Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Policii důvěřuje 72 procent lidí v Česku, nejvíc za 22 let, ukázal průzkum agentury STEM. V roce 1997 to byla čtvrtina. Podobné je to s důvěrou v soudy. W.Churchill věděl co říká: „Nejvíce věřím statistikám, které si zfalšuji sám.“ 

* * *

… Je to postavené na hlavu, ale v tomto státě u soudů zdravý rozum a logiku nehledejte. Neumí se řídit ani zákony této země, natož zdravým rozumem …

Dobrý den,

můj případ postoupil nepostoupil. V březnu 2019 Krajský soud v Ostravě vydal soudní rozhodnutí ve kterém vrátil Krajskému soudu ve Frýdku-Místku 24 oznámení na matku, kdy nepředala děti ke styku a které 4 roky nikdo neřešil. Proč nepředal i těch 19 předtím se můžeme jen dohadovat, protože patří do stejného období a stejného případu a jsou uzavřeny stejně jako ty další. Kdo a kdy bude řešit ty další co přišly poté co soud rozhodl, že situace je v pořádku je otázka. To bylo v době, kdy bylo 43 oznámení na matku o nepředání dětí, dnes je jich 57 a jsou jasně dána. Dcera konstatuje, že v době soudního rozhodnutí se mnou mluvit nemůže a že poprosí matku, aby to šlo aspoň nějak. Nestalo se tak nijak. Poslední případ ani ne 14 dní starý. Člověku zůstává rozum stát.

 

Další táta Dominik Floder se svými dětmi likvidován českou justicí

Tak do dnešního dne od března nebylo zahájeno jakékoliv řízení a žádná zmínka. Neřeší se ty starší, neřeší se nové, neřeší se nic. Jen pokračuje šikana otce a omezení styku. A to dostalo další rozměr, protože v červnu 2019 na základě jednání soudů (Frýdek-Místek, Karviná, Ostrava) byl podán návrh na znatelné omezení styku s dětmi. Už před 14ti dny mi volala pracovnice OSPODu, že se zastaví na šetření. V dohodnutý termín se nedostavila, neomluvila. Až byla kontaktována, odpověď jen byla, že nečekala, že v úřední den jí přijdou lidi, bude s nimi muset řešit a nestihne to. Termín a den si určila sama, podřídili jsme se jí. Zbytečně. Půl dne na popud Okresního soudu ve Frýdku-Místku v háji a bez výdělku a dnes pravděpodobně přijde znovu. Jde šetřit jaké zde máme podmínky proto, aby sem děti nemohli jezdit.

Je to postavené na hlavu, ale v tomto státě u soudů zdravý rozum a logiku nehledejte. Neumí se řídit ani zákony této země, natož zdravým rozumem. Takže dnes ráno jsem byl u okresního soudu v Hodoníně, kdy jsem měl doložit mnoho ověřených dokladů ze všech možných úřadů pro soud ve Frýdku-Místku za období od. (Přesně takhle to je v předvolání, kdy jsem předvolán jako účastník řízení. Toto je stabilní stav soudů v Moravskoslezkém kraji.) Rok nečekejte, to už je na soudy Moravskoslezkého kraje moc.

Obvzláště, když si tyto věci mají zajišťovat samy, stejně si je zajišťovat budou a v minulosti opakovaně zajišťovali. No a protože se jim nelíbilo nebo nehodilo co tam bylo napsáno, tak si stejně prostě vymyslely a vymyslí svoje důkazy.

Takže potrestání matky za 4 roky neplnění soudního rozhodnutí, které mělo začít rozkazem Krajského soudu v Ostravě v Březnu 2019 do dnes nezačalo a je v nedohlednu. Za to omezení styku dětí s otcem, které bylo podáno v červnu 2019 už má první výslechy a je v řešení. Jak je tento stát krásně prorodinný. Podporujme rodinu a děti. Naší budoucnost. Nebo podporujme zlovůli systému, který sleduje jen svoje zájmy a ničí základy rodiny a republiky. Jenže pro tento stát je lepší 50 otců co se nezajímá a platí, 100 co neplatí než jeden co se zajímá.

S těmi co se nezajímají a neplatí si poradit umí a velice rychle, s tím co se zajímá si poradit neumí. Toto to dokazuje.

 

S pozdravem

Dominik Floder

5.8.2019

* * *

Bude z toho mezinárodní ostuda? Gang pašeráků nosorožčích rohů byl českým soudem osvobozen

Soudce Elischer trvá na tom, že úplatky nebral. Obžaloba u soudu četla přepisy e-mailů

P.S.

Už jenom to, že soudce e-maily informuje pachatele o stavu věci a dalším postupu v normální zemi stačí, aby skončil ve funkci, byl zbaven veškerého majetku a byl nepodmíněně odsouzen. U nás pobírá polovinu platu, bude se roky soudit a miliony zaplatí daňový poplatník. Takovou justici obhajuje Milion chvilek pro demokracii?! J.Š.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.50 (2 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)