Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

so dub 27 @13:00 - 06:00PM
Kublov: Po stopách J. L. Zvonaře
út dub 30 @09:00 -
KS Zlín: Kauza Slopné - rozsudek?
út dub 30 @13:15 -
OS Praha 2: Robert Tempel - odškodné
so kvě 11 @08:00 -
Točník: III. ročník Memoriálu Josefa Váni st.
so kvě 11 @18:00 -
KONCERT MARIE BURMAKY V PRAZE

Nejnovější komentáře

  • 24.04.2024 10:01
    Odsouzený kriminálník Maxim Ponomarenko opět podniká v ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 09:00
    Dobrý den vážený pane Šinágle, obracím se na Vás, protože ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 07:47
    Předpokládám, že paní Gavlasové a jejím klientům bylo zveřejněním ...

    Read more...

     
  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

BarabanovPane Šinágle, přesto, že jsem v redakcích českých médií zjistil, že Vás v podstatě nikdo nebere vážně, lež, kterou šíříte článkem "Putinovec Alexandr Barabanov dnes agresivně napadl redakci LN", už překračuje meze i mé téměř nekonečné tolerance. … - Lech Walesa: „Co to říkají (Zeman a Klaus) za hlouposti?“ - Fašistická není Ukrajina, ale spíše Rusko

… Těší mne, že máte snahu mne poznávat i průzkumem v redakcích českých médii. Doufám, že jste nezapomněl navštívit i Haló noviny a jiný spřátelený tisk? Škoda, že se mne vedení pořadu Máte slovo v pořadu o Ukrajině leklo a na poslední chvíli mi odřeklo slíbenou účast v pořadu. Poznal byste mne mnohem důkladněji než "průzkumem v redakcích". Jistě by televizní diváci ani Vy na tento pořad nikdy nezapomněli. …

* * *

-------- Původní zpráva --------

Předmět:

Fwd: Putinovec Alexandr Barabanov dnes agresivně napadl redakci LN!

Datum:

Sat, 04 Oct 2014 21:20:44 +0200 (CEST)

Od:

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Komu:

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

 

Pane Šinágle,

přesto, že jsem v redakcích českých médií zjistil, že Vás v podstatě nikdo nebere vážně, lež, kterou šíříte článkem "Putinovec Alexandr Barabanov dnes agresivně napadl redakci LN", už překračuje meze i mé téměř nekonečné tolerance. Žádám Vás proto, abyste svým odběratelům, jimž jste poslal tento článek, a zároveň na svých stránkách, sdělil, že se jedná o lež z Vaší strany. Důkaz je prostý - v redakci Lidových novin jsem nikdy nebyl. Žádám Vás proto zároveň o veřejnou omluvu na Vašich stránkách.  Zároveň Vás žádám, abyste přestal lhát a šířit lži, mimo jiné o ruské komunitě.

Alexandr Barabanov

https://www.facebook.com/Alexpraga

* * *

Pane Barabanove,

 

co Vy jste kde, o čem a o kom zjistil, nikdo, kdo si dokázal zachovat zdravý rozum, nemůže brát vážně. Chováte se jako smyslu zbavený, duševně nemocný člověk, který demokracii nerespektuje, ale jen ji primitivně využívá a zneužívá. Není podstatné, zda to děláte vědomě, z upřímného přesvědčení či jen jako poslušný člen ruské informační mašinérie, který ví moc dobře co a proč dělá. Myslíte si snad, že by mne ruská veřejnoprávní televize pustila do přímého přenosu tak, jako Vás ČT do pořadu Máte slovo či Hydepark, kde bych mohl bez obav kritizovat ruskou agresi na Krymu, prezidenta Putina, stejně tak jako vy jste napadal v ČT Ukrajince a nazýval je fašisty? Té ruské „demokracie“, zpupnosti, arogance a nadřazenosti jsme si už v naší zemi užili více než dost.

Těší mne, že máte snahu mne poznávat i průzkumem v redakcích českých médii. Doufám, že jste nezapomněl navštívit i Haló noviny a jiný spřátelený tisk? Škoda, že se mne vedení pořadu Máte slovo v pořadu o Ukrajině leklo a na poslední chvíli mi odřeklo slíbenou účast v pořadu. Poznal byste mne mnohem důkladněji než "průzkumem v redakcích". Jistě by televizní diváci ani Vy na tento pořad nikdy nezapomněli.

Neočekávejte, že se budu omlouvat jakémukoliv lháři a nestydatému propagandistovi za šíření důkazy podložené pravdy, kterou on považuje za lež, aniž by předložil jediný vyvracející důkaz pro své tvrzení. Lidem Vašeho druhu slušný člověk neuvěří ani slovo. Vám podobní jsou hrobaři demokracie. Pravdu o slušných Rusech v Rusku i zde budu šířit nadále, stejně tak jako varovat před Rusy, kteří pohostinnost a demokracii v naší zemi tak flagrantně zneužívají jako Vy a Vám podobní. Samozřejmě, že Váš e-mail s moji odpovědí zveřejním a doplním o další informace. Zrovna tak jako Vy o mně můžete napsat ve Vašem časopise Artěk co chcete. To je u nás naštěstí ještě možné. Jsem rád, že vláda jednoho muže, strany a názoru, se opět posunula zpět na Východ. Samozřejmě přeji obyvatelům Ruska, aby také jednou poznali skutečnou demokracii a mohli si ji začít budovat sami. Mohu jen doufat, že za české peníze Váš časopis nekazí ruské děti. Ve své nezkaženosti se nechají zmanipulovat velmi snadno darebáky.

Uvítám, když místo podpory stavění pomníků ruským okupantům na území České republiky, podpoříte postavení pomníků za ruské peníze stovkám jejich obětí z roku 1968 na našem území, případně i na Rudém náměstí v Moskvě. Neupírám Vám právo stavět pomníky okupantům ČSSR, Afgánistánu, Čečny, Gruzie, Krymu a dalších zemí či území, ale stavte si je v Rusku.

Rozhodně by česká veřejnost ocenila, kdybyste se raději v naší zemi věnovali péči o hroby padlých ruských vojáků z doby II.světové války na území České republiky, především na venkově, chovali se zde jako hosté a ne pomalu jako majitelé, což už nám mnozí Rusové arogantně předvádějí – viz nepovolené stavby v Karlových Varech. Na mnoha místech zarůstají, rozpadají se a vysílají tak nedobrý signál veřejnosti o Rusku, ruském velvyslanectví v Praze i Rusech žijících v naší zemi – těch co neutekli před komunismem či Putinem – a jejich neúctě k padlým ruským vojákům. Doporučuji využít k tomu časopis Artěk, aby si jeho dětští čtenáři připomněli historii, hrdinství vojáků Rudé armády, včetně hrdinství vojáků armády generála Vlasova, bez jejichž zásahu by byla Praha mnohem více zničena a kdy Rudá armáda „osvobozovala“ Prahu již osvobozenou.    

 

V úctě k pravdě

Jan Šinágl, 6.10.2014 - 11:19 hod.

* * *

Putinovec Alexandr Barabanov dnes agresivně napadl redakci LN!

Kolaborantský dopis Přátel Ruska v České republice prezidentu Ruské federace

Ukrajina: ČT1 MÁTE SLOVO – pro jistotu nemáte - židli!

Na Majdanu tekla krev, na Olšanech se ve stejném čase odhaloval památník ruským okupantům z roku 1968 !!!

EUROMAJDAN v Praze na Staroměstském náměstí!

Nevypořádání se s dědictvím totality se nám vrací stále viditelněji!

Demonstrace za Ukrajinu před ruským velvyslanectvím v Praze dne 11.září 2014

Moskva 20.září 2014: Smrt kremelským okupantům!

Kelin: Rusové v Česku rozjeli rafinovanou propagandu

Putinova politika dovedie Rusko k rozpadu, tvrdí ruský politik

* * *

ČT 168, 5.10.2014

Oni říkají (Zeman a Klaus), že sankce proti Rusku nemají smysl, že je třeba více chápat obavy Moskvy. Co Vy na to?

Lech Walesa: „Nesouhlasím s tím. Až přijedou do Prahy ruské tanky, tak se budou také ptát, jestli je Rusko ohrožením, nebo ne? Teď jsou ruské tanky na Ukrajině, za chvíli můžou být v Česku a jim to nebude vadit? Co to (Zeman a Klaus) říkají za hlouposti?“

* * *

KOMENTÁŘ: Fašistická není Ukrajina, ale spíše Rusko - Jiří Pehe

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.50 (24 Votes)
Share

Komentáře   

-1 #16 Jan Šinagl 2014-10-10 09:14
Děkuji Vám pane Burianec, sloužím zemi ve víře pro lepší pro ty, co přijdou po nás.
0 #15 sláva USA 2014-10-09 21:47
Zde mluví pan Kocáb moc dobře a pravdu:

video.aktualne.cz/.../...
-5 #14 siko 2014-10-09 21:43
Cituji Richard Kluzák:
Na východě Ukrajiny nejde vůbec o připojení k Rusku, proto jsou tyto protiruské a proruské diskuse zbytečné.
Tam jde o to, že si východní Ukrajinci přejí mít vlastní stát. A nechtějí být připojeni k Rusku. Jediné a rychlé řešení války na Ukrajině by bylo povolení referenda. Podobně jako to bylo ve Skotsku, nebo mírové rozdělení ČSR. Àle fašistická vláda v Kyjevě referendum zakazuje, vraždí na východě Ukrajiny civilisty a musí být obžalována pro válečné zločiny.


A češi si také přejí mít svůj vlastní stát bez moravy samozřejmě.
Navrhněme to na vládě a třeba nám vyhoví??
-3 #13 Richard Kluzák 2014-10-09 21:08
Na východě Ukrajiny nejde vůbec o připojení k Rusku, proto jsou tyto protiruské a proruské diskuse zbytečné.
Tam jde o to, že si východní Ukrajinci přejí mít vlastní stát. A nechtějí být připojeni k Rusku. Jediné a rychlé řešení války na Ukrajině by bylo povolení referenda. Podobně jako to bylo ve Skotsku, nebo mírové rozdělení ČSR. Àle fašistická vláda v Kyjevě referendum zakazuje, vraždí na východě Ukrajiny civilisty a musí být obžalována pro válečné zločiny.
+6 #12 Miloš Burianec 2014-10-09 17:29
Chci aspoň takto podpořit pana Šinágla - za to, v jakých sračkách se za nás brodí, má mou hlubokou úctu.
+3 #11 Jan Šinagl 2014-10-09 17:10
V Moskvě by byl Vyvadil šikanován
Ad LN 3.10.: Neškodné retro vypadá jinak
Zdeněk Šarapatka si klade otázku, jak by šéf spolku Přátelé Rus¬ka Vyvadil dopadl v Moskvě. Inu, kdyby pan Vyvadil založil v Moskvě třeba takové SPUSA (Spolek přátel USA), musel by se kvůli velkému počtu cizinců ve svém sdružení nejprve regis¬trovat jako zahraniční agent. Stal by se předmětem obstrukcí a šikan. Razie a kontroly státem by byly na denním pořádku. Kdyby napsal podlézavý dopis prezidentu Obamovi s radou, aby tento držel Rusko pod krkem, byl by patrně odsouzen za špionáž. Kdyby hodně moc zlobil, dočkal by se možná hrobu na stejném hřbitově jako Anna Politkovská.
Milan Březina, Praha, LN Dopisy redakci 9.10.2014 -
-2 #10 Hora 2014-10-09 17:05
A nezapomenout na klub sovětských občanů
v Československu hned vedle Slovanskěho domu. Jak se tam po chodbách rozvalovali v křeslech a nabízeli za drahé peníze překlady.
-8 #9 Švindlnágl 2014-10-08 00:22
Cituji K.Vitousek:
Cituji Švindlnágl:
Dobytek Šinágl dodnes věří, že Rusáci odvezli černé skříňky do Moskvy, jak zde štvavě vyřvával a dodnes se za tu lživou prasárnu neomluvil. Tenhle dobytek je zdiskreditovaný ve všech planetárních systémech pro všechny doby světa.

ZALEZ ZPET DO PUTINOVI PRDELE TY KOMUNISTICKA SRACKO

Doporučuješ to, co sám děláš, že? Zaraženej v amíkovské prdeli, že ti ani boty nekoukají ven. Už ty kecy dobytka, co hned označí každého za proPutinovského , když nesouhlasí s propagací prokazatelných lží. To svědčí o tvé dobytkovosti!
+12 #8 K.Vitousek 2014-10-07 16:40
Cituji Švindlnágl:
Dobytek Šinágl dodnes věří, že Rusáci odvezli černé skříňky do Moskvy, jak zde štvavě vyřvával a dodnes se za tu lživou prasárnu neomluvil. Tenhle dobytek je zdiskreditovaný ve všech planetárních systémech pro všechny doby světa.

ZALEZ ZPET DO PUTINOVI PRDELE TY KOMUNISTICKA SRACKO
-11 #7 Švindlnágl 2014-10-07 15:41
Dobytek Šinágl dodnes věří, že Rusáci odvezli černé skříňky do Moskvy, jak zde štvavě vyřvával a dodnes se za tu lživou prasárnu neomluvil. Tenhle dobytek je zdiskreditovaný ve všech planetárních systémech pro všechny doby světa.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)