Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 15.05.2024 11:01
    Větší tragikomedii jsem fakticky nezažila co předvádí tento soud ...

    Read more...

     
  • 15.05.2024 10:58
    Státní zástupce Mgr. Petr Valíček 25.4.2024: K ohledání, u ...

    Read more...

     
  • 15.05.2024 10:05
    Až teď jsem si toho emailu všiml.. Advokáta, že nepotřebujeme?

    Read more...

     
  • 14.05.2024 11:21
    Pokud se někdo domnívá, že lživým zápisem v dokladech problém ...

    Read more...

     
  • 13.05.2024 16:04
    “Je velmi těžké najet na válečnou ekonomiku. Ještě těžší ...

    Read more...

     
  • 13.05.2024 15:47
    Policejní major měl v Brně uplácet, aby jeho dcera dostala ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

.. Několik let se zabývám historií národních socialistů. Vždy jsem myslel, že v ČSNS2005 jsou lidé, kteří si přejí návrat tradičních hodnot, změnu a obnovu morálky v České republice. Tím, že byl umožněn vstup p. Vyvadila a bude umožněn vstup takového člověka jako je Jiří Paroubek pro mě veškeré naděje ve Vaší stranu mizí. Chápu, že je pan Paroubek je Vaše velká naděje, že se můžete dostat do "velké politiky" ale za jakou cenu. Bohužel kontinuita se starým režimem stále trvá a pan Paroubek je toho živoucím důkazem. Je popliváním památky všech bojovníků proti komunismu, že jsou stále v řadách Vaší strany bývalí členové zločinecké KSČ a to i ve vysokých stranických funkcích. Vstupem Jiřího Paroubka do ČSNS je pro mě důvod proč tuto stranu nevolit. …

-------- Původní zpráva --------

Předmět:

Re: Fwd: Lukáš Jelínek, reakce na jeho článek

Datum:

Thu, 18 Aug 2011 08:23:10 +0200 (CEST)

Od:

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Komu:

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

 

Děkuji Vám pane Pondělíčku za zasílání vyjádření Vaší strany. Několik let se zabývám historií národních socialistů. Vždy jsem myslel, že v ČSNS2005 jsou lidé, kteří si přejí návrat tradičních hodnot, změnu a obnovu morálky v České republice. Tím, že byl umožněn vstup p. Vyvadila a bude umožněn vstup takového člověka jako je Jiří Paroubek pro mě veškeré naděje ve Vaší stranu mizí. Chápu, že je pan Paroubek je Vaše velká naděje, že se můžete dostat do "velké politiky" ale za jakou cenu. Bohužel kontinuita se starým režimem stále trvá a pan Paroubek je toho živoucím důkazem. Je popliváním památky všech bojovníků proti komunismu, že jsou stále v řadách Vaší strany bývalí členové zločinecké KSČ a to i ve vysokých stranických funkcích. Vstupem Jiřího Paroubka do ČSNS je pro mě důvod proč tuto stranu nevolit. Prosím již mi Vaše prohlášení neposílejte.

 

S pozdravem

Filip Uzel

Vzdělavatel Sokolské župy Podřipské

Člen předsednictva vzdělavatelského sboru

 

------------ Původní zpráva ------------

Od:  <Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.>

Předmět: Fwd: Lukáš Jelínek, reakce na jeho článek

Datum: 17.8.2011 23:25:28

----------------------------------------

______________________ Původní zpráva: ________________________

Datum: 17.08.2011 18:33

Předmět: Reakce na článek Lukáše Jelínka v Právu z 5.8.2011

 

Zdravím Přemysl Votava

mpř. ČSNS 2005

 

 

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentáře

+2 #3 Julius Novotný - Kuz 2011-08-23 08:25
Jsem šokován, že ČSNS, která se odtrhla od ČSS (s Vyvadilem v představenstvu) právě u toho důvodu, že nechtěla mít s noshledy KSČ a celou prapodivnou vznikající levicí nic společného, se zásluhou pana Paroubka ohlašuje jako nová, ta pravá levicová strana, která bude čistě hájit zájmy pracujících a živnostníků, ještě více nalevo než stávající ČSSD. Jedině mne to utvrzuje v tom, že jsme,na rozdíl od starých bratrů ČSNS v době své obnovy, kteří se chtěli chovat slušně, nepopadli celé to bratrstvo ve vedení ČSS, nepopadli je za zadky a nevyhodili ze stranické budovy, která byla straně vrácena. Stejně tak se měli, po vzoru Lidovců rozloučit s bratry a setrami, napomáhající NF a eliminovat členy vedení strany ČSS zkorumpované KSČ. Nakonec se rozhodlo, že se budeme chovat slušně a demokraticky. Výsledek?! ČSS a následně přejmenování na různé parafráze svého jmena a politického směru, kompletně prošustrovala svůj majetek a teď s hrstkou svých věrných, kteří ve snaze se opět zviditelnit a aktiuvně se zapojit do politiky této republiky, přistupují na spolupráci s takovými figurkami, jako je pan Vyvadil a jako spojení s panem Paroubkem. Všichni zemřevší, i popravení členové původní, předválečné ČSNS (a krátce i poválečné) se musí obracet v hrobě a těm žijícím se musí zvedat žaludek. Pravda sice je, že Amerika je zemí neomezených možností, ale pouze v České republice je možné vše.... a tohle je toho jenom reálným důkazem. A to, že se stane stato strana i možnou parlamentní stranou, a to způsobem, nad kterým zůstává rozum stát, neni ani zdaleka začátek obnovy života této strany, ale její totální morální konec. Mimochodem bývaly bratře Paroubku, kde jsou ty Vaše prohlášení o přeběhlících, zrádcích a kupčení s poslaneckými křesly, to ještě ústy předsedy ČSSD. Myslíte, že snad tento Váš postup je jiný? Opak je pravdou a ještě se kryjete historickým názvem původní strany ČSNS. Musím se přiznat, že psaní těchto řádků, se mi zvedá žaludek a je mi z toho moc a moc smutno.
Kuzma
-3 #2 Josef 2011-08-22 18:38
Hloupě, či darebně manipulativně, umožňujete ponižování pana Paroubka na svých stránkách. Rád si čtu vaše noviny, protože přinášíte i informace, které jiná média neuvádějí, ale toto ne, to vás v mých očích snižuje.
-1 #1 Míra Vojta 2011-08-22 16:17
Vyvadil s Paroubkem hledají další neopotřebovaný výtah k moci a hlavně k našim peněženkám. Myslím, že Jiří Paroubek (a nejen on) má být už dávno trestně stíhán za vydávání nekrytých státních dluhopisů. Vydání nekryté směnky, jíž státní dluhopis vpodstatně je, je definováno v trestním řádu už v roce 1920. Krádež z peněz vybraných na zajištění funkčního státu je taky krádež, akorát se jí říká defraudace. A morálně je to nejhorší hanebnost, okrást bezmocné, kteří musí dát část svých příjmů na daně pod hrozbou drakonických trestů. Míra Vojta, Ústí nad Labem;

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)