Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 24.04.2024 10:01
    Odsouzený kriminálník Maxim Ponomarenko opět podniká v ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 09:00
    Dobrý den vážený pane Šinágle, obracím se na Vás, protože ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 07:47
    Předpokládám, že paní Gavlasové a jejím klientům bylo zveřejněním ...

    Read more...

     
  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Fitts Austin Canterine

Koronavirová pandemie nahrává totalitním režimům - Prof. Bárta, expert na pád civilizací varuje: Zdroj našeho blahobytu mizí

***

Velmi zajímavý a pozoruhodný rozhovor s Catherine Austine Fittsovou. Rozhodně stojí za poslech. Názor už si musí udělat každý sám na základě svých zkušeností a svého rozumu. Nemusíme souhlasit se vším, ale realita dnešního života dává rozhovoru smysl a potřebnost zamyšlení nad dnešním světem, který se opět nachází na pomyslné „křižovatce dějin“. Budeme opět čekajícími, poslušnými  „ovcemi“, nebo se dokážeme postavit k nové výzvě životu jako svobodní, nezávislí občané? Níže výtah podstatných myšlenek, který nemůže nahradit sledování videa. Doporučuji!

Catherine Austine Fitts: investiční bankéř,  politička, republikánka.

***

Jsou smrtelně narušeny sociální kontakty ve společnosti, v rodině, přestali jsme duchovně žít, jen materiálně existujeme. Opatření z nás stále více dělají vězně. Už i nákupy nám vozí domů! Přestáváme být aktivní sociálně, fyzicky, hroutí se sociální vazby a občanská soudržnost. Nežijeme abychom jen existovali, existujeme, abychom i skutečně žili a tvořili nemateriální hodnoty, které nám dnes zoufale chybí a jsou příčinou stavu dnešního světa. Je na čase převzít odpovědnost za své životy a ne ji svěřovat do rukou státu, jeho institucí a nezodpovědných. Stát nemá řídit naše životy, ale udělat takové podmínky, abychom si je mohly řídit sami. Spoléhejme hlavně na sebe, ne na stát, chceme-li být skutečně svobodnými lidmi, občany, ne novodobými, manipulovatelnými otroky, živit neschopné politiky, všehoschopné bankéře, globální podnikatele a instituce, které ničí naše životy a ohrožují budoucnost našich potomků. Pokud společnost není schopna vypořádat se s do očí bijícím porušováním nepsaných zákonů mravních, nemůže dopadnout dobře. Tisíce zbytečných zákonů, předpisů a nařízení působí nutně kontraproduktivně, v neprospěch slušných a ve prospěch neslušných. Vše začíná výchovou, vzděláním a osobním příkladem. Nikdo nezmění sám svět, jen sebe, své okolí, tím měníme svět. J.Š.

***

Jsme v období velké změny a nejistoty. Musí se zavést nový systém, aniž by si někdo uvědomil co to vlastně je. Centrální bankéři se snaží prodloužit starý systém a urychlit zavedení nového, což tvoří chaos. Velká část nového se tvoří v prototypu. Je to velké, složité, zapeklité věci.

Jak prodat systém který, kdyby lidé chápali, by nikdo nechtěl?

Toho dosáhnete pomocí zdravotní krize. Injekce mohou zavést v mém těle obdobu operačního systému. Jsme tak doslova napojeni na finanční systém. Koncentrace a řízení toku peněz.  Dramaticky se získává ekonomická a politická moc.

Pokud hrstka lidí chce řídit většinu, otázkou je, jak můžete všechny lidi dostat na jatka, aniž by si to uvědomovali, nebo tomu odporovali?

Dokonalou věcí jsou neviditelní nepřátelé. Tohle je ekonomická válka. Globální miliardáři zvýšili své jmění o 27%. Máme globální ekonomický totalismus. 1 % lidí nás řídí. Covid-19 je zavedení nezbytných řídících systémů jak planetu z měnit z demokracie na technokracii. Jde spíše o převrat, než o virus. Než aby se řeklo, že se lidem ukradly peníze, je třeba záminky, která umožní změnit a sloučit základní systém a máte tu magický virus a řeknete, že je třeba změnit systém. Máte dokonalou magickou výmluvu, ze všeho mohou obvinit virus. Je to ohromující, protože každý důsledek finančního převratu tento magický virus magicky vyřešil.

Je to Covidová sekta.

Technokracie, do které nás tlačí se nazývá transhumanismus. V podstatě použijete injekce, kterými do těla dostanete materiál, který tvoří obdobu operačního systému jako Windows, který Microsoftu a dalším hráčům dává zadní dveře do Vašeho počítače a neustále si ho musíte aktualizovat, protože existují viry – a zase jsme u viru – který dokáže vyřešit všechny problémy. Tohle je podobný systém pro vaše tělo. Píchnete do těla materiál, který v podstatě tvoří obdobu operačního systému a přijímače a můžete tak všechny doslova napojit na internet. To zahrnuje napojení do transakčního systému.

Je to svět nulového soukromí

Jste v kompletně digitálně řídícím systému, je řízen bankéři, kteří ovládají peníze. Digitalizuje se všechno, zahrnuje to také lidské tělo a lidskou mysl. Souvisí s naprostou kontrolou nejen nad vaší schopností dělat finanční transakce což je napojeno na vaše tělo, ale s velkou sofistikovanou technologií ovládání vaší mysli skrze média a internetová spojení.

Je to otrokářský systém, mluvíme o přesunu ze svobody

Výzva, která před námi stojí je, řekněme Rada co řídí svět, říkám ji „Pan Globální“. Pokud pan Globál chce zavést otrokářský systém a my chceme zůstat lidskou civilizací, pak narážíme na zásadní rozpor. To je rozpor, kterému čelíme. Součástí je farma průmysl, vojenský průmysl, výzkum, média atd. Vzájemné propojení se snaží být utajeno.

Otázkou je jak vše zavést do těla, aby ta past nebyla vidět?

Proto se ty pilíře snaží udržet odděleně. Na presentaci MMF o přeshraničních platbách, vedoucí MMF zmínila globální, digitální identifikační systém a president Federální banky téměř zblednul a jak se jakoby distancoval. V USA je 325 milionů Američanů a více než 235 milionů zbraní. Nechce, aby tohle lidé viděli, dokud past nesklapne, dokud nebude příliš pozdě.

Jsme v pasti, ale dveře se ještě nezavřely.

Transparentnost tu hru může ukončit. Ve hře je i injekčně aplikovatelné rozhraní k propojení mozku a přístroje. Ministerstvo obrany dalo smlouvu o společné podnikové, obranné infrastruktuře Microsoftu. Amazon je v podstatě dodavatel pro CIA a zpravodajské služby. Začal být výdělečný, když podepsal velké dohody nejen s CIA, ale s dalšími 17 americkými zpravodajskými agenturami. Proč to dělají? Je to prosté. Technologie vám dává schopnost zavést kompletní řídící systém a ještě více centralizovat ekonomickou a politickou vládu. Pomocí zbraní a sledovacích technologií ve vesmíru, můžete potlačit jakýkoliv odpor.

Otroctví je nejvýdělečnější byznys.

Je výdělečnější než těžba, než narkotika, je výdělečnější než všechny závislosti. Pokud máte všechny možnosti zavést otroctví, uděláte to. Technologie dělá mnohem snazší, aby se malá skupina lidí dala dohromady a byla mocná. Nebezpečí je, že malá skupina bláznů tu věc využije jako zbraň. Čím více integrujete mocnou technologii, tím vzniká větší nebezpečí a ztrácíte kontrolu. Jde o rozdělení společnosti na elitu a lidi s roboty.

Chtějí řídit většinu s menšími obtížemi a strachem.

Musíte si pamatovat, že pan Globál se široké veřejnosti velmi bojí. Utajení nelze odčinit, důsledky jsou příliš velké. Pokud jste žumpa a jste z různých věcí vinní, ze kterých je žumpa vinná, a snažíte se utajení odhalit, čelíte obrovskému riziku, bojíte se široké veřejnosti.

Historie vládnutí ukazuje, že široká veřejnost občas povstane a zabije své vůdce.

Proto president Federální banky zbledl, věděl, že většina Američanů má zbraně a ještě nemají lockdown. To je důvodem, proč II. dodatek Ústavy USA je tak popudlivé téma. Lid bez zbraní, by pro ně byl obrovskou výhodou. Pokud demokraté vyhrají volby, tohle bude jedna z prvních věcí, o kterou se pokusí, hned poté, co všechny přinutí nosit roušky, pokusí se lidem vzít i zbraně. Proto je pro ně velký problém, že republikáni drží senát.

Nikdy jsem neviděla tak velký volební podvod.

Trumpa by bez Covidu-19 nemohli zastavit. Trump je způsob amerického lidu jak říci „Běžte do hajzlu!“ Musíte předstírat, že tento člověk je prezident i když víte, že není. Máme tady falešný virus a magický virus a falešného prezidenta a magický politický systém. Začíná to být jako v sektě, to je jediné, co k tomu mohu říci.

Žijeme v bizarním světě od chvíle, kdy začali krást peníze, v tu chvíli jsme se přesunuli do bizarního světa. Jediný rozdíl je jak se přesunuly všechny peníze a oficiální realita se ještě více od reality vzdálila. To je součástí utajení. Spousta lidí si myslela, že může zůstat uprostřed cesty. Nyní je očividné, že si musíte vybrat sektu, nebo pravdu.

Střední cesta mizí. Všichni si musí vybrat co chtějí

Nemůžete jít do kostela, ale můžete jít na protesty. Začali jsme zkoumat výtržnosti demokratické a republikánské státy, kolik je tam Kvidu a výtržností v porovnání s politickou mašinérií a magickým virem covid. 34 z 37 bankovních lokací mělo výtržnosti. Dáma dohromady data o všech shořelých nebo poničených budov, podniků a zmapujeme to a jak byly blízko k Federální bance. Byly skoupeny. Říká se tomu kalamitní kapitalismus – plán ke koupi nemovitostí. Náš skutečný, globální systém je záhadou.

Žijeme na planetě a nepožadujeme vědět, jak náš systém vládnutí skutečně funguje.

Namísto toho je utajený. Pan Globální nyní začíná zavádět robotiku, jedna z technologií, která začíná mít velký dopad. Jsme schopni monitorovat lidi i roboty. Co s lidmi, které nepotřebuji? Přesouváme se k technokracii. Moje vize je ta, že jsou lidé suverénní jedinci, jejichž svoboda pochází od Boha. Kolem lidí se točí Listina základních práv a svobod, Deklarace, Ústava. Obraz skutečného jedince jako někoho, kdo je od Boha svobodný.

V technokratické společnosti je člověk přírodním zdrojem jako třeba zásoba ropy a že se s ním může jako se zdrojem zacházet

 Lidí tady nejsou suverénní jedinci, ale pracovní síla. Jsou v různých funkcích více nebo méně účinní než robot. Pan Globální pohlíží na lidskou rasu jako na dobytek ne na někoho, se kterým sdílí empatii. Nepohlíží na nás jako na stejný druh jako jsou oni. Jedna z výzev kolem utajení je, jak se jedna skupina stává mnohem více technologicky vyspělou a oddělí se kulturně, finančně a právně od ostatních skupin.

Doslova se odtrhli a vytvořili oddělenou civilizaci.

Nevnímají se už jako součást naší civilizace.  Kdo jsou? To je velká záhada, proto říkám této skupině  Pan Globální. Mám osobní zkušenost z mnoha lidmi z této skupiny a frakcí, ale ve výsledku vám nemohu říci kdo je skutečně u moci. Planeta je řízena silou, takže otázka zní: „Kdo je nejmocnější?“

Souvisí to s vesmírem, kdo má nejmocnější přítomnost ve vesmíru, vesmírné zbraně, kdo ovládá námořní plavební trasy. Ovládání rezervní měny přišlo z ovládání námořních tras, ale jak jsme se přesunuli do vesmíru, stalo ze z toho ovládání jak námořních, tak satelitních tras. Zajímavé je, že Trumf se vyjadřoval k vesmírným jednotkám a co je ve vesmíru možné a generál se v tu chvíli na něho nesouhlasně díval ve smyslu „O tom nemluvte!“. Takže nevíme, ale víme co je součástí soutěže mezi Čínou a Amerikou. Hráč, který má nejdominantnější pozici ve vesmíru, má moc k ovládnutí celé planety.

V Číně už existuje otrokářský systém, žádná osobní svoboda.

Technokracie nás do určité míry dostane do podobného systému jako je čínský systém sociálního skóre. V současném systému, teoreticky, musíte získat určitou práci, abyste vydělali určité množství peněz. V novém systému musíte pracovat pro určitou společnost a dosáhnout určité význačnosti, aby vám bylo dovoleno se pohybovat více jak 15 km od svého domu. Bude existovat hierarchie, která bude spojena s vaší svobodou buď cestování nebo pohybu, nebo kolik přístupu budeme mít ke zdrojům či kolik peněz můžete vydělávat. Pamatujte, že jde o systém, ve kterém pokud se jim podaří vše automatizovat robotikou, softwarem a UI, o to bude pro vás těžší mít podíl na přínosech a bohatství systému, protože centrální skupina dokáže získat mnohem více.

Mají jednosměrné zrcadlo, vidí vše co vy vidíte, ale vy nevidíte kdo jsou

Velmi důležité na pochopení toho co se děje je, že většina lidí, pokud mluvíme o transhumanistickém systému, nebo jednoduše otrokářském systému, většina z nás ho podporovala, financovala a tvořila.

Když se dívám na všechny vedoucí farmaceutických firem, proč tvoří systém, kde jejich vlastní děti a vnoučata budou otroci?

Proč to dělají centrální banky? V Americe už mnoho let existuje teorie tzv. „peněžní třídy“. Když vydělám dostatek peněz, mohu dostat propustku, mohu se z toho dostat, mohu jíst BIO jídlo a ne GMO a moje vnoučata nebudou muset brát vakcíny.

Tvoříme svůj vlastní otrokářský systém a to znamená, že máme moc to zastavit

Nemusíme financovat společnosti, které tohle dělají. Ani nemusíme platit daně, protože vláda porušuje všechny zákony týkající se řízení peněz. Jsme schopni je hnát k odpovědnosti. Stavíme vězení a financujeme ho, to nám dává moc s tím přestat. Proto je tak důležitě vědět kam systém směřuje. Nebudou žádná výjimky.

Jaké je řešení?

Zaprvé přinést transparentnost k tomu co se děje, pochopit kam systém směřuje a pak ho přestat stavět. Pokud pracujete pro farmaceutický průmysl a tohle stavíte, přestaňte! Najděte si na práci něco jiného. Třeba postavte lokální systémy pro čerstvé potraviny, abyste měli jídlo. Přestaňte to financovat. Začněte mluvit o tom, kam tohle směřuje a co je důležitější kam chceme jít?

Budeme muset přebudovat ekonomiku zespodu nahoru, pokud se chceme vyhnout velké centralizaci.

Říkám tomu Kápnout Božskou. Jednou jsem byla ve Washingtonu a psala šek na svůj soukromý účet u J.P.Morgan a mezitím jsem byla součástí 12 soudních sporů, kdy jsem vedla spory s lidmi, kteří se snažili vytvořit „realitní bublinu“, snažila jsem se jí předejít. Proč mám účet u banky, která stojí za tímto zločinem, ničí tyto komunity, která poskytuje predátorské půjčky a řekla jsem si, že musím kápnout božskou a zrušit si u ní účty. Pokud by se všichni v Americe zítra probudili a přestali používat banku J.P.Morgan a řekli jim něco jako „Jste zločinci, nechceme s vámi mít nic společného“, a přešli do místní odborové, nebo komunitní banky, byla by to revoluce.

Máme moc to změnit, ale budeme muset kápnout božskou, protože všichni z nás neseme spoluvinu na vytvoření tohoto systému

Nejsou to oni, jsme to my. Řešení je aby každý z nás kápnul božskou. Buď jstre pro transhumanistický otrokářský systém, nebo pro lidský systém. Pokud jste pro lidský systém, bude muset najít způsob jak vydělávat peníze a jak se sociálně angažovat v lidském systému a přestat tvořit transhumanistický systém.

Jako první musíte získat dobrou mapu

Nemůžete se v tom vyznat, když ho nevidíte nevíte kdo ho staví. Nepomáhejte armádě v budování Warp Speed. Nepomáhejte technologickým magnátům zjistit jak do vašeho těla píchnout nanočástice a napojit na internet. Nepomáhejte farmaceutickým firmám. Nepomáhejte velkým zemědělským firmám pěstovat geneticky modifikované jídlo, které Ameriku tráví k smrti. Nepomáhejte zkorumpované vládě zavádět regulace ve zdravotní krizi, které jsou ve skutečnosti kalamitním kapitalismem a dělají miliardáře bohatšími.

https://rumble.com/embed/v9thm2/?pub=4&fbclid=IwAR33Qb10Sw7QybnboqckX6eILkBg

J.Š. 14.3.2021

***

Soudce Nejvyššího soudu Spojených států Oliver Wendell Holmes, jr., projevil v mnoha soudních rozhodnutích svůj názor na svobodu projevu. Když popisoval, jak vypadá zkouška svobody projevu, řekl:

„Pokud existuje nějaká ústavní zásada, jež si žádá dodržování mnohem naléhavěji než všechny ostatní, pak je to zásada svobody názorů — svoboda názorů ne pro ty, kdo s námi souhlasí, ale svoboda názorů pro ty, s nimiž nesouhlasíme.“ (Spojené státy v. Schwimmer, 1928)

***

Můj letitý boj proti zločinné exekuci za svobodu slova a právo veřejnosti na informace se blíží ke konci, nebo začátku

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (4 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)