Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 24.04.2024 10:01
    Odsouzený kriminálník Maxim Ponomarenko opět podniká v ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 09:00
    Dobrý den vážený pane Šinágle, obracím se na Vás, protože ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 07:47
    Předpokládám, že paní Gavlasové a jejím klientům bylo zveřejněním ...

    Read more...

     
  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Za co Pane Bože za co…?!

Žádný novinář, pokud jsem zaregistroval, neměl problém zúčastnit se ustavujícího sjezdu další „pidistrany“ LEV 21, jen mně, dle očekávání, byly činěny opět, jako nedávno v hotelu DUO, potíže. Údajně jsem se včas nezaregistroval a nezbylo místo. Mladíka, který měl na starosti registraci mi bylo až líto, když mi musel lhát, viditelně nerad, do očí. Ochranka byla tentokrát pozorná a Paroubek_a_ven_261111doprovázela mne na každém kroku a zakazovala mi dokonce i ve veřejných  prostorách Obecního domu, fotografovat. Fotografie vlevo ukazuje pokyn „šéfa“ ochranky, aby mne „doprovodil“ ven. Stejný pán zařídil mé „vyhoštění“ nedávno z hotelu DUO. Podstatné dění – před Obecním domem, jsem zdokumentoval – viz níže a byl rád, že ušetřený čas jsem mohl věnovat smysluplnější činnosti. Je smutné, že ČT 24 se o dění před Obecním domem vůbec ve své odpolední reportáži nezmínila, stejně jako TV PRIMA, která alespoň odvysílala část rozhovoru s panem Janko – níže si můžete poslechnout celý tento rozhovor.

Přináším tři krátké zvukové záznamy – první je úvod Národních socialistů, poté projev jejich předsedy Jaroslava Rovného a rozhovor pro TV PRIMA Karla Janko, stále předsedy ČSNS. Údajně se krátce dostavili i členové DS, hned prý odešli.

ČTK: Paroubek se stal šéfem Národních socialistů - levice 21. století - Praha - Ustavující sjezd strany Národní socialisté - levice 21. století (LEV 21) dnes zvolil drtivou většinou Jiří Paroubka předsedou strany. Bývalý šéf ČSSD stranu sám založil. Pro Paroubka hlasovalo 233 z 235 přítomných delegátů sjezdu. Dva se zdrželi. Ve vedení bude i poslanec Jiří Šlégr nebo bývalý šéf ústecké krajské sociální demokracie a podnikatel Petr Benda.

Vstiek1Vskutku totalitní výsledek volby předsedy této bezvýznamné straničky poslušných, hlupáků, karieristů, užitečných idiotů a nepochybně i darebáků. Oba plakáty – viz. níže - pořízené mladými národními socialisty, s Jiřím Paroubkem, jsou vystižné. Vzbudily oprávněný zájem široké veřejnosti a turistů. Chudák pan Paroubek, sotva byl zvolen předsedou, už po něm začaly šlapat stovky lidí… Fotogalerie je malá, ale o to výmluvnější! Nepochybně by se pan Paroubek a jeho strana jistě uplatnila i ve volbách v roce 1948, kdy by se pro změnu z „matky“ stala poslušnou „dcerkou“ KSČ. Takovéto charaktery byly žádány, našlo se jich tehdy dost a je vidět, že ani dnes naše země jimi zdaleka netrpí.

Málokdo asi ví (zaznělo dnes v pořadu ČT Historie CS z úst historika Václava Vébra z UNI Pardubice), že do Československa přijelo před rokem 1948 celkem 400 ruských poradců, aby zajistili vítězství komunistů ve volbách. Přijeli jako tzv. „obchodní poradci“, v jejich čele stál jistý Sudomlatov, osobní přítel Stalina. A pak vyprávějte o vítězství komunistů v demokratických volbách!

Paroubek_plakat_JS_261111Můj otec byl také kdysi členem Národních socialistů – z úcty k jeho památce jsem se nechal u transparentu této strany vyfotografovat. Nepochybně i on by dnes podpořil obě hnutí ANO 2011 a NEO 2011!

Několik postřehů k současnému dění: stoupá opět počet umrzlých bezdomovců - mnozí z nich dlouhá léta pracovali... Ještě jsem neviděl Roma jako bezdomovce – mnozí z nich v životě nepracovali!

Šéfem generální inspekce PČR se stal Karel Bílek. Šokoval mne na ČT, kdy zcela veřejně řekl, že se zná s policejním presidentem Lessym a tykají si spolu. Skvělé, kamarád policejního presidenta bude vyšetřovat trestnou činnost jeho podřízených – další úřad k ničemu!!!

Jak je možné, že zatčení šéfa pražských strážníků Kotrouše vysílá TV PRIMA pomalu v přímém přenosu? A pak věřte tajnému vyšetřování policie, když nemá pod kontrolou ani své lidi, kteří předem o zásahu informují média.

V rozhlase vedl rozhovor Václav Moravec s policistkou, vyšetřující Berdychův gang. Stačilo mi prvních pár minut (dál už jsem neměl sílu poslouchat), abych si udělal obrázek nejen o paní policistce, ale i potvrdil obraz o zřejmě katastrofálním stavu PČR. Nedivím se, že odcházejí i ti nejlepší. Zaplať Pán Bůh, že alespoň jednoho už zaměstnal pan Babiš, kde bude nepochybně lépe sloužit zemi.

Klaus_a_KvitovPrezident republiky Václav Klaus předal Petře Kvitové vskutku dar odpovídající jeho „úrovni“ – viz přiložená fotografie. Myslím, že výraz obličeje vítězky Wimbledonu je nejlepším „oceněním“ hodnoty prezidentova daru.  Ukazuje nám názorně způsoby a hodnoty, které jsou vlastní nejvyššímu představiteli naší země. Není lidsky možné, aby jeden ze zakladatelů nemorálnosti a nemravnosti v naší zemi, nebyl sám postižen.

P.S.

Omlouvám se čtenářům i panu prezidentovi za uveřejnění plagiátu a komentář s ním souvisejícím. Připojuji  originální fotografii, kterou jsem právěPetra obdržel (28.11.2011 - 12:15 hod.). Bohužel v takové době žijeme, kdy už lze věřit jen tomu, co vidíme na vlastní oči a někdy ani tomu ne. Bohužel ne vždy stíhám ověřit kvalitu a důvěryhodnost informací. Závažných přibývá každým dnem a není vždy v mých možnostech odvádět bezchybnou práci. J.Š.

Právě získala Zlatého slavíka 2011 Lucie Bílá – dal bych hlas Anetě Langerové i za její občanskou angažovanost a opravdovost jejích písní a projevu. Druhým místem překvapil asi všechny neznalé Tomáš Klus – už jenom za tu písničku Pánu Bohu do oken, kterou zazpíval, by si zasloužil i on Zlatého slavíka 2011! Mimochodem skvěle po ocenění promluvil. Jeho projev gradoval – a komentátor mu naprosto nečekaně, jako jedinému, vzal slovo, což Tomáš Klus „ocenil“ udiveným pohledem na moderátora. Že by někdo zavolal moderátorovi, aby mu vzal slovo a neřekl snad ještě více závažnějšího než v písni – vypadalo to nato, že se k tomu skutečně schylovalo. Na každý pád jeho vystoupení a poděkování bylo pro mne nejsilnějším momentem večera a Tomáši Klusovi za to ze srdce děkuji. Skutečný borec! Rád bych věřil na férovost soutěže Zlatého slavíka, ale slyšel jsem příliš od lidí z branže, než abych věřil, že tato soutěž je zcela demokratická…?!

Už aby se ten nahromaděný hnůj takřka všude, začal odklízet! Nepochybuji, že iniciativa pana Andreje Babiše dokáže nahradit schopné, resp. všehoschopné, skutečně schopnými, kteří budou považovat za čest sloužit své zemi a ne svým kapsám, jako dosavadní většina „politiků“, kdy by drtivá většina v přímé volbě nikdy nemohla uspět – tedy ani pan Paroubek a jemu podobní.

 

Jan Šinágl, 26.11.2011

 

Paroubek_plakat_1_261111Paroubek_plakat_2_261111

Paroubek_CSNS_prospekt_261111

 

 

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentáře

-3 #10 Jan Šinagl 2011-11-28 18:48
Elias Canetti: „Člověk nikdy neví co se stane když se věci změní, ale víme co se stane, když se věci nezmění?“

T.A.Edison: „Úspěch má jen ten, kdo něco dělá, ne ten co čeká.“

Neznámý: „Nepožaduj, aby se stalo jak si přeješ, ale chtěj, aby se stalo, jak se stane a bude se ti dařit dobře.“

Zbavme se moci mocných - ZBABIČOVAT - i když by jejich zbičování také neškodilo v rámci účinné nápravy pokleslých mravů. J.Š.
-4 #9 J. Kamjdu 2011-11-28 18:31
Jen občan hlupák, či darebák, může souhlasit s takovými pomluvami a nenávistí k panu Parobkovi a k lidem kolem něj.
+7 #8 embé 2011-11-28 16:51
Cituji Mrzílek:
Paroubek u Nar. soc.? Osel zahradníkem. Pan Zenkl asi rotuje v hrobě. Ostuda pro národní socialisty, a naše hanba, jestli tohle slovo patří ječtě do českého jazyka.

Milý pane Mrzílku, hluboce souhlasím ! Paroubek je asi takovým "národním socialistou" , jakým byl husitou, jakým byl sociálním demokratem atd. Byl a je především nabubřelým a sebestředným solitérem, který je připraven vždy plavat nahoře, za komunistů jako náměstek v RaJi, pak na Magistrátu a u socdem, dnes u legrační sekty "národních socialistů". Odfajfkovat a nechat plavat. Zase jeden klaun v kocourkovském absurdním cirkuse...
+4 #7 Jiří Kraus 2011-11-28 14:40
Cituji Jirka:
Paroubek už skončil v politice. Nema cenu se ním zaobirat.

Nepodceňovat. Volič má velice krátkou paměť.
+2 #6 Jirka 2011-11-28 13:28
Paroubek už skončil v politice. Nema cenu se ním zaobirat.
+3 #5 Josef Pepa Nos 2011-11-28 11:52
Stát se postavičkou, která v sobě integruje nejdříve STALINA a potom HITLERA je možné pouze a výhradně v Česku.
Tohle už je kandidatura na největšího blbce světa a všech známých století včetně Atlantidy, ať už existovala či ne.
+5 #4 Mrzílek 2011-11-28 11:22
Paroubek u Nar. soc.? Osel zahradníkem. Pan Zenkl asi rotuje v hrobě. Ostuda pro národní socialisty, a naše hanba, jestli tohle slovo patří ječtě do českého jazyka.
-3 #3 Pavel K. 2011-11-27 09:07
Jan Šinágl působí na komunisty jako červený hadr na býka. Zvláštní je, že tomu černému pasažérovi strážce na snímku ve vstupu nabránil! Váš tatínek, kdyby chudák viděl, kdo se zmocnil tímto pučem, hodným roku 1948, vlády v jeho bývalé straně... Vskutku demokracie jak vyšitá!
-1 #2 František Vopršálek 2011-11-26 19:27
Cituji Vašek Lendl:
NS -LEV 21. století = strana lidských trosek, zkrachovalých politiků, zlodějů, mafiánů, flákačů a v poslední řadě cikánů.

A to jsem si myslel, že horší strana než DS a KSČM už u nás nikdy nebude.


Inu jaký národ,takové strany a takové vlády.
-1 #1 Vašek Lendl 2011-11-26 18:12
NS -LEV 21. století = strana lidských trosek, zkrachovalých politiků, zlodějů, mafiánů, flákačů a v poslední řadě cikánů.

A to jsem si myslel, že horší strana než DS a KSČM už u nás nikdy nebude.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)