Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Koronavirus IIIBude přelomový objev prof. dr. Winfrieda Stöckera "zadupán do země" i s jeho autorem, jako tomu bylo u MUDr. Karla Fortýna při léčbě rakoviny jen proto, že je levný, účinný a bezpečný?! Na naději se vydávají miliardy, za úspěšné výsledky následují zákazy a žaloby. Peníze ničí morálku a lidské životy. Jak dlouho si to nechají občané ještě líbit?! J.Š.

***

Abychom se vyhnuli hloupému obvinění některých ze zmíněných „vědců“, že můj „vlastní experiment“ nemá žádnou důkazní hodnotu, vzdal jsem se horlivého požadavku některých mých kolegů a přátel a podle jejich schématu je zcela legálně imunizoval - jako jsem to udělal se svou rodinou loni v dubnu. Jako lékař jsem k tomu oprávněn a nevyžaduji souhlas úřadu. V naší vakcinační sérii od prosince 2020 do ledna 2021 jsme nemuseli stanovovat žádné relevantní nežádoucí vedlejší účinky a byli jsme schopni detekovat velmi vysoké titry anti-spike IgG u 60 ze 65 pacientů v naší laboratoři v Lübecku. Pět bude ještě přeočkováno, u 64 byly protilátky  neutralizovány. Žádný očkovaný nebyl  práce neschopen. Všichni mají radost z nově nalezené svobody.

***

V minulosti bylo pod mým vedením v Euroimmunu založeno mimořádně efektivní oddělení výzkumu a vývoje, které se mimo jiné zabývá diagnostikou infekčních nemocí. Naši vědci byli mezi prvními, kteří vytvořili činidla pro detekci řady nově se objevujících infekčních chorob, často ve spolupráci s odborníky z mezinárodních institucí pro výzkum infekcí v Německu, včetně Institutu Bernharda Nochta v Hamburku a Institutu Roberta Kocha v Berlíně: Krymské Kongo, Západní Nil, japonská encefalitida, Usutu, Dengue, Chikungunya, Mayaro, MERS-Corona, Zika, SARS 1, Ebola.

Na základě našich rozsáhlých zkušeností s vývojem reagencií pro diagnostiku nových virových onemocnění jsme rychle a přesně vytvořili a rekombinantně vytvořili antigenní konstrukt, pomocí kterého lze spolehlivě detekovat protilátky proti SARS-CoV-2. Je založen na doméně vázající receptor v podjednotce S1 proteinu spike, kterou virus používá k vazbě na receptory v cílových buňkách. Pro mě bylo zřejmé, že imunizace tímto proteinem chrání před infekcí.

Existují očkování s vysokým rizikovým potenciálem a další s velmi nízkým rizikem. Existuje rozdíl mezi injekcí oslabených virů nebo virové RNA zdravému člověku nebo injekcí malého nenápadného rekombinantního proteinu, který v těle kromě specifické imunitní stimulace nedokáže mnoho. Po celá desetiletí se rekombinantní antigeny produkované genetickým inženýrstvím v kultivačních buňkách používají při imunizaci proti infekční hepatitidě A a B. V minulosti byl imunizační antigen získáván z darování krve od lidí, kteří dříve trpěli hepatitidou, ale rekombinantní antigeny pocházejí ze zkumavky, jsou snadno vyrobitelné a nepředstavují žádné riziko infekce - významný krok vpřed. Sám jsem tím imunizoval tisíce svých zaměstnanců. V prvním čtvrtletí však musíte provést tři injekce, poté každých pět až deset let měřit hladinu protilátek a v případě potřeby provést přeočkování.

***

Der Professor und sein Impfstoff

***

Toto nekomplikované očkovací schéma, které je již desítky let vyzkoušeno a testováno s triviálním antigenem, který je již dlouho k dispozici, by bylo v případě Covid-19 na denním pořádku. Skutečnost, že se zde prosazují zcela nové přístupy, například zavedení virové RNA do těla očkované osoby, která má nejprve syntetizovat imunizující antigen ve vlastním organismu, může být velmi účinná, ale mnoho lidí se toho bojí, protože se bojí, že virová RNA v těle přežije svůj vlastní život a způsobí neočekávané poškození. Museli proto být provedeny dlouhé vakcinační studie, během nichž se virus mohl šířit populací jako lavina. A účinná látka se vyrábí velmi obtížně, vyžaduje nepřetržitý řetězec hlubokého zmrazení od výroby až po očkování, mnoho lidí je alergických na přísadu polyethylenglykolu potřebnou ke stabilizaci a polovina očkovaných je po druhé injekci nemocná. Především však výroba trvá roky, než bude uspokojena poptávka a všichni budou imunizováni. Vědci si mohou udělat jméno a držitelé patentů hodně vydělávají, ale miliony lidí mezitím umírají, protože nemohou být včas očkováni. "Běda, běda, kdo utajeně spáchá vraždu!" U kterých ulpí na jejich chodidlech?

Stejně tak jsou koronaviry produkované a inaktivované v kultuře pro mě jako vakcínové antigeny zastaralé, s hepatitidou je něco takového dávno zastaralé, jaký to má smysl s koronou? Rovněž není nutné nikoho infikovat vektorovými viry, aby bylo možné pašovat virové antigeny. Aplikuji hotový mimotělový geneticky upravený antigen, který nepředstavuje téměř žádné nebezpečí. A zatím nikdo z více než sto očkovaných neochorel, nikdo nebyl schopen pracovat.

Proti mému přístupu se vyvinul určitý odpor. Nejste schopni nebo ochotni rozpoznat potenciál očkování, které jsem navrhl, ale je téměř bez rizika, je založeno na mrtvé vakcíně, která může být zasílána bez chlazení a skladována v chladničce, nelze se obávat vniknutí jiné  genetické informace, který neobsahuje oslabený virus nebo vektor, který téměř nezpůsobuje alergické reakce, vůbec ne na polyethylenglykol, který může každý lékař ve své praxi aplikovat téměř bez rizika, a který by proto mnohem lépe přijala populace. A který lze snadno vyrobit ve velkém množství. Vynikající pro hromadné očkování. První očkování nebylo nic jiného než hrdinské, bylo to banální. Žádný vektor, žádná RNA, žádný inaktivovaný koronavirus, jen malý peptid.

Vezměte 15 mikrogramů rekombinantní podjednotky S1 RBD (Arg319-Phe541) třikrát pro jednu osobu. Jako Adiuvans jsem použil Alhydrogel od InvivoGen: Dobře protřepejte a tuberkulinovou injekční stříkačkou z něj natáhněte 200 mikrolitrů. Natáhněte 10 mililitrů kuchyňské soli do větší stříkačky a přidejte 200 mikrolitrů, promíchejte. 500 mikrolitrů na dávku, se kterým namícháte svou část antigenu. Všechno hezky sterilně.

Jediný reaktor o objemu 2 000 litrů může produkovat 45 g antigenu denně, což by stačilo na 1 milion lidí. Systém kultury s vysokou hustotou vytváří pětinásobné množství. Během šesti měsíců by bylo možné ve středně velké laboratoři vyrobit vakcínu pro 80% populace Německa.

Požádal jsem Institut Paula Ehrlicha o povolení, aby bylo možné tuto menší imunizaci okamžitě sledovat u většího počtu dobrovolníků, abych zjistil, zda funguje stejně dobře jako pro mě a moji rodinu a zda u nich nejsou žádné vedlejší účinky, včetně exponovaných osob. Pokud by PEI nebyl protil, byli bychom dávno schopni postavit se jako výrobce do pozice, která by zásobovala a účinně chránila celé Německo.

Místo toho, aby přijal můj návrh, mě institut Paul Ehrlich bezcitně žaloval. Možná proto, že se cítili ve své božské funkci dotčení - už jsem provedl experiment na pěti (!) lidech (na které mám jako lékař oprávnění, mohu pro svou terapii smíchat to, co považuji za správné: kdo je tak dobrý zná odstavce, měl by to vlastně vědět) - možná proto, aby poskytl výhodu dalším žadatelům, kterým se člověk cítí zavázán? Ale nejednám jako výrobce vakcín, nemám v úmyslu v této věci dosahovat zisku. Svou kampaní jsem záměrně vyšel na veřejnost a nepožádal jsem o patent, aby si nikdo jiný nemohl tuto cestu nárokovat sám pro sebe, ale chci jen ukázat jednoduchý a bezpečný způsob, jak rychle a efektivně čelit pandemii.

Nouze ospravedlňuje nekonvenční prostředky - s touto pandemií nemůžete čekat dva roky, dokud nebudou odstraněny poslední pochybnosti o možných vedlejších účincích, stejně jako u jiných vakcín, ale jednat rychle. Institutu Paula Ehrlicha je třeba v tomto bodě přiznat úplné selhání. Tam bylo možné předpokládat, že dodávka vakcín, kterým bylo uděleno schválení, bude trvat několik let. V této situaci by rozumní lidé prozkoumali všechny myslitelné alternativy a podpořili jejich realizaci. Pokud by byl projekt podpořen, narazili bychom okamžitě na vysoce efektivní imunizaci v Lübecku a do konce roku 2021 by celé Německo mohlo být téměř bez Covid-19! Očkování více než stovky pacientů rekombinantním antigenem S1-RBD v Lübecku bylo téměř bez vedlejších účinků a extrémně účinné, 95% očkovaných lidí si během šesti týdnů vytvořilo ochranné protilátky ve vysokých koncentracích.

Licenční úřady jsou ohromeny. Nemůžete dělat nic jiného, ​​než postupovat podle osvědčeného schématu. Tváří v tvář katastrofě jste bezmocní, ale způsobili jste si to sami. Jako úplně první instituce mohli a měli jste předvídat lavinové vypuknutí pandemie. Kdyby okamžitě přijali můj návrh na imunizaci populace takovým banálním antigenem, šíření nemoci by bylo velmi rychle zastaveno. Stotisíc lidí by neonemocnělo, deset tisíc by nezemřelo.

Je neuvěřitelné, jak je PEI pánovitý, jak bohové, kteří  za určitých podmínek a po dlouhém a pečlivém zkoumání každého detailu, zda je každé razítko na správném místě a každý papír je správně složen, aby vakcína byla povolena, zatímco společenský život a ekonomika kolabuje. Pro mě jsou tyto brzdicí úřady stejně špatné jako samotná nemoc a nejsou hodny nést jméno Paul-Ehrlich, jehož úspěchů bychom nebyli schopni dosáhnout v souvislosti s narůstající nadměrnou byrokracií. Zde by bylo zapotřebí více podnikatelských kvalit, než ochromující dirigismus. A žádné omdlévání v TV. Pro naši společnost by bylo dobré, kdyby Institut Paula Ehrlicha získal malou konkurenci, například Technickou monitorovací asociaci nebo DEKRA.

V současné katastrofické situaci není potřeba zdlouhavých dvojitě zaslepených testů k přesnému vyřešení rozdílů v účinnosti. Prvních tisíc testovaných osob očkujete (nejlépe metodou Lübeck) a okamžitě je imunizujete. Pokud to půjde dobře, přijde na to deset tisíc lidí a pak zbytek. Někteří kliničtí lékaři však vždy dávají pozor na své účty financování třetích stran a chtějí k věci přistupovat vědecky osvědčeným způsobem a nejprve pečlivě zjistit zda je jich jen několik v kandidátovi na vakcínu. Procento vyvine více či méně anti-Covid protilátek. Protože ne každá vakcína, jako ta z Lübecku, bude schopna vyvolat velmi vysoké koncentrace protilátek u 95% pacientů, kteří vypínají (neutralizují) koronavirus.

Zpočátku také nejde o časově náročný důkaz dlouhodobého účinku. Nejprve se musí stádová imunita vyvinout okamžitě a za rok nebo dva uvidíte, kdy byla pandemie z velké části potlačena. Hlavní věcí, kterou je třeba zkontrolovat, bylo, zda byly vedlejší účinky udržovány v mezích, a to zejména vyžaduje příliš mnoho času s očkováním RNA a spol. U varianty Lübeck by to mohlo být zodpovězeno do šesti týdnů.

Mimochodem, můj návrh na rychlou imunizaci antigenem Corona S1 byl přijat s nadšením několika vědci. A kritizováno ostatními a bez jakéhokoli důvodu: Ti, kteří sami s touto myšlenkou nepřišli, nebo kteří mohou získat svůj rozpočet na výzkum financovaný (nově) založenými výrobci vakcín. Někteří „vědci“ mohou dostat tolik financování od třetích stran, že bagatelizují můj jednoduchý přístup, aby nezůstali s prázdnými rukama. Protože výrobci nedovolí srovnání, protože se obávají, že moje vakcína může konkurovat jejich nově patentovaným látkám, pak budou patenty bezcenné a očekávaný prodej stovek miliard dolarů a eur bude zpochybněn. Nevylučuji, že naše božská autorita, tak obdivovaná, je nejen nepřátelská vůči inovacím, ale možná dokonce jedná jménem třetí strany, když zavírá oči před nejjednodušším řešením a jeho stížností. A jelikož je v sázce tolik peněz, nyní ohrožuji svůj život. "Od vás, vy koronové oběti tam nahoře, pokud už žádný jiný hlas nemluví, stěžujte si na moji vraždu!" Oběti krátkozrakých "vědců", zbabělých sluhů paragrafů a byrokratů.

Ve stejné souvislosti by určitě měl být uznán požadavek Institutu Paula Ehrlicha, aby pozitivní výsledek protilátky v očkovacím pasu byl uznán, pouze pokud k němu došlo prostřednictvím schválené vakcíny. I lidé, kteří si obdrželi své protilátky, by měli být po přežití koronové infekce znovu očkováni. Zřejmě tak, aby nic neuniklo oblíbencům.  Bude někdo žalovat Institut Paula Ehrlicha?

Abychom se vyhnuli hloupému obvinění některých ze zmíněných „vědců“, že můj „vlastní experiment“ nemá žádnou důkazní hodnotu, vzdal jsem se horlivého požadavku některých mých kolegů a přátel a podle jejich schématu je zcela legálně imunizoval - jako jsem to udělal se svou rodinou loni v dubnu. Jako lékař jsem k tomu oprávněn a nevyžaduji souhlas úřadu. V naší vakcinační sérii od prosince 2020 do ledna 2021 jsme nemuseli stanovovat žádné relevantní nežádoucí vedlejší účinky a byli jsme schopni detekovat velmi vysoké titry anti-spike IgG u 60 ze 65 pacientů v naší laboratoři v Lübecku. Pět bude ještě přeočkováno, u 64 byly protilátky  neutralizovány. Žádný očkovaný nebyl  práce neschopen. Všichni mají radost z nově nalezené svobody.

 

Winfried Stöcker

5. únor 2021

https://www.winfried-stoecker.de/blog/die-beste-impfung-gegen-covid-19

***

Lübecké očkování proti Covid-19

Antigen Konstruktje založeno na triviálním rekombinantním antigenu, který lze snadno a levně vyrobit v retortě. Způsobuje vysokou hladinu protilátek neutralizujících viry u 97% očkovaných a u prvních stovek pacientů nezpůsobil žádné závažné vedlejší účinky.

Rekombinantní antigeny dodávané zvenčí, jako jsou ty, které se zde používají, se již dávno osvědčily například při očkování proti hepatitidě A a B a očkování je téměř bez rizika. Očkování se provádí peptidem, který již byl syntetizován, a nehrozí riziko infekce, jako u mikroenkapsulované RNA, oslabených nebo usmrcených virů nebo vektorových virů. Protože produkce antigenu vakcíny probíhá mimo tělo, není třeba se bát nekontrolovaného šíření genetické informace vnášené do lidského organismu.

Vakcinace Lübeck anti-Covid-19 nezpůsobuje téměř žádné alergické reakce, vůbec ne polyethylenglykol, který společnost Biontech používá k mikroenkapsulaci mRNA, a na rozdíl od již schválených očkování v Německu více než sto očkovaných osob nikdo nehlásil, že je nemocný, ale nepřetržitě pracoval dál. Každý lékař může ve své praxi vakcínu legálně podat.

Každá osoba je očkována třikrát 15 mikrogramy rekombinantní RBD (receptor vázající doména, Arg319-Phe541) podjednotky spike protein S1. Alhydrogel z InvivoGen slouží jako Adiuvans. Vakcínu lze snadno vyrobit ve velkém množství. Vynikající pro hromadné očkování. Jediný reaktor o objemu 2 000 litrů může produkovat 35 g antigenu denně, což by stačilo na 1 milion lidí. Systém kultury s vysokou hustotou vytváří pětinásobné množství. Během čtvrt roku by mohla být vakcína vyrobena pro 80% německé populace ve středně velké laboratoři.

Vakcína se dodává v lyofilizovaném stavu při pokojové teplotě a uchovává se v ordinaci lékaře při teplotě 4 ° C v chladničce. Na rozdíl od vakcín založených na m-RNA nemusí být Lübeckův antigen kontinuálně zmrazen.

Doufáme, že brzy najdeme výrobce, který bude antigen nabízet veřejně - ještě není schválena vakcína. Protože schválení by trvalo příliš dlouho, roky v Německu. V současné katastrofické situaci však nepotřebujete zdlouhavé dvojitě zaslepené testy, abyste mohli přesně zjistit rozdíly v účinnosti. Prvních tisíc testovaných osob očkujete (nejlépe metodou Lübeck) a okamžitě je imunizujete. Pokud to půjde dobře, zvládne to deset tisíc lidí a pak zbytek.

Obrázek: Použitý antigenní konstrukt obohacený o čtyři důležité nové mutanty.

 

Winfried Stöcker

22. únor 2021 

https://www.winfried-stoecker.de/blog/luebeck-impfung-gegen-corona-zusammenfassung

***

KOMENTÁŘE K LÜBECKER CORONA-VAKCÍNĚ

16. březen 2021

H-W K píše:

Milí přátelé! Farmaceutická lobby, náhle sjednocená ze strachu před touto (Lübeckovou) vakcínou, masivně brání možnému použití této vakcíny „zpracováním“ osob s rozhodovací pravomocí (političtí činitelé a jejich poradci). Výzkum a vývoj v ústavu prof. Stöckera bez financování, bez daní! Prof. Stöcker je známý svým velmi kritickým pozorováním politické elity, a proto jim jako osobě upadl v nemilost. Záměrně nechce mít tuto vakcínu patentovanou, aby ji každý výrobce vakcín na celém světě mohl vyrábět bez poplatků za patent, a proto by každý, kdo chce být očkován, mohl být za minimální cenu imunizován!

Miliardy daňových peněz od vlád a investice farmaceutického průmyslu, které jsou také masivně dotovány daňovými poplatníky, by byly zbytečné, a tedy miliardové příjmy, pokud by vakcínu vyrobil prof. Stöcker a celosvětově by se používala. Držitel patentu na koronaviry (Bill Gates a kol.) A příjemci jeho darů (WHO, německá RKI, Institut Paula Ehrlicha, univerzitní kliniky atd.) a velké farmaceutické společnosti, které rovněž spolufinancují výše uvedené instituty (včetně takzvaných fondů třetích stran), by se musely vzdát miliardových příjmů, které jsou již plánovány pro očkování mRNA vakcín. Proto je tato vysoce účinná a pravděpodobně nejméně riskantní a dokonce i nejlevnější vakcína od profesora Stöckera záměrně znevažována a zdržována lobbisty, politiky a takzvanými „nezávislými vědeckými ústavy (RKI, PEI)“ a její výrobě je zabráněno přinejmenším stejně tak dlouho, dokud nevyděláte co nejvíce miliard. Všichni tito činitelé s rozhodovací pravomocí vědomě přijímají smrt stovek tisíc lidí na světě. Proti tomu je třeba vést masivní protesty.

Tato vakcína od institutu profesora Stöckera je nejlepší, nejjednodušší na výrobu a použití a také nejneškodlivější koronová vakcína, jakou znám! Všichni kolegové z doktorů, se kterými jsem mluvil, mají stejný názor jako já. Všichni lékaři nebo virologové, kteří nesouhlasí se současnými politickými poradci, však nebudou vyslechnuti a v mnoha případech dokonce umlčeni. Budu kontaktovat profesora Stöckera a doufám, že se dozvím více informací. S touto vakcínou bych se osobně nechal  imunizovat. Ne s mRNA vakcínami!

Zeptám se také na možnosti, zda bych mohl  být zapojen do testovaní / jako testovaná osoba  případné (i do soukromé) testovací série.

https://www.winfried-stoecker.de/blog/briefkasten-zur-luebecker-corona-impfung

***

Bude přelomový objev prof. dr. Winfrieda Stöckera "zadupán do země" i s jeho autorem, jako tomu bylo u MUDr. Karla Fortýna při léčbě rakoviny jen proto, že je levný, účinný a bezpečný?! Na naději se vydávají miliardy, za úspěšné výsledky následují zákazy a žaloby. Peníze ničí morálku a lidské životy. Jak dlouho si to nechají občané ještě líbit?!

J.Š. 19.3.2021

***

Skandální umlčení léčby rakoviny metodou MUDr. Karla Fortýna. Proč zmizely všechny pořady Klekánice k tématu z iVysílání ČT studio Ostrava?!

Ermittlungen gegen Arzt nach Einsatz eigener Corona-Vakzine

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (3 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)