Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 24.04.2024 10:01
    Odsouzený kriminálník Maxim Ponomarenko opět podniká v ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 09:00
    Dobrý den vážený pane Šinágle, obracím se na Vás, protože ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 07:47
    Předpokládám, že paní Gavlasové a jejím klientům bylo zveřejněním ...

    Read more...

     
  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Clovek a strachRepublikánský senátor Rand Paul, který je lékařem, řekl, že tajná videa jsou „bombou pravdy“. „Vědci společnosti Pfizer otevřeně přiznávají, že přirozeně získaná imunita vůči covidu-19 je stejně účinná jako vakcína nebo i lepší,“ napsal Paul na Twitteru.

***

Trojice vědců ze společnosti Pfizer byla nahrána, jak hovoří s reportéry v utajení o existenci přirozené imunity proti viru, který způsobuje onemocnění covid-19. Jeden z nich uvedl, že zaměstnanci dostali pokyn o ochraně veřejně nehovořit.

Přirozená imunita se vztahuje k ochraně, kterou mají lidé po uzdravení z wuchanského viru po prodělání covidu-19. „Když je někdo přirozeně imunní – jako když prodělal covid – má pravděpodobně lepší, ne přímo lepší, ale více protilátek proti viru,“ podotkl Nick Carl, jeden z vědců. „Takže vaše protilátky jsou v tu chvíli pravděpodobně lepší než po očkování,“ dodal později. Chris Croce, další vědec společnosti Pfizer, řekl reportérovi v utajení, že lidé jsou „pravděpodobně více“ chráněni přirozenou imunitou ve srovnání s očkováním. „Jste chráněni s největší pravděpodobností déle, protože došlo k přirozené reakci,“ uvedl.

Třetí vědec, který údajně pracuje pro společnost Pfizer, Rahul Khandke, uvedl, že zaměstnanci museli absolvovat mnoho seminářů, kde jim bylo řečeno, že očkování vakcínou společnosti je bezpečnější než dostat covid a že o rozdílech nemohou veřejně diskutovat. „Logicky však platí, že pokud máte vytvořené protilátky, měli byste být schopni prokázat, že je máte vytvořené. Nevím, potenciálně mi to nepřipadá až tak šílené,“ míní.

Vědci hovořili s tajnými reportéry z neziskové zpravodajské skupiny Project Veritas.

Společnost Pfizer neodpověděla na e-mail ani hlasovou zprávu s žádostí o komentář.

Společnost vyrábí nejpoužívanější vakcínu proti covidu-19 ve Spojených státech. Od 5. října bylo podáno více než 230 milionů dávek. Federální vláda USA nakupuje covidové vakcíny od společností Pfizer, Moderna a Johnson & Johnson a poskytuje je zdarma Američanům, kteří je dostanou. Tyto společnosti si do roku 2022 zajistily více než 60 miliard dolarů a jsou připraveny vydělat další miliardy na posilujících dávkách očkování.

Je publikováno stále více studií, které ukazují na sílu přirozené imunity, zejména u určitých skupin. Někteří odborníci tvrdí, že důkazy ukazují, že přirozená imunita je podobná nebo lepší než imunita získaná po očkování. Američtí federální úředníci a někteří další odborníci však tvrdí, že by se měl nechat očkovat prakticky každý, bez ohledu na předchozí infekci. Argumentují tím, že vakcíny zvyšují ochranu, kterou poskytuje prodělání covidu.

Vedoucí pracovníci výrobců vakcín, jako je společnost Pfizer, o přirozené imunitě hovoří jen zřídka, pokud vůbec.

Croce pracuje pro společnost Pfizer jako vědecký pracovník pro výzkum a vývoj vakcín, jak vyplývá z archivní verze jeho účtu na Twitteru, který byl po zveřejnění videí Project Veritas smazán.

„Jsem #pfizerproud (pfizerhrdý – pozn. překl.), že jsem součástí společnosti, která chápe, že pomoc pacientům je víc než jen medicína, je to zlepšování zdravotní gramotnosti, aby lidé nepotřebovali lékařský titul nebo slovník, aby se správně rozhodovali o zdravotní péči,“ napsal v jednom příspěvku.

Podle svého profilu na síti LinkedIn, který byl po zveřejnění videí stažen z internetu, pracuje Carl jako biochemik ve společnosti Pfizer v New Yorku. Byl uveden jako člověk, který do firmy nastoupil v srpnu. Carl se odmítl vyjádřit k výrokům, které v soukromí sdělil Jamesi O’Keefovi, šéfovi Project Veritas, když byl osloven v restauraci.

Ověření Khandkeho zaměstnání u společnosti Pfizer se nepodařilo dohledat.

Republikánský senátor Rand Paul, který je lékařem, řekl, že tajná videa jsou „bombou pravdy“.

„Vědci společnosti Pfizer otevřeně přiznávají, že přirozeně získaná imunita vůči covidu-19 je stejně účinná jako vakcína nebo i lepší,“ napsal Paul na Twitteru.

 

původního článku newyorské redakce deníku The Epoch Times přeložil (mic)

https://www.epochtimes.cz/2021/10/07/vedci-spolecnosti-pfizer-na-tajnych-nahravkach-tvrdi-ze-prirozena-imunita-je-pravdepodobne-lepsi-nez-ockovani-proti-covidu-19/

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (5 Votes)
Share

Komentáře   

-6 #2 Jan Šinagl 2021-10-08 10:33
Prostudoval jsem Váš bulletin, je toho na mne trochu moc. Ale vzpomněl jsem si na rok 2020, kdy začala epidemie covid 19 a všichni hned věděli všechno líp než ministr a profi infekcionisti.

Tehdy můj ještě žijící otec /MUDr Csc/- ale gynekolog, napsal obrovské pojednání
o škodlivosti očkování a vyléčení covidu vitaminem C v infusích. Nezveřejnili mu to.
V té divoké době, k našemu pobavení, prof. Pirk na kameru dosvědčil, že maska je zbytečná. On jako kardiolog ji ani při operacích nenosí.

Bohužel už to nemohu na YT najít.Bonbonek je v tom, že kdysi za války se operovalo bez rukavic.

A tak se stalo, že v jedné nemocnici po roce 1989. kdy byl šéfem odboru právník-
zakázali až do prvního průšvihu používání rukavic při operacích - ruce se polévaly
desinfekčním činidlem.Tak jsme ještě u TV čekali, zda dozná operace bez rukavic...

Pochopte tu kuriozitu situace, operační sály většinou nemají klimatizaci a v létě se operuje při otevřených oknech, takže do rány občas sedne moucha, vosa, komár... Všechno je jen "jako".

Držím palce ve Vašem boji s panem M.Michalem.
Pozvání Vondráčkové na státní návštěvu, coby zástupce kultury mne opravdu potěšilo.
Pošlu dál.

Arašid
-5 #1 Jan Šinagl 2021-10-07 17:28
Tajných nahrávek ani netřeba, dočasnost imunitní odpovědi mRNA vakcín je z logiky věci pravděpodobná (viz experimenty s mRNA luciferázou na myších už před lety).
Já jako nemyš si u nás na venkově spolu s mnoha dalšími zaměstnanci FN měříme ve studii doc Koutné po očkování buněčnou imunitu ...své vlastní výsledky uvést mohu či možná musím jsa majetkem státu a lidu, tedy :
v dubnu doočkován, koncem června do 5% covid-specifick ých T-lymfocytů, nyní v závěru září již však neměřitelné, očkován jsem tedy řádně, chráněn asi neřádně :)... žiji však klidně, zdravě a vyrovnaně ...
u jiných vyšetřovaných očkovanců to může být jinak neměří-li se, tož se neví a plká obecně, co na to veřejní či tajní vědci :)
v ostatní normální necovidí medicíně konkrétním lidem leccos konkrétního měříme aniž čekáme, co řeknou vědcové odněkud....:):)
například krevní cukr, krevní obraz, krevní tlak atd atd atd atd atd .........

S omluvou za spam, že jsem se vůbec nechal vyprovokovat, asi z vášně seniora pro bývalou medicínu :)
***
Reakce na článek senátora, prof. Jana Žaloudíka, z korespondence skutečných odborníků, kteří prostor ve veřejnoprávních médiích stále nedostávají. J.Š.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)