Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 05.05.2024 16:44
    Je to prostě tak, ač se to mnohým nelíbí. Právní stát ...

    Read more...

     
  • 05.05.2024 08:01
    Jan Lipavský: O svém rozhodnutí budu informovat zítra.

    Read more...

     
  • 05.05.2024 07:59
    Opravdu CDA v Moskvě zvažuje účast na "inauguraci" Vladimíra ...

    Read more...

     
  • 05.05.2024 07:44
    Orangutan nadchl vědce. Otevřenou ránu si ošetřil léčivou ...

    Read more...

     
  • 02.05.2024 19:20
    Akce utahování šroubů! Jinak k Vašemu článku Slopné. Je potřeba ...

    Read more...

     
  • 02.05.2024 08:33
    Nastala doba justičního temna. Justici ovládají z 90% psychopati ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Dva romští výrostci hráli v baru (vstup od 18 let) automaty. Když po nich barmanka vyžadovala občanské průkazy, byli dost hnusně sprostí a hrubě ji uráželi. Hosté (celkový počet čtyři, víc jich v baru nebylo) je slovně umravňovali a posléze dva z nich je z herny vyvedli. Do deseti minut vpadlo do místnosti komando dospělých vyzbrojených holemi a mačetami a nic netušící muže zezadu (stáli pěkně připravení - v řadě opřeni o barový pult) během chvilky zmasakrovali (doslova). Tloukli a sekali do nich ještě když už leželi na zemi. Při odchodu jeden z nich se slovy, “Bílý! Hlavy zasraný“, zasekl mačetu do hlavy mého syna. Dnes se má podrobit operaci lebky. Stejně jako jeho ležící kamarád je otcem od rodiny a šel v neděli po obědě na jedno.

 

 

Oběti byly tři (čtvrtý zrovna nestál u baru, podařilo se mu vyklouznout a běžel pro policii) a útočníků prý bylo sedm. Můj syn byl vždy (a je stále) znám jako ochránce nevinných a žen. Nikdy dlouho nepřemýšlel, když se měl někoho zastat. Stejně jako jeho zmasakrovaný kamarád a stejně jako pan Velíšek, kterému se to stalo bohužel osudným. Oni mohli skončit obdobně. Nechci pomstu.Tímto apeluji na všechny - neuchylujte se k násilí.

Chci, aby spravedlnost měla stejný metr pro všechny bez rozdílu barvy pleti, náboženství atd.

Strach ale obchází svědky. Z případu se asi stane obyčejná hospodská  rvačka. Ale proboha vážení - vždyť oni šli do akce s úmyslem ZABÍT!! Co na to pan Petr Uhl a pan Kocáb (který je totálně mimo). Podle, nejen mého, názoru jsou to právě oni a první byl pan Uhl, kteří našim spoluobčanům vkládají do rukou zbraně. Neustálé zdůrazňování jejich nespravedlivé rasové diskriminace a sociální výhody dávají  menšině pocit, že jsou v právu a a tedy si mohou dovolit vše a beztrestně. Nebojí se ani policie, která je na silnici ani nezastaví, protože posádce není zatěžko vystoupit a hlídku ztlouci do bezvědomí. Takový případ se zde stal. Proto to zmiňuji. Ani se policii nedivím, pravomocí nic moc a možnost nařčení z rasismu visí nad každým jako Damoklův meč. Přeji si žít v demokratické státě s policií, která má heslo „Pomáhat a chránit“. Politika politiků, které jsme si „zvolili“ (a kteří se nám tak trochu víc začínají vymykat z rukou), jim to bohužel po všech stránkách znemožňuje.

Prohlašuji zde na svou čest, že nejsem rasista. Nemám ráda zlé lidi, hloupost, omezenost a alibismus. Dále nesnáším zbraně, šarvátky, boje a války - a nespravedlivost.


Mašková Irena občanka ČR a matka, 13.8.2011

* * *

 

To čumíte-bílé huby

zaplatíte za mě dluhy

z vašich daní za práci

cikáni se vyplácí

 

Do práce já nechci chodit

starou budu nutit rodit

svinčík dělám kolem domu

jak je zvykem mnoha Romů

 

Kolem sebe všechno zničím

na krádeže pakáž cvičím

řádně platit nemám zájem

energie ani nájem

 

Kam já vkročím, kde se mihnu

stoprocentně něco švihnu

u kanálu krycí mříž

na hřbitově zase kříž

 

Na chlast dobrá každá pětka

něco vysouloží štětka

a podpora v řádné výši

blahobyt mě značně zvýší

 

Zničený byt prodám tady

v létě letím do Kanady

tam dostanu další mamon

já si žiju jako baron

 

Až přiletím zase zpátky

nárok mám na ušlé dávky

a pohodu v novém bytě

v žádanější lokalitě

 

"VRBOP"

 

!!! Pan Kachlička a CD-Rom !!!

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentáře

+2 #14 Petr 2011-09-01 23:03
Je zbytečné ptát se politiků a pseudohumanistů kdy už konečně prohlédnou a udělají něco na ochranu svých majoritních občanů.Nikdy se to nestane!To je tak naplánováno.Jim se cikáni i bílí zločinci a násilníci hodí.Udržují tak slušné lidi ve strachu,nejisto tě,obavách a mohou si tak klidněji vládnout sami pro sebe a lid jim do toho moc remcat nebude.Nezbude mu na to síla.To je stará písnička všech totalitních systémů a v jednom pokrouceném, plutokratickém právě žijeme.Kdyby zde byla demokracie,tak jako kdysi v Římě by nám dali chléb a hry,aby lid neremcal.Nám však dají brzy jen hlad a strach.
+4 #13 Aleš Krejčí / Brno 2011-08-31 20:35
Řešení Marie Kovářové považuji za geniální i pro majoritu. Vedlejším efektem by byla snížená rozvodovost, protože by to nutilo více plánovat a přijímat zodpovědnost. Bohužel, pseudohumánní instrumenty státního systému potřebují společnost mezi sebou jenom rozeštvat. ROZDĚL A PANUJ! Už slyším řeči vládních demagogů jak by to bylo nelidské. A co teprve eurohujeři..
+3 #12 Marie Kovářová 2011-08-31 13:37
I já bych přivítala zrušit dětské přídavky a porodné. Zachovat placenou mateřskou, pro pracující ženy.
+2 #11 Ferda Mravenec 2011-08-29 04:32
"Ad Michal Kretschmer"
Problem neni sirsi. Problem jste rozsiril. Smichal jste jablka s hruskami... Podle vas nema zena pravo brat antikoncepcni prasky a po nejakem case chtit dite. A to, ze nemuze mit dite, je zavineno antikoncepci? Znam miliony zen, ktere s tim problemy nemaji. S vezenim jste evidentne neprisel do kontaktu ve svem okoli, protoze by drtiva vetsina veznu velice rada delala, aby ten cas straveny v napravnem zarizeni jim utikal rychleji, ale spolecnost jim praci neni schopna zajistit. Kazdy ma pravo na podani ruky... Proc ji nepodat narkomanovi nebo alkoholikovi? Ja vidim problem v neustalem podavani ruky, kdy narkomanum je neustale hrazena lecba. Uhradit lecbu jednou a dost. Chces se lecit? Mas moznost, ale podruhe si ji zaplatis sam. Pokud na ni nemas, mas smulu. Vite, mame tady ve state Kocourkov a jen se na nej neustale divame a brblame. Je zapotrebi jednat. Politici nejsou za nic zodpovedni, sami si schvaluji platy z nasich penez - nemyslitelne!!! Soud je statem ve state, kde soudci jsou za spatne souzeni nepostizitelni. A takovych prikladu bych tu mohl uvadet do nekonecna...
+5 #10 irena 2011-08-28 13:44
...AŽ BUDE Z ČESKÉ REPUBLIKY ODCHÁZET POSLEDNÍ ČECH, AŤ S SEBOU LASKAVĚ VEZME VLAJKU...
0 #9 Michal Kretschmer 2011-08-28 08:12
Ad Ferda Mravenec: Ten problém je širší. Proč doplácet na léčení alkoholiků či narkomanů, kteří si způsobili svou situaci? Proč doplácíme na vězně, když dříve lidé (mnohdy nespravedlivě) držovaní v porobě byli bohatstvím - otroci ve starověkých říších či vězni v bolševických táborech? Proč platit umělé oplodnění ženám, které před tím léta braly antikonceční pilulky? Na druhou stranu je třeba pomoci bohatších vůči těm, kdo jsou nezaviněně v těžké situaci.
+4 #8 Ferda Mravenec 2011-08-28 05:46
Nechci se tu omlouvat za radky, ktere nasledne napisi... Chci se jen omluvit tem lidem, kteri by si mohli myslet, ze ma prima rec je nevhodna a pro ne urazejici...
Nikdy asi nebudu schopen akceptovat situaci v nasi republice ohledne vsech mensin. Podotykam, ze nejsem rasista, spise xenofob. Stale se rozsiruje skryvani se za humanitu... Neustale a z ruznych stran jsme terorizovani nejen cikanskou mensinou. K te bych se chtel vyjadrit ohledne ekonomickeho zpusobu zivota nasi spolecnosti. Proc bychom meli doplacet miliardove castky rocne na cikanskou mensinu? Proc neoddelit prijmy a vydaje teto skupiny ze statniho ucetnictvi zvlast a at si jejich komunita, ktera penize vydelava poctivou praci (nezamenujme za krade), hradi ze svych aktiv veskera pasiva s nimi spojena (napr. pridavky, socialni podpory, rekonstrukce zdemolovanych bytu, apod.). Jinymi slovy, jsme pouze vysavani touto mensinou a statni rozpocet se jeste nedostal do kladnych cisel teto mensiny. Mozna si totiz nikdo neuvedomuje, ze vsechna jejich pasiva hradime my, bili obcane. Proc nepouzit takto promrhane penize na podporu nasich zen a deti? Jak dlouho to jeste budeme trpet?
+18 #7 Jerry 2011-08-16 12:35
Který jiný živočišný druh si hýčká své parazity?

Ale snad začíná , sice pomalu, ale začíná, převládat zdravý rozum.Už i kancléřka Angela veřejně vyslovila , že " multikulturalis mus se neosvědčil". Před pár lety naprosto nemyslitelné !
+14 #6 Jan2 2011-08-16 00:31
Ale žijeme v České republice a rozumný člověk si netroufá na nadřazenou rasu. Takto to dopadá, když někdo nedomýšlý důsledky svých činů. Pokud se jich chtěli zbavit a pít si své pivko, měli jim zaplatit, aby šli jinam. Jsem si jist, že České soudy si nebudou chtít dělat problémy a kvalifikují to jako nehodu či při nejhorším jako neúmyslné zabití. A pokud by náhodu soudce neměl rozum a vynesl nesmyslné rozsudek jako "vražda" jsem si jistý, že státní zástupce se proti nesmyslnému trestu odvolá, jak jsme to viděli v jiných připadech. Přeci platí přísloví "Quod licet Iovi, non licet bovi". A není to přeci Natálka, kde rodina musela nejdříve zachránit televizi, ale dospělí grázlové, kteří si začli na ubohé Rómy, ne? Ti jim pak přišli domluvit doprovodu rodičů a rodiny a i tu napadli a nezbávalo jim nic jiného než se bránit, ne?
Toto není můj názor, ale bohužel názor české spravdelnosti.
+18 #5 Kubík 2011-08-15 22:20
OTÁZKA NA ČESKÁ MÉDIA A POLITIKY:
Kdy konečně opustíte slepou cestu rasové autocenzury, přehnané politické korektnosti k rasismu, bázlivému až přihrbenému tolerování rasismu menšiny proti většině?

Kdy konečně začnete nazývat věci o cikánském rasismu proti bělochům pravými jmény?

Kdy konečně přestanete umlčovat vědce, kteří objektivně zjistili značnou genetickou nekvalitu romského etnika odpovídající pak právě za jejich extrémní kriminalitu, prolhanost, zákeřnost, nezájem o vzdělání a práci, za jejich sociální nepřizpůsobivos t vůči křesťanské civilizaci? (To vše až na světlé výjimky, kterým všechna čest.)

Kdy přijdete na to, že tyto vaše metody neřešící problém jednou zaviní právě onu obávanou rozbušku rasových nepokojů ČR, které po pár mrtvých už nepůjdou policií zvládnout a otevřou pole pro nacionalismus a nacismus?

Obhájíte se pak jako hlavní viníci stojící za svojí špatnou politiku před soudním tribunálem?

Už jste si spočítali, v kterém letopočtu se Cikáni stanou ve vymírajícím Českém národu většinou a tedy převezmou vládu nad Čechy, které logicky uvrhnou do útlaku?

Jak může liberální, tolerantní společnost, jež velebí přednosti diversity, multi-kulturali smu a rozmanitosti, takovéto své hodnoty vnutit nepřizpůsobivém u přistěhovalecké mu živlu, jenž je zásadně odmítá?

Kdy pochopíte, že tyto hloupé cesty povedou k dalším mačetovým tragédiím? A nakonec k násilí, kdy už na odsun nepřizpůsobivýc h Cikánů do izolovaného prostoru s jejich vlastní samosprávou a vlastním národním sebeurčením bude pozdě?

Něco o tom i zde www.otaulc.com/text/1678.htm

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)