Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

so dub 27 @13:00 - 06:00PM
Kublov: Po stopách J. L. Zvonaře
út dub 30 @09:00 -
KS Zlín: Kauza Slopné - rozsudek?
út dub 30 @13:15 -
OS Praha 2: Robert Tempel - odškodné
so kvě 11 @08:00 -
Točník: III. ročník Memoriálu Josefa Váni st.
so kvě 11 @18:00 -
KONCERT MARIE BURMAKY V PRAZE

Nejnovější komentáře

  • 26.04.2024 18:27
    Liché a laciné gesto Ad LN 24.4.2024: Wintonova vnoučata ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 10:01
    Odsouzený kriminálník Maxim Ponomarenko opět podniká v ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 09:00
    Dobrý den vážený pane Šinágle, obracím se na Vás, protože ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 07:47
    Předpokládám, že paní Gavlasové a jejím klientům bylo zveřejněním ...

    Read more...

     
  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Laube ZdenekVěc: Laube Zdeněk, expříslušník zločinné organizace StB, dnes náměstek ministra vnitra s generálskou hodností!
… Soudruh pan generál Laube byl pochopitelně takovýchto peripetií ušetřen! Dnes má pod palcem "reformu" policie, má plnou podporu ministra vnitra i policejního presidenta...! Svým způsobem jsem i rád, že jsem  tomu, co se zde, v této zemi, odehrávalo posledních 25 let nesloužil! Na to musí být sakra žaludek!  Viz. známé kauzy prorůstání organizovaného zločinu do státní správy a politiky!!! Jsem přesvědčen, že v kauze "REFORMA" nejde vůbec o policii a podmínky pro ní! Nad mediálními  výstupy "politických elit" jsem se usmíval! Ostatně, víc ani dělat nemůžu.  Jen čekat na to, co, kdy, kde a na koho bude "nalezeno a použito“! (Docela se těším!).

* * *

---------- Původní zpráva ----------

Od: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Komu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Datum: 17. 6. 2016 11:01:53

Předmět: Generál Laube : když se chce, jde všechno! Platí však pouze pro někoho!!! /Prosím o seznámení

poslanecké kluby./

 

Jaroslav L a m r 

Příslušník SNB, složek StB, VB a ÚOÚD

Číslo služebního průkazu  KS 160 586

Bytem Rožmitál pod Třemšínem 681 /ulici 17 listopadu záměrně nikdy neuvádím a když, tak jako Den hanby/                                                                                                                                                                 

 

Dne 17. června 2016


Vláda ČR, Poslanecká sněmovna  České republiky, Senát České republiky,  Ústavní soud České republiky, Ministerstvo vnitra ČR.


Věc: Laube Zdeněk, expříslušník  zločinné organizace StB, dnes náměstek ministra vnitra s generálskou hodností!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


V á ž e n í  !


V  dubnu roku 1971 jsem nastoupil do služeb SNB se zařazením referent V.Správy FMV s výkonem služby v objektech KSČ /ÚV KSČ a vila na Mrázovce/. 

        V říjnu roku 1973 jsem byl na vlastní žádost přeložen na O-StB Příbram se zařazením referent  problematiky vízových cizinců.  V červnu roku 1984  jsem po několika předchozích pokusech odešel dobrovolně  ke složce Veřejné bezpečnosti se zařazením starší referent Oddělení obecné kriminality OS SNB Příbram, problematika vloupání.

          V měsíci září r. 1990 jsem byl na vlastní žádost  přeložen k Úřadu pro ochranu ústavy a demokracie Praha, referát Kladno, detašované pracoviště Příbram. Tato složka byla dnem 20.12.1990 zrušena a vznikla FIS, později  F-BIS, později  dnešní BIS. 

          Na ÚOÚD jsem byl za svoji operativní činnost finančně odměněn a následně, po jeho zrušení,  propuštěn ze služeb.  Ke dni 31.3.1991 jsem byl propuštěn ze služeb FIS, kde jsem neodsloužil ani jedinou vteřinu. 

Propuštění bylo zdůvodněno reorganizačními změnami v resortu MV, byl mi přiznán šestinásobek platu /necelých 33 tisíc korun/ a výsluhový příspěvek za službu ve výši 1600 korun. 

           Příspěvek za službu mi byl k 31.3.1995 odebrán a to na základě Zákona číslo 33/1995, který prosadila  v Parlamentu ODS na podnět poslance Krámka a spol. Pamětníkem vzniku a propagátor tohoto retroaktivního, plošně postihujícího zločinného "zákona" je dnes v Parlamentu Marek Benda, disidentský synek vedený ve svazku PO FAKAN. Proti tomu zákonu není odvolání a jeho  platnost potvrdil i ÚS ČR. Jde  o politickou mstu na vybraných jedincích, kdysi zařazených u složky StB, stejně jako politický krok k ohloupení široké veřejnosti, jejíž část výsluhy bývalých estébáků kritizovala. ODS a spol. tedy prosadila "čin."  /Proti postihu těch, co se dopustili zneužití služeb, nemám námitek!/

            Příslušníci bývalé StB kteří prošli tak zvanými prověrkami Občanského fóra, stejně jako já, nesměli být zařazeni u nově vznikajících zpravodajských služeb, což se prokazatelně nedodržovalo, čehož je důkazem výskyt bývalých estébáků v BISce i ve Vojenském zpravodajství, do kterého přešli lidé z bývalé III. Správy SNB, jež byla promptně v měsíci lednu r. 1990 převedena od ministerstva vnitra pod ministerstvo obrany! /III,Správa SNB je veřejnost známa spíše pod zkratkou VKR, tedy vojenská kontrarozvědka./  Tento aparát je proslavený m.j., tím, že jeho kmenoví příslušníci, t.j. profesionální estébáci mají čistá lustrační osvědčení, jež jim vydává bezpečnostní odbor MV! Ovšem jejich agenti mají lustrační osvědčení pozitivní!!!  

            Moje dvě žádosti o přeložení od ÚOÚD zpět k VB a k FIS, opatřené číslem jednacím se v revoluční době ztratily a dnem 1.4. 1991 jsem se stal civilistou. Následných 14 let jsem pracoval jako dělník v lese a na pilách. 

            V druhé polovině let devadesátých jsem se věnoval očistě své osoby od lží a špíny, nakydané na mojí osobu  tiskem OF a  konkrétními osobami, které do poslední vteřiny socialismu na něm participovaly! Členstvím v KSČ, v SČSP, spoluprácí s bezpečnostním aparátem...!  Policejní šetření mého podnětu pro postih konkrétních osob vyznělo v můj prospěch! Kdysi aktivní  občanští fóristé v policejních protokolech tvrdili, že "slyšeli, ale už si nepamatují od koho, nebo že mi nechtěli ublížit, nebo že pouze chtěli, abych nesloužil u tajné služby."   Samozřejmě, že na mém "polistopadovém osudu" nemohl výsledek policejního šetření nic zvrátit!

              Soudruh pan Zdeněk Laube nastoupil do služeb StB, konkrétně ke IV.Správě SNB, tedy ke sledovačce v roce 1984, kdy já jsem po několikerém předchozím pokusu o odchod u StB končil. 

              Soudruh pan Zdeněk Laube  sloužil u stejného Úřadu pro ochranu ústavy a demokracie jako já. S tím rozdílem, že on do něho šel jako estébák, já jako kriminalista! 

              Soudruh pan Zdeněk Laube po zrušení ÚOÚD dostal šanci sloužit dále, já u ministerstva vnitra, potažmo u SNB končil! 

              Soudruh pan Zdeněk Laube má čisté lustrační osvědčení, já pozitivní! Jak to sakra dokázal, když byl estébák jako já, bůh suď ví?!

              Soudruh  pan Zdeněk Laube je náměstek ministra vnitra, generál, já jsem příslušník zločinné organizace pod klatbou Lustračního zákona a je mi jím zapovězen  výkon některých funkcí i povolání!

             Soudruh pan Zdeněk Laube si v "demokracii"  nasloužil roky, odpočtené  mu u StB a tím získal  nárok na výsluhový příspěvek!

              Soudruh pan Zdeněk Laube "přežil," stejně jako tisíce jiných, kritické období mezi působností "Velkého Lustračního zákona" do vzniku "Malého Lustračního zákona," který uděluje lidem jako je on a tisíce dalších, výjimky k setrvání ve službě! "Malý Lustrační zákon" by se v každém případě vztahoval na tisíce lidí zlikvidovaných komisemi OF na jaře roku 1990, nebo v druhé vlně čistek na ÚOÚD  v březnu roku 1991! Jednalo se o příslušníky, kteří nezastávali žádné velitelské funkce a tudíž mající výjimku! /Lustrační zákon Velký č. 451/91 Sb., Lustrační |zákon Malý č. 279/92 Sb./ Otázkou samozřejmě zůstává, koho by "nový režim" určil za viníka všeho zla a kde by lovil oběť na oltář revoluce, když jí nemohla být KSČ!  Blíže nemá smysl se rozepisovat, neboť je plně prokázané, že při každých "změnách"  od roku 1945  do roku 1990, tedy při "vzájemných komunistických žranicích," vždy  byla vina valena Komunistickou stranou Československa na Státní bezpečnost!  Nebo na jedince v ní! A tak KSČ po metamorfóze na KSČ"M" přežila "revoluci," zatímco jí zřízená, řízená a využívaná StB byla  zlikvidována a prohlášena za organizaci zločinnou! Zajímavá revoluce, násobená o přidanou hodnotu v podobě uvalení zákonné povinnosti mlčenlivosti na zlikvidované estébáky! Jinými slovy, když estébák mluvil třeba u soudu v kauzách "očisty agentů," musel být zbaven ministrem vnitra mlčenlivosti! Platilo do roku 2001! Mě osobně zbavoval mlčenlivosti křišťálově čistý, dnes nebožtík, Stanislav Gross, princ ČSSD, zázračně zbohatlý v zajímavých obchodech... !!! 

               Soudruh pan generál Laube byl pochopitelně takovýchto peripetií ušetřen! Dnes má pod palcem "reformu" policie, má plnou podporu ministra vnitra i policejního presidenta...! Svým způsobem jsem i rád, že jsem  tomu, co se zde, v této zemi, odehrávalo posledních 25 let nesloužil! Na to musí být sakra žaludek!  Viz. známé kauzy prorůstání organizovaného zločinu do státní správy a politiky!!!

                Jsem přesvědčen, že v kauze "REFORMA" nejde vůbec o policii a podmínky pro ní! Nad mediálními  výstupy "politických elit" jsem se usmíval! Ostatně, víc ani dělat nemůžu.  Jen čekat na to, co, kdy, kde a na koho bude "nalezeno a použito“! (Docela se těším!).


Jaroslav Lamr

* * *

---------- Původní zpráva ----------

Od: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Komu: PP ARCHIV - epodatelna Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Datum: 17. 6. 2016 15:10:15

Předmět: Fwd: Generál Laube : když se chce, jde všechno! Platí však pouze pro někoho!!! /Prosím o seznámení

poslanecké kluby./

 

Potvrzení o převzetí podání

ÚŘAD : podatelna PP CR, 17089 Strojnická 27, Praha


Název žádosti : Fwd: Generál Laube : když se chce, jde všechno! Platí však pouze pro někoho!!! /Prosím o seznámen
Číslo evidenční : 35632/2016
Identifikátor SS :  
Datum evidence : 20.06.2016 07:05:40
Přijato od : Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. ()

Vaše podani 35632/2016 bylo přijato dne 20.06.2016 07:05:40 k dalšimu zpracováni.

                              


* * *

Úvahy nad aktuálními tématy

Předloženo policejním prezidentem a ministrem vnitra na jednání Výboru pro bezpečnost 8. června 2016.

Koncepce rozvoje Policie České republiky do roku 2020 (pdf)

P.S.

Sebelepší studie nemohou být sami o sobě zárukou vysoké kvality. Tu tvoří vždy lidé a jejich charakter, který je skutečným nositelem kvality. Charakterní, poctiví a schopní policisté, z velké části odešli, nebo odvádějí svoji práci na obvodních odděleních PČR. Stav ve vedení PČR je alarmující. Bude-li reorganizace PČR provedena bezcharakterností a neschopností, bude MV „vynikat“ jen konzumem finančních prostředků, ale ne tomu odpovídajícími výkony. Stále platíme daň za nevypořádání se s dědictvím totality, kdy hlavní složka její moci zůstala nepotrestána a v podstatě neporušena. Nepotismus a klientelismus zasáhl i PČR. Dobrovolně tito příživníci svá místa neopustí. Otázkou je, jak dlouho budou občané ochotni toto mafiánské společenství, ničící zemi a její budoucnost, živit?!

 

Jan Šinágl, 20.6.2016

* * *  

Celý humbuk kolem reorganizace policie byl jen manévr k zastření mimořádně závažné skutečnosti

Haló noviny lžou jak tisknou už 25 let, slušný člověk se nestačí divit…?!

Jasná slova gen. Petra Pavla o Rusku a poslankyně Jany Lorencové o reorganizaci PČR!

Česko jako ruská kolonie s gubernátory Klausem a Zemanem

Chovanec kryje zločince u PČR i mimo ni, stává se jím nutně sám!

Tiskové prohlášení JUDr. Zdeňka Altnera ke koupi pohledávky ČSSD za jeho osobou

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (3 Votes)
Share

Komentáře   

+3 #1 Cui bono 2016-06-26 09:30
Hmm - idealní zájmová osoba pro KGB. Taková kariéra s takovým CV, hmm, hmm.
Komorouš je něco podobného.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)