Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...

     
  • 17.04.2024 19:23
    Zdravím Vás pane Šinágle, něco se děje. Ministr Blažek podal ...

    Read more...

     
  • 16.04.2024 07:59
    Vážený pane Šinágle, ještě jednou Vám chci poděkovat za půjčku.

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Vavra

ZOI k rukám ministra dopravy Ing. Zbyňka Stanjury, ve věci nefunkčnosti CRMV - Havlín, Fiala, Matějka, další hrozivá kauza na obzoru - Připište mne na seznam komunistů...

Ani na další jednání se JUDr. Vávra nedostavil. Na příští jednání 28.května bude přiveden policií. Mimochodem na jednání ze dne 31.1.2013 v jiné věci u MS Praha, se omluvil na poslední chvíli, přitom soudkyně konstatovala, že doručení nebylo vykázáno – náhle onemocněl těsně před začátkem soudního jednání…?! Je zajímavé, že během čekání na tento soud, prošel kolem nás 3x místopředseda MS Praha JUDr. Luboš Vlasák, bývalý člen KSČ. Objevil se také náhle v sekretariátu předsedy MS Praha JUDr. Jana Sváčka, když jsem se s ním chtěl sejít. Trochu mnoho náhod, které jen potvrzují roli JUDr. I.A.Vávry v souvislosti s jinou závažnou kauzou, kterou v současnosti sleduji.

ZDE je celý zvukový záznam soudního jednání ze dne 16.4.2013, včetně mé výpovědi a výpovědi paní Boženy Harmáčkové. Další jednání je nařízeno na 28.května 2013 od 13:00 hodin, Míčánky, 3 p., č. 310.

Soudce JUDr. Vlasák měl být spolužákem JUDr. I.A. Vávry, nicméně mně na přímý dotaz řekl, že tohoto pána nezná, přitom byl dlouho přísedícím MS Praha a kdy mu soud prokázal mnohaleté páchání Micanky_Vavra_Sinagl_prg_160413_podvodů, nicméně pro dosavadní „beztrestnost“, tedy „slušné chování“ neodsoudil (kdo roky podvádí je beztrestný, je-li ovšem přísedícím soudu!). Mimochodem má být JUDr. Vávra i dobrým známým nedávno odsouzeného MUDr. Jaroslava Bartáka? Ve věci této neuvěřitelné a skandální kauzy, podám v nejbližších dnech trestní oznámené s nevyvratitelnými důkazy. Kauza zasahuje i do aktuálního případu soudce Ondřeje Havlína, státního zástupce Františka Fialy a advokáta Karla Matějky! Připomínám, zastupitelé MČ Prahy 1 volí přísedící soudce pro Obvodní soud v Praze 1 i pro Městský soud. JUDr. Vávra byl zvolen přísedícím soudu zřejmě za jeho „zásluhy“ při účelové likvidaci paní Boženy Harmáčkové. Obávám se, že ani veřejnoprávní média neprojeví o tuto kazu odpovídající zájem, tak jako neprojevují zájem o probíhající kauzy této statečné ženy. O to více jistě budou pozorně sledovat obsah těchto webových stránek. Jen uvítám, když se svým zpravodajstvím připojí k mému a začnou plnit svoji veřejnoprávní roli i neselektivně a ve skutečně veřejném zájmu!

Podobně nestálo veřejnoprávním médiím za zmínku má „prvokolová“ výhra u KS Praha ve věci žaloby Agentury MM a náhradě škody ve výši 3.650.000,-Kč ani mé upozornění, že babička syna Martina Michala, Antonína Michala, nepochopitelně vyšetřovaného spolu s ostatními na svobodě, za spoluúčast na daňovém podvodu ve výši 1.2 miliardy, má údajně skupovat pozemky a nemovitosti v Roztokách u Prahy…?! Alespoň TV NOVA informovala o tom, že Antonín Michal nerušení staví dál svoji vilu za desítky milionů korun… Doufejme, že nám policie nesdělí, že Antonín Michal je výjimečně schopný, nadaný podnikatel, který své miliony vydělal poctivě a byl společností za svůj um a nápady spravedlivě ohodnocen…

Mimochodem jsem zaslechl informaci, že za vlády premiéra Jana Fischera měl být trestní čin pančování alkoholu změněn na pouhý přestupek…?!

Neškodí připomenout si Seznam komunistických soudců, kteří byli ke dni 17.11.1989 členy nebo kandidáty Komunistické strany Československa…

 

Jan Šinágl, 19.4.2013

Připište mě na seznam komunistů, žádá předseda ústeckého soudu

 

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Share

Komentáře   

+4 #3 Hlas ze zahrobi. 2013-04-21 16:26
Cituji Miroslav MARŠÁLEK:
Cizinec při hymně

Olšanské hřbitovy, končí pietní akt a zpívá se československá státní hymna. V davu je velmi nápadný jeden muž o hlavu větší než všichni ostatní přítomní. Je nápadný svou výškou, ale i tím, že má na hlavě čepici.

Na klopě jeho kabátu vyniká placka s nápisem »Volím Karla« a podobiznou člověka, který kandidoval na prezidenta České republiky, a přitom koluje po internetu záznam, z něhož plyne, že nezná slova české hymny. Jeho tajemný fanda na Olšanech ale dokonce ani nepoznal, co shromáždění zpívá. Jinak by mu přece došlo, proč všichni ostatní muži při prvních slovech »Kde domov můj…« smekli.

TEXT a FOTO - Miroslav MARŠÁLEK

Muzi v cechach vymreli,jen par statecnych zustalo.To ze smeknu pri hymne cepici jeste ze me muze neudela.At si sundavaji cepice komunisti
a lekci o slusnem chovani si nechte az do doby, kdy ceska republika bude kompletne ocistena od komunistickeho moru.
0 #2 Jan Šinagl 2013-04-20 08:51
Sice nechápu jak to souvisí se článkem,ale je nicméně zajímavé, že si pan Maršálek nevšiml obou zástupců ruské ambasády, kteří stáli v první řadě a nesundali si své kožené čepice (což působilo zvláště otřesně s jejich koženými bundami, silně připomínajícími příslušníky StB a jejich nevkusné až odpudivé oblečení), natož aby smekli a ještě zpívali. Dali tak najevo co jsou zač a jaké způsoby ctí. Pořadatel, který kritizoval neznámého po upozornění, že ani Rusové nesundali své pokrývky hlavy zmlknul a beze slova odešel. Urážkou hymny bylo co se říkalo, kdo to říkal a kdo byl přítomen. Ti co s jejími slovy na rtech často umírali, byli popravováni nacisty, nebo komunisty. V tomto smyslu se jistě nejslušněji zachovali oni tři pánové, byť příčina u obou pánů z ruské ambasády byla jistě jiná a přítomným to těžko kdy dojde, včetně pana Maršálka. Že jsme národ cyklistů, kdy dole šlapeme a nahoře se hrbíme stále platí. I Julius Fučík byl udavač, ale o tom soudruzi a soudružky taktně pomlčeli. Jsou stále stejní, lež vždy patřila k jejich hlavním zbraním. J.Š.
0 #1 Miroslav MARŠÁLEK 2013-04-20 02:43
Cizinec při hymně

Olšanské hřbitovy, končí pietní akt a zpívá se československá státní hymna. V davu je velmi nápadný jeden muž o hlavu větší než všichni ostatní přítomní. Je nápadný svou výškou, ale i tím, že má na hlavě čepici.

Na klopě jeho kabátu vyniká placka s nápisem »Volím Karla« a podobiznou člověka, který kandidoval na prezidenta České republiky, a přitom koluje po internetu záznam, z něhož plyne, že nezná slova české hymny. Jeho tajemný fanda na Olšanech ale dokonce ani nepoznal, co shromáždění zpívá. Jinak by mu přece došlo, proč všichni ostatní muži při prvních slovech »Kde domov můj…« smekli.

TEXT a FOTO - Miroslav MARŠÁLEK

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)