Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Fortyn KarelUž asi před 3 měsíci jsem reagoval za zprávu o léku na rakovinu prsu.

Byla v novinách zpráva o týmu, ve kterém působí jeden cizinec a už jsou tak daleko, že končí první fáze zkoušení za pár miliard, a pak začne další, na lidech, a bude stát více miliard. Ta dnes už je tu. Intervenoval jsem loni pana Bělobrádka, aby to zastavil. Ale on blbcům neodpovídá, jen se sebevědomě usmívá.

Proč to zastavit? Škoda těch miliard a škoda práce odborníků. Protože je tu metoda MUDr. Karla Fortýna, od roku 1957, která má všechny druhy rakoviny, samozřejmě i prsu, vyřešeny. Bez léků (vedlejší účinky, které mohou být objeveny za desetiletí), bez chemoterapie, pouhým podvázáním nádoru, a pouhým působením imunitního systému těla. Jmenovalo se to DEVITALIZACE, je to zakázané z moci úřední ministra Fischera z roku 2002. Proč? Ále, nese to málo. Je to skoro zadarmo, a zdravotnictví potřebuje výkony, výkony! Vždyť jenom za jedy na chemoterapii dáváme přes 11 miliard ročně!  Sice nám umře 28 tisíc lidí. Ale chybí vám někde? No, a to by bylo pryč! Proto jsou lékaři (Vědecká rada, ČLK, Klub českých chirurgů...) proti devitalizaci. Z donucení veřejností zkoušeli, zešvindlovali úspěšnou zkoušku na neúspěšnou, a devitalizaci zakázali tak, že ani pacient o ni nesmí požádat! Proti rozumu, proti předpisům, a to je věc naprosto neskutečná! Ale kdo tomu rozumí? Kdo se nad tím zamyslí? "My nevíme o pánu žádném!" Můžeme ale bádat, vymýšlet, propagovat, a šidit neuvědomělou veřejnost!

A tak tu máme hned asi tři týmy, které "něco vynalezly". Je to nadějné, je to dokonce české, a bude se to zkoušet každé zvlášť, a každé za miliardy. To jsou výkony! Češi, buďte hrdí na svou vědu!. Paní Schillerová, přihoďte nám další miliardy! Jsme úspěšní!

Může někdo zkontrolovat vědce? Mohl by, ale kdo lidem naleje do mozků myšlenky o tom, že ti vědci mohou být i podvodníci, anebo že o Dr. Fortýnovi ani nic nevědí? Vždyť ani ti vědci sami nevědí, že ministři zdravotnictví mají už 61 let v šuplíku DEVITALIZACI.

Kdo zkontroluje třeba úředníky na obraně, když nikdo nepozná co je jaký radar, bojové vozidlo, atd. Dalík to též nepozná, ale jeho zajímá, kdo dá větší diškreci, pro partu kamarádů, na kvalitě zbraně nezáleží, ale jen a jen na té diškreci.

Asi potřebujeme takové lidi, jako byla (a je) ministryně obrany Šlechtová. Byla úplně bez vědomostí o armádě. Proto věděla, že musí jít za posledním vojínem, celou masou nejnižších vojáků a vyzvídat. A postupovat vzhůru. A dozví se věci! Není možné, aby v Česku nebyly v temných místech, v kancelářích, zakuklené systémy. Ale bohužel! Byli a budou také takoví novináři, kteří udělají z člověka tajtrlíka raz dva.

Každý si hledá něco k snědku. Na pravdě a na kvalitě nezáleží. Hlavně nerozsvěcujte!

26. 6. 2018   Vrbík, Zlín

* * *

MUDr. Karel Fortýn, autor objevu století v boji proti rakovině, řekl Právu: „Vytýkali mně, že mi lidi neumírají.“

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (2 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)