Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 16.04.2024 07:59
    Vážený pane Šinágle, ještě jednou Vám chci poděkovat za půjčku.

    Read more...

     
  • 13.04.2024 09:48
    Není podstatné kolik lidí sleduje informace, ale kdo a jak ...

    Read more...

     
  • 13.04.2024 07:45
    Vondráčková s Michalem se na soudy obracejí často, vedou ...

    Read more...

     
  • 09.04.2024 07:03
    A businessman from the USA wrote to me I don't know anyone ...

    Read more...

     
  • 09.04.2024 06:59
    Napsal mi podnikatel u USA: Neznám nikoho dalšího, kdo by ...

    Read more...

     
  • 08.04.2024 18:19
    Zdravim, pane Šinágl Ještě si někdo myslí, že ČR je právní ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

… Takto rozšířený styk (8 dní v měsíci jsem měl mít syny) se manželce nelíbil a tak podala na mne křivé oznámení, že ohrožuji nezletilé syny a podala soudu návrh na zbavení otce rodičovské povinnosti. Tento návrh soud dodnes “řeší“. Rok a týden. … K rozšířenému styku (8 dní v měsíci) tedy nikdy nedošlo díky právě křivému nařčení manželkou, že jsem měl nafetovat syna Vojtěcha pervitinem. Díky tomuto lživému oznámení mi soudkyně JUDr. Dana Haňková zakázala styk s mými syny na dobu 8mi měsíců. … Zákaz styku se syny byl nezákonný, jak konstatoval odvolací krajský soud. Toto falešné oznámení policie řešila rok a týden a nakonec ODLOŽILA. Dodnes však nemám styk mi přiznaný v červenci 2017! … Na prvním záznamu z 3.února 2016 je jasné jaký byl vztah manželů Vlčkových a jsou evidentní důvody manželky odchodu. Nikoliv vymyšlené domácí násilí, ale nespokojenost manželky. Manželka vyhrožuje že udělá absolutně všechno, abych syny nezískal do střídavé péče. Udělá úplně vše. Odmítá rodinnou terapii, nechce se na ničem dohodnout. Ale nikoliv z důvodu, že by se mne bála, jak lživě opět uvádí ve svém vyjádření v června 2018, když zdůvodňuje soudu, proč odmítá terapii. Následující den 4.2.2018 jsem od ní dostal SMS že pokud nestáhnu návrh na střídavku, tak mne udá ze sexuálního zneužívání mých synů.  O 4 dny později (8.2.2016) mi to i říká na záznamu: Žádný z těchto důkazů nalézací soud Praha východ neprovedl, neboť cituji nalézací soud: "Senát už má po výslechu manželky jasno, jak to mezi manžely bylo, další důkazy jsou tedy nadbytečné". Mimochodem, tyto důkazy se ze soudu "záhadně ztratily". Z youtube se však neztratí!!!

* * *

 

https://www.sinagl.cz/z-korespondence/8369-ing-petr-vlcek-vzkaz-soudkyni-judr-hankove-od-syna-kubicka.html

* * *

Vážená paní soudní znalkyně magistro Fechtnerová,

vážená paní soudní znalkyně doktorko Štěpánková,

vážená paní soudní znalkyně magistro Hubnerová,  

vážený pane soudní znalče docente Matoušku,

 

kopie:

OSPOD Branýs nad Labem

Kancelář veřejného ochránce práv (VOP 2952/2018 VOP)

okresní soud pro Prahu východ (30P515/2017)

nezávislý publicista Jan Šinágl (www.sinagl.cz)

 

Přeposílám Vám vyrozumění kriminální policie Brandýs, které uvádí, že věc SKPV pod Č.j.:KRPS-258865/TČ-2017- 011571, týkající se případu - podezření z přečinu Ohrožení výchovy dítěte, kterého jsem se měl údajne dopustit byla 30. srpna 2018 odložena. Po roce a jednom týdnu!!! Rok a jeden týden jsem byl persekuován soudem Praha východ a byly mi omezovány rodičovská práva. OSPOD Brandýs nad Labem jen nečinně přihlížel. Tato šikana na mne a mé syny však dosud neskončila.

Dovoluji si upozornit, že toto trestní oznámení, vědomě lživě podala matka nezletilých Jana Vlčková dne 22.8.2017 před rokem(!) jako reakci na rozsudek Krajského soudu, který mi v červenci 2017 přiznal rozšířený styk s mými syny (každý sudý víkend pátek až neděle a každé sudé úterý až středa). 

Takto rozšířený styk (8 dní v měsíci jsem měl mít syny) se manželce nelíbil a tak podala na mne křivé oznámení, že ohrožuji nezletilé syny a podala soudu návrh na zbavení otce rodičovské povinnosti. Tento návrh soud dodnes “řeší“. Rok a týden.

K rozšířenému styku (8 dní v měsíci) tedy nikdy nedošlo díky právě křivému nařčení manželkou, že jsem měl nafetovat syna Vojtěcha pervitinem. Díky tomuto lživému oznámení mi soudkyně JUDr. Dana Haňková zakázala styk s mými syny na dobu 8mi měsíců. 

Zákaz styku se syny byl nezákonný, jak konstatoval odvolací krajský soud. Toto falešné oznámení policie řešila rok a týden a nakonec ODLOŽILA. Dodnes však nemám styk mi přiznaný v červenci 2017!

Jsem zvědavý, zda se toto odložení oznámení promítne ve Vašich znaleckých posudcích, stejně jako důkazy z youtube , ze stránek www.sinagl.cz a přílohy z tohoto mailu.

Dále posílám důležité odkazy, které dále vyjasní podstatu manželčiny motivace:

Na prvním záznamu z 3.února 2016 je jasné jaký byl vztah manželů Vlčkových a jsou evidentní důvody manželky odchodu. Nikoliv vymyšlené domácí násilí, ale nespokojenost manželky. Manželka vyhrožuje že udělá absolutně všechno, abych syny nezískal do střídavé péče. Udělá úplně vše. Odmítá rodinnou terapii, nechce se na ničem dohodnout. Ale nikoliv z důvodu, že by se mne bála, jak lživě opět uvádí ve svém vyjádření v června 2018, když zdůvodňuje soudu, proč odmítá terapii.

Následující den 4.2.2018 jsem od ní dostal SMS že pokud nestáhnu návrh na střídavku, tak mne udá ze sexuálního zneužívání mých synů.  O 4 dny později (8.2.2016) mi to i říká na záznamu:

 

https://youtu.be/4JeQBpGswBU 3.února.2016 Rozhovor o střídavé péči a o důvodech rozvodu 

https://youtu.be/b35HTOxvV60  8.unora2016 vydirani ze sex.zneužívání

https://youtu.be/KogsZc57KiQ  16.unora2016 davam jane motorku a penize

https://youtu.be/laLcSqEm6Jc   21.unora2016 jana chce penize ale nechce ukazat deti

 

Žádný z těchto důkazů nalézací soud Praha východ neprovedl, neboť cituji nalézací soud: "Senát už má po výslechu manželky jasno, jak to mezi manžely bylo, další důkazy jsou tedy nadbytečné". Mimochodem, tyto důkazy se ze soudu "záhadně ztratily". Z youtube se však neztratí!!!

 

S pozdravem


Petr Vlček

31.8.2018

 

https://www.sinagl.cz/z-korespondence/8306-odbor-socialnich-veci-kusk-23-7-2018-dalsi-stiznost-maly-jakub-ma-vice-rozumu-nez-urednici-a-jejich-urady-soudy-a-pcr-nevyjimaje.html

https://www.sinagl.cz/z-korespondence/8331-kauza-petr-vlcek-synove-stiznost-a-odpoved-soudu-na-nepravdive-informace.html

https://www.sinagl.cz/z-korespondence/8287-opakovana-zadost-vop-o-rychlou-pomoc-jmenem-nezletilych-synu-jakuba-a-vojtecha-vlckovych.html

https://www.sinagl.cz/domaci-zpravodajstvi/8190-sood-byvale-komunisticke-prokuratorky-vodickove-ohrozuje-nejvice-ty-ktere-ma-chranit-bezbranne-deti.html

* * *

Kdekdo pomlouvá norský BARNEVERET, včetně českých médií a mnoha politiků, ale nikdo se ani slovem nedotkne kvality práce OSPODu. Žádná organizace nemůže být dokonalá, stejně jako lidé, ale kvalita práce norské organizace je prokazatelně, nesrovnatelně vyšší než té české. Přesvědčily mne o tom rozhovory s norskými občany, českou zaměstnankyní BARNEVERNETu a návštěva norské ambasády.  

Tak už to bohužel bývá, kdo sám nechce či neumí pracovat kvalitně, kritizuje práci těch, kteří ji dělají tak jak mají, tzn. ku prospěchu společnosti, tedy nás všech. Podpora rodin, výchova a vzdělaní mládeže, má mít v každé vyspělé společnosti hlavní prioritu a měli by se jí věnovat ti nejlepší z nás. Na to upozorňoval už i učitel národů Jan Ámos Komenský. Investice materiální a mravní, vložené do mladé generace se vždy bohatě vrátí. Jsou vždy mnohem menší než ty, které jsou nutné v pozdějších letech na nápravu vzniklých škod, často už nevratných…

Statisticky jsme vyspělým státem, kvalitou schovanou za čísly zdaleka ne. Vidíme to dnes a denně všude kolem sebe. Odpovědná místa nejsou zdaleka obsazena těmi nejlepšími z nás, včetně politické scény, ale služebníky moci, neznající osobní odpovědnost. Pro většinu z nich je spravedlnost, odpovědnost a kvalita odvedené práce až na posledním místě, pokud vůbec.

Budou občané voliči stále slepí a nechají se zneužívat pořád stejnými. Stále máme volbu – být poslušným ovčanem, který umí jen reptat doma či v hospodě, nebo občanem, který koná a angažuje se ve věcech veřejných? Neschopní, resp. všehoschopní to za nás neudělají. Zbabělému reptání se jen smějí, protože je v ničem nemůže ohrozit.

 

Jan Šinágl, 1.9.2018  

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (2 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)