Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...

     
  • 17.04.2024 19:23
    Zdravím Vás pane Šinágle, něco se děje. Ministr Blažek podal ...

    Read more...

     
  • 16.04.2024 07:59
    Vážený pane Šinágle, ještě jednou Vám chci poděkovat za půjčku.

    Read more...

     
  • 13.04.2024 09:48
    Není podstatné kolik lidí sleduje informace, ale kdo a jak ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Muslimske bratrstvoAnonymní organizace alkoholiků má 12-ti stupňový program jak zvítězit nad démonem pití. Strana Černých panterů má 10-ti stupňový program. Existuji 4, 5 a 10-ti stupňové programy proti kouření a 10-ti stupňový program na zhubnutí. Kam se podíváme tak existují nějaké "stupňové" programy jak dosáhnout nějakého cíle.

Církve také mají své "stupňové" programy. Existuje 9-ti stupňový program jak se obrátit k židovské víře a 13-ti stupňový jak se obrátit ke katolické víře. Dokonce i radikální Islám má svůj "stupňový" program.

Ano, Muslimské Bratrstvo, tvůrce moderního terorismu, ze kterého se zrodil veškerý moderní Islámský teror, má 5-ti stupňový program, neboli strategicky plán, jak ovládnout Západní národy, včetně USA a podmanit si všechny jejich občany tak, aby se podrobili právu Šária.

Ten plán se nazývá "Civilizační Džihád". Tento 5-ti stupňový (nebo fázový) plán vytvořil Mohammed Akram, vedoucí představitel Hamasu v USA a člen Muslimského Bratrstva v USA a byl schválený na sněmu Šária v roce 1987.

Jejich poslání-úkol je následující:

Proces kolonizace je "Civilizační džihádský proces" v plném smyslu slova. Ikhwan musí pochopit, že jejich práce v USA je Velký Džihád ke zlikvidování Západní civilizace zevnitř a sabotáží jejich hnusné domoviny vlastníma rukama věřících tak, aby byla zničena a Boží církev byla vítězná nad všemi ostatními církvemi.

První fáze vyžaduje zdrženlivost, když členové a agenti přicházející do USA (nebo do jakékoliv jiné Západní země). Musí být minimálně nápadní – věnovat se svému podnikání jako majitelé obchodu, studenti a profesionálové. Maji být pokládáni za příkladné občany, získat si respekt v svých povoláních a společenstvích.

Roky nebo desetiletí mohou uplynout mezi stupni

Druhá fáze požaduje od Muslimů, aby začínali vycházet ze stínu. Ta muže být docílena jen když je dostatek počtu obyvatelstva. Tehdy mají začít lehce tlačit na uznání práva Šária, ale jen ovlivňovat v okruhu svého společenství, ale přitom být po celou dobu na straně Západu proti radikálnímu Islámu. Musí tvrdit. že Islám je církev míru, mezitím přibírat západní progresivní vůdce v rámci tohoto působení. Musí ujišťovat vůdce, že Šária nikdy nebude použita mimo jejich vlastni společenství.

Třetí fáze je proniknuti a vystupňování. To je, dle mého názoru fáze, kde se nyní nacházíme. Když je dostatečný počet Muslimů v kterémkoliv městě, začínají pronikat do západní společnosti, tedy mimo jejich vlastní společenství, tj. např. Dearborn (Michigan) a Minneapolis(Minnesota).

Staví mešity jako blázni - mnohem více než je jich potřeba, financovanými cizími subjekty. V roce 1994 bylo v USA 962 mešit. Dnes, o 20 let později, je jich skoro 2200. 

Snaží se ovládat více a více předních skupin a "organizací" aby se zdálo, že mají více moci a vlivu, než ve skutečnosti mají. Zde je seznam.

Není lepšího příkladu než je přední Bratrstvo CAIR, které má asi 70 zaměstnanců a více než 300 dobrovolníků. Přitom jsou více respektováni a více obávaní než NRA (National Rifle Association) ze svými 4.5. miliony členů.

Prací těchto předních skupin je působit na politiky, Akademii pro Muslimské studie a modlitební kruhy, vyhlašovat diskriminaci s požadavkem ubytování. Mají podávat žaloby a vyhlašovat Islamofobii na každém kroku, a tím unavovat své západní hostitele.

Čtvrtá fáze je, kdy Muslimové, nyní již významná menšinová populace v hostitelské zemi, se stane více agresivní a trvající na zákonu Šária a jeho zařazení do zákonného a politického systému. Násilí údajně nezávislými a zoufalými radikálními skupinami, může být také součástí fáze čtyři.

Pátá fáze je konečný stupeň, když Muslimové mají nyní většinu, nebo alespoň "vedoucí" menšinu. Celou dobu se drželi zpátky, již nepředstírají, nevycházejí s nikým, kdy skončí jakýkoliv neislámsky vliv. Zákon Šária je potom zaveden celostátně.

Myslíte si, že to se zde nikdy nemůže stát? Musíte si stále uvědomovat, že to jsou trpěliví lidé a toto je jejich 100-letý plán. Uběhlo méně než 30 let od První fáze a jsou již ve Třetí fázi.


Více na: http://godfatherpolitics.com/25427/muslim-brotherhoods-five-step-plan-of-domination-and-were-at-step-three/#HtwqyPLxvIP5iHWP.99

 

Překlad Nina Ingriš (manželka Eduarda Ingriše, známého autora slavné písně Niagara).

* * *

J.Š. 5.10.2015

* * *

Není jen minulost je i budoucnost.

Kdo se podívá do dějin Pyrenejského poloostrova zjistí, že trvalo od osméhostoletí bezmála osm set let nežli byli Arabové a Berbeři z této části Evropy španělskými a francouzskými stavy vytlačeni. Jinak by Paříž byla poislámštěná. Podobně Vídeň zachránil polský král Jan Soběský, který na poslední chvíli zdolal turecké Janičáře, město skoro již dobyté. Dnes by byla Vídeň totéž co Istanbul. Bývalý Konstantinopol. Potom by následovala Praha.  A dnes a zítra?

K.Mrzílek, 7.10.2015

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.44 (9 Votes)
Share

Komentáře   

+1 #2 skvěle pan Mrzílek 2015-10-08 19:49
S tím Španělskem to přesně sedí. Jde o bývalou islámskou zemi, kde řádil islám skoro tisíc let.. S tou Vídní, velmi zajímavé..
+1 #1 bantustan 2015-10-07 17:46
neomarxisté v západních vládách a hlavně Merkelová by si to měla DENNĚ POVINNĚ pouštět místo večerníčku www.liveleak.com/.../

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)