinágl, 21.2.2017  

Petice na podporu ředitelky SZŠ v Praze dr. Ivanky Kohoutové

P.S.

Informaci jsem zveřejnil jako první, zaslal všem hlavním médiím, včetně regionálních, stovkám novinářů. Zatím informovaly jako druhé PL, ostatní média dosud mlčí?! Přitom ředitel zpravodajství ČT Milan Fridrich mi potvrdil příjem obratem? Veřejnoprávní ČT stále mlčí? Skutečná služba veřejné ochránkyni práv, ale ne veřejnosti. Uvidíme, kdo komu bude -  a jak dlouho - ještě sloužit za peníze občanů! J.Š.22.2.2017

* * *

Nejen hrozba kriminálu. Anna Šabatová čelí další věci, do práce se dala Klára Samková

Gestapácké metody. Trapné, ubohé, nechutné, zvrácené a odporné. Ombudsmanka Šabatová to schytává z parlamentu kvůli Romům. A Kalousek jí vzkázal...

Ombudsmanka Anna Šabatová najala provokatérky, jež se vydávaly za romské zájemkyně o bydlení. Realitky je odmítly s tím, že majitelé byt Romům pronajmout nechtějí. Nyní žádá odškodnění jedna z žen, která zájem o byt jen předstírala – prý se natolik vžila do role diskriminované osoby, že cítí újmu. Šabatová ji v tom podporuje. Co tomu říkají vaši volení představitelé? …

P.S.

A kde zůstalo právo majitele určit si komu byt pronajme a komu ne?! J.Š.

* * *

Rozhovor s tři roky, ombudsmankou a úředníky, šikanovanou ředitelkou „ošátkované“ střední zdravotní školy Ivankou Kohoutovou

Rodinný klan Petra Uhla a Anny Šabatové– zakuklená komunistická buňka?!

Ze stránek VOP Anny Šabatové, aneb toto si platí občané ze svých daní?!

Kdy bude odvolaná z funkce Veřejného Ochránce Práv neschopná resp. všehoschopná Anna Šabatová?!

Vítězství dr. Kohoutové a pravdy nad lží a intrikami ombudsmanky Šabatové a spol.

* * *

Provinila se v kauze hidžáb podle vás zdravotnická škola?


„Podle mého názoru Somálka žákyní školy nebyla. Jedna věc je, jestli by byla zákazem šátku diskriminována, druhá věc, jestli se diskriminace mohla dopustit škola. Jelikož ona nebyla žákyní, tak ani škola nemůže nést odpovědnost za případnou diskriminaci. Zda se šátky mohou, nebo nemohou nosit, to je věc jiná, ale o to u soudu nešlo.“

http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-politika/457572/stanislav-krecek-78-o-islamu-na-skolach-poslat-na-rodice-socialku-to-je-neprijatelne.html?utm_source=blesk.cz&utm_medium=copy


1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.60 (15 Votes)
Share

Komentáře   

+5 #3 Pavel Piják 2017-03-01 08:19
Kde sehnala ta uklizečka tolik titulů?
+3 #2 Láďa 2017-02-24 22:43
Upozorňuji, že rádobynovinář Fridrich, nešéfuje zpravodajství. Odtud ho vyhodil ředitel ČT Dvořák a udělal ho ředitelem programu. Proto za čtvrt miliónu + odměny měsíčně, co pobírá, koukáme již několik let na staré, stejné programy.
+12 #1 MP 2017-02-21 18:15
Měla by skončit za mřížemi doživotí. Prosazuje násilným způsobem multikulturalis mus a vyhlazení bílé rasy.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)