Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

čt dub 11 @08:30 -
OS Kolín - II. kolo: Šinágl a spol. obžalován
čt dub 18 @17:30 -
Praha Americké Centrum: ETIKA UMĚLÉ INTELIGENCE
st dub 24 @08:30 - 11:00PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu
čt dub 25 @09:00 - 01:30PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu

Nejnovější komentáře

  • 28.03.2024 15:57
    Číslo 13 ‧ 28. března ‧ 2024 Týdeník Echo AD Rodina, nebo ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:58
    ČR dostane z EU 73 miliard Kč na investice do dopravy či ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:44
    „Lockdowny mají závažnější důsledky než samotný covid“ Z ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 08:59
    Mezinárodní ratingová agentura Moody's dnes zhoršila ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 07:26
    Vážení přátelé zahrádkáři a sympatizanti ZO ČZS Pod Majerovic ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:28
    Universal supranational citizen Why does today's Europe face ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Počet mrtvých ve Wu-chanu? Úřady rozdávají tisíce uren a spekulace sílí

Koronavirus II* * *

Keoni Everington, Taiwan News, Writer Staff

2020/02/26 15:56

TAIPEI (Taiwan News) - Světová zdravotnická organizace (WHO) chválí Čínu za její „přizpůsobený přístup“ ke zvládnutí ohniska koronaviru ve Wuhanu. Objevilo se video, jedna čínská žena popisuje pacienty, jak jsou zavázáni do tělních saků, zatímco jsou stále naživu a zpopelněni.

Dne 24. února skupina zahraničních čínských studentů, kteří si říkají Youth Production (少年 譯製), nahrála video čínské ženy přibližně v 60. letech, která sdílela svoji traumatickou zkušenost, kdy přežila pobyt v nemocnici Wuhan, zatímco byla infikována novým koronavírusem (COVID) -19). Ve videu s názvem „Burned Alive“, má na sobě žena chirurgickou obličejovou masku a hovoří  se silným přízvukem z Wuhanu. Vypráví svůj trýznivý příběh řidiči taxi, který je od hlavy až k patě chráněn ochrannými prostředky.

Říká, že byla v posteli číslo 18, když byla ráno 28. ledna přijat do nemocnice další pacient, muž ve věku 70 let a zůstal v posteli  č. 17. Do odpoledne dorazil tým Tianjin a zjistil, že pacient měl potíže s inhalací. Řekla, že zažívá stejné příznaky, ale ne tak silné. Řekla, že muž byl slabý, ale stále dýchal, když mu zdravotníci „svázali hlavu“ a pak jeho ruce a nohy, které se „stále hýbaly“. Zdravotnický personál umístil muže do černého plastového pytle a zatáhl zip, než ho vložil do dalšího plastového pytle. Poté zabalili muže do dvou dalších vrstev s neidentifikovaným materiálem. Když se řidič zeptal, jaké lékařské ošetření mu bylo nabídnuto, řekla, že nemocnice měla jen kyslík. Nedostatek lékařských potřeb způsobil, že se zařízení cítilo spíš jako „dům s pečovatelskou službou“, než nemocnice s infekčními nemocemi, o níž se to tvrdilo. Řidič se poté zeptal, zda byl muž spálen zaživa. Potvrdila, že muž byl stále naživu, když byl poslán ke kremaci, a řekla, že existují obavy, že se toxický plyn z krematoria rozšíří. Tvrdila, že ve skutečnosti viděla několik případů živých pacientů v tělních taškách a odvezených ke kremaci. Řekla, že další starší muž v izolačním oddělení stále dýchal, ale byl také poslán ke kremaci. Viděla to několikrát a rozplakala se, když přemýšlela o „bídném“ osudu svých kolegů. Když se řidič zeptal, proč se lékaři nepokoušeli zachránit prvního pacienta, řekla, že existuje jen velmi málo dostupných zdravotnických prostředků, kromě kyslíku. Vyděšená sdělila, že nikdy nic podobného neviděla, a že s pacienty bylo zacházeno "stejně jako s mrtvými psy." Video končilo tím jak říká, že mrtví „byli naskládáni jeden po druhém do žlutých tělních tašek“.

Zaměstnanec pohřebního ústavu ve Wu-chanu , epicentrum nového ohniska koronaviru (2019-nCoV), tvrdil, že počet těl, které musejí spolu se svými spolupracovníky transportovat a zpopelňovat, je každý den čtyřikrát až pětkrát vyšší než obvykle množství. Na základě účetnictví se denní průměrný počet subjektů podezřelých z toho, že se stali oběťmi koronavirů, odhaduje na 225 v jednom pohřebním domě ve Wu-chanu, nebo celkem 4 725 celkem mezi 22. lednem a 12. únorem.

Ve Wu-chanu je registrováno osm pohřebních domů. Pokud je účetnictví pohřebního ústavu pravdivé, znamenalo by to, že ve městě za den došlo k 1 628 úmrtím a za 21 dní to bylo celkem 34 200 osob.

Zástupce generálního ředitele Světové zdravotnické organizace (WHO) Dr. Bruce Aylward tento týden ocenil komunistickou Čínu a pochválil za zvládnutí nákazy a současně vyjádřil své pochybnosti, že ji bude moci takto zvládnout mnoho dalších zemí na světě. Poté, co se bezpečně vrátil do sídla WHO v Ženevě ve Švýcarsku, Aylward vyjádřil důvěru v systém zdravotnictví komunistického režimu a prohlásil: „Víte, kdybych měl COVID-19, chtěl bych být léčen v Číně.“

https://www.taiwannews.com.tw/en/news/3881683?fbclid=IwAR0XSiIii69R-dmxQi-_IXk2opuWovWtuwYPwkeCUtptJl8ACrYClld7Bcs

P.S.

Dostávám z Wu-chanu zprostředkované zprávy i tohoto druhu. Starší lidé, lidé nakažení virem, kteří byli v agónii - byli spalováni zaživa. Zní to jako hororový příběh. Ve Francii praktikují v takových případech euthanasii. V Číně vzhledem ke stavu společnosti a jiných zločinech, je toto možné. Lidsky nepochopitelné. J.Š.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.40 (5 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)