Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 16.04.2024 07:59
    Vážený pane Šinágle, ještě jednou Vám chci poděkovat za půjčku.

    Read more...

     
  • 13.04.2024 09:48
    Není podstatné kolik lidí sleduje informace, ale kdo a jak ...

    Read more...

     
  • 13.04.2024 07:45
    Vondráčková s Michalem se na soudy obracejí často, vedou ...

    Read more...

     
  • 09.04.2024 07:03
    A businessman from the USA wrote to me I don't know anyone ...

    Read more...

     
  • 09.04.2024 06:59
    Napsal mi podnikatel u USA: Neznám nikoho dalšího, kdo by ...

    Read more...

     
  • 08.04.2024 18:19
    Zdravim, pane Šinágl Ještě si někdo myslí, že ČR je právní ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Komarek_Jiri_a_JanaNovým předsedou SPOZ byl na jejím sjezdu minulý víkend zvolen bývalý kriminalista mjr. Bc. Zdeněk Štengl. Do roku 2006 pracoval jako šéf chrudimské kriminálky.Komrkova_Jana_parte_200110 Byl členem zločinného spolčení proti mé osobě za účelem rozbití kontaktu s moji tehdy dvanáctiletou dcerou. V roce 2002 vydal usnesení na zahájení mého trestního stíhání na základě neexistujících zranění tyranů mé dcery, neeexistující mozkové příhody bývalého tchána apod. … Je docela možné, že Zdeněk Štengl má na svědomí i obvinění Jana Šafránka ze znásilnění a dalších nevinných slušných lidí. … Na policistu Štengla jsem se marně pokoušel na ústředí IMV v Praze podat trestní oznámení. …

 

V usnesení Policie ČR, stejně jako v usnesení OSZ mne neusvědčuje dcera, ta se poprvé objevuje jako svědek až v trestním příkaze. Zkrátka mne zdejší opatrovnická mafie potřebovala dostat před soud a odsoudit na základě vykonstruovaného obvinění, což se jí za pomoci mých "obhájců" podařilo. Ublížení na zdraví jsem byl zproštěn na základě fotografií tyranů dcery, které jsem pořídil náhodně v kině při vystoupení dcery. Bývalý tchán nebyl přítomen, předstíral před moji dcerou mozkovou příhodu a "pobyt v nemocnici".

Tyto fotografie mne vrátila ze spisu před jeho odesláním k dovolání k Nejvyššímu soudu vyšší soudní úřednice Vanda Procházková, dcera náměstkyně OSZ Chrudim, která na mne vypracovala křivou obžalobu. Na zadní straně fotografie je je razítko školy, datum a podpis ředitele školy Doucka, jednoho z viníků, kteří kryli týrání mé dcery. Na vrácené fotografii je datum rozmazán.

Všichni státní zástupci, kteří se na mém odsouzení podíleli byli členy zločinecké KSČ. Mgr. Hana Procházková OSZ Chrudim, Mgr. Vladimír Prokop KSZ Hradec Králové, JUDr. Yvone Antonínová NSZ Brno.

Případ kryla Gi ministerstva spravedlnosti. Odmítla předat případ prošetřit IMV a předala jej zřejmě k výkonu dohledu VSZ v Praze. Prošetřením byla pověřena státní zástupkyně JUDr. Jiřina Soukupová,  též uvedená na seznamu členů KSČ.

KSZ Hradec Králové pod vedením JUDr. Renáty Vesecké v roce 2003 pochybilo tím, že nepodstoupilo moji stížnost VSZ v Praze a tak to napravila GI MSP. Můj podnět byl KSZ přijat jako trestní oznámení na policisty, po doplnění o 220 listů důkazních materiálů vyhodnocen jako provedení dohledu nad postupem státního zástupce.

Dále KSZ krylo prostřednictvím vedoucí kárného žalobce ČAK  JUDr. Marcely Marešové mé "obhájce". Koncept TO patří též k těm odcizeným pracovníkem IMV.

MSP mi odmítlo zaslat výsledek prošetření VSZ, /nepodařilo se mi to ani prostřednictvím tehdejšího předsedy vlády Jiřího Paroubka/. Ministr spravedlnosti Němec neshledal důvod k udělení stížnosti pro porušení zákona v můj prospěch. Důkazní materiály mi byly vráceny, stejně jako KSZ.

Je docela možné, že Zdeněk Štengl má na svědomí i obvinění Jana Šafránka ze znásilnění a dalších nevinných slušných lidí.

Shodou okolností moje dcera chodila s jeho synem Ondřejem na základní školu i na stavební průmyslovku, takže musel vědět o utrpení a strádání mé dcery. Někteří její spolužáci mi o tom po její sebevraždě psali, její matku označili jako tyrana. V té době jsem rozesílal články o.s. K213 mimo jiné spolužákům dcery, na MÚ Chrudim, kde bývalá žena pracuje. Na MÚ Chrudim pracuje shodou okolností Renata Štenglová, manželka /dnes už zřejmě bývalá/ nového předsedy SPOZ. Posílal jsem i materiály, mezi nimi i usnesení k zahájení mého trestního stíhání. Jak syn, tak  i paní Štenglová mi napsali, abych je neobtěžoval svými výtvory.

Na policistu Štengla jsem se marně pokoušel na ústředí IMV v Praze podat trestní oznámení. Mnou sepsaný koncept patří k těm odcizeným pracovníkem IMV Bc. Ladislavem Párou stejně jako na vyšší soudní úřednici Vandu Procházkovou.

Strana SPOZ je stranou PRÁV OBČANŮ. Úsudek, jak si práva občanů představuje nový předseda této strany a jakými lidmi se obklopuje prezident Miloš Zeman si udělejte sami. Jelikož je i pro novináře nový předseda SPOZ neznámý, považuji za svoji občanskou povinnost ho pravdivě představit.

Dnes je to přesně 11 let, co jsem měl naposledy na víkend svoji dceru dle platného rozsudku, velikonoce vycházejí na stejné datum. Úplně naposled jsem ji měl ve středu 10.4.2002. Ráno mi poslala z mnou darovaného mobilního telefonu předčasně k dvanáctým narozeninám SMS: "Teď právě jsem naštvaná na mámu". Odpoledne mi vysvětlila důvod. Máma a "babička" jí nařídily vrátit mi mobil, což jsem odmítl. Dále mi sdělila, že jí máma řekla, že jí bude 12 let a že se může rozhodnout sama, u koho bude. "Já chci být stejně pořád u tebe". Na otázku co děda mi odpověděla. "Děda se 2x zhroutil". Díky mobilu jsem s ní byl v každodenním kontaktu ve škole v přírodě koncem května 2002, tedy dva měsíce po mém napadení jejími tyrany.

Policejně justiční mafie si z ní později udělala rukojmí.

 

Jiří Komárek, 30.3.2013

http://www.denik.cz/z_domova/novym-predsedou-spoz-je-dosavadni-mistopredseda-stengl-20130323.html

 

* * *

Z korespondence:

Komrkova_Jana_parte_K213_200110Parte byla dvě. Jedno vydalo o.s. K213, které jsem vylepoval a rozdával po městě. Jedno jsem osobně předal před farou v den pohřbu faráři Hebltovi, kterému jsem se představil a řekl mu o skutečné příčině smrti Jany, požádal jsem ho, zda by mohl na obřadu pronést řeč předseda o.s. K213 ing. Jiří Fiala. Farář Heblt později křivě svědčil v mém účelovém stíhání ve věci šíření veřejné pomluvy, na parte které jsem mu předal se nepamatoval.

Nepřipojil se k mému trestnímu stíhání, stejně jako bývalá žena a její rodiče. Kaplan Kvasnička se zachoval jako správný chlap, v mé přítomnosti si prohlédl na www. K213 článek „První doložená a zmapovaná oběť opatrovnické mafie“ a v archivu starého webu Jana Šinágla  - Otřesné případy.

Poctivý táta a státní orgány opět k ničemu. Úplně se zhrozil z toho co viděl, řekl jsem mu, že v této zemi jsou záměrně likvidovány rodinné vztahy. Farář Kvasnička už v Chrudimi neslouží, asi se ho Heblt zbavil jako nepohodlného svědka jeho lumpárny. Chtěli mě izolovat od K213 a dostat do blázince. V přítomnosti ing. Fialy jsem předal policistům důkazní materiály k tomu, že jsem šířil pravdivé informace, načež ho druhý den zatkla policie Nymburku.

Komrkova_Jana_dopis_IJeště přeposílám koncept slohové práce Jany „Lež má krátké nohy“, kterou jsem objevil náhodně při rodičovském sdružení v žákovské knížce.Komrkova_Jana_dopis_II

Jana milovala pravdu, vážila si mne a mého táty, že jsme nelhali, drželi slovo. Vždy mě připomínala abych nezapomněl: "Víš taťko, že co se slíbí, se musí splnit".

V rodině bývalé ženy se lhalo, slibovalo a neplnilo. Že Janě nebylo příjemné na toto téma psát, že byla vystresovaná je vidět na jejím písmu. Janu jsem měl druhý den po incidentu a první slova, která mi sdělila, byla: "Taťko, já jsem Ti fandila.“

Pokud bude potřeba, slohovou práci přepíši. Mám též dvě odpovědi na mé dopisy prostřednictvím mámou zakazované spolužačky Jany.

* * *

Pane Šinágle, přeposílám fotografie z pohřbu Jany, které pořídil na pohřbu bratranec bývalé tchýně. Měl pozvánku na pohřeb, zůstal venku, hlásil se ke mě a k ing. Fialovi, říkal nám, že sleduje stránky K213  a že nám fandí. Říkal, že se 10 let nebaví s moji bývalou tchýni, že ho pomluvila v příbuzenstvu, což umí perfektně, dokáže rozbít každý vztah. Říkal nám i podrobnosti o Janě, že nesnášela lidi, máma s ní byla nějaký čas v Brně na pokoji, jinak tam Jana byla sama. Po pokusu o sebevraždu ve 4. ročníku Janu vozil denně do školy autem bývalý tchán. Takto ji sledovali celých 8 let. Jana znala jenom cestu do školy, domů. Zavřená doma, každý víkend zavřená na statku v Nabočanech izolovaná od svých vrstevníků. Ještě přikládám popis k fotografiím. Doufám, že něco vyberete. Byla tam řada policistů v civilu, hrobka nebyla otevřená, Jana byla pohřbena tajně. Bylo to z důvodu, aby se příbuzenstvo ze strany matky Jany nedozvědělo o pravé příčině smrti mé dcery, neboť k přístupu hrobu by nám nemohlo být bráněno.

 

Jiří Komárek, 31.3.2013

 

P.S.

Fotografie z pohřbu Jany Komárkové v Chrudimi ze dne 30.ledna 2010. Neuvěřitelné, že v kostele při pohřbu je přítomná ochranka, ani čepice si nesundají! Přítomná byla zřejmě i civilní policie. Mnoho lidí nebylo vpuštěno. Cenzuru hostů prováděla sama matka osobní pozvánkou. Má život své dcery spolu s policií a soudy na svědomí. J.Š.

 

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (1 Vote)
Share

Komentáře   

0 #2 maryland home loan 2014-10-20 01:16
I'll right away grab your rss feed as I can not in finding your
email subscription hyperlink or newsletter service.

Do you have any? Kindly permit me recognise
in order that I may subscribe. Thanks.
-3 #1 Pepa Nos 2013-03-31 16:04
Je zvláštní kolik druhů mají palné zbraně pojistek.
Spoušť a nabíjení nábojů do komory je už víceméně u všech pistolí, pušek a samopalů stejné.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)