Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 18.03.2024 10:57
    U Horáčka jde o podezřelý byznys mafiánů. U matky a syna o ...

    Read more...

     
  • 18.03.2024 09:44
    Gratuluji k drtivému vítězství. Šéf Evropské rady poslal ...

    Read more...

     
  • 18.03.2024 09:38
    Jak šel čas s Putinem. Stárnutí nezastavily ani plastické ...

    Read more...

     
  • 18.03.2024 09:36
    Putinova první reakce na zcela nečekané vítězství ve „volbách“ ...

    Read more...

     
  • 17.03.2024 10:09
    Babiše řeší Sněmovna, ale plebejské přepadení jeho nemocného ...

    Read more...

     
  • 17.03.2024 10:01
    Výroky senátora Čunka březen 2024: Dám příklad: kdo kdysi ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

MM cernyMartin Michal neoprávněně užíval titul JUDr. Používal jej několik let ve svých osobních dokumentech, v pracovních vztazích a v soudních sporech. Několikrát se pokoušel získat finanční odškodnění od lidí, kteří toto jeho neoprávněné užívání titulu veřejně zmínili.

PČR potvrdila, že Martin Michal (MM) nenavštěvoval žádnou školu v ČSSR, která by mu mohla tento titul vydat. Titul JUDr. se u jeho jména objevuje již v roce 1994, kde je uveden jako součást prezentace jeho osoby v obchodních vztazích při zakládání firem. Vesměs skončily v úpadku, resp. zkrachovaly. Titul JUDr. se objevuje i v jeho občanském i řidičském průkazu, na pracovních smlouvách i v registru firem. V médiích i v bulvární knize „Lesk a špína showbyznysu“ ovšem zamlčel, jakou školu, která mu tento titul vydala, vystudoval. Nakonec se po zmiňované Karlově univerzitě přiklonil v médiích k politické škole SNB ve Vokovicích. S tímto tvrzením narazil na nepřekonatelnou zeď nemožnosti. Několikrát veřejně zmínil a tvrdí, že jeho bratr emigroval do Německa a on, aby nemusel vstoupit do KSČ, odešel od armády. Škola SNB byla politická škola výhradně jen pro příslušníky armády a policie. Studovat tuto školu a mít bratra v emigraci proto samozřejmě nepřicházelo vůbec v úvahu.

Příběh JUDr. MM skončil i pro jeho manželku Helenu Vondráčkovou (HV). Ta se veřejně snažila přesvědčit čtenáře, že její manžel má titul JUDr. a všichni kdo tvrdí opak lžou. Je to obráceně. Lže MM i jeho manželka HV. Na této lži se podílí i jejich právní zástupce Mgr. Jana Gavlasová (JG). Hájila a hájí práva JUDr. Martina Michala na odškodnění -  za pomluvu a pošpinění dobrého jména.

Pan MM za výroky, které zpochybňovaly jeho vzdělání a titul JUDr., požadoval nejen omluvu, ale především finanční odškodnění ve výši několika set tisíc korun! Za vyjádření, že žádnou vysokou školu nevystudoval a nevlastní tak titul JUDr., podal několikrát i trestní oznámení, aby nebylo zpochybněno jeho vzdělání. To nasvědčuje podvodnému jednání - pokusu o neoprávněné obohacení za zpochybnění vzdělání a titulu JUDr., který nikdy řádným studiem nenabyl.

Je jen otázkou času, jak se PČR k  padělání titulu JUDr. MM postaví. Přestupek za 3000 Kč, nebo trestný čin padělání a zneužití titulu pro výkon činnosti se sazbou 2-3 roky vězení? Vymáhání odškodnění na základě podvodného jednání před soudem a na veřejností, jen dokazuje bezcharakternost této osoby.

Informaci o podvodu pana MM s titulem JUDr., oznámilo kriminální oddělení PČR Prahy 2.

Další odhalení podvodu s osvědčením pilota dopravních letadel je také součástí vyšetřování PČR. Za pilota se pan MM vydává už roky.

Ve svých projevech na sociálních sítích, nebo v Parlamentních listech často užívá na adresu svých protivníků dehonestující výroky typu nevzdělanec apod. Od tohoto podvodného JUDr. je to opravdu na místě?! Je odpovědností šéfredaktorů, zda  takovému člověku dávat i nadále prostor a možnost psát nactiutrhačné výroky, či veřejně lhát.

Další podvody tohoto občana budou média jistě zajímat. Na Frekvenci 1 např. tvrdil, že Rytmus života už bude psát o Heleně Vondráčkové jen pravdu? V rozhovoru s Xaverem Veselým se pan MM dopustil další naprosté lži, když odpověděl, že v současné době se s žádnými novináři nesoudí. Možná pro něho Jan Šinágl není novinářem, ale to mu nebrání podávat na něho žaloby na nejvyšší částky. Dne 4. 5. 2018 od 9:00 hod. se koná další soud u OS Beroun proti publicistovi Janu Šináglovi, který si dovolil o Martinu Michalovi napsat otevřené a kritické články. První žaloba z roku 2011 na 3.650.000,-Kč není stále pravomocně ukončena?! Tentokrát se jedná „jen“ o částku 2.300.000,-Kč, první jednání, kdy žalobcem je opět Agentura MM.

Obecně je škodlivé a demoralizující skutečnost, že člověk bez vzdělání, vybavený falešnými doklady, může dlouhodobě působit jako neodhalený podvodník v médiích, politice nebo jiném "veřejném sektoru", bez toho, že by byl postižen, kdy naopak jeho aktivity vedou k šikanování mnoha nevinných jednotlivců, firem a společností. Samozřejmě jsem informoval celou českou hudební scénu. Pravda může být jen jedna! 

* * *

Jan Šinágl: Pravda vyjde najevo jako olej na vodu (PL 3.5.2018)

První jednání ve věci žaloby AMM na Jana Šinágla na 2.300.000,-Kč

Podepsala Helena Vondráčková Antichartu?

 

J.Š.4.5.2018

* * *

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.50 (8 Votes)
Share

Komentáře   

-6 #5 Giuseppe Katoo 2018-05-05 10:00
P.S.:
-jo a neopomeňte zas napsat na můj komentář k vaší replice něco šíleně inteligentního. ....jako se vám to povedlo právě před chvílí...
-6 #4 Giuseppe Katoo 2018-05-05 09:57
TO SE PANE ŠINŠÁGLE MÝLÍTE.
Jsem opravdický právník a opravdický pilot. A pan MM je mi víceméně naprosto lhostejný. Bohužel -jak vidno- trpíte ale už pravděpodobně paranoiou, když podezíráte kohokoliv z čehokoliv, pokud vám nepochlebuje, nebo nepěje píseň stejnou, jak vy. Díky tomu ztrácíte po houfech své čtenáře.
Stran M.Michala platí tedy, co jsem napsal.
Na 1000%....
Zkrátka se s tím smiřte.
+1 #3 Jan Šinagl 2018-05-05 08:57
Obávám se, s vysokou pravděpodobnost í, hraničící s jistotou, že autorem tohoto "komentáře" je pan MM. Podobné anonymní "komentáře se objevují vždy obratem po vyjití článku, jeli tématem AMM či některé kritické články JŠ. Někdo zde má viditelně problém nejen s řízením letadla, ale i se zvládáním soudních procesů, jejichž turbulence začíná ohrožovat stále více jejich původce. Přistávání "na zemi" je vždy rizikové a mnohdy velmi citelné, pokud posádka přežije svůj neřízený a mnohdy neovladatelný let, jež přestala ovládat a zvládat.
(Giuseppe Katoo ( , IP: 46.135.37.182 )
+1 #2 Giuseppe Katoo 2018-05-05 07:12
....tisíciletý souboj...tzv. Ši-Mi ši-mi bumbác. Takže nový společenský tanec.
Já to mám jednoduché: jsem opravdický právník, i opravdický pilot. A pokud budu mít možnost s panem MM pouhopouhých 10 minutz možnost mluvit o dvou až třech právních věcech z různých oblastí práva, téměř bezpečně poznám, zda právník je, nebo není. To samé platí o pilotovi: "...popiš mi, jak se vymotáš skrz TMA a CTR v oblasti LKPR když nemáš odpovídač s S-módem a základna oblaků je daná na 2800 ft??... A MÁM JASNO. V OBOU VĚCECH. Čau, bambulové!! :-))
+14 #1 Jarda 2018-05-04 09:24
Pan MM je vskutku profesionál v balamucení.
Nejhůř je na tom ale ta "naše" Helenka. Buď už nemá sílu se pravdě podívat do očí, nebo už má "vymytý" mozek.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)