Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...

     
  • 17.04.2024 19:23
    Zdravím Vás pane Šinágle, něco se děje. Ministr Blažek podal ...

    Read more...

     
  • 16.04.2024 07:59
    Vážený pane Šinágle, ještě jednou Vám chci poděkovat za půjčku.

    Read more...

     
  • 13.04.2024 09:48
    Není podstatné kolik lidí sleduje informace, ale kdo a jak ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

WHO predsedaWHO: MEZINÁRODNÍ REGULACE ZDRAVÍ 2005 (Pandemický záměr byl uváděn už v roce 2005) - SVĚT RIZIKA - 2019 - VÝROČNÍ ZPRÁVA WHO

Podívejte se, kdo je ve skutečnosti zodpovědný za Covid-19 - veřejné informace odhalují Covid-19 jako test - schváleno 196 zeměmi. Doporučuji shlédnout (zdokumentované video, následující po prof. a senátorovi MUDr. Janu Žaloudíkovi). Popisuje činnost WHO, co, kde, kdy, proč a jak už z roku 2005...

POZADÍ

Osoby odpovědné za tuto globální pandemii (utajené osoby jsou identifikovány v níže uvedeném videu). Aktuální dokumenty byly nalezeny na webových stránkách WHO a zveřejněny pro kontrolu a pochopení.

* * *

Roušky škodí, nebojím se covidu, ale kroků vlády. V zarouškované společnosti žít nechci

Tisková konference německé MIMOPARLAMENTNÍ vyšetřovací komise ohledně koronaviru

* * *

Vděčnost a poděkování patří novinářce Ramole D. ze Zprávy Ramola D za její investigativní práci k nalezení těchto dokumentů a jejich sdílení.

Tyto zprávy ukazují, že svět nyní prochází LIVE „tréninkem a simulačním cvičením“ zahrnujícím celosvětovou pandemii způsobenou smrtícím respiračním virem. Dále odhalují, že původ tohoto plánu byl již v roce 2005. Neuvěřitelné, 196 zemí bylo podepsáno a zákonně zavázáno k účasti na tomto cvičení, koordinovaném WHO a OSN.

Tento materiál je časově sensitivní. Je identifikováno několik „ukazatelů pokroku do září 2020“: Ukazatelů pokroku do září 2020 (Plán Covid byl plánován na rok 2020).

  1. WHO DOKUMENTY:

WHO: SVĚT RIZIKA - 2019 - VÝROČNÍ ZPRÁVA

https://apps.who.int/gpmb/assets/annual_report/GPMB_annualreport_2019.pdf

  1. WHO: MEZINÁRODNÍ REGULACE ZDRAVÍ 2005 (Pandemický záměr byl uváděn už v roce 2005)

https://apps.who.int/iris/bitstream/handle/10665/246107/9789241580496-eng.pdf;jsessionid=1D41E95F2190C1E9104846934514823C?sequence=1

Úředník WHO: „Možná budeme muset vstoupit do domů a odstranit členy rodiny.“

(Video už není dostupně?!)

Nejsem v žádném případě příznivcem tzv. konspiračních teorií. Dokumenty mají ale svoji logiku. Svět je přelidněn, globalizace selhává, klima kolabuje, ohrožujeme sami sebe stále více. Máme se tak extrémně bránit proti „pandemii“, pokud se o pandemii vůbec jedná, a ohrozit kolapsem hospodářství mnohem více životů? Pomalu nepotkáte člověka, který by osobně znal někoho, kdo zemřel pouze na Covid 19?

Máme se nechat udržovat při životě do maximálního věku za každou cenu, kdy potom nutně více přežíváme, než žijeme a kdy je nám bráněno k přirozenému odchodu ze života? Zabraňovat tomu je sebevražedné – pro život i naši planetu zemi, kterou jsme tak poničili, jak zdroje, tak flóru a faunu. Na světě umírá 6 milionů děti ročně hlady – a my vyhazujeme jídlo do popelnic! V oceánu už plave moře plastikového odpadu na ploše 4x větší než je území SRN!

Nebezpečí kolapsu ekonomiky narůstá, kdy ohrožení života je mnohem větší ne Covidem 19. Roušky z nás udělali poslušné občany, za které „myslí“ stát. Šíří se strach, který vždy usnadňuje manipulaci. Bude dalším krokem povinné vakcinování? Potom čím a s jakými následky?

Jakoby se stále více realizovaly představy George Orwella o totálním ovládání společnosti? Dnešní digitalizace společnosti to umožňuje už bez totalitního násilí. Je ale mnohem nebezpečnější, protože ji nevidíme, stejně jako Covid 19.

Nedokážeme-li tento nebezpečný vývoj včas zastavit normálním chováním a zdravým rozumem, udělá to za nás - a bezpečně – příroda, pokud nevyřešíme obrovské problémy opět válkou... Mohla by být na dlouho tou poslední.

Hospodářský a občanský recept vymysleli už před 90 lety bratři Baťové. Podpora soběstačnosti regionů spojená s výchovou spolupracovníků a vedoucí k osobní odpovědnosti v práci i mimo ni.

Začněme se chovat jako odpovědní občané. Času rychle obývá, ještě máme čas!

 

Jan Šinágl, 24.8.2020

P.S.

Ve SRN právě zavedli testy na Covid 19 až po týdnu karantény. Logické, zvyšuje to efektivitu a smysluplnost testů. Opatření nejsou úměrná míře rizika. Nikdo nikde neřeší nebezpečnost šíření virových onemocnění opakovaným používáním roušek, které jsou u většiny především „sběračem nečistot“. Ohrožují i zdraví astmatiků a kardiaků. Jsou většinou bez výměny používány dlouhodobě, nošeny na obličeji i v taškách, bez potřebné dezinfekce. Jsou tak „skladištěm“ nahromaděných bakterií a nečistot, tedy mohou naopak podporovat šíření virů a bakterií. Za jejich nenošení jsou lidé absurdně pokutováni. Chtějte ale po PČR, aby testovala zda jejich stav zabraňuje či podporuje šíření onemocnění.

Hlavní hygienička ČR Jarmila Rážová prohlásila na Radiožurnálu. že „nevidí problém v tom, že se hygienická opatření upravují podle veřejného mínění.“ Asi by odvedla lepší práci, kdyby se jím řídila úplně.

Slogan „Vládní rouška, lidu zkouška“ je výstižný. J.Š.

* * *

Kdo je režisérem Covidu 19? Novodobý „velký bratr“?!

Podněcování k nepokojům

Jako lékař mohu dosvědčit, že morální úpadek obyvatelstva je nezvratný – morální rakovina je nevyléčitelná

O pandemii, která jí nebyla… Co se z mainstreamu nedozvíte…

„Nenechám si srát na hlavu“ ... „Nenechám si srát na hlavu“ 

https://youtu.be/1GBlv5YYZLs

Mým marodům - Vyhlášení neposlušnosti občanské!!!

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (3 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)