Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...

     
  • 17.04.2024 19:23
    Zdravím Vás pane Šinágle, něco se děje. Ministr Blažek podal ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

ChaosMédia chrlí denně jednu otřesnou kauzu za druhou, žádnou zprávu o vyřešených, dotažených do konce a potrestání viníků! Naše země už je jen jeden velký, nekontrolovatelný chaos, kde vládne zločin a bezpráví – komu a čím cílům to vyhovuje není snad nutno připomínat. Nadcházející "Vítězný" únor, by měl být nyní konečně výzvou a signálem začít s potřebnými změnami v naší zemi, nechceme-li se dožít horšího a v mnohém návratu starých pořádků! Václavské náměstí by se mělo co nejdříve zaplnit tak jako v roce 1989 - teď už začíná i nepokryté tunelování občanů samých, kdy už není pomalu kde krást! Okrádají se občané, rozkradené miliardy se nehledají, jejich zloději netrestají, nevinní občané se zavírají a ti co nesou za daný stav plnou osobní odpovědnost se nechávají v poklidu vládnout a ovládat!

 

První zprávou dne by mělo být odvolání náměstka vrchního státního zástupce Stanislava Mečla, Libora Grygárka - Mečl navrhl odvolat svého náměstka Grygárka - a média o Grygárkovi mlčí…?! Odmítnutí vydat nadřízenému orgánu VSZ  dokumenty dokumenty MSZ, dokazující možné krytí nezákonná či trestné činnosti, je skandální! Nepřekvapuje, že bývalá NSZ Renata Vesecká už hovoří o možném úniku informací, předáním citlivých informací, nadřízeným orgánům – sama je v ohrožení odkrytím pravdy o své vlastní minulosti a krytí velkých korupčních kauz na králové-hradecku. To, že dal MS Praha VSZ Rampulovi za pravdu a posvětil tak jeho krytí kauzy MUS, je dalším varujícím signálem!

Vše nasvědčuje tomu, že Grygárek je klíčová figura na VSZ s napojením na vrcholné politiky, kdy zřejmě zajišťoval a kryl masivní podvody a trestnou činnost v řádech miliard korun. Nepochybně svoji nepěknou roli v kauze hraje i Radek John. Padne Mečl, Zeman, nebo oba vydrží a padne Grygárek a jeho zkorumpovaní kumpáni...?! Trapné, když politici chtějí kontrolovat nezávislou justici, konkrétně  parlamentní Výbor pro bezpečnost! Už to složení: předseda Radek John,   Ivana Řápková, komunistka Zuzka Bebarová, vyučený kuchař Richard Dolejš (při vší úctě ke kuchařům) a další. Absolventka náročného studia práv na ZČÚ v Plzni Ivana Řápková, má nepochybně na to tu nejlepší kvalifikaci a patřičné zkušenosti. Můžeme jen doufat, že většina z členů Výboru jsou nepodjatí, nezávislí a že se někteří s podezřelými, které viditelně kryje MSZ, neznají a nestýkají. Osobně o tom silně pochybuji, že by se např. Radek John důvěrně neznal s Grygárkem, zvláště když udržuje přátelské vztahy i s Hradem a nejen na veřejné úrovni…?!

Nejvyššímu státnímu zástupci JUDr. Pavlu Zemanovi a jeho spolupracovníkům můžeme jen držet palce – jde o MOC!

Slavný rod Kinských, s nezpochybnitelnými zásluhami o naši zemi přišel nemravně a nespravedlivě o majetek v hodnotě 40 miliard korun. ESLP potvrdil, že soud byl nespravedlivý - a ministr spravedlnosti Pospíšil se vyjádří, že ne se vším se ztotožňuje s rozhodnutím ESLP...?! Tradičně už nekonkretizoval v čem!

Norský podnikatel pan Edward Stolba, který postavil a zprovoznil fabriku – viz Reportéři ČT -  a firmu RYBENOR a která mu byla prokazatelně exekuční mafií v ústeckém kraji ukradena, je nyní sám obviňován! Viz Události na ČT dne 12.2.2012, kde se kriticky ke kauze vyjadřuje sám norský velvyslanec a neuvěřitelná vyjádření představitelů ČR! Nezajímá je prokazatelně ukradená fabrika konkursní mafií za bílého dne, ale zpochybňují, bez důkazů, jak pan Stolba mohl přijít k investici! Pochopitelně – jsou sami v ohrožení – včetně současného velvyslance české republiky v USA Petra Gandaloviče a na což jsem upozorňoval i ministra zahraničí Karla Schwarzenberga před jmenováním Gandaloviče do úřadu. Proti byli i Američané! Mimochodem pan Stolba (dříve desetibojař), trénoval i slavnou běžkyni na střední tratě a světovou rekordmanku Grete Waltzovou a byl i trenérem norského národního družstva v lehké atletice. Má zřejmě tak „špatnou“ reputaci a pověst, že je hostem i samotného norského krále, tedy představitele země s prakticky s nulovou korupcí a tomu odpovídajícími mravy!!!  Další Štrasburg na obzoru a pořádná ostuda. Bohužel se zloději nestydí a pověst země je nezajímá. Budou krást dokud jim to občané svoji pasivitou umožní - a dokud bude co!

Nečas nepodepsal dohodu o pomoci EU, ale ministr školství Dobeš už spěchá beze studu do Bruselu prosit o další miliardy na pochybné projekty. On na tom má žaludek. Co kdyby nám EU řekla: „Tak milí Češi, vraťte nám těch 176 miliard, které vám daly jiné země navíc a dělejte jak umíte, už máme vašeho švejkování plné zuby“...?! Kolik asi z těch miliard skončilo tam kde nemělo!!! Jsme opravdu ubozí - krást, brát z cizího, ale proboha jen nic nedávat cizákům ze svého!

Korupční policista Kotrouš má být propuštěn, doufejme, že ne a že bude také konečně korupční policista odsouzen – s nejvyšší sazbou, právě proto, že se jedná o policistu, či strážníka! Další kauza zasahující do nejvyšších pater politiky o čemž svědčí i to, že MSZ odmítlo vydat VSZ podklady o případu!!!

Budeme mít přímou volbu presidenta a už se hlásí kandidáti z nichž mnozí mají přímou či nepřímou odpovědnost za dnešní stav země díky aktivní účasti v politice?! Dočkáme se alespoň u těchto kandidátů jejich podrobného životopisu? jak například kamarádil v malých letech Jan Fischer s Václavem Klausem, jak je možné, že jako ředitel úřadu pro statistiku se stal najednou uznávaným odborníkem přes finančnictví a tedy šéfem renomované bankovní instituce v Londýně? Je to typický, nomenklaturní kariérista, vždy ochoten naslouchat a poslouchat mocné. Jana Bobošíková se proslavila zase svojí účelovou kandidaturou za KSČM, aby pojistila vítězství Václava Klause – té jde jen o zviditelnění. Jan Švejnar zklamal svoji návštěvou u KSČM s žádostí o podporu, ale z kandidátů se jeví nejsolidnější, s čitelnou minulostí. Tomio Okamuru známe jen z jeho článků, o jeho soukromém životě nevíme vůbec nic? Karel Schwarzenberg má nejasnou minulost rodičů a podivnou restituci pouze Orlické větve svého rodu, kdy nechal na holičkách Hlubockou větev? O Přemyslovi Sobotkovi, jeho charakteru, slabostech a sklonech, by zase mohli podrobně vyprávět liberečtí občané, z jejichž mafiánského prostředí vzešel? Miloš Zeman a jeho okolí postkomunistických zbohatlíků a bývalých komunistů je podobná kategorie. Vladimír Špidla je také mezi kandidáty, tomu bych připomenul jeho odpovědnost za skandální privatizaci Škody Plzeň během jeho vlády, kdy tyto ukradené miliardy dnes nyní chybí důchodcům! Pavel Rychetský je zase spoluautorem několika Ústav a našeho zákonodárství s jejichž postkomunistickým dědictvím se dodnes potýkáme!  Solidní kandidátkou se jeví jediná žena, Miroslava Němcová. Na druhé straně jako šéfka Parlamentu a země tak prolezlé korupcí a zločinem si ji na tomto nejvyšším postu země neumím představit. Na to už je třeba také kus odvahy. Takže jen doufejme, že presidentem se nestane soudruh a bývalý KSČ „e“ kosmonaut, Vladimír Remek...?!

Nikde nevidíte politika, který by veřejně přiznal svůj podíl viny na stavu země už jen pouhou svoji účastí, ať již aktivní či pasivní, a vyjádřil svoji odpovědnost za stav země svým odchodem a převzetím osobní odpovědnosti. Absence sebereflexe a osobní odvahy či ještě něčeho jiného...?!  President musí být především mravně nezpochybnitelná a silná osobnost, odolná proti jakémukoliv druhu posluhování a slouhovství. Věřme, že zákon umožní platnost elektronických peticí. Nepochybně by tak daleko důvěryhodnější kandidáti získali snadno potřebných 50.000 podpisů a nebyli tak diskriminováni ve svých právech kapitálem mocných a jejich poslušnými slouhy v Parlamentu. Argument neplatnosti elektronických petic nemůže obstát. Kontrola ručně vyplněných petičních archů vyjde nastejno, jako kontrola elektronických petičních archů. Uvidíme, jak bude vypadat konečná podoba zákona?

Zaplať Pán Bůh pomalu končí skandální prezidentování Václava Klause, ale těžko v politice, bez které, resp. mocenských her s ní spojených, nemůže zřejmě žít, resp. zřejmě ani existovat? Nikdy mu o blaho země nešlo, natož aby se považoval za jejího služebníka. Nepochybně zná Machiaveliho nazpaměť. Lidé, metody získání a udržení moci se nezměnily, bohužel. Po udělení milosti podvodníkovi Zdeňku Kratochvílovi (ještě během policejního vyšetřování!) a nedávno dalšímu podnikateli Karlu Steinigerovi, který si ji zřejmě koupil, jak jsme mohli vidět v Soukromých dramatech na TV PRIMA dne 24.1.2012, ji nyní obdrželi další zřejmí podvodníci a zločinci - Anna Benešová a Tomáš Malina. Anna Benešová byla v podmínce, která jí podle prezidenta bránila v péči o těžce nemocného manžela !!! Takže milost jí „vyčistila“ trestní rejstřík a o svého manžele se může starat stejně jako před jejím udělením – navíc si Hrad vůbec nevyžádal vyšetřovací spis!!! Nepřekvapuje proto, že se jedná o kamarádku první dámy Lívie Klausové! Tomáš Malina byl dokonce přítelem Františka Mrázka!!! Nejvyšší ústavní činitel země tak veřejně opovrhuje policií, soudy a státním zastupitelstvím a stavíme sám do role „nejvyššího soudce“ !!! Má prezident tak zvrácená mravní a morální měřítka, je duševně nemocen, nebo je součástí zločinného společenství mocných, kteří stát používají a využívají k vlastnímu, beztrestnému, nemravnému a zločinnému obohacování...?! Obávám se, že od každého trochu – na Hradě máme (ne)normálního, nemocného, ubohého darebáka, svým způsobem i nešťastníka, který se nebojí a neštítí zřejmě nikoho a ničeho a myslí si stejně jako nacističtí zločinci, že „stromy rostou do nebe“. Jeho chování vykazuje stále větší psychopatické příznaky, zřejmé i laikovi. To potvrzuje i to, že zvažuje opětovné navržení prokazatelně bezcharakterního předsedy MS Praha JUDr. Jana Sváčka Senátu na ústavního soudce, čímž Senátem v podstatě opovrhuje a uráží všechny senátory!

Václav Klaus nebyl nikdy hoden svým charakterem a svými schopnostmi, velikosti funkce presidenta. Často nám to dokazoval a stále dokazuje svoji malostí, nemravností, trapným, nestátnickým vystupováním a chováním. Nebyl zvolen vůlí lidu, ale jejich přímo nevolenými zástupci, kteří byli z velké většiny zvoleni mocensko-mafiánskými uskupeními. Nejednalo se o žádné demokratické zvolení, ale dosazení „kmotra na trůn“, aby byla zaručena kontinuita a krytí dosavadního korupčního režimu, který si ze státu udělal „exklusivní a bohatě zásobenou samoobsluhu“ na účet poctivě pracujících občanů!

V SRN po trvalém nátlaku médií a veřejnosti, byl k odstoupení, po mnoha skandálech, donucen president Christian Wulff. Velká škoda, že naše média a veřejnost nedosahují také takových kvalit a nezávislosti!

Věřím, že novým presidentem bude zvolen nadstranický Joachim Gauck, známý občanský aktivista z dob NDR, evangelický pastor a zakladatel tzv. „Gauck Behoerde“, úřad, který shromažďoval dokumenty o zločinech „Stasi“ (NDR – StB). Je také předsedou společnosti „Proti zapomínání – za demokracii“. Je jedním z iniciátorů Pražské deklarace a Prohlášení o zločinech komunismu. Byl mnohokrát vyznamenán. V posledních presidentských volbách prohrál v souboji s Christianem Wulffem, kandidátem politických stran, těsně až ve třetím kole. Takového presidenta potřebuje i naše země. Nadstranického, s pevným charakterem, charismatického, s nezpochybnitelnou minulostí a požívající úcty většiny obyvatel, jako morální vzor občana a člověka. Měl jsem tu čest se s ním osobně setkat na mezinárodní konferenci o zločinech komunismu v Berlíně před několika lety.

Včera jsem sledoval na ARD přímý přenos diskuse k odstoupení presidenta Wulffa, za účasti známých osobností a široké veřejnosti, moderovanou jedním z nejlepších moderátorů co znám, Guentrem  Jauchem. Kultivovaná, demokratická diskuse a skutečná osvětová služba veřejnosti, veřejnoprávní televize – na hony vzdálené pořadům tohoto typu na veřejnoprávní ČT. V tomto směru se nacházíme stále ještě na hlubokém Východě.

Stát by se neměl prioritně starat o všechny občany, vyjma samozřejmých výjimek, ale vytvořit takové podmínky, aby se občané a firmy dokázaly o sebe postarat sami!

V podstatě by měli všichni politici, kteří byli či jsou aktivní v politice odstoupit (těch málo slušných přiznat i svoji spoluodpovědnost) a udělat prostor pro novou politickou generaci, včetně presidenta, osobnostem s nezpochybnitelnou minulostí, morálním kreditem a prokazatelně odvedené, poctivé práce.

Morálka a dobré mravy jsou úzce spojeny s fungováním historickou paměti a má své zákonitosti. Vzpomeňte si např., když se rozhodla SRN přesunout hlavní město do Berlína a jak to působilo nepřirozeně. Dnes už se jméno Bonn automaticky spojí jen se jménem Beethoven, alespoň u většiny. KSČM má také historickou paměť, zde ale ke  „přesunutí“ nedošlo. Zákazem komunistické strany by mnohem rychleji tato zločinná idea zmizela z hlav lidí. Takto nás čeká oněch Mojžíšových „40 let na poušti“ doslova a do písmene – tedy spoušť a poušť v hlavách a našem okolí. Nedivme se proto, že 40% voličů by nevadil president s komunistickou minulostí. Určitý pokrok to je – dnešní president-komunista by stále většině vadil, takže ještě není tak zle a naděje zůstává.

Na ZČU v Plzni studenti neprotestovali při vzniku skandálu, ale až když hrozí zavření školy, přitom nerespektují jasné závěry Akreditační komise. Proč neprotestují, aby vedení školy zajistilo profesory jaké požaduje AK...?“ Připomíná mi to dění v dnes již zaniklém podniku TOS Žebrák. Fabrika se v podstatě vytunelovala a postupně rozkradla za nečinného přihlížení dělníků, kteří se jen divili, kritizovali - a mlčeli! Protestovali až když chtěli stejné podmínky za propuštění, jaké vyplácel rakouský majitel dělníkům v Rakousku! Aby demonstrovali za záchranu fabriky, která po generace živila je a jejich předky a mohla živit i jejich potomky, je vůbec nenapadlo. Máme to v povaze – vzmůžeme se na „odpor“, až když není vyhnutí! Budeme tedy stále oněmi „cyklisty“ tzn. šlapat a šlapat a mít stále skloněné hlavy, jako poslušní a pracovití otroci a ovčané…?! Jednou už by to mělo skončit, nemyslíte!

EU prosí Čínu o podílení se na záchranném balíčku...?! Tedy demokratický Západ prosí komunisty o pomoc penězi, které zločinný režim vydřel z čínského lidu. Komunistická Čína ráda pomůže a jistě ne zadarmo! Morálka, dobré mravy  a demokratické hodnoty jsou tak postaveny na hlavu, kdy ekonomika je hlavní morální „hodnota“. Bude-li vývoj takto pokračovat, těžko to může dobře dopadnout! EU stále více připomíná RVHP. EU se může už za dvě, tři generace přeměnit na IU (Islámskou unii). Bude to o to pravděpodobnější, čím více se budou tradiční židovsko-křesťanské základy Evropy rozkládat a mizet v důsledku nesmyslné priority ekonomického růstu a konzumu, na úkor kultury, morálky, vzdělanosti a dobrých mravů.

Můžeme jen doufat na změnu zločinného systému v Číně. Co ale můžeme očekávat od EU se socialistickými praktikami, která se na hony vzdálila myšlenkám svých zakladatelů a principům, které ji dělaly hospodářsky, mravně a kulturně silnou, nezpochybnitelnou a příkladnou...?

Dne 13.2.2012 uplynulo 20 let od prvního připojení k Internetu na našem území. Internet zůstává jednou z posledních účinných zbraní svobody a demokracie. Nepochybuji, že se dokáže snahám o cenzuru ubránit. Už je dost zdatný, schopný a silný, aby odolal choutkám mocným, kterým začíná vadit právě proto, že ho nelze kontrolovaně ovládat a ovládnout.

V naší zemi se rodí už 41% nemanželských dětí…?! Má-li být rodina základem státu, tak je naše země už v akutním stadiu rozkladu a rozpadu!

Miloš Forman slaví osmdesáté narozeniny – srdečně gratuluji! Přirovnával život v totalitním Československu k životě v ZOO: „Dali vám 3x denně najíst, nemuseli jste moc pracovat, myslet, nést odpovědnost, nechali vás vyspat, ale byli jste za mřížemi – v USA vám nedají 3x denně najíst, musíte pracovat, myslet, nést odpovědnost, nenechají vás vyspat, ale kolem vás nejsou mříže.“ Proto Miloš Forman opustil svoji rodnou zemi.

Pokud se většině lidu bude stýskat po ZOO, nezaslouží si ani svobodu, ani demokracii, ale jen další „chomout“ v jiné formě. To levice a komunisté dobře vědí. Proto je „ZOO“ dodala i do Parlamentu, kde pohrobci totality samozřejmě nepracují v jejich prospěch, ale přesto je „stádově“ volí znovu a znovu. Nemůžeme se divit. Zkuste vychovat divoké zvíře v ZOO a jako dospělé je pusťte do přírody, rychle zahyne a je zlikvidováno i slabším druhem!

„Havlovo srdce“ instalované před Národním se zdařilo - krásná myšlenka, kdy každý má možnost vstoupit do srdce a srdcí mnoha lidí, kteří se s presidentem Václavem Havlem přišli rozloučit a svíčkou mu předali i kus svého srdce na jeho poslední cestu…

 

Jan Šinágl, 18.2.2012

 

Konfucius:

 

„Pamatujte že, slaboši čekají jen na příležitost, silní ji vytvářejí.“

„Ten, kdo krade naše sny, ten nás zabíjí.“

 

Havlovo_Srdce_2_180212Havlovo_Srdce_1_180212Havlovo_Srdce_3_180212

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentáře

-1 #6 Martin Skala 2012-02-21 07:07
Voskové srdce před národním divadlem....to je nádhera hodná Kim čong ila.Pan Havel si myslím resp. jeho dědicové mají autorská práva na srdce.To by za to ještě měli dostat peníze.....chtě lo by to všelidové hlasování!
0 #5 Jan Chlumský 2012-02-20 20:37
Pane Kamjdu, proč nemáte ani tu odvahu se pod svůj blábol o zblbnutí Eda Seiberta podepsat svým jménem? Dokud bude národ věřit, že Havel byl charakter, nebude mu pomoci. Vyleze další takový zmetek a všichni k němu upřou svá toužebná očička a vztáhnou své líné ručičky. A on jim zase něco nakecá, znova je svým prasečím ksichtíkem omeje jako očividně omyl pan Havel Vás, a opět bude co oplakávat. Jak je možné nevidět či přehlížet, že zlodějiny a ekonomické sračky, v nichž se dnes zmítáme zavinil právě ten rádoby humanista Havel svým nedobrým samolibým charakterem a tím, že charakterové paskvily uchránil od potrestání, zajistil jim nedotknutelnost a penze lepší než mají ti, jimž oni v kriminálech vytloukali zuby? Já sám jsem Láskupravdu zkoušel kontaktovat, plno politických mu psalo, vše bezvýsledně. Proč? Protože pan Václav Havel nechtěl mluvit o věcech, do nichž by se mohl zamotat. A ti, kteří ho obdivují očividně nemyslí, nevědí a nechtějí vědět, anebo to co nám Havel přivodil jim prostě vyhovuje. A další srdce? Dášenky červené srdce nad Hradem se přece velice příznačně celonárodně nazývalo srdcem nad havlovým bordelem. To neznáte pane Kamjdu či jak se jmenujete? Potřebujete si pár dopisů a dokumentů o Havlovi přečíst a pak zjistíte, že se nám v poslední době nějak ti čeští Václavové nevyvedli.
-1 #4 Miroslav Návrat 2012-02-20 16:05
Skvělá analýza prezidentských kandidátů. Ještě se spekuluje, že za KDU-ČSL bude kandidovat Zuzana Roithová, která si myslím, by byla skvělou prezidentkou a je nejlepší z dosavadních uvažovaných kandidátů. Nyní se třeba angažuje v tématu Julie Tymošenkové nebo sporných zákonů ACTA, ale je i nejaktivnější českou europoslankyní atd.
0 #3 Josef Friedl 2012-02-20 15:04
Vypadá to tak, že nastolený kLaussystém je tak pevně zakořeněn, že má občany republiky u rekta.....Pokud se občanská hnutí,jisté neparlamentní strany a samotní občané nesjednotí na základních tezích a zůstanou roztříštění, nebude naděje na zvrácení neblahých poměrů v dohledné době.....A to se musí ještě vzít v patrnost ta skutečnost, že chopívší se moci mají ve svých rukou krom všeho čehož proti odpůrcům používají, tedy diskriminace, lživé propagandy atd.atd. i možnost zasáhnout hrubou fyzickou silou.....
+3 #2 Kamjdu 2012-02-20 13:52
Cituji Eda Seibert:
Havlovo srdce - krásná myšlenka ? Hajzl .... ! Protože jistě dobře víte, jak to s Havlem a sametem bylo, pane Šinágl, že byl nastrčenou figurkou připravovanou nejméně od r. 85 na státní funkci, že podržel komanče nad vodou a naopak, restituoval za odměnu s knížetem pod r. 48, atd. atd., budu si muset myslet, že i Vy jste nastrčená figurka. Blb, to jistě nejste..

Nechal jste se zblbnout, či jste rád manipulacím uvěřil a i sám pomlouváte.
-1 #1 Eda Seibert 2012-02-18 13:51
Havlovo srdce - krásná myšlenka ? Hajzl .... ! Protože jistě dobře víte, jak to s Havlem a sametem bylo, pane Šinágl, že byl nastrčenou figurkou připravovanou nejméně od r. 85 na státní funkci, že podržel komanče nad vodou a naopak, restituoval za odměnu s knížetem pod r. 48, atd. atd., budu si muset myslet, že i Vy jste nastrčená figurka. Blb, to jistě nejste..

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)