Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Bata Jan Antonin a TGM

Doklad o řádění komunistů ve Zlíně po II.světové válce!

Po takovém usnesení Ústavního soudu ČR si lze na něm vážit jen kvality práce odvedené řemeslníky při výstavbě jeho sídla! Usnesení je zločin na právu, spravedlnosti a primitivní pošlapání všech právních zásad, uznávanými vyspělými zeměmi světa.

Ústavní soud (ÚS) odmítl stížnost dědiců Jana Antonína Bati, kteří od českého státu neúspěšně žádali 56 milionů korun jako náhradu za zestátněný majetek. Žaloba se týkala funkcionalistické vily a pozemku ve Zlíně. Majetek propadl státu v roce 1947 kvůli údajné spolupráci šéfa obuvnického impéria s nacisty. Justice o 60 let později jméno podnikatele očistila. Náhradu za odňatý majetek ale dědicové dosud nevysoudili. ČRo, 6.4.2017

* * *

Po takovém usnesení Ústavního soudu ČR si lze na něm vážit jen kvality práce odvedené řemeslníky při výstavbě jeho sídla! Usnesení je zločin na právu, spravedlnosti a primitivní pošlapání všech právních zásad, uznávanými vyspělými zeměmi světa. Pachatelem je Ústavní soud. Na kontě už má více obětí. Tvůrce Ústavy ČR jistě nenapadlo, že bude jednou tato původně ctihodná instituce, prodejná a upřednostňující zcela jiné zájmy než je právo, spravedlnost a rovnost všech občanů před zákonem, bez ohledu na jeho majetek a moc! Když už i ústavní soud je v mravním delíriu, co potom země?! Je výzvou všem slušným a odpovědným občanům, aby se pokusili na podzim při volbách tento tragický stav změnit. Jinak si je politika bude postupně vyhledávat v pudu sebezáchovy.  

 

Jan Šinágl, 6.4.2017

P.S.

Média byla informována o usnesení ÚS ČR dříve než obě zúčastněné strany! 

* * *

ZA CO BYL A ZA CO NEBYL ODSOUZEN JAN A. BAŤA 2. KVĚTNA 1947

Odkaz a dílo Jana A.Bati stále utajováno, nově i Thomasem Archerem Baťou!

Karel Aster spolupracovník Jana A. Bati

Vzpomínka k zapomenutým narozeninám Jana Antonína Bati

 

 

 

Slavný ústavní soude,

Měl by sis hledět ústavních věcí. Náš stát vypadá jako kůlnička na dřevo a ty řešíš otázku vlastnictví jedné vily ve Zlíně. Tu vilu nezabavil Stát Janu Antonínu Baťovi. Ta byla v květnu 1947 už 3 měsíce v konfiskaci Městského úřadu ve Zlíně. A město Zlín z ní vybírá nájemné. Tys měl odkázat Baťovy dědice, aby jednali se Zlínem. Ty se starej, aby byla v ČR demokracie. Tady vládne v Parlamentě korupce! Vysoké platy poslanců jsou korupční dávky, jež z parlamentu dělají tržiště extraboháčů, co si kupují strany, a strany si v parlamentě korupčním platem kupují mandáty zvolených poslanců. Poslanec má mít stejný plat jako před zvolením, minimálně průměrný plat. Vše ostatní na doklady! Může v demokracii být v parlamentě hlasování volné a závazné? Nemůže! To se jenom vedení stran tak vžilo do korupce, že už se nestydí o ní veřejně mluvit! Závazné a volné hlasování předem říká, jestli má poslanec plnit, anebo se vysmát svému poslaneckému slibu. Když se vysměje, znamená to, že bude poslušný své straně. Je to demokracie? Toto máte řešit, a ne jednu vilu kdesi v zapadákově. Přikládám Vám doklad, že předmětná vila byla zkonfiskovaná manželce Jana Antonína Bati už v únoru 1947. Vy jste měli žádost o rozhodnutí odmítnout a předat žalobcům, ať se obrátí na Město Zlín. A starejte se, aby korupce zmizela z nejvyššího státního orgánu i s těmi vždy zkorumpovanými politickými stranami. Máte tam návrh Karla Janečka na způsob voleb. To má být Vaše starost.

Naštvaný občan Stanislav Vrbík ze Zlína.

 
8.4.2017

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (1 Vote)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)