Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

čt dub 11 @08:30 -
OS Kolín - II. kolo: Šinágl a spol. obžalován
čt dub 18 @17:30 -
Praha Americké Centrum: ETIKA UMĚLÉ INTELIGENCE
st dub 24 @08:30 - 11:00PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu
čt dub 25 @09:00 - 01:30PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu

Nejnovější komentáře

  • 28.03.2024 15:57
    Číslo 13 ‧ 28. března ‧ 2024 Týdeník Echo AD Rodina, nebo ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:58
    ČR dostane z EU 73 miliard Kč na investice do dopravy či ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:44
    „Lockdowny mají závažnější důsledky než samotný covid“ Z ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 08:59
    Mezinárodní ratingová agentura Moody's dnes zhoršila ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 07:26
    Vážení přátelé zahrádkáři a sympatizanti ZO ČZS Pod Majerovic ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:28
    Universal supranational citizen Why does today's Europe face ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Fortyn KarelŽádáme svobodu onkologickým lékařům okamžitým opatřením ministra zdravotnictví. Díky tomuto zákazu umírá v ČR každých 20 minut jeden pacient.

Lékaři mají zakázáno používat jednu z metod léčení nádorů, čili nejsou svobodni ve svém rozhodování, a jsou nuceni poslouchat jakousi "vrchnost" pod hrozbou trestu, (!) i za cenu, že dochází každoročně k desetitisícovým ztrátám na životech pacientů. (!). A 12 miliardové zbytečné ztrátě na penězích. (V "podfinancovaném" zdravotnictví.). Viz přílohy.

Vyzývám ministra zdravotnictví, aby okamžitě zrušil protizákonný zákaz devitalizace onkologických nádorů a tresty za záchranu života 62 roky starou metodou devitalizace nádorů MUDr. Karla Fortýna. Tento lékař přes zákaz ověřil svou metodu 29x, vesměs 100% účinnými operacemi.

Neuznáváme žádné výmluvy. Žádáme okamžité jednání ministra. Zákaz nepatří vedoucím lékařům. Je to mimozdravotní záležitost. A každých 20 minut umírá 1 člověk. (!)

Přílohy:

  1. „Pokud při léčbě pacienta neexistují žádné osvědčené preventivní, diagnostické a léčebné metody nebo jsou neúčinné, musí lékař mít svobodu, po získání úplného, informovaného souhlasu pacienta, použít neověřené nebo nové preventivní..."Helsinská deklarace z roku 1964, čl.32. (MWA.)
  2. Obnovený lékařský slib 1990 - Zákon o VŠ č. 172/1990 Sb. cituji: "...že budete podle svých možností a svého nejlepšího svědomí řídit život zdravých i nemocných vždy jen k jejich prospěchu, že zachováte svůj život a své lékařské umění čisté... a že budete mít na zřeteli jen dobro člověka ...“

 

Ing. Stanislav Vrbík a skupina odborných i neodborných dobrovolných pracovníků.

Zálešná 1/4057, 760 01  Zlín.

-------- Přeposlaná zpráva --------

Předmět:

Svobodu onkologickým lékařům!

Datum:

Tue, 10 Sep 2019 17:56:00 +0200 (CEST)

Od:

Tomina <Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.;

Komu:

Jan Šinágl <Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.;, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

   

* * *

P.S.

Devitalizace (též devaskularizace) nádorů rakoviny je našimi lékaři neuznávaná, zakázaná a dokonce trestaná metoda hojení rakovinových nádorů. (Zákazy a tresty nepřipouští  Mezinárodní zdravotnická organizace  (WHO), ale hlavně lékařská ("Hypokratova") přísaha každého lékaře! Na rozdíl od chemoterapie se při operaci devitalizovaný nádor nevyhazuje, ale nechá se v těle. Tam vyvolá sepsi. (Hnití.) Na sepsi pak reaguje imunitní systém, který likviduje jednu sepsí napadenou buňku za druhou, až odstraní celý nádor. (Imunitní systém je velmi inteligentní náležitost každého života.)

Metodu objevil MUDr. Karel Fortýn. Už v roce 1957. Lékaři mu neuvěřili a metodu zakázali. Potrestali by (protizákonně) každého lékaře, který by touto metodou zachránil život pacientovi. Sám objevitel však přes zákaz, "spiklenecky", utajeně, provedl přes dvacet devitalizačních operací, všechny byly úspěšné a laciné. Jako operace slepého střeva.

Chemoterapie stojí asi milion korun, každý 3. až 4. pacient umírá hned, z těch uzdravených se rakovina do 10 let vrátí většině z nich. (55%). Devitalizace naopak zachovává imunitu na celý život. Zdravotní pojišťovny pokorně platí asi 12 miliard ročně za chemikálie. (Zdravotnictví je podfinancované!). Devitalizace nepotřebuje léky.

Otázka zrušení zákazu a zrušení trestů lékařům je plně v kompetenci Ministra zdravotnictví, ale ten o tom neví.

Na vysvětlenou "že ministr neví": V kompetenci zdravotnických pracovníků to být nemůže, protože je to proti WHO i lékařským přísahám. A vyhlašoval to ministr zdravotnictví. Čili  je to na ministrovi a plně v jeho pravomoci.

Porovnání chemoterapie a devitalizace 2019

* * *

Vážení novináři,

jsme kolektiv několika odborníků i laiků, zasvěcených do problematiky devitalizace nádorů. Nové metody (z roku 1957 !), již objevil český lékař Karel Fortýn. Česká vedoucí skupina lékařů, moudrá nade všecky meze, spoléhaje na poučku o operacích, že vznikne sepse, mu operace "devitalizací" zakázala. Lékařům nelze nic zakazovat, ani je za neuposlechnutí trestat. Brání je "Hypokratova přísaha" a Mezinárodní zdravotní organizace WHO. Šli tak daleko, že zneužili smrti MUDr. Fortýna (2001) a ovládli jím připravené veřejné zkoušení "devitalizace", jak svou metodu nazval Dr. Fortýn. Místo nových pacientů nabrali vyřazené pacienty bez nádorů, čekající jenom na smrt. Přesto ani jeden pacient z 50, co měli být už mrtví, nezemřel na následky devitalizační operace na metastázách. Ukončili tedy "zkoušení" a vyhlásili zákaz devitalizace a trest za jeho porušení - ztrátu lékařského oprávnění za záchranu života devitalizací. Devitalizace nestojí žádné peníze za chemikálie, stará chemoterapie milion jednoho pacienta. A další výhody, které jsou v článcích, jež od nás dostáváte.

Pomozte nám, prosíme rozpoutat veřejný zájem, a donuťme ministra, aby konal.

 

Mluvčí, Ing. Stanislav Vrbík,  Zálešná I/4057, 760 01 Zlín

Medializace na www.sinagl.cz 

* * *

MUDr. Karel Fortýn, autor objevu století v boji proti rakovině, řekl Právu: „Vytýkali mně, že mi lidi neumírají.“

Velké srovnání: Rakovina u nás a ve světě. V Česku je to zlé

 

J.Š. 11.9.2019

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.67 (6 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)