Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 02.05.2024 19:20
    Akce utahování šroubů! Jinak k Vašemu článku Slopné. Je potřeba ...

    Read more...

     
  • 02.05.2024 08:33
    Nastala doba justičního temna. Justici ovládají z 90% psychopati ...

    Read more...

     
  • 01.05.2024 10:43
    Chystá se velká prověrka všech vakcín, selhávají i ty na černý ...

    Read more...

     
  • 01.05.2024 10:38
    „Nerozhodovali lidé z praxe. Covid neřídili doktoři, ale ...

    Read more...

     
  • 01.05.2024 10:36
    Rozhodnutí Nejvyššího soudu Spojených států: Covid vakcíny ...

    Read more...

     
  • 01.05.2024 10:23
    Jenom nerozdělujme společnost kontraproduktiv ními činy a ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Adamkova_1Šance na úspěch ústavní stížnosti je ale velmi malá. Celý systém české justice by se zhroutil, kdyby někdo přiznal, že komunističtí soudci jsou podjatí.

… 9. Stěžovatel předesílá, že JUDr. Adámkovou jakožto předlistopadovou členku KSČ důvodně pokládá bez dalšího za osobu mravně narušenou, za bezcharakterní oportunistku, která není způsobilá zastávat v demokratické společnosti funkci soudce. Relativně nedávné členství v organisaci, platným právem označené za zločinnou a zavrženíhodnou, je neslučitelné s funkcí soudce.

10. Je-li těmto mravně narušeným osobám dovolováno soudit, vznikají velmi zvláštní situace, kdy účastníci řízení přímo při jednání vyslovují nad osobami soudců-bývalých členů KSČ své opovržení a pohrdání, a tito soudci nemohou takovému jednání nijak čelit1, protože se tak děje výslovně s odkazem na příslušná ustanovení zákona č. 198/1993 Sb., o protiprávnosti komunistického režimu a o odporu proti němu, zejména na jeho preambuli, která za zákonem traktované důsledky činí odpovědnou nejen KSČ samotnou, ale všechny její členy.

11. V případě, že by snad JUDr. Adámková nebyla z projednávání jeho věci vyloučena, stěžovatel se při příštím jednání bezesporu vysloví analogickým způsobem i na její adresu.

Ústavní stížnost ze dne 20.6.2011 - články z Rudého práva 1980 - 1986

 

Věra Adámková novinářům: Velmi mě mrzí vaše krvežíznivost

Věra Adámková, soudkyně:

Tak jestli… tak to je celá ta senzace… Mě osobně mrzí vaše krvežíznivost. Jak prahnete po hlavě soudce. Ano. České justici hrozí další skandál. ČT 1, že? Mě to osobně velmi mrzí. Že žádný skandál to není. Je to prostě žaloba (nesrozumitelné)

Vlastimil Weiner, Česká televize

Dovolíte, já se musím ohradit proti vašim slovům, protože…

Věra Adámková, soudkyně:

A když už dáváte správcům konkurzní podstaty titul, tak byste mohli i soudci taky. Já nejsem ješitná ale… Ten titul mě něco stál. Když zásadně říkáte třeba správce konkurzní podstaty, pan inženýr, ale u soudců jenom to, tak byste taky mohl...

Vlastimil Weiner, Česká televize

Profesor Václav Klaus taky neříkáme…

Věra Adámková, soudkyně:

Prosím?

Vlastimil Weiner, Česká televize

Taky neříkáme profesor Václav Klaus, říkáme Václav Klaus

Věra Adámková, soudkyně:

To je něco jiného, že…

Vlastimil Weiner, Česká televize

Děkujeme, nashledanou


Mimochodem mi tato „soudkyně“ udělila pokutu 5.000,-Kč, když jsem veřejně upozornil na její nemravné jednání a chování v soudní síni, kdy se svědkyni z jejích hloupých a netaktních otázek udělalo nevolno a která musela soudní síň rychle opustit. Ani nemravné pokuty nezvládá paní Adámková zákonným způsobem. Díky ní jsem se jako český a švýcarský občan dostal do registru dlužníků českých bank, s patřičným ohrožením a dopadem na moji dosavadní dobrou pověst. Stát jsem zažaloval na 500.000,-Kč. Msp by mělo brzy rozhodnout. Doufám, že paní Adámková přiznanou částku za odškodnění za škody jí způsobené, zaplatí ze svého a ne opět daňoví poplatníci. Může být bez obav, že tyto finanční prostředky budou využity i na nápravu skandálních poměrů v české postkomunistické justici!

 

Jan Šinágl, 21.6.2011

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentáře

0 #4 #2 Jan Brno 2011-06-27 12:32
Soudy postupovaly jednoduse: Vsechno, co rekla zruda prevlecena za advokatku, povazovaly za pravdu, vsechno z me strany, vcetne listinnych dukazu a bankovnich dokladu, povazovaly za lzi nebo proste ignorovaly. Dokonce se nestydely lhat, ze jsem "neposilal niceho"! Soudy se povazovaly za kompetentni rozhodovat o zivotni urovni, kterou jsem v zahranici zil, ale po celych 10 let mluvily o neexistujici mene, na coz jsem zamerne neupozornil, aby bylo zrejme, ze o dane zemi nevedely naprosto nic, ani se nenamahaly se o ni cokoli dozvedet... "Tresnickou na dortu" bylo oduvodneni posledniho rozsudku mym udajnym prijem 20x vyssim, nez byla skutecnost dolozena svedectvimi i listinnymi dukazy... K tomu uz jen pouceni, ze proti rozsudku neni odvolani...

Tak se stalo, ze vinou zcizenych spolecnych penez mam nepatrny duchod, vinou justicnich zlocinu udajne "dluzim milionu", ktere jsem nikdy prokazatelne nemel, exekutor me v nejblizsich dnech pripravi o strechu nad hlavou, ale deti jsou z me vlastni vule a iniciativy zabezpeceny, manzelka si koupila byt v cene 2.5 milionu Kc, nove auto atd. atd.

Dotycna "advokatka" Soldanova patri rovnez do vekove kategorie, ktera pracovala v "justici" i v dobe komunistickeho teroru, a ani bych se nedivil, kdyby i byla clenkou nebo podporovala "rudou mafii", protoze jeji charakter (da-li se o charakteru vubec mluvit) by tomu nasvedcoval...

Samozrejme nelituji, ze jsem se vzdy choval slusne, neoplacel zlo zlem, a pokud bych se dostal znovu do teze situace, choval bych se stejne mravne i s vedomim, ze mravnost se v CR nevyplaci. Nezbyva mi, nez spolehat na to, ze "Bozi mlyny melou sice pomalu, ale jiste"...
0 #3 #1 Jan Brno 2011-06-27 12:31
Bohuzel justice i advokacie jsou tezce zdevastovane. Ziji jiz 13. rok v zahranici, kam jsem odesel na prani sve byvale manzelky, abychm zili na cas oddelene, ze se mozna rozvrat vyresi (nevyresil), a absolvoval jsem temer desetileti sporu v oblasti rodinneho prava, kdy jsem se pouze odvolanimi branil spoustam sprostych lzi, dezinterpretaci a lzivemu "expertnimu" sdeleni nechvalne zname pani Hybaskove, spachanych advokatkou, kterou vidim spise jako lidskou zrudu prevlecenou za advokatku. Tato lidska zruda svym hochstaplerstvi m a gaunerstvim nam vsem znicila 10 let zivota, dceri charakter i osobnost, pripravila nase deti o chalupu a ze mne udelala zavrzenihodneho darebaka vysetrovaneho policii. A to presto, ze jsem v zajmu svych deti udelal vsechno, co bylo v mych silach a co by udelal kazdy normalni otec, ktery sve deti miluje. Rodine jsem venoval miliony, platil starsi dceri studia a pomahal i pote, co se vdala a zacal studovat i manzel, mladsi dceru jsem zabezpecil na 50 let dopredu (podle nejrozsahlejsih o setreni o financovani zivota studentu v CR), manzelce jsem z vlastni vule posilal castky 3x vyssi, nez bylo obvykle, detem jsem zalozil Stavebni sporeni, mladsi dceri pravidelne sporil na ucet, ktery jsme spolu k tomu zalozili (az do doby, kdy manzelka u neho zmenila heslo), vsechny penize, ktere mi pri skromnem zivobyti zbyvaly, jsem sporil na rodinne sporoziro, odkud je ale manzelka (pote co se spojila s dotycnou zrudou prevelecnou za advokatku) bez meho vedomi beze zbytku zcizovala atd. atd.
+1 #2 Jirka 2011-06-24 01:10
Dodatek.. za doživotní újmu na zdraví, kterou mi způsobila, pobírajíc při tom tehdy z našich daní 50.000 Kč měsíčně za svojí zločinnou práci, mám plné právo si přát, aby takovéto podobné zločince někdo s chutí přejel autem nebo jinak zlikvidoval a mlýny boží aby tak roztočily kola vyšší spravedlnosti.. .
Chce se mi zvracet na její soudní jmenovku na krajském soudu a doufám, že se to ta hyena dozví, jak strašně jí občané mohou pohrdat a co za trest jí budu až do mé smrti přát...
+1 #1 Jirka 2011-06-24 01:02
Tato komunistická soudkyně před 14 lety rozhodovala můj občanský spor s komunistickými kriminálníky a vůbec se nevyloučila za podjatost.
Podle toho taky dopadl výsledek, který mne negativně těžce poznamenal na celý život.
Taková rudá hyena by měla za toto utrpení a svůj zločin (soudit jako podjatá) sedět nadosmrti v kriminále ve Valdicích a ještě mi to nebude stačit, protože moje zdraví už mi ta zrůda ani z kriminálu nikdy nevrátí...

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)