Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...

     
  • 17.04.2024 19:23
    Zdravím Vás pane Šinágle, něco se děje. Ministr Blažek podal ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

LN Sokol advokati exekutori 240920Viz vlevo (LN, 24.9.2020). Exekutorům hrozí omezení pravomocí. Není divu, že se jich zastává i majitel jedné z nejdražších AK v zemi, která z exekucí enormě, nemravně profituje už roky.Exekucni koncentracni tabor

Novodobá inkvizice? … V dopise stálo, že ….vzhledem k nezaplacené částce 208,– Kč Dopravnímu podniku hl. m. Prahy z r. 2000 se nařizuje exekuce, a to prodejem nemovitosti a příslušných pozemků. Celková dlužná částka činí 17 000,– Kč včetně odměny právního zástupce Dopravního podniku (JUDr. Tomáše Sokola) a exekutora. Odvolací lhůta 14 dní a do 3 dnů jsem povinen sdělit, zda je na uvedenou nemovitost nějaké předkupní právo. Samozřejmě nesmím s nemovitostí nijak nakládat. Uvedená pokuta však byla psána na manželku. Ta zatím žádný dopis neobdržela…..

* * *

RESPEKT 2011: Naleť nám a plať: … Advokát Tomáš Sokol nechce o slučování pohledávek ani slyšet. Argumentuje tím, že by to dalo práci a zákon to neukládá. „Dlužník je ten poslední, na koho by měl být brán ohled,“ tvrdí. „Nebude poroučet věřiteli, nemá si co vyskakovat, má platit. Majetkoví delikventi si žádný zvláštní servis nezaslouží.“ O tom, že by ho slučování pohledávek připravilo o citelnou část příjmu, se Sokol bavit nechce. Nechce prozradit ani to, kolik na vymáhání dluhů pro pražský dopravní podnik vydělává. „Sám to nevím,“ říká. „A i kdybych to věděl, tak vám to neřeknu. To je moje věc, do toho nikomu nic není.“ Například předloni prošlo exekucí na 200 tisíc pokut za černou jízdu. I kdyby Sokol účtoval každému dlužníkovi jako svou odměnu jen tři tisíce korun (a ne 4500 korun, které reálně může), jsme na grandiózních šesti stech milionech korun. …

… Byznys, který s minimální námahou přináší velké peníze, brzy přitáhl silné hráče. Třeba dlužníci pražského dopravního podniku mají proti sobě bývalého ministra vnitra a dnes advokátskou mediální hvězdu Tomáše Sokola. Do dluhového byznysu se zapojil také ten, kdo mu kdysi pomohl otevřít dveře, Pavel Němec. Spolu s bývalým šéfem exekutorské komory Jurajem Podkonickým, nechvalně proslulým tím, že si od svého známého pod cenou koupil vilu v exekuční dražbě, skončil po vymáhání dluhů Všeobecné zdravotní pojišťovny (v hodnotě 430 milionů korun). …

* * *

LN DR Hule I Sokol 011020Exekutorství se stalo lukrativním byznysem pod patronací státu, kdy mají soudní exekutoři největší pravomoci, resp. moc nad občanem, bez prakticky žádné kontrolovatelnosti a osobní odpovědnosti. Není naplňován duchLN DR Hule II Sokol 011020 zákona, hledána spravedlnost, ale jen jeho formální naplňování za účelem co největšího zisku – i díky tomu, že při jmenování soudního exekutora nejsou na něho kladeny žádné morální minima. Není divu, že je mezi exekutory tolik lidí, kteří by dávno měli patřit za mříže.

Můžeme poděkovat bývalému ministru Pavlu Němcovi za tento zločinný exekutorský zákon. Z velmi důvěryhodného zdroje mám informace, jak měl být doslova zaplaven „penězi, zlatem a diamanty“ v kauze katarského prince, kdy mu umožnil beztrestný odjezd a který byl souzen za zneužívání mladistvých. Bývalý ministr spravedlnosti ČR dnes jezdí spolu s manželkou na milionové nákupy, používá spoukromé tryskáče atd.

JUDr. Tomáš Sokol sliboval, že zakáže komunistickou stranu. Po nástupu do funkce ministra vnitra na svůj slib rychle „zapomněl“.

 

Jan Šinágl, 25.9.2020

* * *

Exekuce vytvořily z České republiky, členské země EU, novodobý koncentrační tábor!

Novodobá inkvizice…?!

… Na závěr mi dovolte malé resumé. To, že řádně platíte daně a chováte se dle zákona, ještě v této republice neznamená, že nemůžete přijít o veškerý majetek. …

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.75 (4 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)