Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...

     
  • 17.04.2024 19:23
    Zdravím Vás pane Šinágle, něco se děje. Ministr Blažek podal ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Paris NizzaV listopadu 2021 vydal prestižní kardiologický časopis Journal of the American Heart Association naléhavé varování před experimentálními mRNA vakcínami:

Abstrakt 10712: Vakcíny mRNA COVID dramaticky zvyšují endoteliální zánětlivé markery a riziko akutního koronárního syndromu (AKS) měřené srdečním testem PULS: varování.

Došli jsme k závěru, že mRNA vakcíny dramaticky zvyšují endoteliální zánět a infiltraci myokardu T-buňkami a mohou být příčinou zvýšené trombózy, kardiomyopatie a dalších cévních příhod.

Poznámka: Toto je nejzřejmější vysvětlení dramatického nárůstu počtu kolapsů ve vrcholovém a amatérském sportu, protože je známo, že zánět srdečního svalu a trombóza jsou pro sportovce obzvláště nebezpečné.

Kultovní závod Paříž-Nice vždy na jaře zahajuje cyklistickou sezónu a letos došlo po hromadném očkování k hromadným kolapsům. Podle RMC Sport dojelo do cíle pouze 59 ze 154 účastníků. Tento zjevně negativní záznam je v článku zdůvodněn příliš náročným nastavením trati a nepříznivými povětrnostními podmínkami. Kromě toho muselo 30 % profesionálních cyklistů vzdát kvůli příznakům chřipky. Dále je třeba poznamenat, že se nejednalo o společnost Corona:

Podle lékařských zdrojů se tento typ viru, který je v tomto ročním období poměrně častý (a který podle všech provedených testů, na které RMC Sport upozornil, není Covid), šíří snadněji kvůli křehkosti organismů na konci zimy, zejména při mnoha výškových trénincích na začátku roku, které jsou pro tělo i mysl vyčerpávající, ale také dobré.

Poznámka: Poškození vakcínou bohužel nebylo považováno za příčinu historického debaklu.

Julien Jurdie, sportovní ředitel týmu AG2R-Citroën, si dále postěžoval, že celkový zdravotní stav v pelotonu není dobrý.

Bohužel od masového očkování přibývá infarktů i v populárním sportu. Například 20. března přinesl deník Le Dauphiné zprávu o tom, jak musel být cyklista po infarktu odvezen vrtulníkem, a o tři dny později informoval deník Abendzeitung o dalším cyklistovi, který byl nalezen v bezvědomí na silnici v Unterföhringu a později v nemocnici zemřel.

(Seznam zakrývaných zranění způsobených očkováním je dlouhý. Na tomto pozoruhodném Telegram-Kanal najdete nespočet příkladů).

V této souvislosti je také velmi objevné, že společnost Moderna musela v prosinci 2021 podle agentury Reuters přiznat, že pokus o použití technologie mRNA proti běžné chřipce zcela selhal. Dr. Malone, vynálezce technologie mRNA, uvedl, že vedlejší účinky se objevily přibližně u 90 % subjektů studie. (viz The Epoch Times)

Poznámka: Zatímco mRNA vakcína proti chřipce nebyla uvedena na trh kvůli usvědčujícím výsledkům testů, mRNA vakcína proti Coroně byla bez ohledu na to schválena kvůli údajné mimořádné situaci.

Závěr: Pokud to takhle půjde dál, vejde zavedení mRNA vakcíny, která z definice vlastně vůbec není vakcínou, do dějin jako nejhorší zločin proti lidskosti. Podle posledních údajů se naštěstí ochota očkovat výrazně snížila. Nyní nezbývá než doufat, že strůjci budou brzy postaveni před soud, aby bylo lidstvo ušetřeno dalších škod.

https://www.legitim.ch/post/fassungslosigkeit-im-radsport-95-von-154-radprofis-brechen-beim-klassiker-paris-nizza-ein

***

2022: Erkältungswelle zwingt etliche Fahrer in die Knie – Vlna nachlazení sráží mnoho jezdců na kolena

2021: Nic nenalezeno, jen poznámka, že některé články mohly být odstraněny kvůli ochraně osobních údajů?

***

Nadace Gatesových - Stále bohatší a bohatší.

Prezidentka AMA byla nucena k dodržování „covid scénáře“

J.Š.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)