Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...

     
  • 17.04.2024 19:23
    Zdravím Vás pane Šinágle, něco se děje. Ministr Blažek podal ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Eduard StehlikBylo to šílené, v neděli se mi dělalo z práce špatně, říká historik a šéf odboru MO pro válečné veterány Eduard Stehlík a detailně popisuje, jaké šikaně prý čelil. Rozhodl se nevyužít nabídku ministra obrany a ve funkci skončí. Kvůli křivému obvinění a dalším věcem podá trestní oznámení. V rozhovoru otevřeně mluví o fungování armády a lidech, kteří ho chtěli odstranit. Teď chce psát knihy a připouští i vstup do politiky.

Je to známý člověk, se kterým jsem spolupracoval, lidé z armády vědí, říká Stehlík, o osobě, která organizovala snahy o jeho odstranění. Nechce jmenovat, protože ten člověk prý byl příliš chytrý, a tak Stehlík nemá důkazy. Proti jiným lidem je ale má, třeba v mailech. Může doložit, kdo přesně a jakým způsobem proti němu vymýšlel nepravdivá obvinění.

Podali na mě vymyšlené trestní oznámení, napíchli mi mail a vysáli mailovou schránku, byl to brutální průnik do soukromí, tvrdí Stehlík. Sám teď chce podávat trestní oznámení na několik osob, protože armáda se prý tváří, jako by se nic nestalo. To vše prý kvůli tomu, že Stehlíkovi vadilo, že na jeho odboru pracuje spolupracovník StB Milan Bachan. Stehlík tvrdí, že Bachan má nesmírně silné krytí a konflikt s ním ho stál místo.

Stehlík popisuje, jaký měly tlak a šikana dopad na jeho osobní život. Zemřela mu matka, prodělal operaci nádoru a říká, že se cítil na blázinec. Sílu mu ale dávala práce s veterány, jejich podpora a reakce příbuzných. Dodává, že ho šokovalo, kolik lidí se za něj i v posledních týdnech postavilo.

Jak přesně šikana podle Eduarda Stehlíka probíhala? Kdo všechno za ní stál a proč? Jak se zároveň vyrovnával se zdravotními a rodinnými problémy? Jak funguje armáda, nebo aspoň její část a kdo za to může? A je šance, že se něco změní?

https://www.reflex.cz/clanek/prostor-x/98837/stehlik-smrt-matky-nador-a-sikana-bylo-to-na-provaz-chteli-me-znicit-koncim-a-podam-trestni-oznameni.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

P.S.

Plk. Stehlíka znám roky. Čestný, charakterní člověk. J.Š.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.20 (5 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)