Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 24.04.2024 10:01
    Odsouzený kriminálník Maxim Ponomarenko opět podniká v ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 09:00
    Dobrý den vážený pane Šinágle, obracím se na Vás, protože ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 07:47
    Předpokládám, že paní Gavlasové a jejím klientům bylo zveřejněním ...

    Read more...

     
  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Rakve 18.3.2020Rakve 16.10.2013

Aktualizováno: Tři tisícovky Srbů žalují NATO

***

Aneb, od 11. září 2001 až ke covidu...

***

Dr. Daniele Ganser výslovně doporučuje pozorné sledování, důkladnou kontrolu zpráv a pravidelné "digitální přestávky". "Vždy se zaměřte na pozorování!", říká Švýcar ve své přednášce na kongresu SOLIT Go for Gold Value 2021. Pro neznalé němčiny výtah podstatného níže.

Vlevo „oběti“ covidu v Itálii (18.3.2020), a originál s utopenými uprchlíky na originální fotografii (16.10.2013). J.Š.

2:00 Může člověk důvěřovat novinám? ► 4:00 Může člověk důvěřovat televizi? ► 4:46 Může člověk důvěřovat knihám? ► 6:58 Může člověk důvěřovat mobilu? ► 8:20 Co jsou to filtrové bubliny? ► 12:00 Může člověk důvěřovat politikům? ► 12:52 Může člověk důvěřovat papírovým penězům? ► 18:15 Proč média nepracuijí přesně, čestně a neinformují 100%? ► 21:30 Před čím mají lidé aktuálně strach? ► 40:00 Co se stalo 11. září 2001? ► 56:00 Proč by si měl člověk dopřát digitální přestávku? Švýcarský historik a publicista se na tyto a další otázky zaměří během své hodinové přednášky – zásadní fotografie z přednášky naleznete ve FOTOGALERII.

Povinné očkování a "velký reset"

Vyborni novinariTištěná média se neliší obsahem, pro vymírají. Během půlhodiny v TV 10 témat, to nemůže mozek zpracovat. Nejlepší je kniha, kde jdete do hloubky a téma můžete spracovat a zapamatovat si. Je třeba stavět mosty mezi lidmi s jinými názory, aby vyšli ze svých informačních bublin a účelovému zmanipulování. Začínejme s větou: „Ty máš částečně pravdu.“ Máme strach s covidu, z diktatury, zmizí papírové peníze, vše bude digitalizováno, totální sledování, kontrola? Nevím? Reálné pozorování, peníze ztrácejí hodnotu, strach ze zajištění existence, z bídy je vetší než z covidu. To je reálné pozorování situace. Člověk umí lhát a čtenář to nepozná. Vymyšlený text se napíše rychleji. Existuje mnoho dobrých novinářů, ale i také mnoho toxických zpráv. Nelze říci bylo to v novinách, tak je to pravda. Je třeba vždy prověřit. Strach je u každé vlády preferovaná technika a dělají si potom co chce. Goebbels měl pravdu, stačí opakovat lež až lidi uvěří a to měl k dispozici jen rádio a film.

BBC budova se zritila a stoji 11.9.2001Více vojáků US Army zemřelo sebevraždou než v boji, když poznali pravdu. Sadam Husejn neměl nic společného s útokem z 11.září 2001. Uvěřili, protože to bylo v médiích. Nepíše se o třetíWCT treti budova zřícené budově, kterou letadlo nezasáhlo. Na BBC se o zřícení mluvilo ve zprávách v 5 hod., ale budova se zřítila až za 20 minut. BBC: „Byla to chyba“, ale že to byla fake News nikdy neřekne. Ani na pamětním místě není znázorněn půdorys zřícené třetí budovy, manipulace s pravdou pokračuje, kdy pamětní místo ovlivňuje nadále myšlení lidí. Proč se zřítila po 18 letech po postavení? Zemřela jako teenager. Budova se zřítila za 2 vteřiny. WCT treti budova chybiU ocelové budovy to lze docílit jen výbušninami. Budova se nezřítila kvůli ohni. Média se tomu vůbec nevěnovala. Oheň, nebo výbušnina, jiné možnosti nejsou. Budova byla zničena výbušninou. Dr. Ganzer napsal jako historik článek, poslal SPIEGEL, FAZ, ARD, ZDF, odpověď: „Nezveřejníme“. Jen RUBIKON, malá internetová stránka zveřejnila. Rusové samozřejmě byli vstřícní a zveřejnili. Jeho Wikipedia byla patřičně upravena – dezinformátor - prostě konspirativní teorie.

Wikipedia je dynamický lexikon, který se každý den mění a právě při geopolitických tématech je masivně manipulován.

Ti kdo manipulují jsou zcela nahoře v hierarchii. Mohou odstranit, změnit - i korektury. To je obraz moci. Tito lidé jsou neznámí, pracují pod pseudonymy.

Voják Bundeswehru, sloužící v Afganistanu napsal: „Jste skvěle připraven, jen ne politicky. I vysoké kádry Bundeswehru se informují přes ARD“. 12 miliard Euro stála válka v Afganistánu SRN za 20 let, 59 vojáků přišlo o život. USA stála válka 950 miliard Euro. V Afganistanu bylo celkem 240.000 mrtvých. Byla vedena na základě nedostatečných informací, to by se zemi nemělo stát. Německá média prováděla prakticky válečnou propagandu. USA byly napadeny, jsme napadeni všichni, musíme si pomoci. Bylo to správné, mělo to cenu, na základě čeho jsme tam odletěli? Tato diskuse probíhá dnes uvnitř Bundeswehru. Připravuje se zpráva. Bude zveřejněna jen oficiální a její tajnou verzi si přečteme později, pokud vůbec? Bundeswehr se vůbec neměl války v Afganistanu zúčastnit (Stejně jako ČR. V pozadí podobných konfliktů jsou vždy geopolitické zájmy. Afganistan napadlo jako první Rusko. JŠ). Odjedete do země, zabíjíte tam lidi které neznáte, jen proto, že si to Američané přejí. Neustále vtahují SRN do válek. Bombardování Srbska bylo ilegální, přál si to Bill Clinton. Angela Merkel v podstatě řekla: „Promiňte hoši, nepovedlo se“. To je příliš málo na analýzu. Není možné říci jen „Bylo to hořké“. Správná analýza byla: „Neměli bychom slepě důvěřovat Američanům a následovat je do každé války, garantuji vám, že se to už nestane.“ Té se nedočkáme..

Jako 11.září i dnes se s covidem vytváří masivní strach, aby se mohlo manipulovat s lidmi. Dříve to byl a strach z teroristů, dnes z virů. Podobně byl i strach z atomové války, dnes není, protože se o ní nepíše. Když mají lidé strach, neumí správně myslet. Které události jsou zamlčovány médii? To je ta nejzajímavější otázka?

Rada: Dejme si digitální pauzu.

Dejme si pozor, abychom si nemysleli, že jsou lidé tak špatní, jinak hrozí deprese. Zpráva typu „daří se mi dobře“ nezaujme, ale „dítě s dvěma hlavami“ zaujme okamžitě. Jsme napojeni na negativní zprávy, které nás ničí. Jednou poznáme, že nám to nedělá dobře a je třeba to vyrovnat. Je velký luxus nekonzumovat žádná média. Jděte do přírody, projít se, zaběhat si, potom nemají média žádnou šanci. Vy rozhodujete co vidí vaše oči a slyší váš sluch. Když řeknete teď ne, tak rozhodujete suverénně a tím i řídíte tok energií ve vlastním těle.

Všímavost

Ganser Wikipedia NO OKGanser Wikipedia OKPodívejte se na sněhovou vločku, nebo květinu a jak jsou nádherně harmonické. Toto dobré pozorování uvolňuje a zklidňuje. Toto vše je převálcováno negativními zprávami, které se ve dvouvteřinovém taktu mění, vede to ke zmatení a vyčerpání. Najděte se opět v přírodě, symetrii, harmonii. Potom jsem schopen pozorovat vlastní myšlenky a pocity. Potom jste suverénní a můžete se sami řídit, kdy přejdete do pozice pozorovatele. To doporučuji všem.

Děkuji Vám za pozornost, mockrát děkuji.

 

Dr. Daniele Ganser

***

"Nacházíme se v kolektivní psychóze" – „Šance na změnu není ještě velká, protože situace není ještě dostatečně vážná“ - rozhovor s dr. Hans-Joachimem Maazem, psychiatrem a psychonalitikem

Výzva lékárníka kolegům a zdravotníkům: Povinné očkování zdravotníků, státních zaměstnanců, seniorů?

16. leden 1969: 53.výročí sebeupálení Jana Palacha: nezapomínejme na jeho odkaz, aktuální i dnes!

J.Š. 16.1.2022

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentáře   

0 #1 Jan Šinagl 2022-01-18 08:57
Klíčoví vědci Faucimu soukromě řekli, že přirozený původ covidu-19 je velmi nepravděpodobný , jak vyplývá z redakčně neupravených e-mailů.

Milan Kájínek

Epoch Times
epochtimes.cz/.../...

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)