Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 15.05.2024 11:01
    Větší tragikomedii jsem fakticky nezažila co předvádí tento soud ...

    Read more...

     
  • 15.05.2024 10:58
    Státní zástupce Mgr. Petr Valíček 25.4.2024: K ohledání, u ...

    Read more...

     
  • 15.05.2024 10:05
    Až teď jsem si toho emailu všiml.. Advokáta, že nepotřebujeme?

    Read more...

     
  • 14.05.2024 11:21
    Pokud se někdo domnívá, že lživým zápisem v dokladech problém ...

    Read more...

     
  • 13.05.2024 16:04
    “Je velmi těžké najet na válečnou ekonomiku. Ještě těžší ...

    Read more...

     
  • 13.05.2024 15:47
    Policejní major měl v Brně uplácet, aby jeho dcera dostala ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

 

Fiala_2_180711… Ještě jednou děkuju za oslavu a když už jsme u těch narozenin, dovolím si je pro zajímavost připomenout, kdo další má se mnou dneska narozeniny. Tak třeba - od nás ze sdružení, třeba Aleš Mičulka. Asi budete znát. Nebo Lumír Balvín, náš kolega ze Slovenska. Ten je na den stejně starý jako třetí oslavenec – Jan Polach. A aby toho nebylo málo, tak čtvrtým je třeba Radek Mašín, jak jsem rovněž nedávno zjistil. Docela bohatá, ba hvězdná sestava, nemyslíte?! …

 

 

Věznice Pankrác, 11.srpna 2011 - originál dopisu

 

Srdečně zdravím, pane Šinágl,

 

a děkuji, že jste dneska přišli v tak hojném počtu na soud, i na oslavu mých narozenin. Moc mne to samozřejmě potěšilo, byla to vlastně jedna z nejhezčích oslav, co jsem zažil. A určitě si ji budu dlouho pamatovat. Bude si ji pamatovat i soudce – ten co Vás vykazoval a vyhrožoval vyvedením (pak mně tam kupodivu také sám přál) a asi i ten člen vězeňské služby, co mne odvázal. Vlastně byli dva – a jak už to tak bývá jeden sympatický, slušný, zato toho druhého jste pěkně vytočili (já vlastně taky) – jak se tam dole, ve sklepě vztekal, že je to justiční stráž na hovno, že vás měli všechny zmlátit na jednu hromadu, že by to jinak vedl – a moc mě tam nadával, jak jsem si mohl dovolit ho neposlechnout a jít si sednout na svoje místo žalobců, a to i přes jeho zákaz, že prý ze sebe nenechá před veřejností dělat vola. Tak jsem mu mírně naznačil, že za to, jak vypadá před veřejností, si může výhradně sám, že ani já, ani nikdo z nás na tom nemá žádnou vinu, což už ho rozčílilo úplně a začal mi tam vyhrožovat, ať si dám na něj pozor, že mi ještě ukáže. Ale – naštěstí neukázal, jen mne vedl pustým, dlouhým sklepem zpátky na celu a tiše zuřil. Prý se na něj nebudu vytahovat, že jsem Ing.!! Tak jsem ho asi dorazil tím, že za jeho komplexy opravdu nenesu žádnou odpovědnost a jestli mu to tak vadí, tak ať si tu vysokou školu taky vystuduje. Nejspíš jako soudkyně, nebo státní zástupkyně, co myslíte?!

Ještě jednou děkuju za oslavu a když už jsme u těch narozenin, dovolím si je pro zajímavost připomenout, kdo další má se mnou dneska narozeniny.

Tak třeba - od nás ze sdružení, třeba Aleš Mičulka. Asi budete znát. Nebo Lumír Balvín, náš kolega ze Slovenska. Ten je na den stejně starý jako třetí oslavenec – Jan Palach. A aby toho nebylo málo, tak čtvrtým je třeba Radek Mašín, jak jsem rovněž nedávno zjistil. Docela bohatá, ba hvězdná sestava, nemyslíte?!

Jinak věřím, že se Vám dnešní soud líbil a že byl pro všechny zajímavý – pro mne tedy docela určitě a i když ten soudce je zjevně podjatý a nepřející šmejd, přece jen si myslím, že pár zajímavých poznatků si z dnešního jednání mohl odnést každý, kdo je slyšel a viděl. Potvrdil mi to ostatně i ten slušnější a nevzteklý bachař, co mě tam doprovázel – i jeho to zaujalo. Konečně to také zajímavé je: Kolikrát se asi tak ruší smír uzavřený před Evropským soudem pro poškozování zájmu dětí?!

Takže – jsem závěrem moc rád, že jsme se v jednací síni v tak hojném počtu sešli a všem co tam byli – pokud jsem to nestihl osobně – prosím tlumočte moje poděkování a to, že mi tím udělali velkou radost.

Kdybych byl venku, mezi vámi, šli bychom to někam pořádně zajíst a zapít, takhle si – hlavně já sám – nechám holt zajít chuť a těšit se – spolu s vámi – že příští rok to snad bude lepší.

Ale i tak to byly hezké a bohaté narozeniny, na které se nezapomíná.

Ještě jednou – děkuji.


V hluboké úctě a s upřímným pozdravem

Jirka Fiala

současný politický vězeň totalitní komunistické justice


P.S.

Vlastně bych mohl tomu soudci poděkovat, že jsem dnešní narozeniny mohl oslavit v kruhu svých přátel a blízkých, což by se mi v Sedle rozhodně nemohlo podařit. Nemyslíte?!

Praha – Pankrác, na Zuzanu 2011

* * *

Ing. Jiří Fiala „oslavil“ dnes své 48. narozeniny další pozvánkou na nemravný soud!

Adresa: Ing. Jiří Fiala (11.8.1963), VT Pankrác – SES, č. 434, P.O. Box 5, 140 57 Praha 4 - Pankrác

 

Byly to jedny z nehezčích narozenin, co jsem zažil

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentáře

-1 #1 olda kolbasnjuk 2011-08-17 01:07
Nelíbí se mi, když někdo za pravdu sedí a ti opravdoví kriplové si jezdí válet koule,
a užívají si ze státích peněz, co nalovili
v našem ČESKÉM rybníčku a lebedí si doma!

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)