Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...

     
  • 17.04.2024 19:23
    Zdravím Vás pane Šinágle, něco se děje. Ministr Blažek podal ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

… dle slov předsedy soudu ve Frýdku-Místku soudkyně není povinna se řídit jakýmkoliv soudním rozhodnutí, které jí něco přikázalo, protože by to narušilo její nezávislou rozhodovací činnost. De facto není povinna se tak řídit ničím protože vlastně cokoliv četně zákonů omezuje její nezávislou rozhodovací činnost. A tak vlastně nejste odkázáni na zákony a právo. Nedomůžete se ani rozsudku, protože toto vše by omezilo rozhodovací činnost soudce. Jste tak odkázání jen na zvůli člověka, který je nepostižitelný a naprosto neříditelný a který nenese za nic odpovědnost. …

* * *

Zdravím vás všechny a Vás pane Šinágle v novém roce.

Poslední dobu jsem ve vysokém pracovním nasazení neměl moc času na nic, jen práce. Takže až vlastně teď po vánocích jsem si našel trošku času a klidu zase pročíst Vaše stránky. No a tak jsem si všiml, že tam je zase spousta článků o té naší justici a o lidech jí devastovaných. O tom, kolik toho člověk snese a jak málo chybí a zase jsem si vybavil svůj vlastní případ a co se v případu děj. Jak jsem říkal ve videu, 2 a půl roku trestního stíhání, odsouzení, odvolací soud, který jen co začal bylo jasné, že celý rozsudek bude zrušen a tak se také stalo.

Další táta Dominik Floder se svými dětmi likvidován českou justicí

Chyby, které začaly už na Policii, kdy vyšetřovatelka neměla zájem o důkazy a komunikaci se mnou, pokračujíce tím, že si opatřovala neznámé důkazy, které nikdy pořádně nedoložila, až po soudkyni, která 2 a půl roku mě předvolávala přes půl republiky (Brno - Karviná) aby pak neprovedla ano základní šetření případu ani v jednom případě. Ale řekněme si to na rovinu, tak jak v Ostravě bylo jasné, že vyhraji, tak od prvního stání mi bylo jasné, že jsem podle soudkyně vinen a cokoliv dělala, dělala jen proto, aby mě odsoudila a jen víc zatížila a stížila mi život. Mimochodem, na soudkyni jsem podal za její jednání stížnost a odpovědi z OS Karviná se mi nedostalo!

Podobný problém jsem měl i s paní soudkyní ve Frýdku-Místku, kdy paní soudkyně také neměla potřebu se řídit rozhodnutím odvolacího soudu v Ostravě. Ten jí nakázal po 3 a půl letech konečně prošetřit oznámení na matku za nepředávání dětí ke styku. Mimochodem tato už třetí soudkyně se tím nezabývala a odvolávala se na to že předtím to soudkyně taky neřešili. No takže moje stížnost na paní soudkyni byla stručná, ale jasná. Byla zaslána soudu 27.10.2019. Dne 30.10.2019 jsem podával další už obsáhlejší přímo na tuto konkrétní soudkyni, právě zato, že opět řekla že nebude oznámení řešit. Opět při stání, takže matka neplnící soudní rozhodnutí se zase mohla jen smát. Moje oznámení je v příloze.

Pracovnice soudu mi po cca 14ti dnech odpověděla, že toto není v jeho kompetenci. Tedy řešit chování svých soudců. Mojí odpověď asi nečekala, protože zjevně najednou předseda soudu začal bleskurychle konat. Neochotně a tedy tak jako obvykle. Vše je v pořádku. Nebylo, takže jsem opět soudu odepisoval. I tato moje odpověď je v příloze a doporučuji ji přečíst. Stála by možná i za to jí vydat jako samostatný článek. No za pravdu jsem dostal už další den, kdy probíhalo soudní stání v této věci a paní soudkyně najednou neochotně musela situaci řešit a přiznala neochotně, že bude tedy probírat všechna oznámení. Jestli je bude řešit je nejisté, ale probírat je bude.

Dne 20.12.2019 mi přišla odpověď, kdy opět bylo vše v pořádku a stížnost byla nedůvodná. Nicméně dle slov předsedy soudu ve Frýdku-Místku soudkyně není povinna se řídit jakýmkoliv soudním rozhodnutí, které jí něco přikázalo, protože by to narušilo její nezávislou rozhodovací činnost. De facto není povinna se tak řídit ničím protože vlastně cokoliv četně zákonů omezuje její nezávislou rozhodovací činnost. A tak vlastně nejste odkázáni na zákony a právo. Nedomůžete se ani rozsudku, protože toto vše by omezilo rozhodovací činnost soudce. Jste tak odkázání jen na zvůli člověka, který je nepostižitelný a naprosto neříditelný a který nenese za nic odpovědnost.

Dne 24.1.2020 v 9:00 v soudní síni číslo 13. Okresního osudu ve Frýdku-Místku bude probíhat soudní jednání, které tato paní soudkyně povede. Zvu naprosto všechny, aby se přisli podívat, jak to vypadá, když se domáháte práva tam kde zákony a soudní rozhodnutí i nadřízeného orgánu omezují soudce v jeho nezávislé činnosti.

--
S pozdravem

Dominik Floder

+420 725 819 288

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.75 (8 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)