Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 02.05.2024 19:20
    Akce utahování šroubů! Jinak k Vašemu článku Slopné. Je potřeba ...

    Read more...

     
  • 02.05.2024 08:33
    Nastala doba justičního temna. Justici ovládají z 90% psychopati ...

    Read more...

     
  • 01.05.2024 10:43
    Chystá se velká prověrka všech vakcín, selhávají i ty na černý ...

    Read more...

     
  • 01.05.2024 10:38
    „Nerozhodovali lidé z praxe. Covid neřídili doktoři, ale ...

    Read more...

     
  • 01.05.2024 10:36
    Rozhodnutí Nejvyššího soudu Spojených států: Covid vakcíny ...

    Read more...

     
  • 01.05.2024 10:23
    Jenom nerozdělujme společnost kontraproduktiv ními činy a ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

radek_cz

 

radek_en

RADEM MASIN a US ARMY

 

Link na webovou stránku pohřebního ústavu A.RIPEPI & SONS FUNERAL HOME. Nalézá se v bezprostřední blízkosti Cleveland International Airport, 3 hotely různých cenových kategorií pouze přes ulici.

 

Jan Šinágl, 16.8.2011

 

Z komentářů na mém webu 17.8.2011:

Výborný článek. Lze jen dodat, že právní legitimita 3. odboje je již podložena.

OBČANSKÁ VÁLKA KSČ.

Můžeme pomocí historických dokladů jednoznačně právně prokázat, že v našem státě byla skutečná Občanská válka a to občanská válka specifického druhu, typického pro komunisty s názvem Třídní boj... Tedy válka všech komunistů všem nekomunistům veřejně vyhlášená v programu KSČ. Válka projevená naprosto šíleným běsněním rudých živlů z komunistické strany, Lidových milic, SNB, StB, komunistické justice a armády. Za nimi zůstala hromada 8.000 mrtvol, které, kdyby mohly dnes vstát z hrobů a vydat se k sídlu KSČ, by vytvořili nepřerušený zástup lidí 4 kilometry dlouhý. Dále za nimi zůstalo 248.000 politických vězňů v komunistických pracovních táborech a koncentrácích až do ledna 1990.

OBDOBA S NACISMEM.

Byla to skrytá občanská válka právně ošetřená komunistickými zákony a mediálně ošetřené zcela lživou komunistickou propagandou a oprávněné likvidaci ÚDAJNÝCH nepřátel státu. Tedy u KSČ velice podobný typ války jakou vyhlásila Hitlerova nacistická NSDAP (Národně socialistická německá dělnická strana) roku 1935 v norimberských zákonech, tedy specifickou občanskou válku všem Židům. Ti začali být poté zcela likvidováni. Ostatně obě tyto strany vyrostly (bohužel i díky bídě, ekonomické krizi a zdivočelému kapitálu bankéřů a kapitalistů, což se dnes opakuje) ze stejného prostředí nejhoršího dělnického primitivismu a nejhorší dělnické agresivity všehoschopných a nevzdělaných individuí.

Za váš příspěvek se rozhodně sluší poděkovat. Tedy velice děkuji.

* * *

Pane Vodička, přestaňte urážet pana Krause a všechny slušné lidi a zvláště ty, kteří si od těch Vašich "dobrých komunistů" zažily teror, mučení, vraždy, urážky, diskriminaci, vězení atd... je to smutné, ale nic jste nepochopil. A jinak KOMUNISTÉ VYHLÁSILI TŘÍDNÍ BOJ. A vy jste mysleli, že budete střílet jenom vy?? Někdo to vlastně pochopil jak jste to mysleli, ne?? A pokud brečíte nad situací dnes. Po 40leté "komunistické převýchově", jaké může být myšlení lidí?? Dnešní doba je ovocem Vaší socialistické éry!! Morálka, bližní, rodina, poctivost, slušnost, to vše bylo za socialismu potíráno. Snažme se být slušní i k sobě, alespoň, netolerujme špatnosti a nemorálnosti této společnosti !!!!

* * *

I když nejsem aktivním přispívatelem k Vaší věci, vážím si toho, že je tu někdo mezi námi jako jste Vy pane Šinágle, kdo je hlasem těch, kteří se buď nemohou (ať už z jakýchkoliv důvodů), nebo prostě nechtějí hlasitě vyjadřovat k těmto a jiným kauzám a bezpráví páchaných v relativní tichosti v naší republice. Ano schválně píši v naší republice, i když jsem se do ní navrátil až na sklonku roku 2005 z emigrace a jsem často zhnusen tím co se tu celkem často naprosto „legálně“ děje. Osobně jsem zhnusen tím, jak se tu stále naparuje Komunistická chátra a těší mě myšlenka, že se snad dožiji toho, že během příštího desetiletí vymře velká část jejich přívrženců, kteří evidentně zapomněli na všechny ty „radosti“, jimiž nás bývalý režim obšťastňoval a „hýčkal“. Nebudu Vás dlouho otravovat, jen jsem si ještě vzpomněl (k tématu Komunistů) na komediální výstup Ivy Pazderové o Komančích (na www.stahuj.cz). Je to na jednu stranu k popukání, na druhou stranu mě mrazí v zádech při pomyšlení, že generace dětí narozených po „sametové revoluci“ nemají vůbec ponětí o čem se to vlastně mluví, když se hovoří o „Komančích“. Řeknu vám, že když jsem se rozhodoval, zda se budu snažit žít tady, nebo zda to prostě vzdám a vrátím se do Kanady, kde jsem strávil přes 20 let v emigraci, rozhodl jsem se o pokus změny zevnitř a to vychováváním svých dětí se správnými životními a společenskými hodnotami a s vědomostí o historii, to je myslím základ na čem můžeme budovat naši Českou budoucnost vždyť platí že „ten kdo nezná minulost, zpravidla opakuje její chyby“.

* * *

Haló noviny 15.8.2011: Vzpomínku si zaslouží oběti

Poletí Vondra na pohřeb Mašína za naše peníze?

* * *

Mašínové - hrdinové protikomunistického odboje, nebo vrazi?

Měli se raději bratři Mašínové upálit?

Odboj nebyl žádný tragický omyl

* * *

http://horovice.cz/tabor.html

* * *

 

Ctirad Mašín (1930 – 2011)

 

 

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentáře

0 #3 Jiří Kraus 2011-08-27 09:59
Cituji Aleš Krejčí / Brno:
Škoda každého dobrého člověka.
Když už národní hrdina nemůže konfrontovat a konečně umře, tak se hned najdou peníze na letecký speciál a řády im memoriam a pochvalná uznání. To je hnus, velebnosti, jdu ven blejt.

Pokud se pamatuji tak za života vyznamenání odmítl. Měl pevný postoj a nenechal se koupit.
0 #2 Aleš Krejčí / Brno 2011-08-27 09:55
Škoda každého dobrého člověka.
Když už národní hrdina nemůže konfrontovat a konečně umře, tak se hned najdou peníze na letecký speciál a řády im memoriam a pochvalná uznání. To je hnus, velebnosti, jdu ven blejt.
+2 #1 Jiří Kraus 2011-08-22 14:12
Čest jeho památce.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)