Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

čt dub 11 @08:30 -
OS Kolín - II. kolo: Šinágl a spol. obžalován
čt dub 18 @17:30 -
Praha Americké Centrum: ETIKA UMĚLÉ INTELIGENCE
st dub 24 @08:30 - 11:00PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu
čt dub 25 @09:00 - 01:30PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu

Nejnovější komentáře

  • 28.03.2024 15:57
    Číslo 13 ‧ 28. března ‧ 2024 Týdeník Echo AD Rodina, nebo ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:58
    ČR dostane z EU 73 miliard Kč na investice do dopravy či ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:44
    „Lockdowny mají závažnější důsledky než samotný covid“ Z ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 08:59
    Mezinárodní ratingová agentura Moody's dnes zhoršila ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 07:26
    Vážení přátelé zahrádkáři a sympatizanti ZO ČZS Pod Majerovic ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:28
    Universal supranational citizen Why does today's Europe face ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

PlaceboVynikající dokument televize  3SAT (14.10.2020): DER ARZT IN MIR - doporučuji shlédnout ve vlastním zájmu! Strach zásadně oslabuje imunitní systém člověka a významně tak pomáhá i šíření koronaviru! - Moderní neurofyziologie objevila, jak víra vede mozek a řídí tělesné funkce.

Ve výzkumu léků se účinnost léků měří srovnávací skupinou, která dostává pilulku bez účinné látky: placebo. Pokud existuje důvěra v ošetřujícího lékaře, léčba obvykle funguje. Moderní výzkum již dávno zjistil, že podávání takové pilulky lékařskými profesionály je docela efektivní. Důvěra v to, že někomu pomůže, nastaví v mozku stejné mechanismy jako „skutečná“ chemoterapie.

„Náš mozek přeměňuje slova na chemii,“ říká přední výzkumník placeba Fabrizio Benedetti. Dokazuje to svými studiemi, které jsou ukázány v dokumentu: testované osoby ve výšce 3 500 metrů nad mořem jsou stejně produktivní a méně nemocní jako lidé, kteří dostávají kyslík - stačí si nasadit masku a věřit, že v láhvi s obyčejným vzduchem je kyslík.

Emoce ovlivňují imunitní systém

Dokonce i víra v účinek terapie je skutečně účinná. Výzkum placeba to zjistil v mnoha detailech. Například když bylo ve studii operováno 120 pacientů s kolenní osteoartrózou, ale polovina z nich dostala pouze povrchové řezy na kůži, aby uvěřili, že byli skutečně operování. Osteoartróza postihuje chrupavku a je bolestivá, takže odstranění tkáně a částic chrupavky je účinnou terapií. Nakonec byly malé rány v obou skupinách zašity. Po dvou letech bylo s operací spokojeno 90 procent v obou skupinách.

Profesor Edzard Ernst, slavný kritik alternativních léčebných metod, sám ve velké studii ukázal, jak účinné jsou dokonce zázraky nebo léčitelé duchů: „Účinek placeba je tak velký, že v této studii někteří pacienti vstali z invalidního vozíku, protože věřili, že budou uzdraveni “.

V dokumentu je i příklad mladé ženy u které léčba rakoviny chemoterapií selhala a aktivací imunitního systému se sama zcela uzdravila.

Další příklad – nekontrolovatelný třes rukou: pomocí zavedení sond s elektrickými impulsy do mozku třes ustal – i u pacientů do jejichž sond žádný proud vpuštěn nebyl!

Dokážete ovlivnit své vlastní pocity a tím i imunitní systém? Mohu se naučit posilovat imunitní systém?

Režisér Kurt Langbein našel jasné odpovědi vědců: Ano. Ukazují to přesvědčivé příklady.

Tolik překlad úvodního textu mnou doplněný o další příklady.

Dostáváme se tak ke klasickému „Věř a víra tvá tě uzdraví.“ Stejný princip po staletí úspěšně používají šamani. Zkuste si představit o jaké astronomické zisky by přišel farmaprůmysl a klasická medicína, kdyby se toto „léčení zdarma“ aplikovalo masově? Nedivme se proto nynější zcela negativní „mediální covidové hysterii“, ze které profituje především farmaprůmysl.

Masové, každodenní šíření strachu není nic jiného, než blokace imunitního systému strachem, který tak „vyrábí“ zdravé „nemocné“. Stejně jako se vírou dokáže člověk sám uzdravit, onemocní i vnuceným či vynuceným strachem.  

ARD Tagesschau Kitas studie 161020Tématu se včera věnovala i německá veřejnoprávní ARD na příkladu mateřských školek v hlavním večerním zpravodajství Tagesschau (od 4:20 in.) Ministryně pro rodiny: „Samotné mateřské školky nejsou žádným infekčním nebezpečím a děti nejsou žádnými nosiči infekce“. Přikládám graf, doprovázející argumentaci ministryně: Korona studie MŠ v SRN: 57.600 MŠ, od února do září 2020 – 79 příznaků koronaviru, 64% postižených dětí starší jak 15 let. Tzn. 36% dětí mladších 15 let, tedy MŠ a ZŠ, tedy 45 dětí z celého Německa! Není důvod si myslet, že u nás není situace podobná. Je proto zločinem zavírat ZŠ a traumatizovat tak děti (o SŠ a VŠ nemluvě). To už nemůže být o neschopnosti, nevědomosti či hlouposti, ale zločinném záměru.

Pořad veřejnoprávní ČT vysílá v Hydeparku kde co (už bez hlasování diváků jako v době jeho vzniku, kdy byl pořad mnohem zajímavější díky aktivní účasti diváků v přímém přenosu). Tématu PLACEBO se dosud nevěnoval, pokud vím? Přitom by to jistě byl pořad, který by vzbudil u diváků enormní zájem vzhledem k aktuální situaci a hrozícímu kolapsu našeho zdravotnictví.

Komu tedy slouží veřejnoprávní ČT a ostatní mainstreamová média? Veřejnosti, nebo farmaprůmyslu? Odpovědět si můžeme každý sám.

 

Jan Šinágl, 17.10.2020

* * *

Veřejnoprávní ARD konečně sdělila veřejnosti pravdu o koronaviru – najde stejnou odvahu ke skutečné službě veřejnosti i veřejnoprávní ČT?

Pandemie (Covid-19) a budoucí globalizace

COVID-19, MĚLI BYCHOM VĚŘIT, ŽE JE BIOLOGICKOU ZBRANÍ?

Právník Reiner Fuellmich: Zločin proti lidskosti – zkrácená verze 14 minut, plná 49 minut!

Jaroslav Dušek a Jarek Nohavica ve jménu zdravého rozumu

Rozhovor s MUDr. Janem Hnízdilem: „Chcete se léčit, nebo uzdravit?“

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.75 (4 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)