Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 17.05.2024 16:43
    Vážení přátelé zahrádkáři, vážení sympatizanti Zelené brány do ...

    Read more...

     
  • 15.05.2024 11:01
    Větší tragikomedii jsem fakticky nezažila co předvádí tento soud ...

    Read more...

     
  • 15.05.2024 10:58
    Státní zástupce Mgr. Petr Valíček 25.4.2024: K ohledání, u ...

    Read more...

     
  • 15.05.2024 10:05
    Až teď jsem si toho emailu všiml.. Advokáta, že nepotřebujeme?

    Read more...

     
  • 14.05.2024 11:21
    Pokud se někdo domnívá, že lživým zápisem v dokladech problém ...

    Read more...

     
  • 13.05.2024 16:04
    “Je velmi těžké najet na válečnou ekonomiku. Ještě těžší ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Bartak_1

Sexuální deviant, zločinec, psychopat, nemocný člověk? Jeho zveřejněná vyjádření přisvědčují každé kategorii…?!

Oznámení na MUDr. Jaroslava Bartáka jsem podal na PČR ve Zdicích už dne 15.dubna 2011! Budu překvapen, pokud mne budou novináři kontaktovat, podobně jako ve věci mnou organizované finanční sbírky na podporu paní Marty Kubišové, kdy mne neoslovil žádný, byť mnoho médií na Internetu referovalo s uvedením mého jména. Nikde nebylo uvedeno SODALES SOLONIS o.s., pod jehož patronací sbírka proběhla…?!

 

Takto se chová a vystupuje „prominent“, jako ukázka, co dokáže vyprodukovat nemocná společnost díky stále absenci vůle se jasně a důkladně vypořádat s naší minulostí.

Oběti tyrana promluviliZDE další otřesné svědectví!

Webová stránka MUDr. Jaroslava Bartáka

S těmito vysoce postavenými osobnostmi se takový člověk mohl bez problémů stýkat

Z mé korespondence s tímto zřejmým sexuálním deviantem

S Jaroslavem Bartákem jsem se setkal osobně v Hradci Králové dne 7.5.2011, kdy mne pozval na biskupské svěcení J.E.Mons. Jana Vokála, biskupa královéhradeckého. První tři termíny schůzky nedodržel, svěcení se nezúčastnil, pouze závěrečného pohoštění pro pozvané. Zastihl mne telefonicky v poslední chvíli, kdy už jsem znechuceně odjížděl. Tvrdil mi, že mne jako VIP host zve, seznámí mne s biskupy a zato že musím napsat článek? Nakonec došlo ke konfliktu s bezpečnostní službou, které bylo chování pana Bartáka podezřelé. Když zjistila, že jako „pozvánku“ má pouze společnou fotografii s arcibiskupem Dominikem Dukou a situace dosáhla vrcholu trapnosti, které byl přítomen i nový biskup, jsem bezpečnostní službě za skvělou práci poděkoval - i za to, že zabránila tomu, že jsem se neocitl na místě, kde jsem nebyl nikým zván. Samozřejmě se mi pan Barták neomluvil. Následně jsem informoval Pražské arcibiskupství.

S PČR na různých úrovních jsem byl v kontaktu. Respektuji její prosbu a nebudu další mně známé informace - až do ukončení vyšetřování - zveřejňovat. Vyrozumění PČR ze dne 16.4.2011 a 2.5.2011.

Zajímavé je, že Lions Kub měl Jaroslav Barták opustit v roce 2007, ale na Filipíny měl jet jako představitel Lions Club?

Je smutné, že se ne všichni prominenti a ne ihned jasně nedistancovali od tohoto společnosti tak nebezpečného člověka...?! Tištěná média referovala až 13.8.2011 (MFD), ČT a TV NOVA 12.8.2011, tedy 4 měsíce po mém oznámení na PČR. Zde si média troufla, ale v případě mého TO, podaného dne 10.1.2011, na náměstka ministra obrany ČR Alexandra Vondry - Ing. Michaela Hrbatu - si zatím netroufají, včetně Reportérů ČT, ačkoliv jsou mnou dobře informováni…?! Informoval jsem o něm už 13.1.2011 v pražském kině Světozor na konferenci o korupci pořádané týdeníkem RESPEKT v diskusi, za účasti ministra vnitra Radka Johna, státního zástupce Vlastimila Rampuly, novináře Jaroslava Kmenty, moderoval Jakub Železný. Opakovaně při další části za účasti redaktora RESPEKTu Jaroslava Spurného, šéfredaktora Erika Táberyho a Jana Kubiceho, moderovala paní Dufková z ČT.

ZDE je mé v pořadí už čtvrté doplnění mého TO na Ing. Michaela Hrbatu…?!

Věřme, že se blízká na demokratičtější časy a i ti největší zločinci budou voláni k odpovědnosti. V kontaktu jsem i s Nadačním fondem pro boj proti korupci, založeným Janem Krausem, Stanislavem Bernardem a Karlem Janouškem. Jak říkají Američané: „Máte dobré protikorupční zákony, ale musíte odsoudit jedno „velké zvíře“, aby začaly fungovat.“

Karolina Peake jako odpovědná členka vlády za boj proti korupci má nyní možnost do jaké míry svá slova myslí upřímně – za 21 milionů Kč, které dostala na svoji činnost, se už nechá udělat kus potřebné práce. Určitě jí dám také vědět!

 

Jan Šinágl, 18.8.2011

 

Aktualizováno 19.8.2011: Policie věděla o lékaři Bartákovi rok, ale nezasáhla

 

Aktualizováno 20.8.2011:

Normální člověk by už byl dávno zavřený i za daleko méně závažnější podezření – pan Barták si klidně pobývá na dovolené v Turecku s rodinou a volá si s televizí, kdy se klidně baví i o anatomii dámského přirození…?! Má snad takové krytí, informace ohrožující mocné…?! Těžko uspokojí vysvětlení o neschopnosti policie konat dle zákona v tomto případě, kdy je požadována schopnost minimální? Bude to tedy zřejmě o skutečné vůli PČR věc vyšetřit. O tom, že tuto vůli policie nemá nás včera na ČT 24 zcela přesvědčil nový ředitel pražské policie a bývalý ředitel dopravní policie Martin Červíček. Co, co předvedl byla naprosto skandální ukazka nekompetentnosti a neschopnosti! Nepochybuji, že kdyby mohli rozhodovat o jeho okamžitém odvolání z funkce televizní diváci – musel by své místo okamžitě uvolnit! J.Š.

 

Aktualizováno 21.8.2011:

Barták šokuje: Milenky a bordely jsou u vyšší třídy běžné

PRAHA - Vlivný pražský lékař a prezident polikliniky Modřany Jaroslav Barták se snaží vyvrátit obvinění, že by týral a sexuálně obtěžoval svou asistentku Lucii. V rozhovoru pro server Lidovky.cz tvrdí, že je věřící člověk, pro kterého však není placená milenka ani návštěva nevěstince nic nemorálního.

 

* * *

Alexis de Tocqueville: ,,Svoboda vidí ve víře družku svých zápasů i svých vítězství, kolébku svého dětství, božský zdroj svých práv. Považuje víru za ochránkyni mravů; mravnost pak za záruku zákonů a svého vlastního trvání."

* * *

Roger Scruton: ,,Pouze spravedlivý člověk se bude řídit nestranným verdiktem, i když bude tento verdikt v rozporu s jeho zájmy; pouze statečný člověk se zastane mravního zákona, když se mu jiní budou vysmívat; pouze umírněný člověk postaví práva a povinnosti nad svody choutek."

* * *

Edmund Burke: ,,Historie z větší části sestává z utrpení, která na svět přivedla pýcha, nezdravé ambice, hrabivost, pomstychtivost, chtíč, buřičství, licoměrnost, fanatismus a celá řada neukázněných choutek, jež otřásají veřejným životem... Tyto neřesti jsou příčinami těchto bouří. Náboženství, morálka, zákony, výsady, privilegia, svobody, lidská práva slouží pouze jako záminky. Záminky na sebe vždy berou svůdnou podobu nějakého skutečného dobra. Před tyranií a vzpourami lidi neuchráníte tím, že z mysli vykořeníte každý princip, na který se tyto podvodné záminky odvolávají. Kdybyste to udělali, vyrvali byste z lidského srdce všechno, co je v něm hodnotné."

* * *



 

 

 

 

 

 

 

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentáře

+1 #13 Eva 2011-08-29 10:05
Každopádně by ale měl konat příslušný finanční úřad a patrně i policie.
Platit si firemní prostitutku jako asistentku je nepochybně v rozporu s daňovými předpisy. Jednoznačně se jedná o daňový únik prováděný dokonce dlouhodobě a systematicky, jak pan "elita" veřejně přiznal.
Také se neodbytně vkrádá myšlenka, jestli pojišťovny naše praktické lékaře zbytečně nepřeplácejí, když mají dost peněz, času a energie na soustavnou turistiku a na sexuální "bonusy".
Pan Barták zaměstnával z firmy placené ze zdravotního pojištění, dle svého tvrzení zaměstnankyni, která mu osobně činila služby. Okamžitě, pokud by tu fungoval stát, musí následovat daňová kontrola.
-1 #12 Aleš Krejčí / Brno 2011-08-27 09:23
MUDr.Jaroslav Barták je nevinný. Nabízím ještě tento pohled na věc:
Jak už se při své upřímné, jakkoliv pokryteckým maloměšťákům nepříjemné obhajobě zmínil, pracovaly pro něj zlatokopky, které věděly, že mu musí občas podržet, protože má sex rád. Jak jinak nazvat dívku, která DOBROVOLNĚ jede s cizím mužem na delší pobyt do exotické krajiny, chcete-li k moři, v programu není žádné vzdělávání, nebo práce a ona nemá žádnou schopnost, která by se dala využít? Rozhodně nelze o takové dívce prohlásit, že je slušně vychovaná. Za první republiky by se s ní vůbec nikdo nebavil a měla by z ostudy kabát. Její rodiče by se propadali hanbou, jako tu svojí dceru vedli. Dnes však vládní vazalové podporují všechno, co je naopak, tak se hlásí ještě další prý "postižené" kurvy, které nezajímá nic jiného než prachy.
+3 #11 David Dewetter 2011-08-25 14:55
Hehe, díky, že jste zhodnotil mé příspěvky. Je roztomilé, že k tomu, na co jsem se vás tázal, jste se opět nevyjádřil, což máte společné se svými, jistě oblíbenými, kolegy Nosem a Václavkem. Posledně jmenovaný mi na podobný dotaz, má-li ke svým (stejně plytkým, bulvárním, až pavlačovým, nicméně velmi závažným) obviněním (už nevím na koho) jakýkoli důkaz, odpověděl. že jsem, cituji, blb. Toť vše. Asi má pravdu, zřejmě jsem blb, když nevěřím planým kecům bez důkazů... :o) Odpověď Pepy Nose na prakticky totéž (všichni říkáte a píšete tytéž perličky) byla: "Už se vezeš, už se bojíš". Jak jsem psal minule, dívám se a čtu dál, bavím se skvěle. Díky!
-4 #10 Jan Šinagl 2011-08-24 15:13
O "Svejky" a "ceske Pepiky", nemela tato zeme nikdy nouzi a jak videt z nekterych komentaru - i k jinym clankum - jen tak ji mit neprestane. JS
0 #9 David Dewetter 2011-08-22 18:34
Pro J.Š.: Díky za odpověď, překvapila mě svou samotnou existencí, nikoli však obsahem. Je-li tam jaký. Myslíte tím, že můžete beztrestně obviňovat lidi bez jakýchkoli důkazů, veřejně je očerňovat, a jako zdůvodnění uvádíte to, co píšete zde? Mno, pak vám přeju hodně štěstí při soudních procesech, pokud se náhodou někdo z pošpiněných ozve. (Zřejmě se spoléháte na to, že sem chodí stejně jen lidé jako vy a že to nehrozí.) Už se těším, jak se pak někde dočtu, že jste ze samé nespokojenosti s podjatým soudcem vyskočil z okna, jako váš hrdina Ing. Jiří Fiala. Dál čtu, dál se dívám, dál nevěřícně kroutím hlavou. Ale začínám vás mít za docela zábavného blázna. ;o)
+2 #8 Lenka 2011-08-22 15:05
Barták? Může jít o psychopatickou osobnost, míní psycholožka
lidovky.cz/.../...
+5 #7 Lenka 2011-08-22 10:23
Tentýž lékař ředitel z Modřan měl incident při maturitě svého syna pře asi 3 lety,kdy ovlivňoval ředitelku a komisi aby jeho syna který byl nevyhovující uznali.

Inspekce: Gymnázium Pod Vyšehradem porušilo zákon
tyden.cz/.../...

Ministerstvo za zmanipulované maturity gymnázium Pod Vyšehradem nezruší
ceskatelevize.cz/.../...
-1 #6 Jan Šinagl 2011-08-19 11:42
Nikdo není bezchybný, někdo pracuje s ověřenými důkazy, někdo s dojmy jako "důkazy". Každý nese osobní odpovědnost za své jednání a činy - i za nejednání. Bohužel žijeme v zemi, kde jen málo lidí něco pro nápravu věcí veřejných skutečně, za osobních obětí, dělá - i s risikem vždy možné chyby či omylu. Většina zato ráda kritizuje druhé i kdyby se dopustili jen jediné chyby z tisíce - jenom ne sám něco udělat či podpořit aktivně druhé. Některé komentáře na mém webu proto nemohou nereflektovat přes půlstoletí negativního vlivu zločinné ideologie na myšlení lidí. Zakořenilo se o to více, díky vrozenému švejkovství, neochoty riskovat, bojovat a myslet jen na sebe, svoji pohodu a osobní profit. Vlastní selhání se těžko připouští, kritizovat ty, co něco dělají je "záslužné". J.Š.
Josef Mašín: „Z Československa, pro které jsme chtěli bojovat, jsme odešli před osmapadesáti lety. Země, kterou jsme tenkrát znali, dnes neexistuje. Šest desetiletí života stráveného v demokratickém a svobodném světě mi propůjčilo životní přehled nedosažitelný člověku žijícímu na pokraji životní existence v gulagu. Proto s posuzováním toho, co se děje ve zbytku bývalého Československa, nemám problém."
+2 #5 David Dewetter 2011-08-18 21:30
Pokusím se reagovat na výše uvedený článek, což se diskutujícím nade mnou jaksi nepodařilo. O kauze mám jen zběžné informace z internetu, upřímně mě moc nezajímá. Doba okurkové sezóny se podepisuje všude. Zajímá mě ale, co vám dává právo nazývat toho člověka zločincem a sexuálním deviantem? Máte v ruce rozsudek potvrzující obé? Kdybyste takovou věc napsal o mně, prostě vás nechám zavřít. Jenže s tím bude souviset asi i to, proč jsem původně pustil do psaní, totiž reakce na začátek vašeho článku. Proč vás žádný novinář nekontaktoval. Nenapadlo vás, že z vašich paranoidních výmyslů mají všichni tak maximálně srandu a nikdo si nevezme na triko zmínit je ve své více či méně seriózní práci? Těšil bych se na odpověd, jenže je mi jasné, že jako obvykle nebudete reagovat... :o)
+1 #4 Aleš Krejčí / Brno 2011-08-18 19:00
A šíříte tímto blbou náladu, že opravdu nic nefunguje jak má, to není dobré. Přitom to chce cit a snažit se rozlišovat. Oslabuje to třeba Váš přesný zásah do černého v případě Hrbaty, tomu věřím, ale nějaké techtle šéfa nemocnice mu významově nesahají ani po kotníky, navíc když to vypadá, že je to jenom takový lumpík, co se vtírá na fotografie s celebritami..

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)