Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 24.04.2024 10:01
    Odsouzený kriminálník Maxim Ponomarenko opět podniká v ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 09:00
    Dobrý den vážený pane Šinágle, obracím se na Vás, protože ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 07:47
    Předpokládám, že paní Gavlasové a jejím klientům bylo zveřejněním ...

    Read more...

     
  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Pane Wiendle, pane Horáku,

přemýšlel jsem jaké zvolím oslovení. Původně to bylo "Vážení přátelé"..., ale "přátelé" nejsme a zřejmě již nikdy nebudeme. "Vážení" také napsat nemohu, neboť  si vás již nemohu vážit. "Dobrý den" také nemohu použít, protože ho mám zkažený. Vaše chování totiž hraničí se šikanou a hulvátstvím.

Sleduji situaci v KPV zhruba od roku 2015. Byl jsem rád, že v létě 2019 byl soudem ustanovený opatrovník. Bylo mi jedno, kdo jím je, hlavně že má KPV ČR nějaké vedení. Mnozí z vás se radovali, že máte opatrovníka, že jej budete podporovat a také, že je jediný, kdo je oprávněný vedením Konfederace. Téměř jste ho prohlásili za "krále". Neuplynul ani měsíc od jmenování a začaly se po mailech šířit pomluvy a urážky pana Tulačky. Zjišťoval jsem si, kdo je pan Tulačka, co je za člověka. V místě bydliště je vážený člověk, který pomáhá ostatním lidem, je synem "Krále Českého lesa" Oty Tulačky. Neměl to v životě jednoduché jako mnozí z vás. Bojoval po vašem boku proti bezpráví minulého vedení. A najednou..... Ano, slyším jména Kubík, Furda, Váňa... Co jste dělali vy? ptám se... Jak jste panu Tulačkovi pomáhali? Krom křiku, nařizování co musí "Tulačka" udělat jste nikdo nedělal nic.  Vlastně ano, šířili jste pomluvy, nechutné dehonestující maily a urážky. Celou dobu jsem mlčel a snažil se věřit, že to přejde a vše se v dobré obrátí. Dneska jsem ale pochopil, že neobrátí! 

Pane Wiendle, pane Horáku, 

co je špatné na tom, že opatrovník spolku jde na jednání s premiérem této země? Téměř se křižujete a lijete na sebe svěcenou vodu, jakoby byl "Tulačka" ďábel. A já se znovu ptám? Proč měříte různými metry? Když jde pan Tulačka za premiérem je to špatně. Ale, že slečna Mgr. Pavlína Horáková, Vaše dcera, pane Horáku, je asistentkou předsedy vlády České republiky od roku 2018, toho samého předsedy vlády, to Vám pánové nevadí? Jo, aha, ona je vlastně Vaše dcera, pane Horáku. 

Pane Wiendle,

Horakova Pavlina a tata pribehy bezpravi Lucernaposílám Vám fotky a odkazy jako důkaz, kdyby Vám pan Horák chtěl třeba tvrdit, že to je třeba jiná Pavlína Horáková... Nebo Vám to také nevadí? Hlásáte že bojujete za pravdu a spravedlnost, takže předpokládám,Horakova Pavlina linkedin že pana Horáka zavrhnete stejně jako pana Tulačku. Slečna Horáková přeci pracuje pro "bývalého člena KSČ a prokázaného StBáka!!"

https://cz.linkedin.com/in/mgr-pavl%C3%ADna-hor%C3%A1kov%C3%A1-a50aa7165

https://www.facebook.com/pavlina.horakova.7

Pánové, o víkendu napíšu vašemu bratrovi kardinálu Dukovi, aby za vás sloužil mši a žádal pro vás odpuštění. Jste zlo Konfederace a měli byste se stydět za své chování. 

 

Stanislav Šťastný

* * *

---------- Původní e-mail ----------

Od: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Komu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Datum: 14. 1. 2020 23:10:10

Předmět: Pohar pretekl

* * *

P.S.

V naší zemi vždy bylo málo těch co chtěli nadosobně budovat, tvořit, bojovat, riskovat a obětovat. Vždy více těch co ničili, nebo svým pasivním přihlížením umožňovali ničení hodnot jak materiálních, tak morálních. Doplatila na to celá zem - a doplácí dodnes – včetně budoucích pokolení - nebudeme-li schopni změny změnou sama sebe! Demokracie a svoboda se brání a buduje každý den.

Stačí se podívat na svinčík v českých lesích a porovnat s čistotou německých, rakouských či švýcarských lesů. I stav lesů je obrazem naší povahy a „svinčíku“ v našich duších. Starat se o pořádek a čistotu jen doma vždy vede k nepořádku mimo něj. Ještě máme možnost věci změnit. Věčně  trvat nebude!

Jen s takovými lidmi jako je pan Tulačka a byl Čestmír Hofhanzl, se nám to může podařit. Není jich málo, jen musí přestat mlčet a zapojit se aktivně do veřejného života země – a být ostatním tolik potřebným příkladem!    

 

J.Š.15.1.2020

* * *

Telč 10.1.2020 Kostel sv. Anny: Poslední rozloučení s Čestmírem Hofhanzlem

 

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (2 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)