Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Floderovi trikrat… Nevím jestli Vás něco z toho zajímá, jestli chcete se něčemu z toho věnovat, napsat nebo si jen promluvit. Jestli jen něco byste využil, ale už nevím co udělat víc a chytámFloder a kara se stébla. A jak jsem viděl u matky, kdykoliv se veřejně ukázalo, co dělá doopravdy, vždy se najednou začala chovat mravně a správně. Vydrželo to jen tu jednu chvíli, ale aspoň na chvíli. Něco podobného jsem četl v jiném článku, který jste vystavil. I sebezkorumpovanější soudce pod nátlakem veřejnosti a toho že to bude vidět veřejně, se bude řídit zákony. A tak bych i já rád kdyby někdo tyto lidi vystavil na světlo a ukázal si prstem. …

* * *

Dobrý den pane Šinágle,

 

nedávno zde na Vašich stránkách přepostovali moji anonymizovanou rozlícenost nad tímto státem.

Jsem otec 3 dětí, a dvě podle rozsudku musím vídat (a chci, velmi chci) ale přitom stát dělá vše proto, abych nemohl a nesmím. Nedokázal zajistit moje práva a práva dětí, spíš je vidět, že nechtěl.

Tak jsem se dostal i na Vaše stránky a začal pročítat. Našel jsem tu jiný zajímavý článek (https://www.sinagl.cz/z-korespondence/8704-kolik-toho-clovek-snese.html) a začal jsem přemýšlet jak blízko po téměř 5ti letech takového jednání soudů, OSPODů a matky a dalších lidí kolem ní toto člověk vydrží a jak se z toho nezbláznit a nestát se dalším takovým návštěvníkem "kavárny," kde bude sedět nějaký z těch soudců, ospoďáků, exekutorů, co nepotřebují důkazy, co trestat matku nemá cenu, co mám při obhajobě a předkládání důkazů držet hubu a nepoučovat je, protože oni všechno znají nebo matka co má děti v péči a může si dělat co chce, které nemám co kecat do toho co si s dětmi dělá. Nebo navštívit rovnou matku a vyřešit to trvale. Je to hodně špatně, vím to, ale zoufalství vás zavede na hrůzná místa a jediný způsob jak se z toho dostat.

Po 5ti letech jsem zoufalý a zjišťuji, že opravdu je v rámci duševního zdraví buď někoho zničit legálně či nelegálně, udělat něco strašného, nebo vše nechat a zapomenout. Stát se opravdu tím, koho ze mě celou dobu dělali a chtěli mít. Protože pokud já musím dokazovat za cenu zničení, že jsem kdo jsem, přestože zákon mi toto zaručuje a matka nemusí vůbec nic, dokonce ani to co zákon a rozsudek přikazuje jí, tak je jasné, že systém nefunguje a potřebuje zbořit. Není opravdu možné, aby jsme si byli všichni rovni, ale někteří rovnější. Aby někdo stál nad zákonem a měl jen tak možnost zničit člověka. Jen tak z rozmaru. A proč?

Na Vašich stránkách jsem našel i pár dalších zajímavých věcí a nestihl jsem jich ještě moct přečíst, ale některé mě už trošku povzbudily. Mě jako člověka, ne jako otce. Ve finále mi vše ukazuje, že je lepší se podvolit, nechat ze sebe udělat toho koho ze mě chtějí a mít klid, ale přitom vím uvnitř sebe, že je to špatně a nevím, jestli nerozvrátí toto mě nakonec víc. To že jsem se podvolil tlaku, ale v tuto chvíli nevím jak dál a který kamen mě semele dřív. A zcela zbytečně, protože nic z tohoto zákon nedovoluje, přitom je toho sám strůjcem.

Nejsem sice spisovatel, ale psát umím a pomáhá mi to.

Jsem zklamán z dnešního světa, protože to co se děje mě, děje se zjevně běžně, a jinde v jiných obdobách, jasné bezpráví a zvůle těch "nadřazených."

 

Soud Karviná:

Mgr. Ivana Dluhoš - to je ta co nepotřebuje důkazy a rozhodne, jak se jí bude hodit.

 

Soud Frýdek-Místek:

JUDr. Jarmila Krompolcová - to je ta co trestat matku nemá cenu a pokut budu chtít aby byla matka potrestána, budu potrestán i já.  

JUDr. Naděžda Foldynová - s touto jsem se osobně nesetkal, pouze mi zamítla posledních 10 oznámení o neplnění soudního rozhodnutí matkou, protože to dělaly soudkyně předtím a není důvod se odklánět od zaběhlého modelu. Nicméně zaběhlý model je, že plnit soudní rozhodnutí se musí. Alespoň u mě to tak je. A na další oznámení už nereaguje.

 

Soud Ostrava:

Předseda senátu:

JUDr. Renata Pospíšilová

 

Soudci:

JUDr. Šárka Dvořáková

Mgr. Martin Hrabovský - toto jsou Ti co mám mlčet, oni nálezy ústavního soudu a zákony znají. Tito lidí páchají největší škody!

Floder a kojenecNevím jestli Vás něco z toho zajímá, jestli chcete se něčemu z toho věnovat, napsat nebo si jen promluvit. Jestli jen něco byste využil, ale už nevím co udělat víc a chytám se stébla. AFloder jak jsem viděl u matky, kdykoliv se veřejně ukázalo, co dělá doopravdy, vždy se najednou začala chovat mravně a správně. Vydrželo to jen tu jednu chvíli, ale aspoň na chvíli. Něco podobného jsem četl v jiném článku, který jste vystavil. I sebezkorumpovanější soudce pod nátlakem veřejnosti a toho že to bude vidět veřejně, se bude řídit zákony. A tak bych i já rád kdyby někdo tyto lidi vystavil na světlo a ukázal si prstem.

Budu se těšit na jakoukoliv odpověď. Hezký den a hodně štěstí v další činnosti.

--
S pozdravem

Dominik Floder

+420 725 819 288   

* * *

Děsivý případ táty a jeho dětí, likvidovaného soudy, PČR a OSPODem, se vyhrocuje!

Otec v ČR - vinen i když se prokáže nevina

Další táta Dominik Floder se svými dětmi likvidován českou justicí ...

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.00 (3 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)