Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Hof Wim LN 8.1.2021V příloze LN Pátek vyšel (8.1.2021) rozhovor s Wimem Hofem s názvem "Ledový muž". Doporučuji k přečtení, ukázky níže. Spolehlivé a účinné metody nejsou v dnešním mravně zkaženém světě vítány, pokud jsou levné či zdarma!  

Později jsem si nechal v rámci dalšího výzkumu nechal aplikovat do krevního oběhu bakterii E. coli. Imunitní systém ji spolehlivě zlikvidoval – Zrovna na současné situaci s vakcínami proti koronaviru je to hezky vidět. Neznáme dlouhodobě účinky, zato farmaceutické firmy na tom vydělaly neskutečné peníze. Nezbude nám než se vrátit k matce přírodě, k vlastnímu imunitnímu systému, se kterým jsme se všichni narodili a probudit jeho sílu – Za pár měsíců může přijít další virus, vznikne další pandemie a současná vakcína nebude mít žádný efekt. Různé viry jsou tu s námi miliony let, ale lidé jsou slabší a slabší, aby je jejich tělo přepralo. Je potřeba vytvořit a posílit vlastní imunitu. Musíme znovu naučit imunitní systém, aba byl ostražitý, znovu ho aktivovat.

Jde to zcela přirozenou cestou – Z tou kontrolkou jsme se narodily, jen jsme ji cestou ztratili. Naše společnost si navykla na pohodlí, někdy ale potřebuje zažít nepohodlí, aby naše tělo mohlo ožít, zesílit, potřebuje k tomu simulaci – Nabízíme nástroj, ale lidé si ho musí sami uchopit. Co jiného by mohlo fungovat? To je teprve ten okamžik, kdy začnou otevírat oči a pochopí, že současný problém můžeme vyřešit jen sami. Jde o to, abychom nehledali řešení venku, ale uvnitř sebe – Existují i jiné způsoby, půst funguje velmi dobře, ale do toho se nikomu nechce. Se všemi těmi mekdonaldy a fastfoody už jídlo není jídlem. Navíc jíme moc. Když máme hlad a jídlo potřebujeme, naše tělo zbystří, smysly jsou ostřejší, víc vidíme, víc cítíme, jsme najednou bdělí. U zvířat je to automatické. Proto v přírodě nevidíme obezitu – zvířata hledají jídlo jen když mají hlad. My se cpeme i když jsme najedení. Máme pocit, že nás další hamburger uspokojí, na další a další nás lákají nejlepší restaurace, nevíme už coby.

Nebavíme se tu o fyzické potřebě, ale o  naší mysli a ta otupěla – Je potřeba, aby lidé věděli, že nástroj k tomu, abychom byli šťastní, silní a zdraví, máme všichni v sobě. Narodili jsme se s ním, nepotřebujeme k tomu nic z vnějšku. Proto propagujeme zdravý životní styl, který dá nakonec lidem mnohem větší kontrolu nad vlastním životem. To znamená sebejistotu, štěstí, zdraví a sílu.

***

Wim Hof už oslovil miliony lidí na celém světě a jejich počet stále roste. Mimochodem léčba rakoviny metodou MUDr. Karla Fortýna – devitalizací, využívá také plně imunitní sytém. Také je účinná, rychlá, bezpečná. Má pouze jedinou „nevýhodu“, že je levná. Proto je neuznávaná a zamlčovaná jak jen to jde – vědci i médii.

Peníze vládnou a ovládají. Věčně tento nenormální stav trvat nemůže. 

Modleme se, aby z nové „pandemie“ očkování, nevznikla nová pandemie z jejích následků. Proti té už můžeme být zcela bezbranní a bezmocní, nemluvě o další v podobě nové vlny utečenců. Je to přirozená reakce přírody na civilizaci, která se přestala chovat civilizovaně, kdy ji chce zničit. Možná budeme nakonec ještě rádi, že nemůžeme všechny rychle naočkovat nejistou vakcínou. Další "pandemie" je na obzoru - statisíce utečenců jsou opět v pohybu.

Chováme se jako roboti - jsme "zdigitalizovaní" v myšlení i chování, aniž tušíme jak nepřirozeně se chováme a jak snadno je s námi manipulováno proti našim zájmům. Budeme muset zaplatit za nezřízený blahobyt, z nemalé části vybudovaný na úkor obyvatelstva chudých zemí a jejich přírodního bohatství. I proto se v Africe a v mnoha zemích podporují válečné konflikty, aby bylo kam dodávat zbraně a zachován přístup "vyspělého světa" k obrovskému přírodnímu bohatství. Je třeba přestat „konzumovat“ život, chovat se přirozeně,  skutečně žít v souladu s podstatou člověka. Každý musí začít u sebe. Politici to sami od sebe za nás dělat nebudou.

 

Jan Šinágl, 17.1.2021

***

Revoluce mrazem, aneb aktivujme to nejlepší co máme proti koronaviru a nejen proti němu – zdarma

„LÉKAŘ VE MNĚ“. Nejúčinnější zbraň, nejen proti virům. Viry posiluje strach - radikálně oslabuje imunitní systém. Šíření strachu a obav je největším "spojencem" koronaviru ...

***

„´Outsorcovali´ jsme morálku z člověka a máme za to, že následky našich činů by měl řešit stát.“

Rabín Jonathan Sacks

***

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.50 (8 Votes)
Share

Komentáře   

-3 #1 Jan Šinagl 2021-01-19 11:04
S léčbou mrazem souhlasím. Jen v těchto zeměpisných šířkách se bohužel vyskytuje stále méně, než abychom si v kyprém sněhu za - 10 st. mohli vycházet v opravdové zimě ven. Navštěvovat severské státy, nebo Špicberky, ještě lépe Grónsko či Arktidu, ta je blíž nežli Antarktida, se nevyplatí.
Je to sice legrace, ale kde jsou ty časy, kdy ve třicátých letech se chodilo přes zamrzlou Vltavu na Smíchov. A za našich dědečků ledaři řezali tlustý led z Vltavy a dováželi do hotelových mraznic a Plzeň byla za 8o hal.
Vlézt do lednice lze těžko, a nechat ji otevřenou a sedět u ní by bylo drahé a také v chladu se má člověk pohybovat. Co s tím? Hurá na Milešovku, Klínovec či Krkonoše? To snad ti mladší s lyžemi a dětmi. Nám starším by asi prospělo chodit se koupat do Vltavy, ale to jen tak pánu Bohu pro smích.
Udělejte pár cviků při otevřeném okně, umývejte se chladnou vodou, hodně pijte. Ne sladké limonády, ale nahořklý Birell a nepřejídejte se!!

K.Mrzílek

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)