Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

čt dub 11 @08:30 -
OS Kolín - II. kolo: Šinágl a spol. obžalován
čt dub 18 @17:30 -
Praha Americké Centrum: ETIKA UMĚLÉ INTELIGENCE
st dub 24 @08:30 - 11:00PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu
čt dub 25 @09:00 - 01:30PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu

Nejnovější komentáře

  • 28.03.2024 15:57
    Číslo 13 ‧ 28. března ‧ 2024 Týdeník Echo AD Rodina, nebo ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:58
    ČR dostane z EU 73 miliard Kč na investice do dopravy či ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:44
    „Lockdowny mají závažnější důsledky než samotný covid“ Z ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 08:59
    Mezinárodní ratingová agentura Moody's dnes zhoršila ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 07:26
    Vážení přátelé zahrádkáři a sympatizanti ZO ČZS Pod Majerovic ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:28
    Universal supranational citizen Why does today's Europe face ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Je přesně to, co USA a svět potřebují. Mimochodem jeho IQ je 156. 

 

* * *

Video: Projev Donalda Trumpa

07.11. 2016

přeložil Tomáš Haas

Naše hnutí je o náhradě krachujícího a zkorumpovaného politického establishmentu novou vládou, kontrolovanou vámi, americkými lidmi. Washingtonský vládní establishment a finanční a mediální korporace, které jej financují, existuje jen pro jedno: aby obohacoval a ochraňoval sám sebe. Establishment má v těchto volbách ve hře triliony dolarů. 

Ti, kdo drží páky moci ve Washingtonu pro globální ekonomické zájmy, nejednají ve vašem zájmu. 

Naše kampaň pro ně reprezentuje opravdovou existenciální hrozbu, takovou, jakou nikdy dříve necítili. V těchto volbách nejde jednoduše o příští čtyři roky. Je to křižovatka v historii naší civilizace, křižovatka, která rozhoduje o tom, jestli "My, lidé", znovuzískáme kontrolu nad naší vládou. Politický establishment, který se nás snaží zastavit, je tatáž skupina lidí, kteří nesou odpovědnost za naše katastrofální obchodní smlouvy, za masivní ilegální imigraci, a za ekonomickou a zahraniční politiku, díky kterým naše země krvácí. 

Politický establishment je odpovědný za destrukci našeho průmyslu, našich továren a našich pracovních míst, které mizí, aby se objevily v Mexiku, Číně a dalších zemích celého světa. Je to globální politická struktura, která je odpovědná za ekonomická rozhodnutí, která oloupila naše pracující, obrala naší zemi o její bohatství a dala je do kapes hrsky velkých globálních korporací a politických skupin. Jde o boj o přežití našeho národa a toto je naše poslední šance jej zajistit. 

Tyto volby rozhodnou o tom, jestli jsme ještě svobodný národ, nebo jestli již máme jen iluzi demokracie a vládnou nám ve skutečnosti globální partikulární zájmy, které podrývají náš systém - a náš systém je podrytý. To je realita. Víte to vy, ví to oni, vím to já a dnes už to docela dobře ví celý svět. 

Clintonovic mašina je v centru té mocentské struktury. Videli jsme, že to bylo potvrzeno ve Wiky-Leaks dokumentech, které potvrzují, že se Hillary Clinton tajně setkává s mezinárodními bankéři a spolupracuje na zničení americké suverenity ve prospěch ještě většího obohacení jejích přátel a sponzorů. Opravdu, měla by skončit za mřížemi. 

Nejsilnější zbraňí v rukou Clintonových jsou korporátní media, tisk. Udělejme si jasno v jedné věci: Korporátní media v naší zemi už dávno nedělají žurnalistiku, představují vlastní politický zájem, který se neliší od zájmů lobistů finančních korporací, které mají vlastní polickou agendu a jejich agendou není váš, ale jejich vlastní prospěch. 

Každý, kdo se postaví jejich kontrole, je prohlašován za sexistu, rasistu, xenofóba. Lžou, lžou, lžou a ještě jednou lžou, a dělají ještě něco horšího. Udělají vše pro svůj prospěch. Pamatujme si: Clintonové jsou zločinci. To je spolehlivě doloženo a establishment, který nad nimi drží ochrannou ruku se dopouští masivního krytí jejich kriminálních aktivit na State departmentu a v Clintonově nadaci proto, aby je udržel u moci. Věděli že proto musí zasypat mně a mou rodinu lživými výmysly. Věděli, že se nesmí zastavit u ničeho. Ale já jsem ochoten to vše akceptovat. V zájmu našeho hnutí v zájmu toho, aby se vláda naší země vrátila do našich rukou. Vím, že se to jednou stane, otázkou je jen kdy. A věřím, že americký lid se pozvedne a bude volit pro budoucnost, kterou si zaslouží. 

 

Jediné, co může zastavit tu zkorumpovanou mašinerii jste vy. 

Jediná síla schopná zachránit naší zemi jsme my. 

Jediná síla schopná volbami odstavit tento zkorumpovaný establishment jste vy, americký lid. 

 

Naše civilizace dospívá do bodu zúčtování. 

 

Nikdy jsem nechtěl dělat to co dělám, věřte mi. Vybudoval jsem velkou společnost a žil jsem nádherným životem. Mohl bych i se svou rodinou sklízet ovoce roků tvrdé práce a úspěchů v byznysu. Nemusel jsem absolvovat tuto horrorovou show lží, výmyslů a zlovolných útoků. Kdo by si to pomyslel... 


Dělám to proto, že mi má země tolik dala, a já velmi silně cítím, že je mou povinností dát něco zpět své zemi, zemi, kterou miluji. 

Dělám to pro vás, pro naše hnutí a pevně věřím, že Amerika bude opět skvělou zemí.

 

 

http://virtually.cz/journal/?q=video-projev-donalda-trumpa

* * *

P.S.

Projev pronesen v symbolický den 7.listopadu - uchopení moci komunisty v Rusku.

 

Jan Šinágl, 23.11.2016

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (6 Votes)
Share

Komentáře   

+1 #2 Oldřich Musil 2016-11-24 14:50
Cituji K.Mrzílek:
Za těmito velkými slovy budou snad následovat také velké činy.

Také doufám. Už proto, že v našich sdělovacích prostředcích už prohlašovali, že světová globalizace je už tak daleko, že to Trump už nemá šanci vrátit zpátky.
+2 #1 K.Mrzílek 2016-11-23 10:07
Za těmito velkými slovy budou snad následovat také velké činy.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)