Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

čt dub 11 @08:30 -
OS Kolín - II. kolo: Šinágl a spol. obžalován
čt dub 18 @17:30 -
Praha Americké Centrum: ETIKA UMĚLÉ INTELIGENCE
st dub 24 @08:30 - 11:00PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu
čt dub 25 @09:00 - 01:30PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu

Nejnovější komentáře

  • 27.03.2024 18:58
    ČR dostane z EU 73 miliard Kč na investice do dopravy či ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:44
    „Lockdowny mají závažnější důsledky než samotný covid“ Z ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 08:59
    Mezinárodní ratingová agentura Moody's dnes zhoršila ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 07:26
    Vážení přátelé zahrádkáři a sympatizanti ZO ČZS Pod Majerovic ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:28
    Universal supranational citizen Why does today's Europe face ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:26
    Univerzální nadstátní občan Proč dnešní Evropa čelí nebezpečí ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Diash AngelinaJak probíhal soud?

Trval velice dlouho, dostala jsem mnoho otázek. Státní zástupkyně byla žena, která se mým činem cítila zjevně velmi uražená. Neustále mi opakovala, že Zeman je starý člověk a že je nutné s ním takto jednat. Oponovala jsem tím, že na věku nezáleží, pokud chce být znovu prezidentem, tak je asi silný dost.

* * *

Aktivistka Angelina Diashová poskytla exkluzivní rozhovor deníku FORUM 24. V České republice se rozhodla udělat rozruch ve volební místnosti, kam dorazil prezident Miloš Zeman. Křičela, že Zeman je Putinova děvka, a to proto, že chtěla Čechy varovat před tím, koho si mohou zvolit. Zkušenost s českými policisty má bohužel velmi špatnou.

Jak jste se rozhodla pro to, že podobnou akci uděláte zrovna v souvislosti s prezidentem Zemanem?

Když jsem zjistila, že se Zeman znovu chce stát prezidentem. Je nebezpečný, jelikož je spojen s Vladimirem Putinem. Jak jsem řekla, že to Putinova děvka. Bude se chovat stále stejně, možná hůř, pokud ho zvolíte znovu.

Kdy jste Zemana zaznamenala poprvé?

My se zajímáme o dění po celém světě. Všimla jsem si ale toho, že proti Zemanovi někteří Češi protestují. Český prezident pomlouval Ukrajinu, jasně deklaroval své spojení s Putinem. A přitom Putin znamená zlo, Putin má na rukou krev, Putin je nebezpečný. Zeman je prezident demokratické země a lidé tady mohou změnit svůj osud. Chtěla jsem Čechům říci: Buďte opatrní, to, koho si zvolíte, je důležité pro vaši budoucnost.

Jak se k vám chovali čeští policisté?

Bylo to strašné. Tak zaprvé se objevil poměrně zásadní problém – téměř nikdo z nich neuměl ani slovo anglicky. Bylo také zjevné, že mnoho z nich fandí Zemanovi, a tak se na mě také podle toho dívali. Říkali mi „k*rvo“, nejprve jsem nevěděla, co to znamená, ovšem teď už to vím. Poté mi tvrdili, že nedostanu jídlo, protože žádné nemají. Později byl problém i s tím, abych se mohla osprchovat. byla jsem zavřená jako ve vězení, a když jsem vyšla ven a opět se ptala na sprchu, policista do mě strkal a říkal: „K*rva zpátky!“ Takové chování není normální.

Jak probíhal soud?

Trval velice dlouho, dostala jsem mnoho otázek. Státní zástupkyně byla žena, která se mým činem cítila zjevně velmi uražená. Neustále mi opakovala, že Zeman je starý člověk a že je nutné s ním takto jednat. Oponovala jsem tím, že na věku nezáleží, pokud chce být znovu prezidentem, tak je asi silný dost.

Jaký máte po celé akci dojem z Čechů?

Dostala jsem spousty zpráv. Mnoho lidí mi vysvětlovalo, že Češi jsou pod vlivem ruské propagandy. Jsou hluší a slepí k tomu, že Putin je vrah. Byla jsem z toho v šoku, ale už celé situaci rozumím mnohem lépe.

Jaká je aktuálně situace na Ukrajině? Jak se díváte na budoucnost?

O tom, jaká bude budoucnost, rozhodne Putin. Na Rusko jsou v současné době uvaleny sankce. Je to právě Zeman, kdo pomáhá Putinovi, aby byly zrušeny. Takovou situaci si vůbec nedovedu představit, to by pro mou zemi byla tragédie. Toho se opravdu bojím.

http://forum24.cz/aktivistka-ze-zemanovy-volebni-mistnosti-cesti-policiste-mi-rikali-krvo/

P.S.

Vida jak rekordně rychle dokážou konat české soudy, pravda každý není prezident… Kde zůstala rovnost občana před zákonem? Kde je odpovědnost těch, kteří této situaci musí dokázat zabránit už v počátku? Proto si je občan platí miliony ročně, aby mu ochránili prezidenta? Fatálně selhali a měli by ochranku prezidenta okamžitě opustit. Ukrajinka byla odsouzena jen díky selhání ochranky. Proč soud nezkoumal pozadí? Musí být přece jako členka světoznámého hnutí v policejní databázi? Kdo kontroloval, ověřoval a vydal její novinářský průkaz? Škoda, že Rath nebyl přistižen se svými miliony v presidentské garáži - to bychom se, ale možná ani nedozvěděli… Nedivme se, že milovník Švejka má takovou ochranku. Na bezbrannou ženu se dokáží vrhnout rychle, ale zabránit tomu nejsou schopni. Na ulicích potkáváme policisty se zbraněmi, chránící nás před neexistujícími teroristy. Věřme, že prof. Drahoš neschopnou ochranku vymění. Bude v mnohem větším ohrožení života než kolaborantský Zeman s jeho proruskými poskoky.

 

Jan Šinágl,18.1.2018

* * *

Zákeřný útok nahými prsy na Zemana a osel měsíce Horčičková z MV

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.83 (6 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)