Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

čt dub 11 @08:30 -
OS Kolín - II. kolo: Šinágl a spol. obžalován
čt dub 18 @17:30 -
Praha Americké Centrum: ETIKA UMĚLÉ INTELIGENCE
st dub 24 @08:30 - 11:00PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu
čt dub 25 @09:00 - 01:30PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu

Nejnovější komentáře

  • 28.03.2024 15:57
    Číslo 13 ‧ 28. března ‧ 2024 Týdeník Echo AD Rodina, nebo ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:58
    ČR dostane z EU 73 miliard Kč na investice do dopravy či ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:44
    „Lockdowny mají závažnější důsledky než samotný covid“ Z ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 08:59
    Mezinárodní ratingová agentura Moody's dnes zhoršila ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 07:26
    Vážení přátelé zahrádkáři a sympatizanti ZO ČZS Pod Majerovic ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:28
    Universal supranational citizen Why does today's Europe face ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Osel_mesicePodle očekávání žaloba na Jana Šinágla ve věci popírání genocidia pokračuje – bohužel si tuto nehoráznost ještě draze platíme! – 8.března další soud ve věci Jan Šinágl versus Miroslav Grebeníček

A prestižní cena tohoto blogu za mimořádné počiny na poli českého práva právem patří… Josefu Šebkovi, státnímu zástupci Okresního státního zastupitelství v Berouně za toto útlé, leč hodnotné právnické dílko. Že politickou objednávku je třeba splnit na maximum, chápeme, ale proč, proboha, si ten člověk po sobě ten strašlivý text aspoň nepřečetl!? Nebo si opravdu myslí, že následující věta je česky?

 

Okresní soud v rozporu s výše citovanými znaleckými posudky sklouzává do hodnocení událostí, které jsou v současné době moderní, a to dívat se na historii dnešníma očima, ačkoliv toto je značně zkreslující, neboť historii lze hodnotit pouze v souhrnu historických skutečností, které se tehdy staly a dívat se na ně z tehdejšího pohledu.

Schopnost udržet myšlenku aspoň mezi dvěma vedlejšími větami, když už ne přes celé souvětí, by, myslím, měla patřit k základní intelektuální výbavě státního úředníka v obdobné posici.

Věcně se s blábolem polemisovat arci nedá, J. Šebek patrně míní, že pražský krajský soud, mimochodem jedna z posledních bašt komunistického soudnictví, stížnosti vyhoví bez ohledu na jeho argumentaci.

K ocenění blahopřejeme. Oslí uši ve tvaru paragrafů si šťastný laureát může vyzvednout na adrese tohoto blogu.

http://paragraphos.pecina.cz/2013/03/oslem-mesice-byl-dekorovan-berounsky.html

* * *

MS Praha, 8.3.2013, 9:30 hod.

Stanovisko Jana Šinágla k soudnímu jednání dne 8.3.2013

Moje první žaloba na poslance za KSČM Miroslava Grebeníčka st. skončila úspěšně. Druhá už neúspěšně. V první žalobě rozhodoval bývalý ústavní soudce JUDr. Miloš Holeček, který nikdy nebyl členem komunistické strany. Při této žalobě na vydavatelství FUTURA, „hlásné trouby“ KSČM, rozhodovali vždy soudci, kteří byli členy KSČ. Domnívám se proto, že mi bylo upřeno právo na spravedlivý proces, zaručené Ústavou ČR, díky podjatosti soudců na všech dosavadních soudních stupních. Vnímám to stejně, jako kdybych po II.světové válce žaloval vydavatelství deníku NSDAP a soudil mne soudce, který byl také členem NSDAP. Pokud tuto zřejmou, mnohostupňovou podjatost opět soud neuzná, nezbude mi než pokračovat ústavní stížností, případně až k Evropskému soudu pro lidská práva. Není přece možné, aby žalobu na ochranu osobnosti deníku zločinecké organizace KSČM, která se od své zločinné minulosti není ochotna stále plně distancovat, rozhodovali pouze soudci, kteří v minulosti svým členstvím v KSČ morálně zcela selhali. Soudce, který nepřizná svoji podjatost jako bývalý člen KSČ, ve věci týkající se člena komunistické strany, jen potvrzuje svoji pokračující bezcharakternost.

Jan Šinágl, 7.3.2013

 

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentáře   

+3 #1 Jan Chlumsky 2013-03-13 15:39
Naprostý souhlas, jen mi nejde do hlavy Honzo, jak můžeš mít rád Havla, který ty soudce v jejich funkcích potvrdil a nechal je tam to soudnictví prasit na doživotí. Já posuzuji prezidenty podle toho, co po nich zbyde pro národ. Po Tvém Havlovi nám zbyla rozkradená republika, populace bez principů, komunističtí soudci, nespravedlnost, rostoucí vliv Komunistů a morální smrad kamkoliv se v Česku ohlédnu. Když si na návštěvě v Česku povídám se staříkem na ulici a najednou si uvědomím, že on možná ve svých mladých svalnatých letech některému z mých známých politických vězňů vyrážel zuby ve vyšetřovně STB, je mi z Česka na blití. A teď, když už je stařeček starý a pěstičky mu již tak dobře neslouží, pobírá krásnou penzi a nikomu o své minulosti raději nic neříká. To pak si vždycky vzpomenu na PravduLásku Vendu, a šel bych mu nejraději načůrat na hrob. A tuto pachuť v ůstech nám naordinoval právě ten Tvůj Venca Havel, který byl naivní idiot, který žádným politickým vězněm nebyl, v politice se držel jen proto, aby z toho vytloukl majetky na než neměl nárok a aby se udělal po světě hezkým. Trochu mne napadá, jestli náhodou nepotvrdil ty soudce také kvůli tomu, aby v budoucnu měl kamarády na správných místech, kdyby ho někdo kvůli Lucerně, Barrandovu, Benešovým dekretům a kolaboraci s fašisty táhnul k soudu. Jak správně říká Mašín v Americe "bez toho prvního by ti další dva naši prezidenti neexistovali". A tak Ti nadělil tyto soudní průsery a pány rozhodčí, se kterými se dnes potýkáš a nevidíš, že čůráš proti větru. Kamarád Honza.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)