Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 02.05.2024 19:20
    Akce utahování šroubů! Jinak k Vašemu článku Slopné. Je potřeba ...

    Read more...

     
  • 02.05.2024 08:33
    Nastala doba justičního temna. Justici ovládají z 90% psychopati ...

    Read more...

     
  • 01.05.2024 10:43
    Chystá se velká prověrka všech vakcín, selhávají i ty na černý ...

    Read more...

     
  • 01.05.2024 10:38
    „Nerozhodovali lidé z praxe. Covid neřídili doktoři, ale ...

    Read more...

     
  • 01.05.2024 10:36
    Rozhodnutí Nejvyššího soudu Spojených států: Covid vakcíny ...

    Read more...

     
  • 01.05.2024 10:23
    Jenom nerozdělujme společnost kontraproduktiv ními činy a ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Ustavni soudci 2021

Aktualizováno: V Kanadě podána žaloba za zločiny proti lidskosti – „Norimberk 2“!

***

Podstata nálezu

Advokátka Vendula Záhumenská podala k Ústavnímu soudu ČR žádost o poskytnutí informací. Ptala se, kolik soudců Ústavního soudu bylo k datu podání žádosti naočkováno proti nemoci Covid 19. Ústavní soud tuto její žádost dne 18.11.2021 odmítl.

Ve zdůvodnění je mimo jiné i tato důležitá pasáž: Informace o očkování fyzické osoby proti nemoci covid-19 je považována za údaj o zdravotním stavu, neboť vypovídá o tom, že osobě byla poskytnuta určitá zdravotní služba poskytovatelem zdravotních služeb (že jí byla aplikována vakcína). Tato informace je svou povahou vysoce důvěrná a je specificky chráněna. Očkování proti onemocnění způsobenému virem covid-19 je dobrovolné. Stejně jako u jiných zdravotních úkonů je pak na každé fyzické osobě, zda zdravotní úkon podstoupí a komu o této skutečnosti sdělí informace. Zde si můžete otevřít celé rozhodnutí Ústavního soudu.

Komentář právníka

Právník Jiří Rajchl na svém FB profilu okomentoval situaci takto:

Jinými slovy nejvyšší soudní instituce v této zemi říká, nejste povinni nikomu sdělovat, zda jste či nejste očkováni. Logicky z toho vyplývá i skutečnost, že nikdo není oprávněn poskytnutí této informace po vás vyžadovat.

Ani váš zaměstnavatel, ani personál v restauraci, ani vaše kadeřnice ani nikdo jiný.

Jakákoliv sankce, která vám za to bude udělena (pokuta, neplacená dovolená, výpověď), je tudíž udělena nezákonně a v konečném důsledku musí být nejpozději u ústavního soudu zrušena!

  1. a) všem lidem tedy doporučuji – neukazujte nikomu nic.
  2. b) všem zaměstnavatelům pak radím – nepožadujte tuto informaci po svých zaměstnancích, nemáte na to právo. Pokud jim dáte neplacené volno či výpověď, přijde vás to setsakra draho.
  3. c) všem provozovatelům restaurací a služeb pak doporučuji nekontrolovat nic. Jakákoliv pokuta, kterou vám KHS uloží, nutně musí být zrušena. Vytiskněte si toto rozhodnutí v plném znění (odkaz viz níže), umístěte jej ve své restauraci a pokud k vám přijde hygiena, tak jí sdělte, že jste kontrolu provedli tak, že jste se zákazníků zeptali na to, zda jsou očkovaní a oni vám sdělili, že využívají své zákonné právo vám tuto informaci neposkytnout.
  4. d) a všem šikanátorům v téhle zemi vzkazuji – GAME OVER!

Celé znění odpovědi Ústavního soudu naleznete zde.

Doporučuji všem si jej vytisknout a všem, kdo po vás budou nezákonně požadovat sdělení toho, zda jste, či nejste očkováni, tím mávat před nosem. Pokud bude kdokoliv na poskytnutí této informace, a to pod jakoukoliv pohrůžkou jakékoliv sankce nadále trvat – i po poučení o tomto rozhodnutí ÚS – dopouští se dle mého právního názoru naplnění skutkové podstaty trestného činu vydírání dle ustanovení §175 tr. zákoníku, případně trestného činu útisku dle ustanovení §177 tr. zákoníku.

Teď už máte v ruce zbraň – neváhejte ji použít!

P.S.: Děkuji ústavnímu soudu, že toto rozhodnutí stihl vydat ve čtvrtek a před pondělním termínem uvalení nezákonných restrikcí ze strany ministerstva zdravotnictví nás vybavil touhle atomovkou. Máte to u nás.

Naše doporučení

Vytiskněte si tuto kartičku a předložte ji v restauraci obsluze při požadavku na kontrolu potvrzení o očkování. Můžete si kartiček vytisknout víc a obsluze (nejen) v restauracích je rozdávat. Uvedený QR kód vede na tento náš článek.

https://fakta24.cz/informace-o-ockovani-proti-covid-19-je-duverna-rozhodl-ustavni-soud-1690/

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (4 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)