Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 24.04.2024 10:01
    Odsouzený kriminálník Maxim Ponomarenko opět podniká v ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 09:00
    Dobrý den vážený pane Šinágle, obracím se na Vás, protože ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 07:47
    Předpokládám, že paní Gavlasové a jejím klientům bylo zveřejněním ...

    Read more...

     
  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Pokud bude Biden zvolen prezidentem, Harrisovou bude od nejvyšší pozice dělit jeden úder srdce nebo pár mozkových buněk.

Prezident Donald Trump v rozhovoru pro pořad „Ráno s Marií“ na Fox Business Network 8. října prohlásil, že demokratická viceprezidentská kandidátka Kamala Harrisová je „komunistka; je nalevo od Bernieho!“. Prezident dále citoval názory senátorky Harrisové, které jsou skutečně ještě extrémnější než názory senátorů Bernieho Sanderse nebo Elizabeth Warrenové.

Existují však mnohem přesvědčivější důkazy, které naznačují, že Kamala Harrisová může být skutečně komunistkou.

… Vůdce skupiny, Donald Warden, mentoroval dva mladé členy Afroamerické asociace Hueyho Newtona a Bobbyho Sealea, kteří v roce 1966 založili stranu Black Panther Party. Panteři se řídili maoistickou filozofií a podporovali komunistickou Čínu.. Stali se vzorem dnešního hnutí Black Lives Matter.

Prokomunistický přítel

Poté, co byla studentskou radikálkou na Howardově univerzitě, se Kamala Harrisová vrátila do oblasti zálivu (Bay Area) v San Francisku, aby zahájila svou právnickou kariéru. Třicetiletá Harrisová navázala romantický vztah s tehdy 60letým Williem Brownem, předním kalifornským demokratem, který se brzy stal starostou San Franciska.

Brown pomohl Harrisové v kariéře a nasměroval ji do několika pozic v různých radách, které jí podle San Francisco Weekly za 5 let vyplatily přibližně 400 000 dolarů.

Brown byl dlouholetým komunistickým stoupencem. Poprvé byl do veřejné funkce zvolen pomocí mládežnického křídla Komunistické strany USA . Financoval ho dr. Carlton Goodlett, majitel komunistických novin, kterému kdysi vláda bývalého Sovětského svazu udělila Leninova cenu.

Dnes je Brown všeobecně považován za jednoho z nejlepších přátel čínské komunistické strany v oblasti zálivu.

Několik let po aféře s Harrisovou Brown stále otevřeně sponzoroval fundraisery komunistické strany v Bay Area, zatímco působil jako starosta San Franciska.

„Nejprve bych rád objasnil, že pocházím z levicových kruhů. Studoval jsem Marxe, Maa a Lenina. Na vysoké škole jsem organizoval úsilí o solidaritu s boji za svobodu v Jižní Africe a Nikaragui a přátelil jsem se s lidmi, kteří se považovali za komunisty a revolucionáře …, a sepsal jsem svůj výzkumný dokument o straně Černých panterů.“

Prokomunistická spolupracovnice

Od roku 2000 působila současná vedoucí personálu Harrisové, Karine Jean-Pierreová, v newyorské síti Haiti Support Network. Organizace úzce spolupracovala s pročínskou / proseverokorejskou Světovou stranou pracujících a podporovala Jeana-Bertranda Aristida, krajně levicového bývalého prezidenta Haiti, a jeho radikální hnutí Lavalase.

Pokud bude Biden zvolen prezidentem, Harrisovou bude od nejvyšší pozice dělit jeden úder srdce nebo pár mozkových buněk.

Pokud by se Harrisová měla ucházet o místo na střední úrovni na ministerstvu zemědělství, téměř jistě by neprošla bezpečnostní prověrkou. Za celou svou kariéru vděčí sympatizantům nebo aktivním činitelům čínské komunistické strany.

Štěstím pro ni (a pro zemi potenciální katastrofou) je to, že volení funkcionáři nepodléhají procesu bezpečnostní prověrky.

Prezident Trump uvedl, že „pokud bude někdy zvolen Joe Biden, Čína bude vlastnit Ameriku“.

Biden si na pomoc vybral ideální spolukandidátku.

Celý článek: https://www.epochtimes.cz/2020/12/20/proc-se-nikdo-krome-prezidenta-trumpa-nezminuje-o-komunistickych-vazbach-kamaly-harrisove/

* * *

Čínský politický stratég neopatrně prozradil, jak čínský režim manipuloval s „mocenskými kruhy“ v USA a získával přízeň Bidena

Bezcharakterní „dáma“ Kamela Harrisová, bude vícepresidentkou - možná i presidentkou USA

 

J.Š. 23.12.2020

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.13 (8 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)