Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...

     
  • 17.04.2024 19:23
    Zdravím Vás pane Šinágle, něco se děje. Ministr Blažek podal ...

    Read more...

     
  • 16.04.2024 07:59
    Vážený pane Šinágle, ještě jednou Vám chci poděkovat za půjčku.

    Read more...

     
  • 13.04.2024 09:48
    Není podstatné kolik lidí sleduje informace, ale kdo a jak ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

IUSTITIA slepa zenaAKTUALIZOVÁNO 10.2.2018: Trestní oznámení Petra Vlčka na Janu Vlčkovou ze dne 6.12.2017 a odpověď státního zástupce Martina Susky ze dne 8.2.2018. Státní zástupce neuvádí svůj titul? Jeho jednání a způsoby nutí k zamyšlení, zda své právnické vzdělání neabsolvoval na ZČU v Plzni… Co je ještě v této zemi normální?! Státní zástupce, který pravomocně pana Vlčka odstíhal v "domácím násilí" a nepravomocně z "nebezpečného vyhrožování" anonymním dopisem, nyní bude opět u soudu – ten samý, který obdržel od pana Vlčka souhrn trestních oznámení na svoji manželku.

Poslechněte si jak policista Kunc ujišťuje Janu Vlčkovou (zavolala mu), že nebude stíhaná !! Policista Kunc ji opět ujišťuje ve velmi neformálním rozhovoru PCR pomahat a chranit(zavolal jí), že nebude stíhaná a že její manžel bude odsouzen !!! GIBS nekonal jak má. Místo okamžité výpovědi a obvinění policisty Kunce pro zneužití funkce a pravomoci veřejného činitele, byl jen kázeňsky „potrestán“, ale nenechal si to líbit… PČR „pomáhá a chrání“ výběrově, podle objednávky !!! J.Š.

* * *

Nevím jak ještě víc zakřičet a nezbláznit se při pohledu na logiku těchto lidí, kteří nejenže mají ještě volební právo ale i zcela legálně posílají druhé do vězení - V tomto případě policistou Adamem Kuncem oceněným  jako Osel měsíce v jiném nesouvisejícím případě - Policista Kunc se státním zástupcem Suskou jí při tom dělali virtuální bodyguardy, když mně Suska na základě pokynů Kunce zavřel bezdůvodně na 48 hodin do CPZ (cela předběžného zadržení) - právě na dobu kdy manželka rabovala společné obydlí...

První „trestný čin“:

Manželka, která ode mne odešla v září 2015 poté, co jsem ji požádal, po 2 týdnech, aby mi vrátila hypoteční peníze na stavbu domu, které zpronevěřila, tak si na mne začala podávat řadu trestních oznámení a rozjela řadu vyšetřování, aby udělala kolem sebe "kouř" a neřešila se otázka její zpronevěry.

 Po 4 měsíčním rozloučení se ke mně vrátila a následující rok (během vyšetřování  i soudních líčení až do podzimu 2016) jsem převážně  "bydlel" u manželky v Odolené Vodě a měli společnou domácnost. Tak se mi postupně svěřovala, co vše o si mně navymýšlela, a že to hodně přehnala.

Jelikož si nahrává všechny telefonní hovory od roku 2013, dala mi k dispozici spoustu telefonních rozhovorů, které vedla s policistou Kuncem, Růžičkou, svým advokátem a dalšími, kteří měli co do činění s jejími křivými obviněními a věděli o tom již od samého začátku. Bez skrupulí ji v tom podporovali!

Podal jsem stížností na GIBS, kam jsem poslal tyto nahrávky. Na jejich základě došlo ke kázeňskému postihu policisty Kunce. Nicméně poté co ho kázeňsky policie potrestala, tak Kunc si to nechal líbit a pořádal kolegu Řezaninu, se kterým sedí v kanceláři, aby to vyřešil za mne...

A tak policie začala zkoumat jak bych se mohl dostal k nahrávkám mí manželky (které policie vyhrožovala, že když změní výpověď v můj prospěch, tak by mohla být obviněna ona z předchozí křivé výpovědi). Tak Kunc s Řezaninou vymysleli fantastický příběh, na základě kterého mne Haňková odsoudila za vloupání se do mého PC, ale užívaného manželkou "a programem TEAMVIEWER měl zkopírovat z jejího připojeného mobilu telefonáty a pak přesunout do koše".

Jeden trestný čin byl tak na světě a Haňková mne odsoudila za neoprávněný přístup k cizímu PC. Bez důkazů, to odůvodnila slovy: "Je to IT specialista a on to nějak podle poškozené na dálku všechno umí." Tak jsem to podle soudkyně udělal. Na soudkyni myšlení nic nezměnil fakt, že dokonce několik důležitých nahrávek mi manželka posílala mailem okamžitě po jejich skončení? ODSOUDILA! Odsoudila mne, který jsem chtěl ukázat jakým nezákonným způsobem policie funguje...

Třešnička na dortu je - poslední přístup na tento PC byl podle policejního záznamu mnou uskutečněn dne 29.12.2015, což nepopírám, ale jde o jinou věc (jak jsem policii doložil), nahrávky hovorů od manželky. Některé jsou i z ledna 2016, tudíž celá konstrukce o tom, že v prosinci jsem si stáhnul z PC nahrávku hovorů bez vědomí manželky zcela padá a je prostou logikou vyloučena (nicméně ne pro soudkyni Haňkovou, podle které jsem zcela jistě vinen). To, jak jsem podle soudu mohl v prosinci 2015 stáhnout hovory, které manželka uskutečnila koncem ledna, Haňková vysvětlila, že ona je soudkyně a ne IT odborník a že já jsem si s tím určitě dokázal poradit?!

Vím, že jsem to říkal, ale ještě si dovolím poznamenat malý detail. Jedná se o počítač, který mi manželka odcizila, když se ode mne odstěhovávala. Policista Kunc se státním zástupcem Suskou jí při tom dělali virtuální bodyguardy, když mně Suska na základě pokynů Kunce zavřel bezdůvodně na 48 hodin do CPZ (cela předběžného zadržení) - právě na dobu kdy manželka rabovala společné obydlí...

Druhý „trestný čin“ - v  rozsudku se týká křivého obvinění (ještě neuvěřitelnější):

Začalo to tím, že jsem oznámil na polici v Bartolomějské, že mi manželka poslala výhružnou SMS, že pokud nestáhnu žádost o střídavou péči, tak mne udá ze sexuálního zneužívání mých synů. Policie zkoumala můj telefon a operativním dotazem na operátora zjistila, že SMS není "vymyšlená" a že je autentická. Informoval jsem policisty o tom, že Policie Mnichovice vede obsáhlý spis, a že by bylo dobré je zkontaktovat, protože ve spise je spousta dalšího důkazního materiálu.

Když si policie V Bartolomějské chtěla vyžádat informace z Mnichovic, tak Policista Řezanina si ten případ přebral a mé oznámení na manželku ODLOŽIL?!

Jaké bylo mé překvapení, když za pár dní mne začal stíhat z dalšího neuvěřitelného příběhu, kdy jsem měl manželce telefon ráno vzít, po obědě ho vrátit a mezitím si "sám sobě" poslat  tuto SMS z jejího telefonu na svůj, abych nad ní získal převahu v opatrovnickém řízení?!

Policista Řezanina  si vyžádal od mobilních operátorů polohy telefonů a zjistil, že se to nemohlo stát, jak obviněná popisuje, neboť já jsem prokazatelně dle údajů, které si Policie vyžádala, od cca 9:00 nebyl s manželkou  a podle záznamů operátora jsem se znovu setkal s manželkou až za čtyři dny (tedy jsem ji nemohl v odpoledních hodinách vrátit telefon). Policie to však stále chtěla hodit na mne a státní zástupce Suska tuto naprosto nelogickou věc soudu zdůvodnil slovy: "Poškozená si nemusí pamatovat detaily přesně, ale koncept sedí".

Soudkyně Haňková důkaz mobilních operátorů vyžádaných policií neprovedla přes několikráte opakovaný protest obžalovaného, ani nezdůvodnila proč a jen opakuje že poškozená si nemusí přesně pamatovat čas, kdy to bylo?!

Nevím jak ještě víc zakřičet a nezbláznit se při pohledu na logiku těchto lidí, kteří nejenže mají ještě volební právo ale i zcela legálně posílají druhé do vězení.

U policie mne absence logického a kritického uvažování tolik nepřekvapuje, i když uznávám, že jsem několik slušných a poctivých policistů za svůj život zažil. Nedokážu ale pochopit jak soudkyně a státní zástupce, kteří oba mají vysokou školu, nedokáží pochopit, že ze základy logiky nejde o žádnou "nepřesnost v detailu" ale zcela zásadní věc, neboť nemohu být na dvou místech současně a pohyboval jsem se prokazatelně minimálně 30 km od poškozené v Praze a ona se svým mobilem po nákupech v Kralupech.

A za tohle jsem dostal od Haňkové 4 roky do vězení s ostrahou !!!

Abych byl úplně přesný, tak k těmto dvěma perlám mi ještě přidala další neuvěřitelný trestný čin, nebezpečné vyhrožování (měl jsem manželce vyhrožovat tím, že budu naše děti řešit se "sociálkou" - tedy podle soudkyně Haňkové újma, srovnatelná s výhrůžkou usmrcení !!!).

To, že někomu řeknete, že budete spor s ním řešit oficiální legální cestou přes sociálku Vás tak může stát opět trestní stíhání a následné odsouzení! 

Ještě že odvolací soud měl trochu soudnosti a 29.11.2017 nesmyslný a nezákonný rozsudek (stále ještě) soudkyně Haňkové zrušil v plném rozsahu, ale místo osvobozujícího rozsudku to jen vrátil Haňkové k novému projednání a která dělá vše, aby mne dostala do vězení na 4 roky za to, že dodržuji zákony a snažím se vychovávat a chránit svoje děti?! 

Pražské jaro 2018 bude rozhodně ještě zajímavé u OS Praha východ...

 

Petr Vlček, 8.2.2018

* * *

Zničení ředitele IT firmy

Slušný táta na 4 roky do kriminálu a mámě narkomance mají být svěřeny děti do „péče“?!

Samosoudkyně JUDr. Dana Haňková - demonstrace zlovůle v trestním i opatrovnickém řízení!

Kdy začne justice soudit zločince ve svých řadách? Mstní se chorobně na nevinných!

Trestní stíhání v ČR nelze objednat?! To musí tvrdit jen soudci, občané mají jiné zkušenosti!

* * *

P.S.

Další jednání nařídila soudkyně Haňková jako neveřejnéna den 12.2.2018 od 12:30 hod…?!

 

J.Š.8.2.2018

* * *

Trestní stíhání v ČR nelze objednat?! To musí tvrdit jen soudci, občané mají jiné zkušenosti!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (6 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)