Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

čt dub 11 @08:30 -
OS Kolín - II. kolo: Šinágl a spol. obžalován
čt dub 18 @17:30 -
Praha Americké Centrum: ETIKA UMĚLÉ INTELIGENCE
st dub 24 @08:30 - 11:00PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu
čt dub 25 @09:00 - 01:30PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu

Nejnovější komentáře

  • 28.03.2024 15:57
    Číslo 13 ‧ 28. března ‧ 2024 Týdeník Echo AD Rodina, nebo ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:58
    ČR dostane z EU 73 miliard Kč na investice do dopravy či ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:44
    „Lockdowny mají závažnější důsledky než samotný covid“ Z ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 08:59
    Mezinárodní ratingová agentura Moody's dnes zhoršila ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 07:26
    Vážení přátelé zahrádkáři a sympatizanti ZO ČZS Pod Majerovic ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:28
    Universal supranational citizen Why does today's Europe face ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Tak to dopadne, když místo nezávislého orgánu pro kontrolu policie funguje jeho trapná imitace zvaná GIBS – Čarodějnický proces začne v srpnu – Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic, aneb za organizování her pro děti hrozí čerstvé absolventce práv až 8 let kriminálu!!! – Kdy bude obžalován Grygarem?! – Okamura „nezklamal“, podal TO na Transparency International!

Profesionálové z PČR v akci

Zvěsti o dokonale profesionálním policejním zákroku v Českých Budějovicích dostaly trhliny už v prvních hodinách po jeho skončení, a toto video je názornou ukázkou, jak to dopadne, když místo nezávislého orgánu pro kontrolu policie funguje jeho trapná imitace zvaná GIBS.

* * *

Čarodějnický proces začne v srpnu

Dvěma jednacími dny začne v srpnu proces s členkami organisace Resistance Women Unity. Jak jsme informovali na tomto blogu, skupina patnácti obviněných žen byla rozdělena na dvě skupiny. U sedmi z nich byl skutek překvalifikován do prvního odstavce § 260 TrZ/1961 a dostaly nabídku podmíněného zastavení, pokud se ku trestné činnosti doznají. Dvě z nich nabídku přijaly. Ty budou mít možnost učinit pokání ještě v rámci předběžného projednání obžaloby, 5. srpna, s ostatními se o tři dny později koná regulerní hlavní líčení (termíny na portálu justice.cz; vše u Obvodního soudu pro Prahu 2 na Francouzské) Pozoruhodné je, že soudkyně Daniela Reifová na hlavní líčení ani dvě kajícnice nepředvolala, tak je si jistá, že jejich doznání bude dostatečné a kromě toho se všichni oprávnění přímo na místě vzdají práva podat proti usnesení o podmíněném zastavení stížnost. Těšme se tedy na hodnotný umělecký zážitek s potoky slz a srdceryvným líčením, jak se extremistky pokusily pořádáním dětských dnů rozvrátit státní řád České republiky.

Kapesníky rozhodně s sebou!

* * *

Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic

Zuzana Ferancová (nar. 1987) je jednou z patnácti neonacistek stíhaných v procesu s členkami RWU. Sympathická, inteligentní tmavovláska, kterou poznáte podle charakteristického copu a brýlí s tlustou obroučkou, krátce před zahájením svého trestního stíhání absolvovala studium na Právnické fakultě University Karlovy, kde získala magisterský titul. Obžaloba ji viní, že se na počátku r. 2009 podílela na organisaci koncertu závadové hudby a jednoho ze dvou dětských dnů. Za to jí hrozí trest od tří do osmi let vězení.

Z. Ferancovou jsem požádal o e-mailový rozhovor.

* * *

Mimochodem vrchní státní zástupce Ištvánek neví, zda obžaluje pražské kmotry Rittiga a Janouška za maření vyšetřování?! Neměl by obžalovat především svého kolegu Libora Grygárka příp. i další a který těmto pánům vyhověl, stejně jako oba ředitelé tajných služeb vyhověli paní Nagyové. Ta je ve vazbě, v principu za stejné „aktivity“, jako Rittig s Janouškem, kteří ve vazbě nejsou. Ředitelé tajných služeb MO jsou obžalování, v principu za stejné „aktivity“, jako Grygárek a kdy jsou oba obžalováni a jeden z nich ve vazbě. Pan Grygarem obžalován není a užívá si svobody, místo aby byl obžalován a souzen za umožnění krádeže miliard – viz kauza MUS?! V bance jsou desítky milionů korun, desítky kilogramů zlata a policie není schopna zjistit komu patří?! To už je opravdu veřejný výsměch občanům a jejich inteligenci. Budou miliony a zlato převedeny na povodňové konto, nebo po čase skončí na kontě Janouška, Rittiga či jiných kmotrů?! Podobně jako se stalo s miliardami „nikoho“ ve Švýcarsku a které díky nečinnosti vrchního státního zástupce v Praze Grygárka (nevyhověl obratem CH policii), skončily obratem na kontě kmotra Janouška. Tomu, že tyto miliony, zlato a miliardy mají původ v poctivé práci a ne v daních občanů, uvěří jen velmi naivní člověk, resp. jen hlupák.

 

Jan Šinágl, 12.7.2013

P.S.

TIC porušuje zákony, tvrdí Okamura a podává oznámení – pan senátor podává TO na jednu z mála organizací, která něco prokazatelného proti korupci a zločinnosti v naší zemi dělá?! Zvláštní, že z tolika možností si vybral právě tuto? Škoda, že to neřekl svým voličům při své volební kampani do senátu a při prezidentských volbách. Klasický populista, milující přepych, využívající stav společnosti a neinformovanost voličů ke svému prospěchu. Příští volby nedopadnou dobře, budou-li občané tak naivně „nalítat“ takovýmto a podobným lehkoživkům. Slogan „Podle činů, ne slov, poznáte je!“, by měl být hlavním mottem příštích voleb, mají-li mít smysl a přinést naději.

 

* * *

„Zeman si může dovolit cokoliv. Dobře ví, že česká representace

není schopná jednotně se proti němu postavit.“


„Nesourodost, nejednotnost, nesvornost Čechů se opět projevuje,

když je napadne disharmonický president.“


K. Mrzílek

 

 

 

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentáře   

+5 #2 Jiří Komárek 2013-07-13 07:03
GIPS je pokračovatelkou IMV založenou mašinfírou Standou Grossem ke krytí trestné činnosti policistů. Několikrát jsem se na IMV obracel ve věci zločinného spolčení proti mé osobě za účelem rozbití kontaktu s moji tehdy dvanáctiletou dcerou. IMV kryla okresního ředitele Policie ČR v Chrudimi Mgr. Petra Kučeru, který se prokazatelně domlouval se zdejším okresním státním zástupcem bolševikem Kytnerem a předsedou OS Chrudim na mé likvidaci.
Všichni k mé likvidaci vedli své podřízené pěšáky, též bolševiky. Pro zajímavost, křivé obvinění na mne vypracoval současný předseda SPOZ Mgr. Zdeněk Štengl, na kterého IMV odmítla přijmout a šetřit TO. Vše nasvědčuje tomu, že IMV se řídila pokynem matky justiční mafie, současné ministryně spravedlnosti Marie Benešové, neboť TO na okresního policejního ředitele IMV vyhodnotila jako stížnost a další mnou podaná trestní oznámení na ostatní policisty odmítla řešit s tím, že již byla řešena v TO na okr. ředitele. Jinak jsem byl na IMV přijímán na chodbě, do kanceláře z mých cca šesti návštěv přímo na ústředí v Praze jsem se dostal jednou omylem a po druhé se svým zmocněncem. Protokol z mé první návštěvy byl plný lživých a překroucených údajů sepsán plk. Točevem dotačně a byl mi předán při podání TO v Pardubicích.
K písemné odpovědi jsem 2x donutil ředitele IMV JUDr. Zdeňka Pelce.
Odpovídal stejně, jako další orgány, tj. KSZ Hradec Králové pod vedením Vesecké, později NS zastupitelství, kam povýšila, GI ministerstva spravedlnosti, stejně jako odbor dohledu MSP a to, že na další mé stížnosti stejného nebo podobného obsahu nebude reagováno. Policejně justiční mafie tu je, ale sama pod sebou si větev neuřízne.
Kdo tu mafii tvoří jsme viděli 20.6. t.r. u NSS v Brně při projednávání kárné žaloby na soudce Láznu podanou předsedkyní NS JUDr. Ivou Brožovou.
Jsou to soudci, státní zástupci, advokáti, kteří se vzájemně kryjí, viz. kárný senát č.16 NSS.
+8 #1 Vitezslav Haramule 2013-07-12 15:51
Nic se nezmenilo, podobnou podivanou jsem zazil na Petrine v roce 1964 (Machuv pomnik). Policie je vdecna za kazdou prilezitost aby mohla ukazat, jak to umi. Dejte idiotum cerne uniformy a pendreky, k tomu pridejte nekolik provokateru a nebudete se stacit divit. To same predvedla policie v Praze po porazce Rusaku ceskoslovenskym tymem v lednim hokeji v 69? Rozdil mezi vysetrovanim potlaceni demonstrace v cechystanu a nebo na pr, Kanadou nebo USA je ve zpusobu vysetrovani brutality ze strany policie po jejich akci. Na tomto videu je jasne videt, ze policajtum slo jenom o to, si do nekoho bouchnout ABY SE OVCE
POUCILI, ze to a to se, zakazuje se !!!

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)