Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

čt dub 11 @08:30 -
OS Kolín - II. kolo: Šinágl a spol. obžalován
čt dub 18 @17:30 -
Praha Americké Centrum: ETIKA UMĚLÉ INTELIGENCE
st dub 24 @08:30 - 11:00PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu
čt dub 25 @09:00 - 01:30PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu

Nejnovější komentáře

  • 28.03.2024 15:57
    Číslo 13 ‧ 28. března ‧ 2024 Týdeník Echo AD Rodina, nebo ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:58
    ČR dostane z EU 73 miliard Kč na investice do dopravy či ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:44
    „Lockdowny mají závažnější důsledky než samotný covid“ Z ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 08:59
    Mezinárodní ratingová agentura Moody's dnes zhoršila ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 07:26
    Vážení přátelé zahrádkáři a sympatizanti ZO ČZS Pod Majerovic ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:28
    Universal supranational citizen Why does today's Europe face ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Zeman opilecPrezident Miloš Zeman: „Od 27 let je kouření zcela bezrizkové.“ – Srdce Evropy se stalo ostudou Evropy, díky mlčení a nekonání slušných – Co vše si ještě nechají občané líbit? - Zajímavosti o dění v AK Václava Lásky - Klausová má souhlas Bratislavy být velvyslankyní na Slovensku.

Normální člověk při poslechu slov presidenta republiky se zděsí (od 12:35 min.) Brzy bude zřejmě následovat doporučení o nejhodnějším věku kdy začít bezrizikově konzumovat alkohol, drogy, provozovat hazardní hry apod.? Neporušuje prezident zákon nepřímou propagací kouření, mravní zákon zcela jistě o zdravém rozumu nemluvě! K tomu přistupuje slibovaná nadstranickost aktivní podporou SPOZ. Je takový prezident už od přírody, je z politiky tak postižený a mimo realitu, nebo velmi dpbře ví co a proč dělá a v čím zájmu? V Rakousku také exceloval ironickým prohlášením v přítomnosti rakouského presidenta, že se 5 minut bavili o Sudetských Němcích a poté 2 hodiny o nezajímavé dálnici z Českých Budějovic do Vídně. Nevím, co by mu vzkázalo těch 170.000 nevinných obětí tzv. „Divokého odsunu“ kdyby mohly, a jejich dosud žijící potomci…?!

Jak male, ubohé a provinciální...

* * *

Ve věci autorství kritiky mé osoby Pavlem Hasenkopfem, bývalým právníkem Václava Klause, jsem se pokusil jej včera kontaktovat v AK Václava Lásky, kde měl dle webových stránek AK stále pracovat. Sekretářka se mne nejprve vyptávala, načež mi sdělila, že pan Hasenkopf už u AK nepracuje. Na můj dotaz proč je uveden mezi spolupracovníky AK na jejím webu i s jeho e-mailem mi odpověděla, že je to “čerstvá informace” a že žádný kontakt na něho nemá. Krátce na to e-mail pana Hasenkopfa z webu AK zmizel. Byla zavedena nova rubrika „Dále v naší kanceláři potkáte koncipienty“: Mgr. Barboru Maškovou, Mgr. Alenu Kucharikovou, Mgr. Pavla Hasenkopfa. Takže „čerstvá informace“ znamená, že pan Hasenkopf byl suspendován ze spolupracovníka AK na jejího návštěvníka? Že by se takto nedůstojně choval bývalý “hradní” právník Václava Klause? Že by AK ztratila kontakt na člověka, který s ní viditelně nepřerušil styky? Má snad někdo důvod něco skrývat či se za něco stydět? Tímto jednáním tato AK moji důvěru nezískala…?

http://domaci.eurozpravy.cz/politika/78969-antikomunista-sinagl-podporuje-babise-je-mi-toho-fanatika-lito-pise-advokat/

* * *

Klausová má souhlas Bratislavy být velvyslankyní na Slovensku

Manželka exprezidenta Livia Klausová získala souhlas hostitelské země stát se velvyslankyní České republiky na Slovensku. Řekl to David Frouz z tiskového oddělení ministerstva zahraničí. Odjet by zřejmě mohla do konce října. Podle Frouze ale termín odjezdu není znám. Klausová už pracuje v ministerském odboru zemí střední Evropy. Podle dřívějších informací slovenských médií by Klausová do Bratislavy mohla přijet do 28. října, na kdy připadá výročí vzniku první Československé republiky. Klausová se funkce velvyslankyně ujme v okamžiku, kdy předá pověřovací listiny slovenskému prezidentovi Ivanu Gašparovičovi. Jako velvyslankyně bude mít významnější pozici než její manžel Václav Klaus, který po odchodu z Hradu působí ve svém nově zřízeném institutu. ČRo, 17.10.2013

P.S.

K tématu se vrátím, pokud paní Klausová nastoupí na místo velvyslankyně, v souvislosti se zločinnou minulostí jejího otce a zatím stále neobdrženou bezpečnostní prověrkou NBÚ.

* * *

Volby nám dávají jedinečnou možnost dát zkorumpovaným politikům konečně jasnou odpověď – i současnému pánu Hradu. Vše nasvědčuje tomu, že se tak stane. Hloupé a lživé útoky na Hnutí ANO 2011 a jeho předsedu sílí každým dnem. Svědčí to o strachu ohrožených mocných a kmotrů. Mají smůlu, tentokrát narazili na něco a někoho, co se nedá koupit. O to více se jejich zoufalé chování obrátí proti nim!

DOBROU VOLBU!

 

Jan Šinágl, 18.10.2013

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.58 (12 Votes)
Share

Komentáře   

-2 #4 Jaroslav Mencl 2013-10-25 18:54
Za mého adolescentního věku nebyl na kouření čas. Všichni jsme měli svůj volný čas zaplněný nějakou aktivitou- sportem, kultúrou, uměním , životem v přírodě a pod.
Kouřit se kluci naučili až na vojně to jen a jen z nedostatku jíné činnosti od vojáků, co již s tím návykem do armády přišli na výkon ZVS.Důstojníci po splnění výcvikových hodin se v kasárnách dále nezajímali, co vojsko dělá do večerky.
Takže ppřeneseno do současnosti. Dejte dětem již od ZŠ vhodné využití volného času, ale v režii státu . Výsledek bude jasný, ve zdravém těle zdravý duch,méně drogové závislosti a návyku na alkohol a nikotin.Plíšek
+3 #3 Franta Kopecky 2013-10-19 12:53
No to je idiot. Pochopitelne Zeman. On si na navsteve bez souhlasu hostitele zapali a povazuje to za svuj uspech. Me to udelat doma nebo v aute tak ho vykopnu jako kus hadru , dobytka nevychovaneho. Ten Bush je gentleman. Ja bych nebyl a tomu nevychovanemu spratkovi bych okamzite ukazal ve svem dome kdo je panem.
+1 #2 Vitezslav Haramule 2013-10-18 17:57
Cituji Vitezslav Haramule:
S tim ceskym prezidentem je to opravdu spatne.Jemu se jiz ani neda nadavat,protoze v cestine neexistuje presny nazev ktery by presne vystihl Zemanovu moralni zvracenost.
Ja a Bush,Bush a ja,to jsem mu to ale nandal a pane Komarek Vas osobne poveruji do funkce meho dvorniho saska.

Udeleni funkce POST MORTEM je v tomto pripade nemozne a v pripade Valtra plati.
O MRTVYCH JEN DOBRE.
Zrejme se jedna o starsi video ale mam proto hruzu si jenom predstavit jak daleko se mentalni stav batusky Virozonovice Zemana od te doby zhorsil
0 #1 Vitezslav Haramule 2013-10-18 17:13
S tim ceskym prezidentem je to opravdu spatne.Jemu se jiz ani neda nadavat,protoze v cestine neexistuje presny nazev ktery by presne vystihl Zemanovu moralni zvracenost.
Ja a Bush,Bush a ja,to jsem mu to ale nandal a pane Komarek Vas osobne poveruji do funkce meho dvorniho saska.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)