Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

čt dub 11 @08:30 -
OS Kolín - II. kolo: Šinágl a spol. obžalován
čt dub 18 @17:30 -
Praha Americké Centrum: ETIKA UMĚLÉ INTELIGENCE
st dub 24 @08:30 - 11:00PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu
čt dub 25 @09:00 - 01:30PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu

Nejnovější komentáře

  • 28.03.2024 15:57
    Číslo 13 ‧ 28. března ‧ 2024 Týdeník Echo AD Rodina, nebo ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:58
    ČR dostane z EU 73 miliard Kč na investice do dopravy či ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:44
    „Lockdowny mají závažnější důsledky než samotný covid“ Z ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 08:59
    Mezinárodní ratingová agentura Moody's dnes zhoršila ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 07:26
    Vážení přátelé zahrádkáři a sympatizanti ZO ČZS Pod Majerovic ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:28
    Universal supranational citizen Why does today's Europe face ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Khalid Cherkaoui SemmouniAktualizováno 19.10.2020: Urgentní informace o vakcíně proti Covidu 19

***

23.března 2020

... A konečně, i když jsou tyto zbraně hromadného ničení mezinárodním právem zcela zakázané; zejména Úmluva o biologických nebo toxinových zbraních (CABT), podepsaná 10. dubna 1972 a vstoupila v platnost v roce 1975, by je nepřátelé lidstva mohli použít pro jejich snadnost a obtížnou sledovatelnost. Uvedená úmluva navíc nezakazuje vojenský výzkum a činnosti za účelem ochrany, tj. Vojenské přípravy určené k ochraně sebe sama v případě biologické agrese. Armádní laboratoře proto riskují, že využijí této zákonné mezery k navrhování nových biologických látek, pro svoji sebeobranu. Svět je tedy stále v nebezpečí.

* * *

Kromě teroristických hrozeb, které přetrvávaly v některých zemích světa, existuje hrozící epidemie: byl to virus Covid-19, který se rozšířil do Číny a poté do dalších zemí po celém světě. Může tento virus pocházet z americké nebo čínské laboratoře ve Wu-chanu? Měli bychom věřit, že virus Covid-19 by byl dokonalou biologickou zbraní nebo experimentální biologickou zbraní, která se zvrtla a vyústila v nemoc nebo smrt velkého počtu lidských bytostí?

Tato podezření nebo konspirační obvinění, která jsou široce sdílena na sociálních sítích, by potvrdil profesor Francis Boyle, americký odborník na biologické zbraně, který tvrdil, že USA jsou původcem šíření tohoto viru v Číně tak omezit ekonomický růst Střední říše a omezit vliv jejích nadnárodních společností. Podle něj Čína zaplatila laboratoři BSL-4 určené pro bakteriologickou válku ve Spojených státech za přepravu tohoto modifikovaného koronaviru SARS do vojenské laboratoře ve Wu-chanu, aby jej dále geneticky upravila za účelem získání současného koronaviru (Covid-19 ).

Nejen tento americký profesor mezinárodního práva, který obviňuje USA, ale také mluvčí čínského ministerstva zahraničních věcí Zhao Lijian, když na svém twitterovém účtu napsal, že americká armáda zavedla koronavirus v čínském městě Wu-chan, ze kterého se virus začal šířit do Číny a poté do velkého počtu zemí.

Ve skutečnosti je velmi obtížné těmto pověstem uvěřit při absenci vědeckého základu nebo potvrzených důkazů. Myšlenku, že virus vytvořili vědci, formálně popřel profesor Richard Ebright, vědecký pracovník chemické biologie na Rutgersově univerzitě, profesor Olivier Schwartz, vědecký ředitel Institutu Pasteur ve Francii a profesor Yves Gaudin, ředitel výzkumu v CNRS a vedoucí Ústavu integrativní biologie buňky University of Paris-Saclay. Všichni potvrdili, že patenty zmíněné v různých článcích nebo videích se netýkají současného Covid-19, ale jiných virů typu koronaviru, například SARS-CoV, které se objevily v roce 2002 v Číně.

Ať už jsou konspirační teorie nebo falešné zprávy kolem Covid-19 jakékoli, hypotéza biologických válek, které svět v budoucnu zažije, není z výzkumu odborníků na politické vědy a mezinárodní právo vyloučena. Pokud se vrátíme do minulosti, lidstvo zažilo děsivé historické události. Cituji několik:

V roce 1763 anglický plukovník Bouquet, velitel vojsk v Pensylvánii, použil neštovice ke kontrole indiánů v Severní Americe a rozdal jim přikrývky infikované virem neštovic. Tento virus, který způsobil zmatek v historii.

V roce 1915, během první světové války, bylo Německo obviněno z používání cholery v Itálii.

V roce 1929 SSSR otevřelo středisko pro výzkum biologických zbraní severně od Kaspického moře.

V roce 1931 založila japonská armáda v Mandžusku tři střediska specializující se na biologickou válku.

V letech 1940 až 1944 rozšířilo japonské letectvo mor na 11 čínských měst tím, že odhodilo kazetové nebo porcelánové bomby naplněné bacily, vypustilo infikované blechy a rýži, aby přilákalo hlodavce.

V letech 1941–1942, během druhé světové války, experimentovala Velká Británie na ostrově Gruinard na severozápadě Skotska s rozptylovacími zařízeními Bacillus anthraci.s. Anthrax je smrtící bakterie, která nemá vakcínu.

V roce 1952, během korejské války, byli Američané obviněni z šíření hmyzu infikovaného cholerou a morem.

V roce 1981 Haigova zpráva odsoudila, že Sověti a jejich spojenci používají mykotoxiny, „žluté deště“, během nasazení v Laosu, Kambodži a Afghánistánu.

Co je však v našem současném světě nebezpečnější, je bioterorismus. Po teroristických hrozbách od útoků z 11. září 2001 ve Spojených státech získal terorismus novou tvář poté, co 5. října téhož roku zemřel americký fotograf Robert Stevens, první oběť bioterorismu při otevření dopisu obsahujícího prvky kmene antraxu (Anthrax).

Ve skutečnosti budou biologické zbraně pro teroristy zbraněmi 21. století.

Šíření patogenních choroboplodných zárodků vyvolávajících smrtelná onemocnění je snadnější a nevyžaduje značné technické prostředky a je přístupné teroristům, zejména kvůli jejich nízkým nákladům a snadnému použití ve srovnání s jadernými zbraněmi.

Z tohoto důvodu izraelské orgány v rámci boje proti epidemii Covid-19 v nedávné době použily v boji proti terorismu určité digitální prostředky. Tyto technologie, které se do značné míry spoléhají na data z mobilních telefonů, byly primárně používány bezpečnostní službou Shin Bet v protiteroristických operacích. Shin Bet pomáhá orgánům sledovat cesty, které potvrdili nositelé nemoci, aby našli lidi, které mohli infikovat.

Je jisté, že biologické zbraně, zbraně teroru, představují skutečnější a zákeřnější hrozbu než jaderná energie. Nejprve mají moc dezorganizovat svět kvůli panice, kterou mohou vyvolat v populaci. Tudíž jejich ničivé důsledky a jejich psychologické a sociální škody, které budou značné.

A konečně, i když jsou tyto zbraně hromadného ničení mezinárodním právem zcela zakázané; zejména Úmluva o biologických nebo toxinových zbraních (CABT), podepsaná 10. dubna 1972 a vstoupila v platnost v roce 1975, by je nepřátelé lidstva mohli použít pro jejich snadnost a obtížnou sledovatelnost. Uvedená úmluva navíc nezakazuje vojenský výzkum a činnosti za účelem ochrany, tj. Vojenské přípravy určené k ochraně sebe sama v případě biologické agrese. Armádní laboratoře proto riskují, že využijí této zákonné mezery k navrhování nových biologických látek, pro svoji sebeobranu. Svět je tedy stále v nebezpečí.

Par Khalid Cherkaoui Semmouni,

Ředitel centra politických a strategických studií v Rabatu

https://www.ecoactu.ma/le-covid-19-faut-il-croire-quil-est-une-arme-biologique/

* * *

Pandemie (Covid-19) a budoucí globalizace

„LÉKAŘ VE MNĚ“. Nejúčinnější zbraň, nejen proti virům. Viry posiluje strach - radikálně oslabuje imunitní systém! Šíření strachu a obav je tak největším spojencem koronaviru!

Právník Reiner Fuellmich: Zločin proti lidskosti – zkrácená verze 14 minut - plná 49 minut!

J.Š. 16.10.2020

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (2 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)