Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 24.04.2024 07:47
    Předpokládám, že paní Gavlasové a jejím klientům bylo zveřejněním ...

    Read more...

     
  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

IUSTITIA pada… Soudkyně totiž ty důkazy viděla a slyšela (když čekali na soudě na chodbě, bylo přes dveře slyšet, jak senát si pouští pro sebe ty telefonáty.  Slyšela např. nahrávku, jak Jana Vlčková volá právníkovi a přiznává se, že si to celé vymyslela a nyní jen nechce být obviněna z křivého svědectví....., to vše soudkyně slyšela.... A rozhodla se tyto důkazy neprovést. …

* * *

 

Vážený pane Šinágle,

 

Velmi si Vážím Vašich dlouhodobých aktivit, jsem ročník 1974, tak mám minulé doby stále v paměti, a musím říci, že dokud se mne to netýkalo, tak jsem neviděl, že v orgánech moci a mafii se nezměnilo nic. Jsem odsouzený na 4 roky s dozorem za mnou manželkou vymyšlené trestné činy, státní zástupce i senát ví, že jsem nevinný, protože se během toho soudu prokázalo, že manželka neustále lže. Vztek soudkyně je však tak velký, že přes to všechno mne poslala do vězení.

Příliš dlouho jsem věřil tomu, že se ukáže absurdita. Jsem zoufalý člověk, (poslední 3 měsíce na lécích od psychiatra) který prohrál boj s komunistickou soudkyní JUDr. Danou Haňkovou (OS Praha-Východ), která v opatrovnickém řízení Předběžkem vzala možnost vídat mé syny (tehdy 2 a 4 roky), že časově neohraničeným předběžným opatřením dala matce péči a nestanovila styk, po marných pokusech o nápravu (návrh PO na úpravu poměrů na střídavou péči, nebo rozšířenou úpravu styku ), kdy se mi  soudkyně Haňková vysmívala, jsem na ni podal Tr.Oz, které však policie ani nikdo jiný neřešil. A Haňková mne teď za moji drzost odsoudila do vězení. Senát okresního soudu pro Prahu východ, který mne odsoudil se sestával se tří komunistických soudkyní, stejně jako odvolací soud, tři komunistické soudkyně. Nikdo z mé rodiny nebyl komunistou, naopak se angažovali v chartě, já jsem se své podstaty komunisty nesoudil a dával jsem jim novou šanci, v nové společnosti. Jaká ironie, že mne odsoudilo z domácího násilí komunistické komando 6 nespokojených žen (všechny dožívají bez partnera a nenávidí muže).

Nicméně, aby si soudkyně utvrdila, že rozhodla v opatrovnickém řízení dobře, tak mne teď ODSOUDILA ve 2 trestních  případech, 8 trestných činů, každý z trestných činů se týká mé manželky. 

1.soudní spor (4tr.činy) je již pravomocný - tedy 3 roky podmínka -  odvolací soud nic neřešil, jen řekl, že Haňková to udělala dobře, 

2.soudní spor (další 4tr. činy) je nepravomocný, v současné době je 2 týdny odvolání na KS, počítám rychlou reakci, jako v 1.případě.

Je jasné že Haňkové je jasné, že jsem žádný z těch trestných činů nespáchal, a přesto mne posílá do vězení.... dává mi najevo svojí moc, kde jí nic nehrozí za očividnou mstu.

Dokonce státní zástupce (poté, co strávil rok u tohoto případu, tak pomalu ale jistě se měnil jeho původní návrh na trest) u závěrečné řeči prohlásil, že nenavrhuje vězení, které by nesplnilo v tomhle případě výchovnou funkci, ale peněžitý trest, nebo podmíněný trest. Haňková prokurátora při tom probodávala pohledem, proč se mne zastává, a pak mi dala 4 roky natvrdo, tedy daleko nad to co požadoval státní zástupce.

V příloze jsem si Vám dovolil poslat vyjádření mé kamarádky, která mi pomáhá a stojí mi oporou poslední týdny mé svobody, 

Rád bych Vás požádal o pomoc, pokud byste našel chvilku, zda-li byste nevěděl na koho se obrátit se zmedializováním, myslím si že teď by mi už jen pomohlo, kdyby na odvolací soud přišlo pár lidí, aby odvolací soud proběhl důstojněji, než minule, když tam nikdo nebyl, tak soudkyně neřekla, ale jasně vyplývalo s diskuze s přísedícími, že projít by důkazy asi mohli, ale že už mají hodinu zpoždění kvůli předchozímu stání a musí to dohnat, a tak nemají čas projít důkazy.

Děkuji za jakoukoliv reakci, případně doporučení na koho se obrátit s medializací.

Je dost možné, že tato témata dnes společnost nezajímají, vidím sám sebe před 3mi lety, když jsem byl uznávaný it MANAŽER s 17 lety praxe na vedoucích pozicích v mezinárodních firmách a myslel jsem si, že už nemáme staré struktury a že máme spravedlnost. Dnes se topím v dluzích, které mi udělala manželka a všichni ji tomu tleskají jak se zbavila agresora.

 

S díky a pozdravem

ještě pár týdnů "na svobodě volný"

Petr Vlček 

18.10.2017

* * *

Dne 18. října 2017 23:08 Jan Šinágl <Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.> napsal(a):

Vážený pane Vlčku,


děkuji Vám, otřesné! Samozřejmě mohu zveřejnit, rozeslat médiím a mailingem. Nevím o nikom druhém. Podal jste stížnost pro porušení zákona ministru Pelikánovi? Dejte mi vědět o konání odvolacího soudu!


S pozdravem

JS

* * *

Dobrý večer pane Šinágle,

 

velmi si vážím, že jste mi obratem odpověděl!

Já mám teď pár týdnů do odvolacího soudu a pak max. 3 týdny na nástup trestu, advent již s největší pravděpodobností strávím ve vězení. kde již toho pro záchranu moc neudělám... 

Nemám nic proti zveřejnění všech materiálů, mám však jednu obavu, aby mne nežaloval někdo, kdo je uveden v záznamech  za zveřejnění osobních údajů a nebo všech privátních údajů, např. nahrávek jejích telefonátů s jejím právníkem, kde se mu přiznává, že si všechny udání na mne vymyslela, protože chtěla zakrýt, že mne okradla o HYPOTECNI peníze z banky a telefonáty s mladičkým vyšetřovatelem Adamem Kuncem, který ji ujišťuje na samém počátku vyšetřování, v roce 2015, že já budu stíhaný a odsouzený za domácí násilí a ona nebude ani stíhaná za hypoteční peníze které mi ukradla, protože to ODLOŽÍ AD ACTA...

Jde toto nějak ošetřit?

Ještě jednou děkuji za Vaši pomoc

 

S velkou úctou

Petr Vlček

18.10.2017

* * *

Zničení ředitele IT firmy

Dobrý den, 

 

obracím se na Vás s žádostí o medializaci kauzy Petra Vlčka vs mstivá komunistická soudkyně JUDr. Haňková, kde se předpokládá odvolací soud v polovině listopadu

Jejich spor začal u opatrovnického soudu před 3 lety. Soudkyně rozhodla o zákazu styku PV s jeho syny aniž by ho jedinkrát předvolala, pouze na základě obvinění manželky. Když své syny neviděl 4 měsíce (během kterých Haňková zamítala jeho PO návrhy (celkem 4) na styk s dětmi údajně z důvodu, že o meritu věci nejde rozhodnout předběžným opatřením), udělal velkou chybu - podal v únoru 2016  na soudkyni Haňkovou Trestní oznámení za zneužívání úřední pravomoci. ... Tehdy měl ještě důvěru v českou justici. A pak se to rozjelo. Všechna další obvinění jeho manželky vzala k řešení tato jedna stejná soudkyně. Soudkyně Haňková tedy řeší opatrovnický soud a zároveň 2 další, ale TRESTNÍ případy, kde odsoudila  PV k NEPODMÍNĚNÉMU TRESTU  4 let s dozorem.

Během 3 let sporů o děti, obviňování z domácího násilí... se z úspěšného člověka, ředitele mezinárodní IT firmy stal odsouzený na 4 roky. Tento mírumilovný člověk, celoživotní pacifista, narazil na praktiky českých obecných soudů a justice.

Přestože i státní zástupce navrhoval pouze peněžitý trest, PV byl před měsícem odsouzen na 4 roky nepodmíněně.

Absurdita spočívá v tom, že Petr měl a má důkazy i svědky, že všechna obvinění jeho manželky jsou nepravdivá, protože manželky motivem bylo ukrást 360.000 Kč. které byly HYPOTEČNÍ PENIZE NA REKOSTRUKCI DOMU (což manželka přiznala, ale nikdo ji nestíhal) ale soudkyně Hanková tyto důkazy odmítla provést, označila je za nadbytečné, nemají prý s domácím násilím páchaným na manželce nic společného a žádné svědky svědčit nenechala. Ani jeden Petrův důkaz nebyl proveden a ani jeden z jeho svědků nebyl vyslechnut. Petr byl odsouzen za všech 8 tr. činů výhradně na základě výpovědi jeho manželky Jany Vlčkové JV.

Stručně k manželce: Po narození synů začala opět brát pervitin (proto nechtěla kojit déle než 2 měsíce) , i když mohla. Hádky o pervitinu, kde Petr zcela zásadním způsobem celý život odmítá a odsuzuje tvrdé drogy, to bylo důvodem rozchodu manželů a následného dohadování o péči o děti. V průběhu soudního řízení bylo svědky obžaloby prokázáno, že Jana stále pervitin užívá. PhDr Klimeš i policejní psych. PhDr. Čírtková u ní diagnostikovali hraniční poruchu a sklon k hysterii.

Ani policie ani soud nechtěl psychologický posudek "násilníka" Petra , diagnostiku si zaplatil sám, ale soud žádný takový důkaz v prospěch PV nechtěl. 

PV je tedy za vymyšlené násilí pravomocně odsouzen na 3letou podmínku a nepravomocně na 4 roky nepodmíněně. Ještě před 2 týdny doufal v dovolání k Nejvyššímu soudu ohledně pravomocného rozsudku. Když byl ale 27.9.2017 nahlédnout do svého spisu zjistil, že ty důkazy v jeho prospěch, které nebyly provedeny, ze spisu zmizely (ze 2 flashdisků zbyl jeden a ten je smazaný) Přivolaná policie věc nejprve šetřila a po týdnu odložila s odůvodněním, že si měl dát stížnost na soud. Takže ztráta důkazů ze spisu je policií „odložena“ jako by to ani nebyl trestný čin.

Soudkyně úspěšně zametá stopy. Bydlí si ve vile, ke které přišla za před 10 lety za 200.000,- (informace dohledatelná z googlu). Kontroverzních rozsudků již pár předvedla a nic se nestalo  Soudkyně Haňková z ničeho a nikoho nemá strach. Ví, že i kdyby se náhodou dokázalo, že pochybila, tak jí stačí kouzelná formulka "jiný právní názor". 

A tím, že odsoudí nevinného člověka k nepodmíněnému trestu, i když vůbec není přesvědčena o jeho vině, se jen mstí Petrovi za předchozí trestní oznámení. Nebojí se, že za 4 roky ji propuštěný násilník PV zabije, protože ví, že se žádné násilník není, a jím dodané psychologický znalecký posudky odmítla pro nadbytečnost a ví, že Petr je opravdu jeden z těch, na kterých by se dalo dříví štípat. Soudkyně totiž ty důkazy viděla a slyšela (když čekali na soudě na chodbě, bylo přes dveře slyšet, jak senát si pouští pro sebe ty telefonáty.  Slyšela např. nahrávku, jak Jana Vlčková volá právníkovi a přiznává se, že si to celé vymyslela a nyní jen nechce být obviněna z křivého svědectví....., to vše soudkyně slyšela.... A rozhodla se tyto důkazy neprovést.

Já sama jsem sledovala celou kauzu s pocitem, že to nakonec musí dopadnout dobře, protože žijeme v právním státě, ale NEDOPADLO.

Pokud byste měli čas shlédnout krátkou reportáž z první kauzy (to byl ještě "pouze" podmínečně odsouzen), zde je link:  http://k213.cz/JOOMLA/2671-hankova-domaci-nasili

https://drive.google.com/open?id=0B5OvW7Lnqjc6Yml0YldwcWRVN1k telefonní rozhovory usvědčující manželku ze lží, manipulace a  připravování falešného obvinění Petra z DN, přiznání že DN nikdy nebylo a že Petrovi ukradla hypoteční peníze, které byly díky rozdělenému SJM jen Petra, a z toho jí policista Kunc vysekal, nic nezahájil a vše odložil.... naopak, Petra Kunc odstíhal a soud odsoudil

Fotografie a videa ze srpna 2016, který Jana popisuje jako týden "plný stresu a psychického násilí" - ale celý tento týden vyžaduje po PV sex . Na dotaz soudkyně při úplně prvním stání  Jana láká obžalovaného na společnou 14 denní dovolenou a proč tam má se mnou každý den sex? Jana soudkyni řekla, že se bála, že v opačném případě by jí obžalovaný nedal výživné na syny, což soudkyni Haňkovou rozlítostnilo, nevěřícně na obžalovaného dlouho hleděla a kroutila hlavou, a pronášela bonmoty jaký asi člověk obžalovaný je, když si vynucuje sex tím, že nezaplatí výživné.... 

https://youtu.be/l9K4N0sWfmg závěrečná řeč obhajoby 

 

 

Vlasta Dobsickova

18. října 2017


J.Š. 21.10.2017

* * *

Aktualizováno 28.11.2017

DNES soudkyně PRODLOUZILA zákaz styku se syny po 3 měsících bez jediného kontaktu. Tento pátek 1.12 mi měl skončit 3měsíční zákaz styku s mými syny. a měl jsem je mít na víkend. Ta stejná podjatá soudkyně Haňková, která mi už (kromě vězení) před 3 lety zbytečně omezila styk se syny, to dnes udělala znova. a nikdo jí v tom nezabrání. PRODLOUŽILA ZÁKAZ styku se syny do vyřešení případu....

Petr Vlček 28.11.2017

* * *

Přílohy:

Návrh matky na zbavení rodičovských práv – 18.9.2017

Vyjádření matky k porušení předběžného opatření – 26.9.2017

Usnesení Amfetamin KS potvrzuje rozhodnutí OS – 26.9.2017

PČR vyrozumění odkládá TO přečin ohrožení výchovy dítěte – 4.12.2017

 



1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (12 Votes)
Share

Komentáře   

0 #11 veni, vidi, vici... 2017-11-02 23:30
středa 4. října 2017
Osel měsíce října do Mnichovic
Mnichovice jsou městečko východně od Prahy, právně proslavené zejména případem soudce Kamila Kydalky, jenž byl kárně stíhán (a uznán vinným) v souvislosti s aktivním zapojením do komunální politiky – do politiky, jak víme, smějí zasahovat jen nejvyšší soudní funkcionáři a výhradně v případě cizího suverénního státu, kupř. Polska.

Mají tam i kriminalisty, již slynou svou hloupostí daleko nad rozsah mnichovického intravilánu, katastrálního území a podle všeho i celého okresu. Posuďte sami:

Toto pozoruhodné usnesení vydal poručík Adam Kunc, a doporučujeme číst je velmi pomalu a pozorně, neboť tolik pitomostí na jediném listu papíru se jen tak hned nevidí.
Poručíku Kuncovi posíláme...

paragraphos.pecina.cz/.../...
-1 #10 Fojt Petr 2017-10-30 22:31
Je to zajímavé čtení
+1 #9 Pavel 2017-10-30 09:18
Bez ohladu na to, ci je to komunisticka sudkyna, alebo ake su osobnostne profily zucastnenych MA pan Vlcek pravo na spravodlivy sud, kde budu pripustene vsetky pravne pripustne dokazy. A pokial existuju dokazy, ktore su pravne nepripustne, ale vedia zasadnym sposobom vniest svetlo do situacie, mali by ich dat preskumat inej zlozke policie, pokial existuje opodstatneny dovod domievat sa, ze pred sudom boli nepravdive svedectva a dotycny policajt "hladal" LEN dokazy podporujuce konkretne obvinenie bez toho aby objektivne vysetril dany pripad.
+1 #8 Václav Kašpar 2017-10-30 08:52
No když to čtu je mi na blití. Co se stalo asi změnit nejde... ani jeden už nemůže vrátit svoje činy zpátky, ale to co předvádí soudkyně je prachsprosté pohrdání člověkem natož právem! Ono když si dáme tu práci a vygooglíme si tuhle "soudkyni" zjistíme že za sebou nemá jediné kladné hodnocení, je smutné že tahle nekvalifikovaná osoba se neustále nachází v našem soudním systému. Doufáme že se bude smažit v pekle!
+2 #7 Jana 2017-10-28 22:12
Petra znám osobně a nikdy jsem u něj nepozorovala nějakou agresivitu ba naopak. Je to klidný a pohodový člověk. Své dva syny miluje a je skvělý otec. Moc mi mrzí co se děje a pořád doufám ve šťastný konec.
+11 #6 Karel Dvořák 2017-10-28 12:29
Nevím, jaké šťastné konce pán čekal, když si vzal smažku feťáckou!
+4 #5 Karel 2017-10-28 08:21
Petra znam 9 let a nikdy jsem ho nevidel se rozcilit a naopak na me pusobil jako terapeut kdyz jsme probiraly zivotni a obchodni udalosti. Velmi me mrzi co se v jeho rodine stalo a preji mu aby dostal moznost dokazat svou nevinu a preji mu aby pravda zvitezila. Me modlitby jdou za Tebou Petre.
+2 #4 Peter 2017-10-27 20:24
Pravo nie je o prave, ale o procese. Drzim palce, aby ste dokazali zvratit a ukazat pravdu.
+8 #3 Mirek 2017-10-26 12:56
I mě se snažila zničit nezákonná komunistická soudkyně, která se dostala k opatrovnické kauze nezákonně - podvodem. Bráním se už od roku 2003.
Více na: www.justice.mysteria.cz
+1 #2 Milena 2017-10-26 07:48
Bohužel, je to vše přesně tak, jak zde píše "ctenar". Nejen veřejnoprávní média, ale téměř všechna masmédia (takže tzv. novináři...)na 1000% selhala a o bezpráví, páchaném soudkyněmi a soudci neinformují; naopak krmí veřejnost tím, jak jsou soudy neuvěřitelně spravedlivé. Za to vše je odpovědná politická reprezentace, která justici poskytla doslova neomezený prostor pro zneužití pravomoci -a to bez sebemenší možnosti skutečné a na ostatních kolezích soudcích nezávislé kontroly občanskými přezkumnými senáty k přezkumu tam, kde jsou znaky zneužití pravomoci úřední osoby zjevné a prakticky nezpochybniteln é. Bohužel, mnoho set tisíc českých lidí (ale podvědomě spíš už dva až tři miliony občanů) si dnes uvědomuje, že za bolševika jsme byli k ideím tzv. právního státu podstatně blíže, než jsme dnes...A to říkáme i my, co jsme nikdy ani na vteřinu v žádné (-to zdůrazňuji) politické straně nebyli. Myslím, že během 5-ti až 10-ti let rozzuřený lid vyjde znovu do ulic. A O SAMETU TO UŽ NEBUDE...

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)